Cât te costă masa de Paște fără să ieși din casă

Publicat: 17/04/2020 | 18:51

Nu își mai deschid ușile pentru clienți, dar asta nu înseamnă că și-au închis și bucătăria. În plină pandemie de coronavirus, multe dintre restaurantele din țară s-au orientat spre livrarea la domiciliu. Iar, de Paște, poți primi meniurile speciale direct la ușă! CANCAN.RO, SITE-UL NUMĂRUL 1 DIN ROMÂNIA, a aflat cât te costă să comanzi mâncare tradițională acasă.

În acest an, Paștele se petrece într-un mod atipic. Situația de urgență din cauza coronavirusului s-a prelungit cu încă o lună, iar izolarea la domiciliu este obligatorie. Și dacă, în anii trecuți, goneam prin magazine cu listele de cumpărături, anul acesta, lucrurile au luat o turnură neașteptată.

Trebuie să respectăm, în continuare, toate măsurile impuse de autorități, pentru a fi în siguranță atât noi, cât și familiile noastre. Prin ordonanțele militare nu sunt permise vizitele de curtoazie în ziua de Paște. Așadar, în acest an, gospodinele nu mai sunt nevoite să se spetească pentru o masă impresionantă de Paște. (CITEȘTE ȘI: TULBURĂTOAREA LEGENDĂ A MĂNĂSTIRII ROHIA, CONSTRUITĂ DUPĂ UN SEMN DIVIN. „NIMENI NU ÎNDRĂZNEA SĂ…”)

Lista de prețuri pentru bunătăți online

Cât te costă să faci comandă de Paște pentru produse tradiționale

În acest an, cine își permite, în schimb, își poate satisface pofta de drob, friptură și cozonac printr-o comandă la domiciliu. Iată cât ar costa să comanzi mâncare tradițională acasă:

Tavă de drob de miel – între 65 și 90 de lei

Friptura de miel – între 60 și 130 de lei

Tavă cu ceafă de porc la grătar –  între 60 și 75 de lei

Borș de miel – între 16 și 20 de lei

Oală cu sarmale – între 65 și 80 de lei

Salată de boeuf – între 52 și 70 de lei

Coaste de porc – între 45 și 60 de lei

Cârnați picanți – între 35 și 50 de lei

Coșul cu ouă vopsite – între 30 și 50 de lei

Cozonac – între 45 și 90 de lei

Pască – între 60 și 80 de lei

Anunțul făcut de autorități

Cine dorește să achiziționeze, totuși, carne de miel de la un agent economic poate face acest lucru, cu ajutorul declarației pe propria răspundere și a buletinului de identitate, bifând punctul 2, adică asigurarea de bunuri care acoperă necesitățile de bază ale persoanelor și animalelor de companie sau domestice. (VEZI ȘI: EBA A FĂCUT CUMPĂRĂTURI DE PAȘTI ÎN STIL „CAMUFLAT”)

Organele competente ne sfătuiesc să lăsăm o singură persoană să meargă la cumpărături și să se asigure că cel de la care este cumpărată mâncarea a respectat toate regulile igienico-sanitare.