Sofia Vicoveanca și-a cunoscut abia la școală tatăl prizonier de război: “Nici nu mai știam dacă trăiește…”

Publicat: 05/05/2022 | 14:16

Lista invitaților de seamă continuă în podcastul “Altceva cu Adrian Artene”, sâmbătă, 7 mai, de la ora 19:00. Sofia Vicoveanca a făcut în premieră dezvăluiri emoționante, referitoare la viața personală, dar a vorbit și despre experiențele care au definitivat-o pe plan profesional. Unul dintre subiectele atinse de îndrăgita cantautoare a fost cel al perioadei în care propriul tată era doar un străin, artista trăind cu sentimentul că părintele său ar fi decedat în război.

În copilărie, îndrăgita artistă a trăit experienţa celui de-al Doilea Război Mondial, s-a refugiat cu mama ei în România,iar tatăl său a ajuns prizonier la ruși. Au trecut ani buni până s-au regăsit. Mai exact, în timpul anilor de școală, Sofia Vicoveanca a reușit să își cunoască modelul patern, care a reușit să scape teafăr de sub egida rusească.

Sofia Vicoveanca este invitată în podcastul „Altceva cu Adrian Artene”, difuzat sâmbătă, 7 mai, de la ora 19:00

NU RATA: SOFIA VICOVEANCA FACE DEZVĂLUIRI NEȘTIUTE PÂNĂ ACUM LA PODCASTUL ALTCEVA CU ADRIAN ARTENE: ”SUNT MĂRITATĂ CU FACEBOOK-UL!”

„Nici nu mai știam dacă trăiește…”

Sofia Vicoveanca va depăna amintiri dureroase în podcastul „Altceva cu Adrian Artene”, printre care și cele strâns legate de război. Interpreta de muzică populară s-a născut în localitatea ucraineană Toporăuţi, într-o familie înstărită. Totul s-a ruinat, însă, când rușii au invadat Ucraina. Au pierdut atât agoniseala de o viaţă, cât și unitatea familială, pentru că singurul sprijin rămas în viața artistei a fost mama sa, alături de care și-a așteptat cuminte tatăl. S-a refugiat împreună cu aceasta în România, în timp ce tatăl ei a fost obligat să plece pe front, conform rigorilor de la vremea respectivă. Totul s-a întâmplat fulgerător pentru artistă, la vârsta de 3 ani, fiind doar un copil, lucru pe care îl susține și în cadrul podcastului, amintirile fiind estompate. Sofia Vicoveanca nu poate uita, însă, momentul în care și-a revăzut tatăl după o așteptare îndelungată.

Sofia Vicoveanca face mărturisiri emoționante despre copilăria din timpul celui de Al Doilea Război Mondial

„Pruncul meu mănâncă aceeași pită și cunosc acest lucru. Am încercat să nu mă dau de gol. În acele două zile, m-au urmărit lacrimile mamei mele. Când s-a declanșat războiul, n-am amintiri, aveam vreo doi ani și jumătate, trei ani, cam așa. Tatăl a plecat, a fost concentrat, a fost în război, a rămas prizonier la ruși și m-a găsit școlăriță. Nici nu mai știam dacă trăiește…”, a declarat Sofia Vicoveanca în podcastul „Altceva cu Adrian Artene”.

Interviul integral cu Sofia Vicoveanca poate fi urmărit în exclusivitate pe canalul de YouTube „Altceva cu Adrian Artene”, sâmbătă, 7 mai, de la ora 19:00, iar cei ce doresc să se aboneze o pot face AICI!

CITEȘTE ȘI: SOFIA VICOVEANCA, DEZVĂLUIRI ULUITOARE DIN VIAȚA INTIMĂ: „AVEAM VREO 13 ANI…”

CINE DEŢINE INFORMAŢII DESPRE ACEST SUBIECT ESTE RUGAT SĂ NE SCRIE LA PONT@CANCAN.RO, SĂ NE SUNE LA 0741 CANCAN (226.226) SAU SĂ NE SCRIE DIRECT PE WHATSAPP.

 

 

 

 

 

 

This browser does not support the video element.