Acasă » Știri » Știri interne » VIDEO Interviu eveniment cu Remus Truica! Milionarul povesteste cum fetele lui ii turnau sampanie in pahar amantului mamei lor inca dinainte de divort!

VIDEO Interviu eveniment cu Remus Truica! Milionarul povesteste cum fetele lui ii turnau sampanie in pahar amantului mamei lor inca dinainte de divort!

De: Cancan 16/01/2012 | 00:00
VIDEO Interviu eveniment cu Remus Truica! Milionarul povesteste cum fetele lui ii turnau sampanie in pahar amantului mamei lor inca dinainte de divort!

Dupa ce divortul dintre Remus si sotia sa a tinut primele pagini ale ziarelor din presa romaneasca, scandalul nu da semne ca s-ar stinge. Irina a bifat o reusita cand a obtinut custodia fetelor, dar razboiul nu s-a terminat. Remus nu se da batut!

Acuzatiile de infidelitate au curs din ambele parti, indarjindu-i mai mult in lupta pentru custodia micutelor. Remus a marturisit ca sotia lui nu mai judeca drept, sperand ca il va ajuta in lupta pentru fete, chiar daca a fost acuzat de fosta sotie ca a batut-o in vila de la Snagov.

„Este o poveste trista pana astazi. Ce ne va rezerva viitorul vom vedea. Azi s-a adeverit faptul ca sotia mea nu a dus copiii la scoala chiar daca a inceput cel de-al treilea semestru. Am aflat ca nici nu are de gand sa ii duca. Am crezut ca 2012 a inceput mai bine, dar nu este valabil, cel putin astazi. Ea nu este de acord cu sistemul de invatamant romanesc si nici cu Romania. Vrea sa duca fetele in St. Marteen, o insula din Caraibe. O locatie doar de vacanta!”, a declarat Remus despre situatia actuala a fetelor lui.

Remus este indurerat de faptul ca fetele lui sunt private de dreptul lor de a merge la scoala chiar daca a inceput cel de-al treilea trimestru. Sotia nici nu se gandeste sa le duca pe acestea mai departe la scoala deoarece adevarata ei intenti este de a le scoate din tara.

„Motivul principal a fost durerea pe care am simtit-o cand am vazut ca sotia nu le duce la scoala. De ceva timp tinem legatura prin avocati si, fetele nu sunt in custodia Irinei, doar domiciliul la ea. Custodia este comuna si timpul impartit intre parinti. Eu nu le-am mai vazut din decembrie, pe 13. De cand fetele au plecat, le-am dat 2 telefoane cu care am fost asigurat ca voi vorbi liber cu ele. Pana astazi au ramas inchise. Inainte de a lua fetele de aici, Irina a spus ca fetele trebuie sa aiba 2 parinti si ca eu trebuie sa inteleg acest lucru. Nu am fost cu ele, am crezut ca macar pentru Craciun ar trebui sa facem un efort. I-am trimis o scrisoare sa vina ea la Snagov sau sa propuna ea ceva, si eu voi face cum e mai bine. Dar a refuzat si nu am putut petrece cu copii”, sunt declaratiile in exclusivitate pentru CANCAN TV de la Kanal D ale omului de afaceri Remus Truica.

„Am fost ispitit sa cumpar o casa pe insula si Irina a fost acolo pentru a supraveghea renovarile, cu ocazia aceasta si-a renovat si sufletul, apeland la un domn din zona. Din februarie am aflat acest lucru si raspunsurile au venit mai dure. Cand am fost la ea in vizita sa vorbim, s-a dus la un judecator de pe insula pentru a i se ingadui sa paraseasca domiciliul conjugal, locul in care familia a trait in ultimele 12 luni. Fetele s-au aflat alaturi de noi, de mine mai putin pentru ca eu calatoream prin Europa si in Caraibe. Incuviintarea aceea nu includea si fetele. Ea a spus ca va muri, o va omori sotul ei. Irina a fost un om extraordinar de bun. Modul in care s-a schimbat si ce a ajuns astazi e greu de spus de ce a ajuns asa. Eram in relatii bune cand a plecat sa renoveze casa. Nici nu era vorba de aventura. Am primit un telefon de la un prieten serios, aveam incredere in el, mi-a spus ca daca vreau sa imi salvez casnicia sa ma duc. Seara m-a sunat si a doua zi eram pe insula. Sotia mea petrecea prea mult timp cu un prieten comun, un cetatean algerian cu nationalitate franceza. Il cunosteam, el ne servea la masa din restaurantul nostru preferat. Sotia mea a gresit, eu am gresit, in multe randuri nefiind permanent disponibil pentru ea, pentru a o incuraja. Nu stiu care au fost greselile, e greu sa rememorezi 16 ani. Nu eu am decis desfiintarea acestei casnici”, sunt marturisirile dureroase ale lui Truica.

