VIDEO EXCLUSIV. Prinţul Paul a răbufnit la Judecătorie după ce a revendicat moştenirea regală: „E o prostie…”

De: Cancan
Publicat: 16/11/2017 | 00:00

Prinţul Paul este reprezentat în acest dosar de cunoscutul avocat Theodor Rus. După cum vedeţi în imaginile pe care le publicăm în exclusivitate, Prinţul a vorbit despre stadiul dosarului cu avocatul său şi cu un alt bărbat, căruia i-a spus că „este o prostie” ce se întâmplă, nemulţumit că lucrurile nu avansează mai repede.

Contactat de CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România, avocatul Theodor Rus ne-a explicat ce solicită Prinţul Paul în respectivul proces pe care l-a intentat statului român şi Primăriei Municipiului Bucureşti. „Este vorba de masa succesorală în urma Regelui Carol al II-lea, în urma sorei acestuia, Elisabeta, şi în urma Prinţului Nicolae, fratele Regelui Carol al II-lea. Tatăl lui Paul este fiul lui Carol al II-lea, născut din căsătoria acestuia cu Zizi Lambrino. Căsătoria aceasta a fost anulată din dispoziţia Regelui Ferdinand, dar copilul născut din acea căsătorie are în prezent statutul de copil legitim al Regelui.

Paternitatea a fost stabilită printr-o hotărâre a Tribunalului din Lisabona pronunţată în anul 1955, în contradictoriu cu Regele Mihai I, care a avut calitatea de pârât în acel proces. Punerea în executare a hotărârii instanţei portugheze a întârziat foarte mult deoarece procedura de exequatur a durat aproape 12 ani, fiind finalizată de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie printr-o decizie pronunţată în anul 2012. În consecinţă, Prinţul Paul are calitatea de moştenitor legal şi nicidecum cea de «impostor», aşa cum a fost etichetat de Casa Regală şi de unele entităţi mass-media”, ne-a declarat avocatul Theodor Rus. (VEZI ŞI: Nu demult, Paul Lambrino avea un ”regat”, iar azi… Imagini ireale până de curând! Cum a ajuns Prinţul milionar după eliberarea din arest)

În continuare, reprezentantul legal al Prinţului Paul în acest dosar ne-a confirmat că nemulţumirea de la Tribunalul Bucureşti a nepotului lui Carol al II-lea era legată tocmai de faptul că intrarea în posesia proprietăţilor care i s-ar cuveni durează neaşteptat de mult. „El a notificat entităţile deţinătoare în condiţiile Legii nr. 10/2001, iar în baza Legii 165/2013 ne-am adresat Tribunalului Bucureşti pentru soluţionarea notificărilor făcute în condiţiile prevăzute de Art. 35 din sus-menţionata lege”, ne-a mai explicat avocatul Theodor Rus. „Actuala legislaţie din România pune semnul egalităţii între copilul născut din căsătorie şi cel născut în afara căsătoriei. Casa Regală, în pofida faptului că avea avocaţi care ştiau legislaţia, l-a numit «bastard» pe Prinţul Paul, fiind de rea-credinţă”, a adăugat reprezentantul legal al Prinţului Paul. (VEZI ŞI: Imagini nemaivăzute! Prinţul Paul, părăsit de „suita regală”!)

Prinţul Paul este implicat şi în dosarul retrocedărilor ilegale

Prinţul Paul este implicat în mai multe dosare, unul dintre acestea fiind cel al retrocedărilor ilegale, în care a mai fost trimis în judecată şi Remus Truică. Prinţul Paul a fost reţinut în 2015 în dosarul „Ferma Băneasa”, cauză care viza retrocedări ilegale, ulterior fiind plasat în arest la domiciliu, iar în prezent se află sub control judiciar în acest dosar.

Anul trecut, Prinţul Paul a ajuns să fie executat silit după ce a pierdut un proces cu un jurnalist britanic. Pentru că nu i-a plătit acestuia aproape cinci milioane de lire sterline, cu tot cu dobânzi şi penalităţi, mai multe tablouri care îi aparţineau Prinţului au fost scoase la licitaţie. (Detalii AICI)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

This browser does not support the video element.