Categorii: CancanExclusivVedete

Am descoperit-o pe Barbie de la Spitalul Județean Mureș!

Corina Sînziana este fără doar și poate una dintre cele mai sexy doctorițe din România. Frumoasa blondă lucrează la Spitalul Clinic Județean Mureș, dar pasiunea ei pentru make-up și alte tehnici de înfrumusețare o fac să arate ca o adevărată păpușă Barbie. (Console si accesorii gaming)

Cine nu și-ar dori să fie tratat de asemenea frumusețe? O doctoriță de numai 27 de ani din Mureș își răvășește zi de zi pacienții, dar și admiratorii de pe Facebook. Corina Sînziana lucrează la Spitalul Clinic Județean Mureș și își ia meseria foarte în serios. Toți o apreciază pentru profesionalismul ei, dar mai are și un alt mare atu: este incredibil de frumoasă și de sexy!

A NASCUT in mare secret! Vedeta tv are un baietel frumos foc. De ce nu a spus nimanui ca a devenit mamica

Corina reușește să-și găsească timp, atunci când nu este de gardă, și să se îngrijească astfel încât să arate ca o păpușă Barbie, așa cum o strigă inclusiv prietenii ei. (Reduceri mari la jocuri PC)

Răsfățată de „Ken”

Cu părul lung, blond și ondulat, un corp subțirel, însă cu forme acolo unde trebuie, frumoasa doctoriță atrage atenția tuturor, mai ales în timpul liber, atunci când alege haine care să-i pună în evidență corpul. Și cum este adepta rochițelor mini, Corina nu ”scapă” niciodată de complimente.

(VEZI ȘI: ARE PORSCHE ROZ, PALAT CA-N BASME ŞI… )

Culoarea ei preferată pare să fie roz, aceeași culoare pe care a ales-o inclusiv pentru decorarea dormitorului ei și a soțului. Pentru că în viața ”păpușii Barbie” există și un ”Ken”, care o răsfață cu multe gesturi romantice, cum ar fi buchete mari de trandafiri.

(CITEŞTE AICI: Obsesia pentru păpuşile Barbie a transformat-o total!)

Marea ei slăbiciune par a fi dulciurile, iar aproape la fiecare gardă își face ”provizii” de bunătăți pe care să le aibă la îndemână.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Dan Capatos, GRAV bolnav! A fost inlocuit de la emisiune. Ce se intampla cu prezentatorul VIDEO