Acasă » Showbiz » Showbiz intern » Cum a ajuns Andreea Marin la al 3 lea divorţ! Povestea de dragoste dintre „Zână” şi Tuncay de la început până în ultima zi

Cum a ajuns Andreea Marin la al 3 lea divorţ! Povestea de dragoste dintre „Zână” şi Tuncay de la început până în ultima zi

De: Cancan 11/11/2016 | 22:43

Cu toate că păreau un cuplu frumos unde liniştea şi iubirea domnea între cei doi, Zâna şi Tuncay Ozturk şi-au spus adio după trei ani de iubire. După ce a trecut printr-un divorţ dureros, de fostul ei soţ, Ştefan Bănică Jr., Andreea a regăsit dragostea în braţele lui Tuncay Ozturk, un medic de origine turcă.

Uneori, dragostea chiar apare de unde nu te aştepţi şi nu este nevoie ca fluturii să fie chiar de la început pentru ca relaţia să devină una solidă şi de durată. Povestea de iubire a celor doi a luat nastere la începutul anului 2013, în Turcia. Andreea Marin îl cunoscuse pe Tuncay cu câteva luni înainte, în timpul vizitelor ei la o clinică celebră din Turcia, promovată de vedeta noastră, acolo unde Tuncay lucra ca fizioterapeut.

„Când a venit Andreea la mine pentru tratament, mi s-a spus că vine cineva important, dar nu ştiam despre cine este vorba. Am început tratamentul cu ea. A fost destinul, a venit la mine.” a povestit Tuncay despre prima lor întâlnire. „S-a întors după câteva luni, atunci am devenit prieteni. Faptul că e o celebritate m-a făcut să fiu şi mai stresat. Când venea ea nu eram fericit, pentru că trebuia să mă ocup de ea, aşa e cu pacienţii VIP. După ce  şi-a rezolvat toate problemele şi a fost mai deschisă, atunci ne-am deschis unul faţă de celălalt” a mai adăugat acesta.

Cu toate că la început cei doi nu aveau sentimente unul faţă de celălalt, timpul a trecut, iar Zâna a început să îşi deschidă sufletul în faţa lui Tuncay, aşa cum chiar ei au declarat.

„Nu a fost dragoste la prima vedere. Înainte să facem un pas împreună, ne-am deschis foarte mult inima. A fost spontan, am vorbit mult, foarte mult şi am ajuns aici”, povestea Tuncay despre primele momente în care s-a înfiripat povestea de dragoste dintre el şi Andreea Marin.

La început cei doi au preferat să îşi trăiască relaţia cu discreţie, fără să facă prea multe comentarii, mai ales că Andreea venea după un divorţ dureros anunţat pe Facebook atât de ea cât şi de Bănică.  Anunţul a fost făcut imediat după ce Zâna şi Bănică Jr. împreună cu fiica lor, Violeta, s-au îmbarcat într-un avion cu destinaţia Dubai. Dar să revenim la povestea dintre Tuncay şi Andreea Marin. Fiica Zânei l-a plăcut din prima clipă pe Tuncay.

“Pentru mine a fost foarte important ca fiica mea să-l placă şi să se înţeleagă bine cu cel care îmi este soţ. Ţin cont de părerea ei”, ne-a spus Andreea.

Timpul trecea, iar sentimentele de dragoste dintre Zâna şi Tuncay erau tot mai profunde. Căsătoria celor doi îndrăgostiţi a fost una la fel de discretă precum începutul relaţiei, anunţul că cei doi şi-au unit în secret destinele a fost făcut de Tuncay, pe contul său de Facebook.

„Înainte, am prezentat-o pe Andreea familiei ca fiind logodnica mea. Acum, este o onoare pentru mine să vă aduc la cunoştinţă faptul că ne-am căsătorit. Voi fi mereu mândru să am lângă mine o femeie şi o soţie minunată.” a scris acesta în ianuarie 2014, după doar câteva luni de relaţie.

De fiecare dată când a fost întrebată dacă între ea şi soţul ei sunt probleme, Zâna a spus că au o relaţie frumoasă, mărturisind că este de apreciat gestul riscant al soţului ei, de a veni într-o ţară necunoscută, unde a început de la 0, pentru femeia pe care o iubeşte. Primele zvonuri despre un posibil divorţ au apărut la începutul acestei veri, atunci când Tuncay a fost fotografiat în timp ce mergea la film cu asistenta lui.

Toată lumea s-a gândit la o posibilă idilă între cei doi, însă prezentatoarea emisiunii “Preţuieşte viaţa”, de la TVR, a ţinut să precizeze că blonda cu pricina este prietena lor de familie şi că nu se pune problema ca soţul ei să aibă o aventură. Totuşi, Zâna a început să îşi facă apariţia tot mai des la cabinetul soţului ei, alimentând astfel zvonurile despre o posibilă relaţie extraconjugală a lui Tuncay.

”Soţul meu mă încurajează şi mă sprijină de fiecare dată. Atunci când vreau să fac o schimbare mă consult cu soţul meu”, ne spunea Andreea, în luna iulie a acestui an atunci când susţinea că ea şi soţul ei încearcă să îi aducă un frăţior sau o surioară Violetei. “Îmi mai doresc un copil, desigur. Dumnezeu este cel care decide când va veni”.  

