Soția unui fotbalist de ”națională”, gravidă cu un puștiulică de la Liga 2?!

Autor: Răzvan Scarlat
Publicat: 29/07/2018 | 11:10

Soția unui fotbalist cu multiple selecții la echipa națională ar fi rămas însărcinată cu un puștiulică de la Liga 2! (Promotiile zilei la monitoare) Fetele de oraș vorbesc că infidela ar fi făcut avort de teamă să nu afle bărbatul ei de aventură. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, toate detaliile unei mega-telenovele care a apărut, din senin, în fotbalul românesc.

El, fotbalist respectat, cu peste 50 de selecții sub “tricolor”. Ea, o brunetă superbă, pe care mulți masculi și-ar dori-o. Sunt căsătoriți de ani buni și au chiar și un copil. Soția jucătorului de ”națională” ar fi călcat, însă, strâmb. Și și-ar fi înșelat bărbatul cu un puștiulică de la Liga 2! Putem spune, fără să exagerăm, că tânăra, fost manechin, a trecut de la Liga Campionilor la un eșalon inferior. (Reduceri mari la jocuri PC)

Ba mai mult, soția fotbalistului de la echipa națională ar fi rămas gravidă cu respectivul puștiulică de la Liga 2, care este cunoscut drept un crai prin București. Totul s-ar fi întâmplat când jucătorul de ”națională” se afla în străinătate, legat de contract cu echipa de club. Bruneta s-ar fi simțit singură și, dornică de aventură, ar fi decis să-și înșele soțul cu un fotbalist mult, mult mai slab cotat comparativ cu bărbatul care a dus-o în fața altarului. (VEZI AICI: SOȚIA ”PRINȚIȘORULUI” E ÎNSĂRCINATĂ, IAR NOI AVEM PRIMELE IMAGINI CU GRAVIDUȚA!)

Problema s-ar fi complicat grav deoarece, conform surselor CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, infidela ar fi rămas gravidă! Motiv pentru care bruneta, pentru a-și salva căsnicia, ar fi făcut avort la o clinică privată din București, de teamă ca nu cumva soțul să afle că a rămas însărcinată cu alt bărbat cât timp el nu era acasă. Cel puțin așa susțin fetele de oraș, care adoră să-și petreacă timpul în cafenelele de lux din Capitală. (CITEȘTE ȘI: AVEM DOVADA CĂ E ÎNSĂRCINATĂ! PRIMELE IMAGINI CU BURTICA DE GRAVIDĂ A AMANTEI STELISTULUI!)

Soțul înșelat s-a confruntat cu puștiulică de la Liga 2

Interesant este faptul că puștiulică de la Liga 2 era o prezență constantă în anturajul fotbalistului de ”națională”. Obișnuia să iasă împreună cu “tricolorul”, soția acestuia și ceilalți amici. Nu era deloc un străin! De altfel, conform unor surse autorizate, internaționalul român și jucătorul din eșalonul secund s-au și confruntat, imediat ce primul ar fi auzit zvonuri conform cărora soția l-ar fi “tradus” cât timp a lipsit. (NU RATA: SOȚIA LUI GIGI BECALI, DIN NOU ÎNSĂRCINATĂ?! CUM A FOST FILMATĂ DE CANCAN.RO!)

O discuție nu foarte la obiect ar fi avut loc între cei doi bărbați, iar soțul i-ar fi acordat credit, în continuare, brunetei cu care s-a căsătorit. Astfel că lucrurile au revenit pe făgașul normal. Iar infidela răsuflă acum, mai mult ca sigur, ușurată. Și-a salvat căsnicia și faptul că ar fi avut o aventură cu un puștiulică de Liga 2 care ar fi lăsat-o gravidă a fost dat uitării.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...