Acasă » Showbiz » Showbiz intern » Ce-au mai facut fetele de la ASIA dupa destramarea trupei? Asculta aici cele mai tari hituri ale trupei!

Ce-au mai facut fetele de la ASIA dupa destramarea trupei? Asculta aici cele mai tari hituri ale trupei!

De: Cancan 15/10/2011 | 00:00
Ce-au mai facut fetele de la ASIA dupa destramarea trupei? Asculta aici cele mai tari hituri ale trupei!

Trupa ASIA a fost una dintre cele mai apreciate formatii ale anilor 2000, reusind sa adune pe langa mii de fani, sa schimbe viata tinerelor membre. ASIA a aparut in marie 1999 cand Irina si compozitorul Adrian Ordean au avut ideea de a concepe un proiect muzical ce implica o formatie de fete. Asa se face ca la drum au pornit patru tinere, Anca, Irina, Sorana si Anemona, format care intre timp s-a modificat de doua ori.

Inca de la inceput, Irina a fost un fel de lider al formatiei. Ideea de a avea o trupa i-a apartinut brunetei care i-a cerut acest lucru in mod expres lui Adi Ordean. Faptul ca in acea perioada nu exista asa ceva in muzica romaneasca, iar stilul slow-dance nu era abordat de nimeni, Irina s-a gandit sa infiinteze o trupa de fete. Pe Anca o cunostea cu ceva vreme inainte, ambele faceau backing-vocals la Schimbul3. Restul, Sorana si Anemona au fost cooptate chiar de Adrian Ordean.

Primul album l-au lansat la sfarsitul anului 1999, iar piesa „Inima mea” a devenit un hit, auzindu-se chiar si azi in casele romanilor. Inca de la inceput fetele au avut un succes colosal, piesele lor erau din ce in ce mai des prezente in topurile autohtone, au avut recitaluri la Eurovizion si au castigat mai multe premii la Festivalul de la Mamaia.

In vara anului 2001, Anemona paraseste grupul, pentru o cariera in actorie, iar locul ii este luat de cea supranumita Britney Spears de Romania, Alexandra Potora. In aceasta noua formula trupa pare sa mearga cel mai bine, fiind singura formatie romaneasca care a fost invitata la Paris la emisiunea de televiziune a lui Jean-Paul Gautier.

De asemenea, fetele au decis ca este momentul sa renunte a mai face playback si au inceput un turneu live. Un an mai tarziu Alexandra se vede nevoita sa paraseasca trupa pentru a merge la studii in Statele Unite. Desi toti au crezut ca va fi sfarsitul trupei, veteranele trupei au anuntat o preselectie numita „Alege ASIA” in cele mai importante orase ale tarii pentru a gasi „A”-ul final. Din peste 1200 de participante, s-a decis asupra Alinei Crisan. Trupa s-a destramat in anul 2005. Dupa o pauza destul de lunga, Catalin Maruta a reusit sa reintregeasca trupa in cadrul unei emisiuni, iar apoi de Revelion la Pro Tv, asa cum si-au facut debutul in urma cu 11 ani.

Irina se dedica fotografiei si cartilor pentru copii

Veterana trupei, Irina Nicolae sustine ca nu a renuntat definitv la muzica insa ca a preferat sa se implice in proiecte care sa o ajute sa se maturizeze din punct de vedere profesional. Fetita cu codite a avut de-a lungul timpului mai multe emisiuni de life-stile pe care le-a prezentat cu profesionalist si cu ajutorul carora a reusit sa ramana in vizorul fanilor.

In prezent scrie carti pentru copii si este pasionata de fotografie. Dat fiind ca este mereu plecata in afara tarii alaturi de iubitul ei, Irina a realizat cu album cu cele mai frumoase peisaje pe care le-a fotografiat in calatoriile sale. Mai mult, de curand aceasta s-a implicat in lumea judo-ului, dandu-i o mana de ajutor logodnicului ei, Marius Vizer, presedintele Federatiei Internationale de Judo. Desi formeaza un cuplu de mai bine de sase ani si a primit inelul de logodna, Irina nu este inca pregatita sa faca pasul catre casatorie si sustine ca este extrem de fericita fara sa aiba un act semnat.

Sorana este un designer vestimentar in devenire

Dupa ce si-a infiintat un post de televizune online, Sorana Mohamad Darclee si-a pregatit intrarea in lumea modei in mare secret. Solista s-a apucat de creat rochii, lansand chiar o colectie la inceputul verii. Sorana sustine ca nu are pretentii de designer vestimentar mai ales ca a facut doar cursuri de design interior care nu au nici cea mai mica legatura cu vestimentatia. Colectia de debut are 20 de tinute concepute in totalitate de ea, de la schite pana la alegerea materialelor. Ramane de vazut daca tanara va face o cariera din asta sau va privi totul ca pe un hobby. Cantareata este cuplata de cativa ani cu Paul Moga insa nu are nicio intentie sa oficializeze relatia in fata ofiterului de stare civila.

