Exotica Aya provine dintr-o familie bogată, cu afaceri în industria pharma, şi îşi permite orice. Apariţie orbitoare pe străzile Capitalei: Nici Barbie nu-i ca ea: are Porsche roz, palat ca-n basme şi…

Publicat: 23/05/2017 | 00:00

O tânără de origine siriană a atras atenţia tuturor pe străzile Capitalei cu superbul Porsche roz pe care îl conduce. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă imagini exclusive cu noua "Barbie", precum şi povestea ei fabuloasă, din care nu lipsesc palatele ca-n basme şi afacerile înfloritoare. (Toate noutăţile pe PARFUMERIA.RO, oficial site-ul nr. 1 de shopping al vedetelor)

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a aflat că tânăra care conduce maşina respectivă este de origine siriană, se numeşte Aya Alsukhni şi este sora lui Zaher Alsukhni, un tânăr afacerist de succes. Fratele Ayei deţine la noi în ţară o companie ce produce medicamente, iar prosperitatea afacerii sale este evidentă, având în vedere luxul în care trăiesc el şi sora sa. (CITEŞTE ŞI: Obsesia pentru păpuşile Barbie a transformat-o total!)

Frumoasa Aya are o viaţă de vis în România: conduce un superb Porsche 911 Carrera GTS, al cărui preţ este de circa 100.000 de euro, stă într-un palat şi merge la sală în cel mai luxos SPA din România.

Numărul de înmatriculare al Porsche-ului roz pe care îl conduce Aya are iniţialele „ZHR”, provenind de la numele fratelui său, Zaher.

Aşa arată palatul în care stă Aya Alsukhni
Aşa arată palatul în care stă Aya Alsukhni

Tânăra nu a uitat că oraşul din care ea şi fratele ei provin, Alep, este în suferinţă, fiind unul dintre centrele de conflict din Siria. Postează constant informaţii despre oraşul ei drag, în care se duc bătălii cumplite în războiul civil.

De la izbucnirea conflictului din Siria, în martie 2011, şi-au pierdut viaţa peste 400.000 de sirieni, iar aproape cinci milioane au părăsit ţara. (VEZI ŞI: Adevărul despre relaţia dintre BARBIE de ROMÂNIA şi ANDREI VERSACE! Blonda a spus tot)

Citește și...