Acasă » Showbiz » Showbiz intern » Patrulater amoros de zile mari! Poveste de colecţie! O cunoscută afaceristă şi-a părăsit şi soţul, şi amantul multimilionar pentru… un avocat faimos!

Patrulater amoros de zile mari! Poveste de colecţie! O cunoscută afaceristă şi-a părăsit şi soţul, şi amantul multimilionar pentru… un avocat faimos!

De: Cancan 16/01/2017 | 00:25

Nu pare să existe o telenovelă care să rivalizeze cu ceea ce vă vom povesti azi! Faptele sută la sută reale s-au întâmplat în lumea bună a Bucureştiului, acolo unde se anunţă unul dintre cele mai răsunătoare divorţuri din ultimii ani. O cunoscută afaceristă a ajuns într-un ”patrulater amoros” cu soţul ei şi... doi amanţi, unul mai bogat decât celălalt.  

Atunci când a cunoscut-o pe cea care avea să-i devină soţie, Bogdan Mihalcea nici nu îşi imagina ce întorsătură urâtă avea să se petreacă la doar 6 luni după nuntă. Fosta patroană a Mora Champagne Bar, l-a cucerit iremediabil pe bărbatul căruia avea să-i dăruiască şi un fiu, născut la 28 octombrie 2013 şi cu care s-a căsătorit anul trecut, în data de 10 iunie. O relaţie frumoasă, un fiu care abia începea să descopere lumea, o soţie care părea să îl adore, Bogdan credea că are tot ce îşi doreşte. Amândoi se învârteau doar prin cercurile bune ale “mondenilor” de la noi, avându-i drept naşi de botez ai copilului pe Răzvan Ciobanu şi pe Adrian Perjovschi, dar se pare că toate acestea nu au fost de ajuns. Recent, nu doar că Bogdan Mihalcea a aflat că femeia de lângă el l-a trădat pentru un avocat celebru, fostul soţ al unei cunoscute judecătoare de la Curtea de Apel Bucureşti, cu care a plecat tocmai la Singapore, minţind că merge acolo în interes de serviciu, ci şi că în viaţa ei mai exista de ani buni un alt amant, John.

John, amantul ei din Cipru, i-a cumpărat de-a lungul timpului o mulţime de haine şi accesorii de lux, având grijă să o răsfeţe pe afacerista care l-a sedus cu uşurinţă.

John, amantul ei din Cipru, i-a cumpărat de-a lungul timpului o mulţime de haine şi accesorii de lux, având grijă să o răsfeţe pe afacerista care l-a sedus cu uşurinţă.

Acesta, un afacerist cipriot, stabilit în Germania şi putred de bogat, a luat legătura cu soţul celei pe care a iubit-o orbeşte şi i-a povestit cap-coadă tot ceea ce s-a întâmplat în această perioadă, iar întreaga istorie s-a dovedit a fi una mult mai şocantă decât pare deja la prima vedere. Soţia lui Bogdan Mihalcea l-a cunoscut pe John într-un club, iar acesta s-a amorezat imediat de seducătoarea româncă, pe care a început să o răsfeţe cu cele mai scumpe haine, accesorii şi vacanţe. Pentru că nu putea ascunde la nesfârşit motivul care o tot ţinea legată de România, femeia i-a mărturisit într-un final cipriotului că mai are un bărbat în viaţa ei, pe Bogdan. Afacerista i-a povestit amantului că motivul pentru care nu îl părăseşte pe român (care în vară i-a devenit soţ cu acte în regulă!) este comportamentul acestuia. Ea susţine că Bogdan era un bărbat violent, care o ţine forţat lângă el, iar ei îi este teamă să îl părăsească.

Mai mult decât atât, Bogdan a aflat cu stupoare că, după ce a venit pe lume fiul lor, soţia sa a încercat să îl convingă pe iubitul cipriot că băieţelul este de fapt al lui, însă nu avea de unde să ştie că intriga nu va funcţiona, fiindcă John suferise în urmă cu ceva ani o operaţie în urma căreia nu ar mai putea vreodată să devină tată. Amantul i-a transmis mai multe detalii lui Bogdan, printr-o serie de mesaje care l-au şocat: “Am încercat să mă despart de soţia ta în urmă cu doi ani de zile, dar a venit după mine în Anglia, acolo unde eram plecat cu afaceri şi a început să plângă şi să mă implore să o iert, am făcut dragoste ca nebunii şi am acceptat să o primesc înapoi”, i-a povestit John bărbatului trădat. “Anul trecut, chiar în ziua de 10 iunie, atunci când voi aveaţi nunta, ea mi-a scris că vrea să te părăsească şi să fie cu mine”, a adăugat afaceristul, spre uimirea lui Bogdan, cel care se simte profund rănit de ceea ce a putut să facă femeia pe care credea că o cunoaşte atât de bine.

Atunci când a realizat că soţul ei nu doar că aflat de existenţa celor doi amanţi, ci a mai şi început să comunice cu cipriotul, aflând totul despre adevărata telenovelă care se petrecea chiar sub nasul lui, afacerista a început să poarte un schimb agresiv de mesaje cu tatăl fiului ei, dar şi cu iubitul plin de bani, pe care nu-şi dorea să-l piardă, şi căruia îi scria că Bogdan încearcă doar să îi despartă, pentru a o lăsa falită şi fără copil. Însă, John nu a mai picat în plasa ei şi de această dată, refuzând să o ajute din nou pe cea care le-a tocat inimile şi portofelele celor doi, pentru ca acum să se răsfeţe alături de un al treilea bărbat sedus de farmecele ei.

Afacerista îi trimitea soţului ei poze indecente pe care pretindea că le-a făcut în camera hotelului, însă acestea erau de fapt realizate în baia amantului cipriot!

