Moroșanu revine în ring! ”Spăgătorul de oase” îl amenință: ”Cătăline…”

Publicat: 16/05/2018 | 22:42

E oficial! ”Fight-ul anului” va avea loc în România. Cătălin Moroșanu revine în ring și va da piept cu Freddy Kemayo. (Află aici cum poți câștiga și tu de acasă chiar și 10.000 de euro lunar) Cel mai dur luptător francez a semnat contractul și i-a transmis și un mesaj de amenințare celui poreclit “Moartea din Carpați”. Cei doi s-au întâlnit, deja, la București, la filmarea spotului oficial de promovare a meciului, iar CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă toate detaliile.

Freddy Kemayo a făcut o vizită-fulger la București, care a durat fix 24 de ore. Celebrul luptător nu a venit, însă, în vacanță. A sosit în Capitală pentru a negocia contractul pentru un meci istoric cu Cătălin Moroșanu. S-a pus la masa tratativelor și a bătut palma, rapid, cu organizatorii. (Află aici cum poți câștiga și tu de acasă chiar și 10.000 de euro lunar)

Astfel că pe 5 iulie, în Dynamite Fighting Show, vom avea parte de partida anului. Francezul îl va înfrunta pe compatriotul nostru Cătălin Moroșanu. (NU RATA, AICI: ”SPĂRGĂTORUL DE OASE”, ÎN SECRET ÎN ROMÂNIA CA SĂ NEGOCIEZE ”FIGHT-UL ANULUI” CU MOROȘANU!)

La București, Freddy Kemayo a dovedit că este un adevărat profesionist. Pentru că a ținut să se antreneze atât marți seara, cât și a doua zi, de dimineață. De asemenea, a avut grijă și la alimentație. A consumat doar pește, mâncare recomandată sportivilor de performanță. După ce a semnat contractul, a ținut să vadă Palatul Parlamentului. Acolo a fost recunoscut de mai mulți fani, care au făcut poze cu el.

Freddy Kemayo a avut chiar și o înfruntare cu Cătălin Moroșanu. Nu în ring, ci cu ocazia filmării spotului oficial de promovare a duelului. Însă s-au evitat pe cât posibil. Fiecare luptător și-a văzut de treaba lui. Au stat față în față doar în momentul filmulețului de preview al spectaculoasei partide care se anunță.

Lupta dintre cei doi, însă, a început. Pentru că imediat după ce a semnat contractul, ”Spăgătorul de oase” i-a transmis un mesaj de amenințare adversarului său. “Cătălin, am semnat contractul! Acum, provocarea e acceptată!”, a anunțat, fioros, francezul. (VEZI AICI: TREI ROMI, BĂTUŢI MĂR DE UN FOST LUPĂTOR K1!)

Moroșanu a debutat în K1 în 2007

Până în prezent, Kemayo și Moroșanu s-au înfruntat în două rânduri, victoriile fiind împărțite. Astfel că încă un duel ar putea stabili “regele ringului”, adică adevăratul campion. ”Spăgătorul de oase” are un CV impresionant. Este triplu campion al Franței și campionul piramidei K1 Europa. De partea cealaltă, “Moartea din Carpați” este un kickboxer și pugilist român profesionist la categoria grea și fost jucător de rugby. Și-a făcut debutul în K1 în anul 2007, în România, când a luptat împotriva lui Stefan Leko.  (CITEȘTE ȘI: UN CELEBRU LUPTĂTOR DE K1 A AFLAT CĂ VA FI TATĂ)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...