Nu demult, Paul Lambrino avea un ”regat”, iar azi… Imagini ireale până de curând! Cum a ajuns Prinţul milionar după eliberarea din arest

Publicat: 28/07/2017 | 00:00

Prinţul Paul era recunoscut, până de curând, pentru stilul de viaţă "regal" pe care îl ducea. După problemele cu justiţia pe care le-a avut, se pare că Prinţul a revenit printre "muritori", întrucât a ajuns să... ia taxiul din stradă! CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, are imaginile "ireale". (VEZI ŞI: EXCLUSIV. I-am pozat chiar în momentul în care… Prinţul Paul i-a ”scanat” posteriorul… Prinţesei când credeau că nu-i observă nimeni!)

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, i-a întâlnit pe Prinţul Paul şi pe fiul acestuia, Carol Ferdinand, în timp ce se urcau într-un taxi luat din stradă, fără prea mare pompă. În imaginile pe care vi le oferim în exclusivitate se observă chiar cum Prinţul Paul a negociat cursa cu taximetristul. După ce s-a înţeles cu şoferul, Prinţul Paul l-a lăsat, mai întâi, pe Carol Ferdinand să urce în maşină, apoi s-a aşezat şi el, lângă fiul său, pe banchetă.

Imaginile pe care vi le prezentăm sunt surprinzătoare, având în vedere că tot noi îl fotografiam, cu ceva vreme în urmă, pe Prinţul Paul însoţit de şoferul său şi coborând dintr-un autoturism de lux, un Audi Q7. (VEZI AICI IMAGINILE)

De unde cobora dintr-un Audi Q7, condus de şofer (foto jos), Prinţul Paul a ajuns să ia un taxi din stradă
De unde cobora dintr-un Audi Q7, condus de şofer (foto jos), Prinţul Paul a ajuns să ia un taxi din stradă

Prinţul Paul a avut probleme serioase cu legea. Nepotul lui Carol al II-lea a fost reţinut în 2015 în dosarul „Ferma Băneasa”, cauză care viza retrocedări ilegale. Ulterior a fost plasat în arest la domiciliu, iar în prezent se află sub control judiciar. (CITEŞTE ŞI: L-am filmat cu familia la Târgul de Crăciun. Primele imagini în public cu Prinţul Paul după eliberare!)

Odată milionar, Prinţul Paul a avut, după problemele cu justiţia, şi probleme cu banii. Recent, acesta a fost executat silit pentru suma de 169.000 lei, care reprezintă contravaloarea unui contract de consultanţă pe care nu l-a mai achitat. (VEZI AICI TOATE DETALIILE). În 2015, Prinţul Paul a fost, însă, executat silit pentru o datorie mult mai mare, de 4,7 milioane de lire sterline, către patronul unui ziar britanic.

Citește și...