Rețeta de shaorma de casă a lui chef Joseph Hadad, gătită în doar 15 minute. Ce ingredient ciudat folosește juratul Pro TV

Publicat: 26/05/2022 | 16:13
Shaorma de casă a lui Joseph Hadad. Foto: Facebook

Joseph Hadad a postat recent pe blogul său personal o rețetă pe care o pregătește cu drag încă din copilărie și care conține un ingredient special. Este vorba despre shaorma făcută în casă, un fel de mâncare ideal pentru persoanele care își doresc o masă sănătoasă, dar în același timp și sățioasă.

Potrivit blogului său, chefjosephhadad.ro, bucătarul consuma acest fel de mâncare destul de des în copilărie, deoarece toate mamele pregăteau acest tip de shaorma la prânz. Fiind impresionat de gustul bun al preparatului culinar, juratul de la Pro TV a luat decizia de a face public modul de pregătire al acestuia, dezvăluindu-le, tuturor celor care îl urmăresc ingredientul secret.

CITEȘTE ȘI: CE A PRIMIT PAUL DIN IAȘI, DUPĂ CE A COMANDAT O SHAORMA ONLINE. CÂND A DESFĂCUT PUNGA, A RĂMAS FĂRĂ REPLICĂ: „PARCĂ A MAI FOST MÂNCATĂ O DATĂ”

Ingredientul ciudat pe care chef Joseph Hadad îl folosește în momentul în care pregătește shaorma de casă

Așa cum era de așteptat, bărbatul a făcut publică lista cu ingredientele de care ai nevoie dacă îți dorești să obții o shaorma de calitate făcută în casă. Cel mai important este humusul, un ingredient care nu se găsește aproape deloc în astfel de produse pe care oamenii le achiziționează de la diferite centre comerciale.

Pentru o porție de shaorma la farfurie vei avea nevoie de: 130 g de pulpă de pui dezosată, 1 ceapă mică, 1/2 castravete proaspăt, 1 castravete murat, 1 lingură de pătrunjel, 1 roșie, piper negru măcinat, sumac, sare, chimion, ulei de măsline, 3 linguri de humus și 1 lipie sau pită.

VEZI ȘI: DISCUȚIE EPICĂ PE APLICAȚIE! CUM A RĂSPUNS UN TAXIMETRIST DIN BUCUREȘTI DUPĂ CE A FOST RUGAT DE CLIENT SĂ ÎI CUMPERE O SHAORMA

Cum se pregătește shaorma la farfurie cu humus

Rețeta se pregătește în aproximativ 15 minute. Tot ce trebuie să faci este să tai cubulețe puiul, să toci ceapa julienne, să tai roșiile cubulețe și să mărunțești bine pătrunjelul. În continuare, va trebui să tragi bucățelele de pui la tigaie timp de 2-3 minute, urmând ca mai apoi să adaugi ceapa tocată. După ce aceasta se sotează bine, este indicat să adăugați condimentele (sare, chimion și sumac).

După ce ați terminat de gătit puiul, urmează cel mai important lucru și anume aranjatul în farfurie. Întindeți humusul uniform, deoarece acesta va avea rolul de pat pentru ceea ce urmează. Adăugași puiul, peste care presărați cu grijă legumele tocate. Pentru mai mult gust, puteți adăuga un strop de ulei de măsline.

Valentina Ene
Valentina Ene a ales să lucreze în presă din anul 2019, dar a cochetat cu lumea mondenă încă din liceu. Pasionată de showbiz, dar și de actualitate, s-a alăturat site-ului CANCAN.RO pentru a putea acoperi o paletă cât mai largă de subiecte. Valentina Ene este redactor la site-ul CANCAN.RO, ... citește mai mult