Afacerista îi trimitea soţului ei poze indecente pe care pretindea că le-a făcut în camera hotelului, însă acestea erau de fapt realizate în baia amantului cipriot!

Aceasta nu este însă decât o mică parte din telenovela în care este implicată afacerista cunoscută în cercurile selecte din Bucureşti. Bogdan, soţul ei, a declarat în exclusivitate pentru CANCAN.ro că a contactat deja un avocat pentru a depune divorţul: ”Este şocant să afli că ai fost minţit ani în şir, că soţia ta făcea dragoste şi cu un alt bărbat în timp ce îţi purta copilul în pântece”. ”De câte ori pleca în Germania ca să se întâlnească cu Jonh, ea spunea că are o afacere acolo. N-am întrebat-o de unde avea genţi scumpe, sute de perechi de pantofi, am avut totală încredere în ea. Ea îmi trimite poze cu ea goală din baia amantului şi îmi spunea că este din baia camerei de hotel. Chiar John mi-a spus că acele fotografii erau trimise de la el din casă”, ne-a mai mărturisit soţul înşelat, probându-şi afirmaţiile cu imagini incendiare cu soţia lui goală!

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Câți euro a luat Alexandra Duli, de la Pro TV, pentru cele 14 săptămâni la Survivor All Stars
Câți euro a luat Alexandra Duli, de la Pro TV, pentru cele 14 săptămâni la...
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42 de ani!
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42...
WOW! CUM POATE SĂ ARATE! Au apărut primele imagini cu maşina de 2,7 milioane de euro a lui Țiriac! A aşteptat 5 ani să o primească
WOW! CUM POATE SĂ ARATE! Au apărut primele imagini cu maşina de 2,7 milioane de...
Wow sau Bau? Mike a uimit trecătorii după ce a apărut în colanţi la braţul Iuliei Albu. Criticul de modă şi-a dat OK-ul
Wow sau Bau? Mike a uimit trecătorii după ce a apărut în colanţi la braţul...
Ce s-a ales de Petru Buiuca, primul câștigător „MasterChef România”. Pe ce a cheltuit marele premiu câștigat în 2012
Ce s-a ales de Petru Buiuca, primul câștigător „MasterChef România”. Pe ce a cheltuit marele...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr record de soldați condamnați pentru crimă
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr...
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub...
Cum transformi Dacia Duster în rulotă cu bani puțini - GALERIE FOTO
Cum transformi Dacia Duster în rulotă cu bani puțini - GALERIE FOTO
Adela Popescu vrea să plece definitiv din București! Cum este, de fapt, relația dintre ea și Radu Vâlcan: „Eu eram disperată, distrusă”
Adela Popescu vrea să plece definitiv din București! Cum este, de fapt, relația dintre ea...
Ireal cât a costat sicriul lui Corduneanu! Cosciugul, adus din America
Ireal cât a costat sicriul lui Corduneanu! Cosciugul, adus din America
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi? „Sunt curios care este comportamentul tău când ești cu o persoană la care nu ții atât de mult.”
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi?...
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în timpul protestului din Piața Victoriei
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în...
Vremea 22 aprilie - 20 mai 2024. Prognoza meteorologilor de 1 Mai şi de Paşte; ANM anunţă o uşoară încălzire de la mijlocul săptămânii viitoare
Vremea 22 aprilie - 20 mai 2024. Prognoza meteorologilor de 1 Mai şi de Paşte;...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi...
Țara în care s-a deschis un supermarket low-cost: “Toată lumea e binevenită aici”
Țara în care s-a deschis un supermarket low-cost: “Toată lumea e binevenită aici”
Horoscop Camelia Pătrășcanu. Ultimele zile de Mercur retrograd, complicate pentru două zodii!
Horoscop Camelia Pătrășcanu. Ultimele zile de Mercur retrograd, complicate pentru două zodii!
Devine obligatoriu în România de 1 octombrie 2024. Se dau amenzi de până la 10.000 de lei
Devine obligatoriu în România de 1 octombrie 2024. Se dau amenzi de până la 10.000...
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele interne
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Lovitură pentru cei care au mașină PE BENZINĂ. Se întâmplă chiar de astăzi, 19 APRILIE
Lovitură pentru cei care au mașină PE BENZINĂ. Se întâmplă chiar de astăzi, 19 APRILIE
Scumpiri de weekend. Prețul benzinei crește la pompă
Scumpiri de weekend. Prețul benzinei crește la pompă
Predicția ciudată făcută de Nostradamus despre ABDICAREA Regelui Charles. Își încheie sau nu domnia în 2024?
Predicția ciudată făcută de Nostradamus despre ABDICAREA Regelui Charles. Își încheie sau nu domnia în...
Decizie radicală luată de prietena de suflet a lui Ion Ţiriac! E gata să lase totul în urmă: M-am hotărât!
Decizie radicală luată de prietena de suflet a lui Ion Ţiriac! E gata să lase...
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Gestul disperat făcut de David Pușcaș pentru a avea bani de chirie:
Gestul disperat făcut de David Pușcaș pentru a avea bani de chirie: "Eram în momente...
Noi informații despre starea de sănătate a cântăreței transgender Naomi. De ce a intrat în comă
Noi informații despre starea de sănătate a cântăreței transgender Naomi. De ce a intrat în...
Castelul din România care a renăscut din ruine. A fost reabilitat și acum e gata să primească turiști
Castelul din România care a renăscut din ruine. A fost reabilitat și acum e gata...
“Avem o situație de urgență”. Boala care a început să facă ravagii pe un continent
“Avem o situație de urgență”. Boala care a început să facă ravagii pe un continent