Categorii: Stiri

Ce veste pentru șoferi! Asta este greșala polițistului care te scapă de amendă

Pe 24 august va intra în vigoare o nouă prevedere legislativă. (Promotiile zilei la monitoare) Dacă agentul constatator al contravenției nu scrie pe procesul-verbal și codul numeric personal (CNP) al celui care a încălcat legea, procesul-verbal va fi considerat nul, potrivit unui de act normativ care vizează modificarea procedurii de achitare a amenzilor contravenționale și care a fost publicat recent în Monitorul Oficial. (Reduceri mari la jocuri PC)

Recent, Legea nr. 203/2018 privind măsuri de eficientizare a achitării amenzilor contravenționale, care prevede simplificarea procedurii de plată a amenzilor contravenționale, a fost publicată în Monitorul Oficial, dar prevederile acesteia se vor aplica începând cu 24 august 2018, informează Avocat.net, citat de stiripesurse.ro.

Fiul Andreei Berecleanu s-a injunghiat. Mama lui a aflat in timp ce prezenta stirile

CITEȘTE ȘI: SOȚIA UNUI FOTBALIST DE ”NAȚIONALĂ”, GRAVIDĂ CU UN PUȘTIULICĂ DE LA LIGA 2?!

Concret, conform actului normativ, procesul-verbal de contravenție se va considera nul dacă lipsește CNP-ul persoanei amendate. În prezent, pentru a fi considerat valid, procesul-verbal de contravenție trebuie să includă anumite informații obligatorii prevăzute de lege. Prin schimbările aduse de această lege, lista acestor informații va cuprinde și CNP-ul contravenientului.

CITEȘTE ȘI: EL ESTE CEL MAI NOROCOS ȘOFER DIN ROMÂNIA! ȘI-A ZIDIT MAȘINA ÎN CASĂ DUPĂ CE ȘI-A REVENIT DIN COMĂ

„Lipsa uneia dintre menţiunile privind numele şi prenumele agentului constatator, numele şi prenumele contravenientului, codul numeric personal pentru persoanele care au atribuit un asemenea cod, iar, în cazul persoanei juridice, lipsa denumirii şi a sediului acesteia, a faptei săvârşite şi a datei comiterii acesteia sau a semnăturii agentului constatator atrage nulitatea procesului-verbal. Nulitatea se constată şi din oficiu”, este prevăzut în actul menționat.

Articole recente

 • Stiri

Fashion Days, reduceri de Black Friday 2018. Cele mai bune oferte

Fashion Days, cel mai mare magazin online de modă, a dat startul reducerilor de Black Friday 2018 în seara de…

15 nov.. 2018 11:26 pm
 • Cancan
 • Exclusiv

Imagini senzaționale. O olteancă este ”mamă” pentru… 100 de câini!

Nu îşi imaginează viaţa fără câini. Fără a fi înconjurată de zeci sau chiar sute de animale. Este povestea incredibilă…

15 nov.. 2018 11:09 pm
 • Cancan
 • Exclusiv

Am aflat secretul unui cunoscut prezentator TV din România: ”Și-a vândut trupul!”

Bombă în lumea televiziunii! CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a intrat în posesia unor mărturii uluitoare despre unul dintre cei mai…

15 nov.. 2018 11:07 pm
 • Cancan
 • Exclusiv
 • Video

Cum încearcă Victor Slav să-și protejeze fetița ca să nu sufere din cauza despărțirii părinților. Avem filmări super-exclusive!

Chiar dacă nu mai formează, de luni bune, un cuplu cu Bianca Drăgușanu, celebra blondină cu care are o minunată…

15 nov.. 2018 11:04 pm
 • Cancan
 • Exclusiv

S-a dat startul mega-ofertelor de Black Friday 2018!

S-a dat startul mega-ofertelor de Black Friday 2018! (Ia-ti masina visurilor tale in doar cateva luni!) ”Nebunia cumpărăturilor” a început, iar CANCAN.RO,…

15 nov.. 2018 11:02 pm
 • Cancan
 • Exclusiv

Senatorul ”Facebook”, acuzat că nu-și recunoaște fiul de 6 ani!

Caz uluitor în lumea politică românească! Șeful Comisiei de Apărare și Siguranță Națională din Senat se află în centrul unei…

15 nov.. 2018 11:01 pm