Secretul Reginei Cleopatra, pentru un fizic de invidiat. A fost descoperită dieta urmată de „Zeița Frumuseții”

Publicat: 13/04/2022 | 21:07

După îndelungi căutări, misterul Egiptului Antic a fost deslușit! Descoperirile cercetătorilor prezintă secretul dietei urmate de Regina Cleopatra. Majoritatea doamnelor s-au interesat de ritualurile de îngrijire ale celebrei regine, despre care se spune că făcea baie în lapte de bivoliță și miere, pentru o piele lipsită de riduri, însă nimeni nu a știut ce mânca, de fapt, Cleopatra pentru păstrarea unui fizic de invidiat.

Deși a fost mama a patru copii, Regina Cleopatra nu și-a neglijat nicio clipă trupul, fiind considerată una dintre cele mai frumoase femei din istorie.

Vă întrebați ce consuma “Zeița frumuseții” pentru a-și menține silueta de clepsidră? Ei bine, dieta reginei era una simplă, compusă din alimente bogate în vitamine. Nu îi lipseau fructele și peștele, dar nici condimentele, cu precădere cele afrodisiace.

Se pare că dieta Reginei Cleopatra conținea alimente super-sănătoase și bogate în Omega 3.

Ce mânca, de fapt, ultima regină a Egiptului

Se pare că meniul reginei arăta în felul următor:

(CITEȘTE ȘI: PIRAMIDELE AU LĂSAT-O RECE PE ANDREEA TONCIU! VEZI CE ANUME A IMPRESIONAT-O PE BRUNETĂ ÎN VACANȚA DE 2.500 DE EURO DIN EGIPT)

Micul dejun – un bol de ovăz sau două ouă. După 30 de minute, ar fi băut și sucuri de fructe sau legume.

Gustare – fructe de pădure, salată de fructe cu puțină miere.

Prânz: legume proaspete cu condimente, pește sau fructe de mare.

Gustare – lactate sau fructe.

Cină – salate de crudități și cărnuri fierte/legume fierte.

(NU RATA: DIETA LUI CARMEN BRUMĂ | CUM SĂ SLĂBEȘTI 30 DE KILOGRAME, ÎNTOCMAI CA IUBITA LUI MIRCEA BADEA)

Evident, acest meniu este doar o simplă presupunere și a fost realizat pe baza descoperirilor pe care le-au făcut cercetătorii care studiază și acum Egiptul Antic.

Alte studii arată că Regina Cleopatra consuma deseori și nuci, struguri, pepene, rodii, piersici, măsline și vin. Astfel, frumoasa egipteancă, vestită pentru cum a „cucerit” Roma, avea o dietă asemănătoare cu cea mediteraneană.

 

This browser does not support the video element.

Delina Filip
Absolventă a "Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării" București. A urmat cursurile școlii de televiziune ”Intact Media Academy”, iar apoi a lucrat în cele mai importante trusturi de presă din România. S-a alăturat echipei CANCAN.RO în anul 2020, care face parte din Grupul de Presă GÂNDUL. citește mai mult