Aflat in vacanta cu familia in Caraibe, Remus si-a dat seama ca banuielile lui s-au adeverit: sotia are o aventura cu un om pe care el il considera prieten bun. Cel mai dureros a fost pentru el sa vada ca fetitele lui il cunosteau pe acest om si ajunsesera chiar sa ii toarne sampanie in pahar.

„S-a speculat ca eu sunt cel din cartea Patriciei Kaas. Este o carte si ea trebuie sa placa celor care o citesc. A venit contractual, doar sa cante la ziua mea. Nimic mai mult! Sotia mea a declarat multe, mai ales ca am batut-o si amenintat-o cu moartea. Am plangeri penale de la ea.

Sunt facturi, bunuri cumparate pe numele Irina Sofia si pe insula se vorbea despre ea cu numele acesta. I-am spus ca nu suntem divortati si ca nu poate fi tot timpul cu acel barbat, la dejun, pe plaja, la cina. Fetele erau pe insula, nu neaparat cu ea, erau cu o fata draguta, bona lor. Fetitele chiar ii turnau sampanie in pahar.

De ce spune ca i-am taiat eu cardurile? Nu este o bucata de plastic cu care iti satisfaci placerile. Este administrat de un cont care se alimenteaza. Cand a cheltuit prea mult, nu am mai pus bani. A cheltuit prea multe zerouri si mi-a spus sa nu imi fac griji (n.r. referitor la o aventura). Vazand ca lucrurile stau rau si ca s-a departat de mine, am inceput sa pun intrebari. Atunci a inceput dezastrul”, a marturisit momentele groaznice pe care le-a trait pus fata in fata cu adevarul.

Om matur si constient de gravitatea situatiei in care se afla fiicele sale, Remus Truica a incercat de mai multe ori sa reuneasca familia macar de onomastici, dar de fiecare data s-a lovit de un zid mai inalt pe zi ce trecea.

„In luna iulie, o luna speciala pentru noi pentru ca este ziua fetelor, am insistat sa vina dar nu a vrut. Nici de ziua mea, nici de ziua ei, sa fim impreuna ca o familie. I-am trimsi bilete de avion si o scrisoare lunga. Tot nu au vrut. Toti parintii prietenilor au fost sunati de ea sa nu vina la ziua fetelor la Snagov. Una dintre fete i-ar fi spus „Ia-ne si fugi cu noi!” Nu mi-a venit sa cred stiid ca sunt atasate de casa lor, de cateii lor. Am stat de vorba cu ele si casa lor e aici. Nu au ce face acolo. Nu sper la impacare, poate doar intr-o relatie benefica fetelor.

Am primit, spre surprinderea mea, doua scrisori in care mi se spune foarte clar ca trebuie sa ajungem la o impartire a averii pentru a imi putea vedea eu copii. Vreau sa cred ca nu este ceea ce pare. Avocatul nici nu si-a revenit din ce a citit! Am avocati foarte buni, exista diverse metode legale prin care se va face o ancheta. Aici s-a ajuns, doi parinti puteau sa nu isi spele rufele in public dar au ajuns in aceasta situatie.

Merg des in camera fetelor, ma incarc, imi este dor tare de ele. Sunt legat ombilical de ele!”, sunt cuvintele duioase dar dureroase pe care le-a spus Remus la incheierea interviului eveniment cu echipa emisiunii CANCAN TV de la Kanal D.

Milionarul de la Snagov a marturisit pentru CANCAN ca nu vrea sa deconteze cheltuielile familiei sotiei sale. Truica refuza sa achite un zbor in Caraibe I-au furat barca de la pontonul din Snagov! Miliardarul Remus Truica, jefuit chiar inainte de Craciun!

