Breaking news. ”Spărgătorul de oase”, în secret în România ca să negocieze ”fight-ul anului” cu Moroșanu!

Autor: I.D.
Publicat: 15/05/2018 | 23:13

Pasionații sporturilor de contact ar putea avea parte de o luptă teribilă, între doi dintre cei mai spectaculoși practicanți din lume. (Află aici cum poți câștiga și tu de acasă chiar și 10.000 de euro lunar) ”Spărgătorul de oase” Freddy Kemayo a sosit la București pentru a negocia contractul pentru un meci istoric cu Cătălin Moroșanu. Cel mai dur luptător francez a fost filmat pe Aeroportul Otopeni, iar CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, imaginile.

Până în prezent, Kemayo și Moroșanu s-au înfruntat în două rânduri, victoriile fiind împărțite. Astfel că încă un duel ar putea stabili “regele ringului”, adică adevăratul campion. (Află aici cum poți câștiga și tu de acasă chiar și 10.000 de euro lunar)

Recent, cel poreclit “Moartea din Carpați” a anunțat că va lupta din nou în București, pe 5 iulie, la Sala Polivalentă. Partida va fi prima pentru Moroșanu în Capitală după o pauză de opt ani. Meciul ar urma să se dispute sub un nou brand. (VEZI AICI: TREI ROMI, BĂTUŢI MĂR DE UN FOST LUPĂTOR K1! BĂRBATUL, AFLAT PE MOTOCICLETĂ, A FOST ŞICANAT ÎN TRAFIC ŞI…)

Freddy Kemayo mai este supranumit “Crazy Horse”, în principal datorită victoriilor sale spectaculoase din circuitul K-1. Nu a venit la București în vacanță, ci pentru a stabili anumite detalii pentru lupta cu Cătălin Moroșanu. Un duel între cei doi este așteptat cu sufletul la gură de toți iubitorii sportului de contact din România. Ambii fac show în ring, iar lumea le urmărește partidele în picioare.

Pe aeroportul Otopeni, Freddy Kemayo a sosit îmbrăcat într-un trening de firmă și purtând pe brațul stâng o geantă. A atras imediat privirile tuturor grație staturii impunătoare. A fost preluat de o mașină. Modest, și-a așezat singur geanta în portbagaj, așa cum se poate observa din imaginile obținute de CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România, după care a urcat pe bancheta din spate a automobilului. (CITEȘTE ȘI: UN CELEBRU LUPTĂTOR DE K1 A AFLAT CĂ VA FI TATĂ! VEZI DESPRE CE SPORTIV ESTE VORBA!)

Kemayo are un CV impresionant. Este triplu campion al Franței și campionul piramidei K1 Europa. A câștigat următoarele titluri de-a lungul carierei:

2015 I.S.K.A. K-1 Rules World Champion +100 kg

2014 FK-ONE K-1 Rules Heavyweight Tournament Champion

2014 WKF Kickboxing Super Heavyweight World Title +96.5 kg

2013 WAKO PRO K-1 super heavyweight world champion +94.2 kg

2011 Fight Code Dragons Tournament runner-up

2010 K-1 World Grand Prix 2010 in Bucharest Champion

2005 K-1 Italy Oktagon runner up

2003 French Kickboxing champion

2002 French Kickboxing champion

2002 WKA Amateur World championships (+91 kg) bronze medal

2001 French Kickboxing champion

Posibilul adversar al lui Kemayo are, la rândul lui, un CV impresionant

De partea cealaltă, Cătălin Moroșanu este un kickboxer și pugilist român profesionist la categoria grea și fost jucător de rugby. Și-a făcut debutul în K1 în anul 2007, în România, când a luptat împotriva lui Stefan Leko.

În kickboxing, el a evoluat în promoțiile Local Kombat, SUPERKOMBAT și K-1 și are victorii notabile asupra lui Gary Goodridge, Freddy Kemayo, Stefan Leko, Mighty Mo, Anderson „Braddock” Silva și Paul Slowinski. (NU RATA: VIDEO EXCLUSIV. ”TALENTATA” I-A ŢINUT COMPANIE PÂNĂ LA 5 DIMINEAŢA LUI CĂTĂLIN MOROŞANU!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...