Acasă » Știri » Știri interne » Peste 500.000 de euro pierduti la cazinou

Peste 500.000 de euro pierduti la cazinou

De: Cancan 24/01/2009 | 00:00
Peste 500.000 de euro pierduti la cazinou

TUPEU. Gigi Becali a sfidat criza mondiala si a cheltuit peste 500.000 de euro la cazinou In ceva mai mult de o ora, machedonul s-a „curatat” la ruleta. Nervos, a imprastiat peste tot fisele si a incercat sa darame masa!

Dupa o perioada in care a evitat sa mai iasa prin cazinouri, Gigi Becali s-a dezlantuit la inceputul acestei saptamani, demontand zvonurile conform carora patronul Stelei ar avea probleme cu lichiditatile. „Mizam 60.000 de euro, doar pe o bila. De exemplu, puneam pe 35 si venea 36. Asta era, nu-mi pasa!”, a povestit latifundiarul din Pipera, joi seara la emisiunea lui Dan Capatos, „Un Show Pacatos”. Cancan a mers pe firul declaratiei data de machedon si a descoperit amanunte incredibile despre seara incendiara traita de Becali la cazinoul „Casa Vernescu”. Liviu Chirita Inainte de a intra in direct la „Un Show Pacatos”, Gigi Becali a povestit la emisiunea „Nasul” prin ce a trecut, la inceputul acestei saptamani. „Alaltaieri am fost la cazinou si am pierdut o suma foarte mare de bani. La patru dimineata, mi-am dat seama ca uitasem sa dau de mancare la oi. Am lasat ruleta balta si am plecat acasa. Am intrat si le-am dat de mancare, asa, imbracat in costum. Am stat pana la sase dimineata si apoi m-am dus acasa. Nevasta-mea m-a intrebat de ce miros a oi si i-am povestit. I-am zis ca nu imi pasa nici de bani, nici de hainele alea, da-le naibii!”, a explicat Becali. Ce s-a intamplat de fapt? Martea trecuta, Gigi a decis sa faca o vizita la cazinou. A mers la „Casa Vernescu”, una dintre locatiile de lux, frecventata de impatimitii jocurilor de noroc cu multi bani din Romania. Patronul Stelei s-a asezat la ruleta, la o masa destul de aglomerata pentru un inceput de saptamana. Simtindu-se in vana, machedonul a jucat tare de la inceput. A mizat circa 50.000-60.000 de euro la fiecare mana, pe diverse numere, sau chiar pe un singur numar, dar norocul l-a parasit complet de aceasta data. In mai putin de doua ore, patronul Stelei a pierdut tot. Surse apropiate latifundiarului din Pipera sustin ca Gigi l-a sunat pe varul Giovani, care a venit cu o geanta in care se afla o „injectie” de cel putin o suta de mii de euro. La scurt timp, „razboinicul luminii” i-a pierdut si pe acestia. S-a inrosit brusc la fata, s-a enervat si a inceput sa faca show. A aruncat fisele peste tot si a incercat chiar sa miste masa, dar fara succes. „Nebunia” lui Becali a fost o adevarata mana cereasca pentru ceilalti participanti. Acestia au inceput sa „ciupeasca” discret din jetoanele de 500 si 1.000 de euro de pe jos, spre disperarea dealer-ului, depasit de situatie. Apoi, ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic, Gigi, insotit de cativa apropiati, a parasit calm cazinoul.

Razboi total la emisiunea lui Capatos

Gigi Becali a intervenit telefonic in cadrul emisiunii „Un Show Pacatos” si a avut un dialog incendiar cu fostul presedinte al Nationalului, Costi Iacov. Iata cateva dintre replicile spumoase oferite de cei doi: G.B.: „Eu, acum trei zile, puneam 60.000 de euro pe o bila la cazinou. Pai, cum naibii sa n-am eu 60.000 de euro? Ce te strambi, mai Iacov ma, asa ma?” C.I.: „Ma gandeam ca de banii aia, mai bine cumparati cateva dictionare de limba romana.” G.B.: „Mai bine iti dadeam tie doua milioane, ca esti prea mare zdreanta si eu nu vorbesc cu tine, da? Tu pana la urma o sa ti-o iei, ma puscariasule, ca tu ai facut prea mult rau la lume!” C.I.: „Nu va enervati dom’le ca va face rau, ca asa ati distrus si un partid politic de renume. Cred ca Becali juca la ruleta cu bila de bowling.” G.B.: „Domnul Capatos, el a fost infractor, cand a talharit o baba. Nu ma mai puneti in legatura cu mascariciul asta, care-i punea pizza si cola lui Giovanni in pahar.” C.I.: „Cine e Giovani? Domnu’ Becali, parca asa il cheama, coboara prea mult nivelul discutiei. Dansul e obisnuit intre oi si sa joace table pe pamant.” G.B.: „El e atata de obraznic, cred ca e masochist. Cauta bataia cu lumanarea si pana la urma o sa o gaseasca. Iti spun eu ca tot ajunge in spital o data. El e si nebun, ca nu-si da seama ca, daca il bate unu?, il bate rau de tot. Ca odata zic „Ma, da-l in gura ma-sii” si ii pun pe ai mei sa-l bata si il bag in spital. Ca nu dau eu in el, dau ordin si gata.” C.I.: „Alo, alo, daca va spun eu de unde va cunosc, cand imi promiteati mie anumite lucruri… mai bine taceti!” G.B.: „Ce ti-am promis ma jigodia naibii, ce ti-am promis eu tie?” C.I.: „Cu un cioban nu se poate discuta. Cu un oier nu poti sa porti un dialog civilizat, trebuie sa te cobori la nivelul lui.” G.B.: „Sa zica ce i-am promis. I-am promis ca-i fac ceva lu? ma-sa si nu i-am platit, ce i-am promis? Se baga ca musca-n lapte in discutie.” C.I.: Domnule Becali, am si eu o intrebare la dumneavoastra…” G.B.: „Ce intrebare, ba zdreanta? Tu tot nu scapi, te bat, te calc in picioare. Ma faci sa vin acolo cu bodyguarzii, te astept si te bat de te calc in picioare, bai jigodie, ca asa meriti!” C.I.: „Drumul dumneavoastra e cu sens unic, spre Jilava, cred eu.” G.B.: „Ma duc la Jilava, dar pana ma duc, eu tot te bat de te rup, asculta ce spun eu. Asta n-a facut nimic in viata, s-a dus la FC National, ca sa apara putin la televizor si gata. Asta n-a avut milion in viata lui!” C.I.: „Dar dumneavoastra de ce nu ati iesit presedintele Romaniei, ca am avut incredere in dumneavoastra…” G.B.: „Pentru ca n-a vrut mamica ta. Ma impac cu el, daca ii da voie mamica lui. Si pana la urma, il fortez sa vrea, pentru ca o sa-l tina bodyguarzii. Am nevoie de trei bodyguarzi, doi sa-l tina si unul sa-i dea pantalonii jos. Ca sa te impaci cu mine, trebuie sa dai si pantalonii jos.” C.I.: „Daca imi spuneti cum se scrie bodyguard, ma impac cu dumneavoastra!”

