”Spărgătorul de oase” l-a provocat pe Cătălin Moroșanu! ”Unde ești? Hai să te bați acum!”

De: Cancan
Publicat: 14/06/2018 | 20:28

Francezul Freddy Kemayo nu mai are răbdare până la meciul de pe 5 iulie cu Cătălin Moroșanu și este gata de război! Kemayo l-a provocat pe românul nostru la bătaie chiar în Piața Constituției. 

Până în prezent, Freddy Kemayo și Cătălin Moroșanu s-au înfruntat în două rânduri, victoriile fiind împărțite. Astfel că încă un duel ar urma să stabilească “regele ringului”, adică adevăratul campion. Luna trecută, francezul i-a transmis și un mesaj de amenințare oponentului său, iar românul l-a luat ca atare. Astfel că a început antrenamentele și și-a pus în plan să fie în formă maximă la partida directă, programată peste o lună. 

Moroșanu e un pitbull, dar eu vin să câștig” , a declarat  astăzi Freddy Kemayo, care parcă nu mai are răbdare până la marele meci. ”Moroșanu, unde ești? Hai să te bați acum!”.

Răspunsul lui Moroșanu a venit imediat.

M-o fi căutat el la București, doar că eu sunt la Iași. Dacă tot nu mai are răbdare, îl aștept oricând. Dacă e francez, nu însemnă ca e mai presus. Au mai fost mulți cu gura mare și au plecat mielușei după meciul cu mine. Kemayo, nu mai e mult și te voi pedepsi!”.

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, cum se pregătește Cătălin Moroșanu pentru ”fight-ul anului”, contra lui Freddy Kemayo. Pentru a se feri de ochii curioșilor și a avea parte de liniște și intimitate, ”Moartea din Carpați” s-a “refugiat” pe dealurile din jurul orașului Iași. Nu singur, ci alături de antrenorul său, Mihai Constantin. 

După o sesiune de încălzire ce a durat câteva zeci de minute și care a constat în alergări ușoare, Cătălin Moroșanu a arătat de ce este unul dintre cei mai temuți luptători K1 din lume. Avându-l în față pe antrenorul său, ”Moartea din Carpați” a exersat câteva lovituri cu pumnii și picioarele. A impresionat prin forță și a arătat că se află într-o formă fizică bună.

Astfel că ”Spărgătorul de oase” are toate motivele să fie îngrijorat. Chiar dacă la clipul de promovare al galei a arătat, la rândul lui, impresionant. (VEZI AICI: ”SPĂRGĂTORUL DE OASE”, ÎN SECRET ÎN ROMÂNIA CA SĂ NEGOCIEZE ”FIGHT-UL ANULUI” CU „MOARTEA DIN CARPAȚI”!)

Până pe 5 iulie, Cătălin Moroșanu se va afla, aproape zilnic, în pustietate, pe dealurile din jurul Iașiului. Unde se va antrena cu seriozitate, conștient că disputa cu Freddy Kemayo trebuie câștigată. Atât pentru palmaresul său, cât și pentru românii care îl vor susține până în ultima secundă la Sala Polivalentă. Biletele pentru gala “Dynamite Fighting Show” sunt disponibile pe eventim.ro. (NU RATA: FIOROSUL HANIBAL ÎL AMENINȚĂ PE CIOBANUL DE LA ”GOSPODAR FĂRĂ PERECHE”)