Categorii: Stiri

O stewardesă româncă a fost bătută și amenințată cu moartea de un pasager arab, într-un avion care zbura la Dubai

O stewardesă româncă a trăit clipe de coșmar într-un avion care zbura pe ruta Madrid-Dubai. Tânăra a fost agresată de un pasager beat, de origine arabă, care a amenințat-o cu moartea. Bărbatul în vârstă de 27 de ani a fost audiat miercuri (1 august) la Curtea Penală din Dubai.

Incidentul în care a fost implicată stewardesa româncă și pasagerul arab a avut loc pe 1 iunie. Femeia susține că încă de la intrarea în avion i s-a părut că este ceva în neregulă cu bărbatul. Acesta a întrebat dacă poate fuma, dar i s-a spus că nu. El i-a spus stewardesei că știa deja acest lucru, pentru că a fost pilot. Pasagerului i s-a spus să ia loc, iar stewardesa a avertizat echipajul în privința acestuia. După câteva ore de zbor, bărbatul a început să țipe la ea. Un alt membru al echipajului a intervenit, dar pasagerul a țipat la el: „Taci din gură! Nu e treaba ta!”. Bărbatul a spart diverse obiecte din avion, apoi a luat două cutii de alcool și a început să bea din el. S-a întors la locul lui și a început să strige că scaunul nu se înclină în spate destul.

A MURIT! Vestea trista care a zguduit showbizul. Ce s-a intamplat cu Dan Capatos

Bărbatul a lovit-o pe stewardesă în piept și a trântit-o la pământ

„S-a ridicat. Mi-am amintit că luminile centurii de siguranță erau aprinse, astfel că el trebuia să rămână așezat. El a insistat că are nevoie la toaletă. A lovit ușa. O femeie a ieșit de teamă. A intrat în toaletă. a ieșit și a furat două cutii de alcool pe care le-a băut în timp ce alerga prin avion. L-am avertizat din nou. El și-a scos pantofii ca să-i arunce, dar l-am oprit. Atunci m-a lovit în piept și m-a aruncat la pământ. I-am răsucit imediat mâna apoi i-am pus cătușele cu ajutorul unui alt pasager”, a povestit stewardesa potrivit Gulf Today. Mai mult, bărbatul a mințit că are o bombă la bord și a amenințat că o va detona. Pasagerul a fost arestat la poarta de sosire de pe aeroportul din Dubai.

Tânărul a recunoscut în timpul audierii în instanță că a băut în avion. El a cerut timp pentru a-și angaja un avocat. Judecătorul i-a refuzat cererea de cauțiune și a suspendat audierea până la data de 8 august. (Citește și Un bărbat și fiul său au încercat să fure un avion, pe aeroportul din Sibiu)

Are CANCER la prostata! Prezentatorul meteo a facut anuntul ACUM. Drama prin care trece VIDEO