Românii sunt descurcăreți! Cum și-a pus berea la rece un turist, în camera de hotel: „Dacă n-am frigider”

Publicat: 04/09/2022 | 11:28

Că românul este descurcăreț și bun la toate este un lucru pe care nimeni nu îl mai pune la îndoaială, însă există cazuri în care inventivitatea depășește orice imaginație.

Recent, un bărbat a plecat în vacanță, iar la locul de cazare a constatat cu stupoare că nu are frigider în cameră. Cum să își răcească berea, mai ales că atunci când temperaturile sunt ridicate, ce ar putea fi mai bun decât o bere rece și acidulată? Și cum românul nu se dezminte niciodată, bărbatul a găsit o soluție ingenioasă pentru a putea avea bere rece chiar la el în cameră, fără a mai fi nevoit să coboare la bucătăria locației sau să se ducă la restaurant. Astfel că, pentru a-și asigura tot confortul, românul inventiv a legat câteva sticle de bere chiar de locul în care intră aerul condiționat în cameră!

Nu știm dacă această metodă de răcire a berii a funționat, cert este faptul că nu am mai întâlnit așa ceva!

Ciorbă gătită în camera de hotel

Și cum românii sunt mereu inventivi și găsesc o ”portiță” pentru a-și asigura tot confortul necesar, o altă familie de români a gătit ciorbă în camera de hotel!  După ce responsabilii hotelului au observat, i-au transmis administratorului cele întâmplate. Când a auzit ce au putut să facă, a decis să facă o adevărată schimbare.

Eforie Nord rămâne una dintre cele mai dorite stațiuni și în anul 2022, ca urmare a plajei curate și a prețurilor accesibile. Multe povești din acest loc au ajuns „celebre” pentru ce au putut să facă turiștii, după cum este și cazul celor care s-au apucat de gătit.

„Au venit cu o butelie mică, să-și facă un ou, un mic dejun, și de acolo s-a ajuns la oală de ciorbă. Da, găteau ciorbă în cameră…”, a declarat administratorul hotelului pentru Replica.

VEZI ȘI: DE NECREZUT! CE A PRIMIT LA MICUL DEJUN O TURISTĂ CAZATĂ ÎNTR-UN HOTEL DIN EFORIE NORD, CU 370 LEI/NOAPTE: „PARCĂ E FARFURIE DE POMANĂ!”

După multe astfel de incidente, la care se adaugă și cel cu ciorba, administratorul a hotărât să deschidă un restaurant accesibil la preț. Astfel, turiștii nu vor mai murdări camerele în timp ce gătesc sau mănâncă.