Fetița lui Pescobar Paul Nicolau a rămas fără cuvinte. Ce surpriză i-a pregătit celebrul său tată

Publicat: 19/10/2023 | 23:15
Paul Nicolau Pescobar, patronul de la Taverna Racilor / Sursă foto: Facebook

Pescobar Paul Nicolau și-a surprins fetița cu două pungi pline cu haine de firmă. Copila s-a bucurat enorm și l-a pupat pe tatăl său, de fericire. Puțini știu, dar da: patronul de la Taverna Racilor are un copil. 

Pentru că este extrem de activ pe rețelele de socializare, le-a arătat fanilor nu doar cum arată fiica sa, ci și cum reușește să o surprindă. Copila care seamănă foarte mult cu tatăl său afacerist a fost în culmea fericirii când a văzut darul.

Paul Pescobar Nicolau și fiica sa / Sursă foto: TikTok

S-a despărțit de femeia care l-a făcut tată

Paul Nicolau Pescobar nu a reușit să mențină o relație amoroasă cu mama copilului său, dar a rămas prieten cu ea, de dragul fiicei lor. Mai mult de atât, merge chiar și în vacanțe cu fosta sa parteneră:

„Ne-am despărțit, pentru că nu ne potriveam. Decât să ne spargem capul, să fie și copilul de față, mai degrabă suntem prieteni și e și copilul de față. Mergem în vacanțe. Merg în vacanță cu femeia cu care am un copil, dar noi nu mai avem treabă. Ne respectăm, râdem, bem un pahar de vin. Totul elegant”, a spus patronul de la Taverna Racilor în podcastul Fiță cu Adiță.

(CITEȘTE ȘI: Răsturnare de situaţie în scandalul de la Taverna Racilor! Cum au fost surprinşi Pescobar Paul Nicolau şi Horia Constantinescu, şeful ANPC)

Cum s-a îmbogățit Paul Nicolau Pescobar

Pescobar nu a avut deloc un parcurs profesional firesc. În anul 2013, după ce și-a pierdut locul de muncă, s-a apucat să vândă raci în Piața Obor. Ulterior, a ajuns să îi și gătească și să aibă un local în Poiana Brașov. S-a decis să deschidă Taverna Racilor și în anul 2021, a reușit să depășească milionul de euro în cifra de afaceri. Odată cu trecerea timpului, a ajuns să aibă și o platformă de livrare la domiciliu și să-și deschidă localuri în Timișoara, Snagov și pe Victoriei.

„Am început afacerea cu raci acum 8 ani după un search pe Google: idei de afaceri. A fost extraordinar de greu deoarece totul a început fără bani, iar când faci afaceri fără bani, faci slalom în a găsi soluţii. La început aveam un singur angajat şi anume eu.

Vând anual peste 150.000 de porţii de mâncare la restaurant şi în online, prin platforma Fish To Door, şi am încheiat anul cu 22.000 de colete trimise către clienţi”, spunea Paul Nicolau despre afacerea sa.

(CITEȘTE ȘI: Câte clase are Larisa lui Pescobar, de la Taverna Racilor. Ajutorul de nădejde al lui Paul Nicolau a absolvit o facultate care nu are nicio legătură cu Horeca)

Luciana Polite
Luciana Polite este absolventă a Facultății de Litere din cadrul Universității din București. A urmat apoi studii universitare de masterat, „Modele de comunicare și relații publice”, în cadrul aceleiași universități. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un ... citește mai mult