Anemona a fost casatorita doar pentru doua zile

Fosta membra ASIA, Anemona Niculescu a renuntat la cariera muzicala pentru cea actoriceasca. Dupa mai multe aparitii pe scena teatrala, Anemona a fost protagonista telenovelei „Secretul Mariei”. In urma cu mai bine de un an, Anemona credea ca si-a gasit sufletul pereche si s-a casatorit in secret la Londra cu Valeriu Osoianu, un tanar roman stabilit in Anglia. La nici doua zile dupa ce a supus „DA” fosta membra a trupei ASIA a divortat, motivand la momentul respectiv ca s-a grabit si ca nu a ajuns sa-l cunoasca suficient pe cel de langa ea. Momentan are o relatie cu un medic originar din Maroc si iti dedica timpul carierei sale actoricesti.

Anca nu mai vrea trupa

Desi s-a consacrat cu formatia ASIA, iar apoi cu Ladies, Anca Neacsu nu mai vrea sa se implice in niciun proiect muzical care presupune o trupa. Anca a ramas in relatii foarte bune cu fostele colege, insa isi doreste o cariera solo, care sa-i puna in evidenta calitatile vocale. Dupa o pauza destul de mare, blonda a revenit din nou pe scena fiind invitata sa sustina diverse concerte prin tara, iar atunci cand nu are niciun recital, solista isi intretine vocea la concursurile de karaoke. In paralel fosta membra a trupei ASIA pozeaza ca model pentru prietena ei, designerul Maria Simion. Creatoarea de moda a realizat de curand o colectie, avand-o pe Anca in prezentarile de moda.