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
BANCUL ZILEI | 9 din 10 bărbați mint. Ce face al 10-lea, de fapt?
BANCUL ZILEI | 9 din 10 bărbați mint. Ce face al 10-lea, de fapt?
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără decât fostul luptător și interlop
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Nadia Comăneci, apariție incredibilă! La brațul cărui bărbat celebru a fost văzută în București
Nadia Comăneci, apariție incredibilă! La brațul cărui bărbat celebru a fost văzută în București
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Ce s-a ales de Petru Buiuca, primul câștigător „MasterChef România”. Pe ce a cheltuit marele premiu câștigat în 2012
Ce s-a ales de Petru Buiuca, primul câștigător „MasterChef România”. Pe ce a cheltuit marele...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr record de soldați condamnați pentru crimă
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr...
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub...
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Sore, detalii despre actualul ei iubit! Artista își dorește să facă al doilea copil cu el: „Verdictul final...”
Sore, detalii despre actualul ei iubit! Artista își dorește să facă al doilea copil cu...
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi? „Sunt curios care este comportamentul tău când ești cu o persoană la care nu ții atât de mult.”
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi?...
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în timpul protestului din Piața Victoriei
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în...
Vremea 22 aprilie - 20 mai 2024. Prognoza meteorologilor de 1 Mai şi de Paşte; ANM anunţă o uşoară încălzire de la mijlocul săptămânii viitoare
Vremea 22 aprilie - 20 mai 2024. Prognoza meteorologilor de 1 Mai şi de Paşte;...
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli pârjoliti, două…
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli...
Cum continuă YouTube lupta cu adblokerele?
Cum continuă YouTube lupta cu adblokerele?
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi...
“Avem o situație de urgență”. Boala care a început să facă ravagii pe un continent
“Avem o situație de urgență”. Boala care a început să facă ravagii pe un continent
Fructul care te scapă de stres dacă îl miroși. Are proprietăți uimitoare și e o bombă de vitamine
Fructul care te scapă de stres dacă îl miroși. Are proprietăți uimitoare și e o...
Monica Tatoiu a fost îngrozită. Diagnosticul crunt primit de la medici
Monica Tatoiu a fost îngrozită. Diagnosticul crunt primit de la medici
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele interne
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
PERICOL pentru pisicile care stau în APARTAMENT. Anunț important pentru cei care stau la bloc
PERICOL pentru pisicile care stau în APARTAMENT. Anunț important pentru cei care stau la bloc
Noua cucerire a lui Arpad Paszkany rupe tăcerea. Antonela are planuri mari cu milionarul
Noua cucerire a lui Arpad Paszkany rupe tăcerea. Antonela are planuri mari cu milionarul
BANCUL ZILEI | Leul și furnica grăbită
BANCUL ZILEI | Leul și furnica grăbită
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a ţinut-o ascunsă
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al...
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
"A tăiat acea bucată de intestin, de 12 centimetri, unde se afla tumora". Dan Ciotoi,...
Cum i-a dat Anamaria Prodan peste nas lui Laurențiu Reghecampf. Cadou de peste 100.000€ pentru Sarah
Cum i-a dat Anamaria Prodan peste nas lui Laurențiu Reghecampf. Cadou de peste 100.000€ pentru...
Creatura care poate zbura 10 luni fără să se oprească. Este deseori confundată cu o pasăre care trăiește și în România
Creatura care poate zbura 10 luni fără să se oprească. Este deseori confundată cu o...
Orașul din România în care s-a lansat la apă o navă de pasageri. Va face curse de miercuri până duminică
Orașul din România în care s-a lansat la apă o navă de pasageri. Va face...