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
„Omul cu Tourette” a DIVORȚAT în secret! Motivul jenant pentru care Andrei Ungureanu și soția lui s-au despărțit
„Omul cu Tourette” a DIVORȚAT în secret! Motivul jenant pentru care Andrei Ungureanu și soția...
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii au înnebunit când au văzut-o
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
Imaginile care TREBUIE VĂZUTE cu Zendaya! E mai sexy ca niciodată
Imaginile care TREBUIE VĂZUTE cu Zendaya! E mai sexy ca niciodată
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Actorul român care s-a însurat de nouă ori după ce a împlinit 50 de ani. Prima soție a avut 17 ani
Actorul român care s-a însurat de nouă ori după ce a împlinit 50 de ani....
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Foreign Affairs: Care este viitorul Rusiei. Cinci scenarii despre cum va arăta țara după Putin
Foreign Affairs: Care este viitorul Rusiei. Cinci scenarii despre cum va arăta țara după Putin
GALERIE FOTO Imagini apocaliptice din Grecia. Cerul a devenit portocaliu și Atena abia se mai vede
GALERIE FOTO Imagini apocaliptice din Grecia. Cerul a devenit portocaliu și Atena abia se mai...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Matteo, dezvăluiri inedite din viața de tată: „Stau cuminte în timp ce mă machiază”. Ce relație are artistul cu fiica lui
Matteo, dezvăluiri inedite din viața de tată: „Stau cuminte în timp ce mă machiază”. Ce...
"Am călătorit în timp". Profesorul ieșit din comă a fost în anul 3906 și spune...
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în familie. „Niciodată nu a ținut de note sau copiii să fie olimpici.”
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în...
Vali Vijelie și soția lui s-au despărțit! Carmen a confirmat separarea:
Vali Vijelie și soția lui s-au despărțit! Carmen a confirmat separarea: "Nu mai vreau să...
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai culca cu el?
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
Cum ar putea folosi armata câinele-robot? VIDEO
Cum ar putea folosi armata câinele-robot? VIDEO
Au editat ADN-ul uman cu Inteligența Artificială! Ce-a urmat este ULUITOR
Au editat ADN-ul uman cu Inteligența Artificială! Ce-a urmat este ULUITOR
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Orașul din România care va renaște spectaculos. Investiția unui gigant italian îl va transforma complet
Orașul din România care va renaște spectaculos. Investiția unui gigant italian îl va transforma complet
Alimentul care e la mare căutare înainte de Paște. Numărul comenzilor a explodat în România
Alimentul care e la mare căutare înainte de Paște. Numărul comenzilor a explodat în România
Legea care se va aplica în toată România. Ordin de la UE. Toți românii au acest drept
Legea care se va aplica în toată România. Ordin de la UE. Toți românii au...
Beleaua Corduneanu a făcut anunţul. Este CUTREMUR în lumea interlopă
Beleaua Corduneanu a făcut anunţul. Este CUTREMUR în lumea interlopă
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul privat?
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul...
Ungurii umilesc România. Pregătesc marea lovitură: Putem scrie istorie
Ungurii umilesc România. Pregătesc marea lovitură: Putem scrie istorie
Pensionarii, ținuți în suspans. Poșta Română își bate joc de ei
Pensionarii, ținuți în suspans. Poșta Română își bate joc de ei
Paul al României a ajuns la mila prietenilor. Rămas fără milioanele de euro din Ferma Regală și fugit din țară, PRINȚUL trăiește de pe o zi pe alta
Paul al României a ajuns la mila prietenilor. Rămas fără milioanele de euro din Ferma...
Dată dispărută de pe reţelele sociale, fosta iubită a lui Adrian Mititelu Jr a postat acum primul mesaj! Ce a transmis Bunesa
Dată dispărută de pe reţelele sociale, fosta iubită a lui Adrian Mititelu Jr a postat...
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
Cristina Cioran victorie în fața lui Alex Drobrescu. Ce a decis instanța
Cristina Cioran victorie în fața lui Alex Drobrescu. Ce a decis instanța
Geanina din Las Fierbinți este însărcinată. Actrița a postat primele imagini cu burtica
Geanina din Las Fierbinți este însărcinată. Actrița a postat primele imagini cu burtica
Planta plină de vitamine pe care românii evită să o consume din cauza aspectului ei. E bună pentru cei cu diabet sau probleme de digestie
Planta plină de vitamine pe care românii evită să o consume din cauza aspectului ei....
Schimbare majoră în viața acestor trei zodii! De la 1 Mai, nimic nu va mai fi la fel pentru ele
Schimbare majoră în viața acestor trei zodii! De la 1 Mai, nimic nu va mai...