Categorii: Stiri

Verdict în cazul fostului angajat Mega Image rămas invalid! Instanța a obligat compania să-i plătească despăgubiri. Ce sumă va primi bărbatul

Un angajat călcat de motostivuitor și pensionat cu grad de invaliditate a cerut despăgubiri de trei milioane de lei de la angajatorul său, compania Mega Image. Judecătorul Lucian Costin Gheorghe, de la instanța din Cornetu, Ilfov, a dat vineri sentința (3 august) în dosarul în care Mega Image a fost dată în judecată de un fost angajat.

Florică Cercel a cerut 3 milioane de lei de la lanțul de supermarketuri. Bărbatul a primit în schimb 500.000 de lei și diferența dintre pensia de invalid și salariul minim pe economie, adică 500 de lei pe lună. El va încasa 500 de lei pe lună pentru tot restul vieții, fiind invalid.

Fiul Andreei Berecleanu s-a injunghiat. Mama lui a aflat in timp ce prezenta stirile

Ce pedeapsă a primit angajatul Mega Image care a dat cu motostivuitorul peste Florică Cercel

Gabriel Ene, angajatul Mega Image care a dat cu motostivuitorul peste bărbat, a fost condamnat de judecătorul de la Cornetu la un an și șase luni de închisoare. Acesta nu va executa pedeapsa, dar a fost obligat să efectueze 45 de zile de muncă în folosul comunității. Mai mult, Ene trebuie să plătească și 2.500 de lei cheltuieli judiciare, din care 1.500 de lei pentru urmărirea penală şi 1.000 de lei pentru judecată, potrivit RTV. (Citește și Caz incredibil! Detectivii angajați de Mega Image au comis-o grav. L-au confundat pe frate cu invalidul!)

Mega Image și Gabriel Ene sunt obligați să-i plătească lui Florică Cercel următoarele:

 • diferenţa dintre pensia de invaliditate primită în iulie 2017 şi valoare netă a salariului minim pe economie, lunar, „până la ameliorarea stării de sănătate care ar determina recuperarea capacităţii de muncă”
 • daune materiale de 1.841,20 de lei;
 • daune morale de 500.000 de lei.

Înainte de această sentință, Mega Image a angajat detectivi particulari ca să demonstreze că Florică Cercel exagerează. Cu toate acestea, detectivii respectivi l-au confundat pe fratele bărbatului cu el.  În ultima zi a procesului, compania a apărut cu un DVD și printuri, care „dovedeau” că fostul angajat nu are nicio problemă de sănătate.  În realitatea, detectivii l-au filmat pe George, fratele lui Florică. Frații Cercel locuiesc la câteva străzi unul de altul și de aici confuzia detectivilor. Cu piciorul bandajat, Cercel Florică stă alături de George Cercel.

Inchisoare pentru un artist roman! A comis o infractiune GRAVA

Articole recente

 • Stiri
 • Stiri interne

AUDIENȚE TV. ”Vocea” de la Pro TV și-a acoperit adversarii. Înfrângere uriașă pentru Antena 3

AUDIENȚE TV. Doar Vocea a contat, informează paginademedia.ro. Pro TV a fost liderul serii de vineri pe publicul comercial și…

17 nov.. 2018 12:56 pm
 • Vedete

Mihaela Moise a născut. Mesajul transmis de vedetă după ce și-a ținut fiica în brațe pentru prima dată

Este o zi extrem de importantă pentru Mihaela Moise! Cunoscută și sub numele de Meme, vedeta a născut și... la…

17 nov.. 2018 12:53 pm
 • Vedete

Liviu Vârciu nu plătește pensie alimentară pentru fetița cea mică. Anda Călin a vorbit de ziua nunții: “Copilul nu duce lipsă de nimic”

Anda Călin și Liviu Vârciu s-au iubit mult, iar pentru o perioadă bună de timp, ei și-au ascuns relația de…

17 nov.. 2018 12:34 pm
 • Stiri
 • Stiri interne

Femeie rănită grav după ce a fost spulberată de o mașină pe o trecere de pietoni din Cluj-Napoca

S-a întâmplat din nou! Femeie rănită grav după ce a fost spulberată de o mașină pe o trecere de pietoni…

17 nov.. 2018 12:30 pm
 • Vedete

Andreea Marin, mesaj tulburător după operația dificilă prin care a trecut: ”Am scăpat de o povară care apăsa…”

Andreea Marin a postat un mesaj tulburător după operația dificilă prin care a fost nevoită să treacă. Mesajul poate fi…

17 nov.. 2018 12:11 pm
 • Vedete

Betty Salam, criticată dur după ce a îmbrăcat o rochie albă cu decolteu generos: “Arată urât sânii fără sutien, sunt prea lăsați”. Tânăra mămică a răbufnit

Betty Salam a răbufnit în public, după ce a primit mai multe critici, pentru că a ales să nu își…

17 nov.. 2018 12:05 pm