Leguma care te scapă imediat de burtă. Costă doar 16 lei kilogramul în Mega Image

Publicat: 03/02/2023 | 15:32

Grăsimea de pe burtă le dă mari bătăi de cap doamnelor şi domnişoarelor. Mușchii abdominali sunt mai greu de modelat în comparație cu celelalte părți ale corpului. Pe lângă exercițiile pe care trebuie să le faci în mod constant pentru a obține abdomenul mult visat, există și o legumă ce te poate ajuta în lupta cu surplusul de grăsime.

Unele legume sunt foarte bune pentru digestie și stimulează senzația de sațietate, astfel te pot ajuta în procesul de slăbire. Este important să le introduci în alimentație, dar să fii foarte atent şi la modul în care le consumi.

În cazul în care alegi să le prepari în ulei sau unt, acestea își vor pierde categoric din proprietăți, deci nu vei avea rezultate.

 

Ciupercile te pot scăpa de grăsimea de pe burtă. Ce beneficii mai au

Datorită proteinelor din compoziţia sa, ciuperca este înlocuitorul ideal al cărnii, întăreşte imunitatea, combate oboseala şi previne cancerul şi bolile cardiovasculare.

CITEŞTE ŞI: ALIMENTELE CARE ÎȚI PRELUNGESC VIAȚA. STUDIUL CARE A VENIT CU NOI SCHIMBĂRI ÎN ALIMENTAȚIE

Avantajele ciupercilor sunt numeroase, pe lângă faptul că sunt bogate în fibre, se digeră uşor şi au puţine calorii, doar 20 de calorii la 100 de grame. Datorită unor aminoacizi din compoziţie, în special glutamatului, ciupercile seamănă la gust cu carnea.

Medicii recomandă o cură de 3, 4 săptămâni din care să nu lipsească ciupercile de pe masă, astfel sistemul imunitar este mai rezistent în faţa frigului.

Ciupercile te pot scăpa de grăsimea de pe burtă

Ce fructe şi legume ar trebui să nu consumi iarna

  • Sparanghel – este consumat în special în sezonul cald, când poate fi un aliment de bază ce susține o nevoie a organismului. Legumele verzi sunt specifice primăverii, mai ales în momentul în care sunt folosite pentru salate;
  • Ardei iute – cu siguranță mâncărurile picante nu ar trebui încercate în această perioadă, mai ales dacă aveți un sistem imunitar scăzut. Nu veți face decât să îi dați stomacului mai mult de muncă. Ghimbirul este o soluție mult mai bună, fiind ideal pentru ceaiuri cu lămâie;
  • Piersică – În această perioadă nu există piersici românești, motiv pentru care cele pe care le găsești adesea în magazine sunt importate din diferite țări. Pesticidele folosite sunt dăunătoare, motiv pentru care ar trebui să le eviți;
  • Căpșuni – Ultimul aliment din lista noastră este reprezentat de căpșuni. Precum în cazul piersicilor, acestea nu cresc iarna în România, motiv pentru care nu vei reuși să te bucuri de adevărata lor savoare.