Mesajul lui Cătălin Scărlătescu pentru Răzvan Simion. Dani Oţil a intervenit între cei doi: ”În primul rând se zice cu P”

De: Cancan
Publicat: 15/11/2021 | 14:59

Pe lângă pasiunea pentru bucătărie, lui Cătălin Scărlătescu îi place foarte mult să călătorească. De asemenea şi colegul său Răzvan Simion împărtăşeşte această pasiune, iar recent cei doi au avut o discuţie despre o destinaţie exotică. Iată ce mesaj i-a dat celebrul bucătar, prezentatorului TV.

Răzvan Simion se poate lăuda cu faptul că a vizitat numeroase destinaţii de-a lungul timpului. Astfel, prietenii matinalului îi cer părera sau anumite sfaturi atunci când pleacă în vacanţă.

A fost și cazul lui chef Cătălin Scărlătescu care l-a întrebat pe Răzvan Simion dacă cunoaște pe cineva tocmai în Thailanda, în Phuket.

Răzvan Simion a povestit ce discuţie a avut cu chef-ul, iar colegul său, Dani Oţil a făcut câteva comentarii legate de acest subiect.

Ce mesaj i-a dat Cătălin Scărlătescu lui Răzvan Simion

”Răzvan: Îmi da mesaj Scărlătescu ieri. Știi pe cineva în Phuchet? Nu știu pe nimeni. Știi tu, Dani?

Dani: În primul rând se zice cu P, în pronunția turiștilor, nu cu F. Spune-i așa: Scărlă, ai ajuns într-un loc mult prea turistic, mută-te într-o zona mai retrasă. Sunt meniuri in rusă in toată zona.

Răzvan: Am văzut un ”Ph” și am crezut că se citește ”F”.

CITEŞTE ŞI: CĂTĂLIN SCĂRLĂTESCU S-A ”COMBINAT” CU O ACTRIȚĂ CELEBRĂ! CHEF-UL IUBEȘTE DIN NOU, IAR CANCAN.RO VĂ DEZVĂLUIE CINE I-A FURAT INIMA!

Ramona către Răzvan: Mai lasă Milano și du-te în tu în altă parte.

Dani: Eu lumea am văzut-o acum, mă apuc de alte lucruri. Anul ăsta mai departe de Bulgaria nu mă duc.”, a fost dialogul dintre Răzvan, Dani și Ramona Olaru.

Care a fost primul job al lui Cătălin Scărlătescu

Cătălin Scărlătescu și-a impus să ajungă bucătar încă din timpul liceului. Ideea i-a venit în vara anului 1987, când muncea la Hotelul “Flamingo”, unde era curier. A fost, practic, primul lui job. Pentru a-și împlini visul, a început, în 1989, cu munca de jos, de la manipulare marfă, curăţenie și apoi curăţat legume.

Apoi, în anii ’90, a plecat pe mare, unde a muncit ca stewart pe un vapor cargo. Ulterior, a plecat în Germania, unde a început să lucreze în localuri de lux, printre care “Kempinski Sporting Club Badsarrow” sau “Filippo Nisi”.

Cătălin Scărlătescu a revenit, în final, în România, unde a devenit bucătar-șef la restaurantul Angels, după care manager executiv la Museum și copartener la localul “Il Gambero Rosso”. De ani buni, lucrează la “Howard & Johnson“.

 

Sursă foto: Instagram