L-am filmat cu familia la Târgul de Crăciun. Primele imagini în public cu Prinţul Paul după eliberare!

Publicat: 29/12/2016 | 00:02

În urmă cu câteva luni de zile, Prinţul Paul de România a scăpat de arestul la domiciliu, iar acum se află doar sub control judiciar. Prinţul se bucură de fiecare clipă de libertate şi a trăit din plin zilele de Crăciun.

Cancan.ro, site-ul nr.1 din România, l-a filmat pe Prinţul Paul în timp ce a mers cu soţia lui şi nişte prieteni la Târgul de Crăciun din Piaţa Constituţiei. Aceştia s-au plimbat şi au purtat o conversaţie plăcută, în spiritul sărbătorilor de iarnă. Prinţul Paul părea fascinat de decoraţiunile din târg şi le privea cu atenţie, deoarece de când a scăpat de arestul la domiciliu apreciază fiecare moment de libertate şi petrece mult timp alături de familia sa, vizita la Târgul de Crăciun fiind perfectă pentru a se relaxa alături de cei dragi.

A fost eliberat din arestul la domiciliu

În luna iunie, Prinţul Paul a fost eliberat din arestul la domiciliu, însă măsura controlului judiciar a rămas încă în vigoare. Paul de România, Remus Truică, Dan Andronic şi alte persoane au fost trimişi în judecată de procurorii DNA, în dosarul Ferma Băneasa. Remus Truică este învinuit de constituire de grup infracţional organizat, trafic de influenţă şi spălare de bani, ambele în formă continuată, complicitate la abuz în serviciu şi dare de mită, iar Prinţul Paul pentru cumpărare de influenţă şi spălare de bani, ambele în formă continuată. Marţi, Judecătorii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie au decis să „menţină măsura preventivă a controlului judiciar cu toate obligaţiile impuse inculpaţilor Remus Truică şi Paul al României, inclusiv obligarea acestora de a nu părăsi limita teritorială a României”, după cum se arată în hotărârea instanţei.

Citește și...