Categorii: CancanExclusivVedete

Am descoperit-o pe Barbie de la Spitalul Județean Mureș!

Corina Sînziana este fără doar și poate una dintre cele mai sexy doctorițe din România. Frumoasa blondă lucrează la Spitalul Clinic Județean Mureș, dar pasiunea ei pentru make-up și alte tehnici de înfrumusețare o fac să arate ca o adevărată păpușă Barbie. (Console si accesorii gaming)

Cine nu și-ar dori să fie tratat de asemenea frumusețe? O doctoriță de numai 27 de ani din Mureș își răvășește zi de zi pacienții, dar și admiratorii de pe Facebook. Corina Sînziana lucrează la Spitalul Clinic Județean Mureș și își ia meseria foarte în serios. Toți o apreciază pentru profesionalismul ei, dar mai are și un alt mare atu: este incredibil de frumoasă și de sexy!

A MURIT! Oana Zavoranu a facut anuntul ACUM. Vedeta e distrusa dupa pierderea LUI!

Corina reușește să-și găsească timp, atunci când nu este de gardă, și să se îngrijească astfel încât să arate ca o păpușă Barbie, așa cum o strigă inclusiv prietenii ei. (Reduceri mari la jocuri PC)

Răsfățată de „Ken”

Cu părul lung, blond și ondulat, un corp subțirel, însă cu forme acolo unde trebuie, frumoasa doctoriță atrage atenția tuturor, mai ales în timpul liber, atunci când alege haine care să-i pună în evidență corpul. Și cum este adepta rochițelor mini, Corina nu ”scapă” niciodată de complimente.

(VEZI ȘI: ARE PORSCHE ROZ, PALAT CA-N BASME ŞI… )

Culoarea ei preferată pare să fie roz, aceeași culoare pe care a ales-o inclusiv pentru decorarea dormitorului ei și a soțului. Pentru că în viața ”păpușii Barbie” există și un ”Ken”, care o răsfață cu multe gesturi romantice, cum ar fi buchete mari de trandafiri.

(CITEŞTE AICI: Obsesia pentru păpuşile Barbie a transformat-o total!)

Marea ei slăbiciune par a fi dulciurile, iar aproape la fiecare gardă își face ”provizii” de bunătăți pe care să le aibă la îndemână.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Articole recente

  • Stiri

Cosmina Păsărin, momentul sincerității: ”Nu am … de doi ani…”

Cosmina Păsărin nu este deloc deranjată de faptul că, al 36 de ani, nu are încă o familie, mai mult,…

13 nov.. 2018 12:11 am
  • Vedete

Ultima premoniție a Mariei Ghiorghiu: ”Război! Precum glonțul din pușcă!”

Clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu are încă o premoniție care îți dă fiori! Este vorba, acum, de un război, iar amănuntelșe le-a…

13 nov.. 2018 12:04 am
  • Stiri

Cum a fost înmormântat torționarul Vișinescu! Doar rudele, într-un sat de la munte!

Torționarul Alexandru Vișinescu a decedat pe 5 noiembrie, în spitalul penitenciarului din Rahova. El a fost înmormântat în secret, într-un…

12 nov.. 2018 11:57 pm
  • Stiri

Triplă crimă la Călărași! Părinții și fiica lor au fost omorâți de trei adolescenți!

Trei oameni au fost uciși la Călărași, părinții și fata lor! Criminalii sunt trei adolescenți. De 17 ani, au anunțat…

12 nov.. 2018 11:30 pm
  • Cancan
  • Exclusiv

Și-a construit un mega-palat din banii de la arabi!

Mirel Rădoi este, fără îndoială, un om împlinit! Are o familie frumoasă, care nu duce grija zilei de mâine, dat…

12 nov.. 2018 11:08 pm
  • Cancan
  • Exclusiv

”Regina țiganilor” a leșinat la Judecătorie! Motivul…

Leo de la Strehaia a trecut, zilele acestea, prin momente dificile. (Ia-ți mașina visurilor tale în doar câteva luni!)  Mama ”Prințului …

12 nov.. 2018 11:06 pm