Alina si-a schimbat numele de scena

Dupa o pauza relativ mare, Alina Crisan a revenit pe scena muzicala cu o noua piesa, dar si cu un nou stil. Pentru aceasta revenire, blonda nu numai ca a adoptat o noua atitudine, dar si-a schimbat si numele de scena. De acum inainte, fosta membra a trupei ASIA se va prezenta drept Alinka. In ceea ce priveste viata amoroasa, dupa ce a fost cuplata cu mai multe persoane publice, Alina nu este implicata in nicio relatie. Blonda isi dedica timpul carierei solo si concertelor pe care le are din ce in ce mai des.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Ce se întâmplă când bei vin roșu, de fapt. Expertiza surprinzătoare a medicului Vlad Ciurea
Ce se întâmplă când bei vin roșu, de fapt. Expertiza surprinzătoare a medicului Vlad Ciurea
FOTO. Cum mai arată Diana Gureșoaie, „Strâmba lui Dodel”. Fosta iubită a lui Cristi Tănase e în formă
FOTO. Cum mai arată Diana Gureșoaie, „Strâmba lui Dodel”. Fosta iubită a lui Cristi Tănase...
Ireal! Uriașul Gațu a divorțat la 78 de ani și s-a cuplat cu menajera, mai tânără cu 25 de ani: Cum arată femeia care i-a luat mințile campionului mondial
Ireal! Uriașul Gațu a divorțat la 78 de ani și s-a cuplat cu menajera, mai...
Vedete cu lenjeria intimă la vedere! Topul celor mai transparenți chiloței
Vedete cu lenjeria intimă la vedere! Topul celor mai transparenți chiloței
Iulia Vântur și-a cumpărat casă în Dubai. Motivul pentru care a făcut această achiziție
Iulia Vântur și-a cumpărat casă în Dubai. Motivul pentru care a făcut această achiziție
Mama studentei ucise în Timișoara a cedat când și-a văzut fiica în sicriu: „Este ținută doar pe perfuzii și hrănită cu lingura
Mama studentei ucise în Timișoara a cedat când și-a văzut fiica în sicriu: „Este ținută...
„Riscul terifiant al unui Al Treilea Război Mondial se apropie”. Peter Szijjarto face un apel către aliații NATO
„Riscul terifiant al unui Al Treilea Război Mondial se apropie”. Peter Szijjarto face un apel...
Putin avertizează că Rusia va doborî toate avioanele F-16 date Ucrainei: Dacă sunt folosite din țări terțe, ele devin ținte legitime
Putin avertizează că Rusia va doborî toate avioanele F-16 date Ucrainei: Dacă sunt folosite din...
Cum arată noul Hyundai Tuscon? SUV asiatic cu mulți fani în România - GALERIE FOTO
Cum arată noul Hyundai Tuscon? SUV asiatic cu mulți fani în România - GALERIE FOTO
Cine e românca de 62 de ani care i-a trimis bani lui Brat Pitt: „Mi-a dovedit că e el”. Femeia a făcut totul public
Cine e românca de 62 de ani care i-a trimis bani lui Brat Pitt: „Mi-a...
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe ultimul drum
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am avut o geantă în viața mea!”
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
Iulia Vântur, cerută de soție în public, spre surprinderea tuturor! Videoclipul care a strâns numeroase reacții: „Ești dorința mea împlinită. Te căsătorești cu mine?”
Iulia Vântur, cerută de soție în public, spre surprinderea tuturor! Videoclipul care a strâns numeroase...
Din Londra s-a mutat într-un sătuc din România. De ce a renunțat Andrei la luxul de acolo, după 14 ani:
Din Londra s-a mutat într-un sătuc din România. De ce a renunțat Andrei la luxul...
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
Un radioamator se juca cu o antenă artizanală. Ce a interceptat chiar în curtea sa?
Un radioamator se juca cu o antenă artizanală. Ce a interceptat chiar în curtea sa?
Absolut HILAR! Cybertruck s-a făcut de TOT RÂSUL când a încercat să...
Absolut HILAR! Cybertruck s-a făcut de TOT RÂSUL când a încercat să...
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie cu ea, fără niciun filtru
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie cu ea,...
Cuplu bombă în showbiz! O vedetă Survivor a pus mâna pe o frumusețe de femeie! Foto
Cuplu bombă în showbiz! O vedetă Survivor a pus mâna pe o frumusețe de femeie!...
Dispare un celebru lanț de magazine din România. Va fi cumpărat de Mega Image
Dispare un celebru lanț de magazine din România. Va fi cumpărat de Mega Image
Putin CUTREMURĂ Europa! Ce țări poate ATACA Rusia: E legitim
Putin CUTREMURĂ Europa! Ce țări poate ATACA Rusia: E legitim
Mirela Retegan a părăsit România după scandalurile repetate din Gaşca Zurli
Mirela Retegan a părăsit România după scandalurile repetate din Gaşca Zurli
F1 Manager 2024 va permite crearea și gestionarea unor noi echipe de Formula 1
F1 Manager 2024 va permite crearea și gestionarea unor noi echipe de Formula 1
Alianţa PSD-PNL se gândeşte la reglementarea TikTok. Extrema dreaptă, din ce în ce mai preferată de tineri în mediul online
Alianţa PSD-PNL se gândeşte la reglementarea TikTok. Extrema dreaptă, din ce în ce mai preferată...
LEGEA pe care o așteptau extrem de mulți ROMÂNI. S-a decis azi, 28 martie: Așa cum am promis
LEGEA pe care o așteptau extrem de mulți ROMÂNI. S-a decis azi, 28 martie: Așa...
Creierul uman, mai mare la generațiile tinere. Riscurile de demență scad considerabil
Creierul uman, mai mare la generațiile tinere. Riscurile de demență scad considerabil
Cele patru ZODII care vor plăti greșelile trecutului. Karma se întoarce în perioada următoare
Cele patru ZODII care vor plăti greșelile trecutului. Karma se întoarce în perioada următoare
Cea mai frumoasă femeie din România i s-a destăinuit Anamariei Prodan! Cum a reacționat când și-a prins soțul înșelând-o
Cea mai frumoasă femeie din România i s-a destăinuit Anamariei Prodan! Cum a reacționat când...
A crezut că salvează un pui de arici, dar mare i-a fost surpriza când a ajuns la veterinar. Ce creatură îngrijise, de fapt
A crezut că salvează un pui de arici, dar mare i-a fost surpriza când a...
”Ne înclinăm în fața domnișoarei doctor și ne luăm rămas bun” Durere fără margini la înmormântarea Andreei, tânăra ucisă de Mirel
”Ne înclinăm în fața domnișoarei doctor și ne luăm rămas bun” Durere fără margini la...
Câți bani a scos din buzunar Delia pentru faimoasa geacă de rafie. Fanii au rămas cu gura căscată
Câți bani a scos din buzunar Delia pentru faimoasa geacă de rafie. Fanii au rămas...
Horoscop rune Mihai Voropchievici. Weekend de coșmar pentru o zodie
Horoscop rune Mihai Voropchievici. Weekend de coșmar pentru o zodie
Rețeta de post Lidl. Supa de legume pe care ai să o faci mereu. Are ingrediente ieftine, e delicioasă și gata în câteva minute
Rețeta de post Lidl. Supa de legume pe care ai să o faci mereu. Are...