Pe 27 octombrie, Zâna a luat pe toată lumea prin surprindere când a anunţat că divorţează de Tuncay, tot pe Facebook, aşa cum a făcut, cum spuneam, şi în cazul divorţului de Bănică.

“Oameni dragi, cum bine ştiţi, am învăţat să preţuiesc viaţa şi în momentele sale de lumină, şi în cele întunecate. Uneori, suprizele vieţii nu sunt întocmai plăcute. Sunt momente în care, chiar dacă inima te îndeamnă să rămâi unde te afli, trebuie să ai tăria de a pune pe primul plan respectul de sine şi să mergi mai departe. O hotărâre grea a survenit în aceste zile în viaţa mea: divorţul. (…) Un divorţ este dureros, dar întotdeauna v-am spus şi cred şi astăzi că acesta nu este un obstacol de nedepăşit. (…) O mamă nu e niciodată singură. Ca femeie şi mamă, am multe motive să îmi continui viaţa clădind si zâmbind”, a fost mesajul postat de Andreea Marin care trece prin al 3 lea divorţ, după cel de Cristian Gheorgiţă (primul soţ al vedetei de care s-a despărţit în acum mai bine de 20 de ani), de Ştefan Bănică (2013) şi  acum, Tuncay Ozturk (2016).

Se pare că problemele dintre Andreea şi Tuncay au apărut şi pentru că familia lui şi-ar fi dorit cât mai repede un nepot sau o nepoată. Andreea ne povestea că cel mai frumos dar de la viaţă pe care l-a primit este chiar fiica ei şi indiferent câtă durere va purta pe umeri va merge mai departe pentru ea şi nu îşi doreşte ca Violeta să o vadă vreodată tristă sau plângând, ci vrea să o ştie o mamă care o iubeşte cu tot sufletul.

Copertă revistă Spy
Copertă revistă Spy

 

 

 

 

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Cât costă un kilogram din primele CĂPȘUNI româneşti, apărute deja în pieţe. Nu sunt chiar pentru orice buzunar
Cât costă un kilogram din primele CĂPȘUNI româneşti, apărute deja în pieţe. Nu sunt chiar...
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42 de ani!
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42...
Smiley A FILMAT-O AȘA pe Gina Pistol: „Te pregătești?”. Apoi a postat-o pe net
Smiley A FILMAT-O AȘA pe Gina Pistol: „Te pregătești?”. Apoi a postat-o pe net
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post la altul după ce au cunoscut celebritatea
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Zodia care nu se dă niciodată bătută, indiferent cât de grea este viața
Zodia care nu se dă niciodată bătută, indiferent cât de grea este viața
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce sicriul cu trupul neînsuflețit al bărbatului era coborât în groapă?
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce...
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu...
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Yamato și Bettyshor, prinși în timp ce se sărutau la Gala RXF! Primele dezvăluiri despre o posibilă împăcare: „Poate da, poate nu...”
Yamato și Bettyshor, prinși în timp ce se sărutau la Gala RXF! Primele dezvăluiri despre...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre ei doi: „Virginia, chiar nu mă șochează nimic în lumea asta, crede-mă.”
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
Au apărut primele căpşuni româneşti în pieţe. Cu cât se vinde un kilogram 
Au apărut primele căpşuni româneşti în pieţe. Cu cât se vinde un kilogram 
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape...
Fabrica din România care produce pe bandă rulantă. Produsele pe care românii le adoră se vând în toată țara și sunt mai bune decât cele din import
Fabrica din România care produce pe bandă rulantă. Produsele pe care românii le adoră se...
Peștele ieftin și bogat în vitamina D pe care îl găsești în toate supermarketurile din România. Nutriționistul Cristian Mărgărit îl recomandă: ”Este un miracol pentru imunitate”
Peștele ieftin și bogat în vitamina D pe care îl găsești în toate supermarketurile din...
Românii, OBLIGAŢI să dea bani. Va fi lege în 2025: Au de unde
Românii, OBLIGAŢI să dea bani. Va fi lege în 2025: Au de unde
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele interne
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Putin cutremură omenirea. Ordin ISTORIC dat la Moscova: Totul s-a rezolvat
Putin cutremură omenirea. Ordin ISTORIC dat la Moscova: Totul s-a rezolvat
Un produs foarte căutat s-a ieftinit. Mulți români l-au cumpărat deja
Un produs foarte căutat s-a ieftinit. Mulți români l-au cumpărat deja
Smoothie poate crește riscul de DIABET, avertizează medicii nutriționiști. Care sunt alternativele
Smoothie poate crește riscul de DIABET, avertizează medicii nutriționiști. Care sunt alternativele
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: Doar două ore, în weekend!
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului...
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă din timpul căsniciei cu Alina Sorescu:
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă...
Gabriela Cristea le-a răspuns haterilor din online. De ce nu livrează celebrii cozonaci la timp: „Nu este o tragedie”
Gabriela Cristea le-a răspuns haterilor din online. De ce nu livrează celebrii cozonaci la timp:...
Gigantul care deschide o nouă fabrică în România. E aproape de București, oferă 200 de locuri de muncă
Gigantul care deschide o nouă fabrică în România. E aproape de București, oferă 200 de...
Lidl bagă la ofertă de sâmbătă, 20 aprilie 2024, produsele pe care toți românii le caută. Se vor vinde ca pâinea caldă
Lidl bagă la ofertă de sâmbătă, 20 aprilie 2024, produsele pe care toți românii le...