Acasă » Știri » Frank Colin si-a castigat respectul printre puscariasi dupa ce l-a facut K.O. pe cel mai temut interlop inchis acolo!

Frank Colin si-a castigat respectul printre puscariasi dupa ce l-a facut K.O. pe cel mai temut interlop inchis acolo!

De: Cancan 21/08/2013 | 00:35
Frank Colin si-a castigat respectul printre puscariasi dupa ce l-a facut K.O. pe cel mai temut interlop inchis acolo!
Linistea cuplului Marinescu-Colin a fost dinamitata, in aprilie 2013, cand afaceristul a fost retinut la Paris, intr-un caz de trafic de droguri la scara mare

Fost luptator de elita in Legiunea Straina, Frank Colin, sotul Mariei Marinescu, este inchis, din aprilie, intr-o inchisoare din Franta, dupa ce numele sau a aparut intr-un dosar de trafic de droguri.

Un roman aflat in acelasi penitenciar a povestit pentru CANCAN.ro ce fel de viata duce dupa gratii.

Maria Marinescu s-a casatorit in 2009 cu omul de afaceri francez Frank Colin, pe pajistea din fata unui castel de langa Paris, iar la sfarsitul anului 2010, cei doi au devenit parinti. Linistea cuplului a fost dinamitata, in aprilie 2013, cand afaceristul a fost retinut la Paris, intr-un caz de trafic de droguri la scara mare!

Maria Marinescu si Frank Colin s-au casatorit in 2009 si au impreuna un baietel
Maria Marinescu si Frank Colin s-au casatorit in 2009 si au impreuna un baietel

Extrem de discreta in legatura cu ancheta declansata de statul francez, Maria Marinescu a facut o singura declaratie in acest caz, in exclusivitate pentru CANCAN.ro: “Vreau doar să precizez că respect instituţiile din Franta şi din România, ancheta este incă in desfăşurare si nu pot să comentez. Noi, eu si copilul, suntem OK. Eu am incredere in soţul meu, deci totul va fi bine”.

Potrivit presei franceze, pe 20 martie, autoritatile din Punta Cana, Republica Dominicana, au descoperit un avion care transporta aproape 700 de kilograme de cocaina si s-au facut 38 de arestari. Cateva zile mai tarziu, autoritatile l-au interceptat si pe Frank Colin, in momentul in care a aterizat la Paris.

Lunile au trecut, patru mai exact, dar nu s-a facut inca lumina in acest dosar. In tot acest timp, Maria Marinescu a continuat sa-si vada de viata si de cariera la Bucuresti, in timp ce sotul ei este inchis intr-un penitenciar de langa Marseille.

Laurentiu, un roman inchis la acelasi penitenciar, a povestit reporterilor CANCAN.ro ce se intampla dupa gratii si prin ce probleme a trecut Frank in ultima perioada.

“L-am cunoscut in urma cu patru luni, cand a intrat el in inchisoare. La inceput era mereu singur, la plimbare iesea singur, nu vorbea cu nimeni, dar in timp s-a apropiat de noi, mai ales de romani. Face sport in fiecare zi, nimeni de aici nu crede ca are 41 de ani, nimeni nu rezista la antrenamentele facute de el.

Frank Colin in inchisoarea din Franta
Frank Colin in inchisoarea din Franta

Nu stiu cum sa va descriu rolul lui aici intre noi, romanii, este mare ajutor pentru noi, ne face toate scrisorile in limba franceza, ne ajuta cu bani, orice avem nevoie, e un om extraordinar… Frank spune ca Dumnezeu i-a dat viata cand a cunoscut-o pe sotia lui si a realizat ca traieste cand s-a nascut fiul lor. L-am vazut odata si lacrimand cand vorbeam intre noi despre familie”, a spus Laurentiu reporterilor CANCAN.ro.

Scandal cu un interlop periculos

Chiar daca a incercat sa stea departe de probleme, Frank Colin a ajuns si la “izolare”, spune Laurentiu.

“A avut si ceva probleme cand a intrat, doar suntem la 20-30 km de Marseille si din cate am vazut la stiri se impusca cu mitralierele pe aici, e o lume foarte periculoasa…

Intr-o zi eram la plimbare si la un moment-dat un mafiot local s-a dus direct la Frank, il cunosteau de la TV, ca media din Franta l-a facut repede cunoscut cu o emisiune despre cazul lui difuzata la nici 2 saptamani dupa arestare. Nu stiu ce s-a intamplat exact acolo, dar mafiotul a scos un fel de cutit, arma facuta in inchisoare, cu lame, nu stiu cum sa explic exact, iar Frank l-a batut atat de rau, nu cred ca ii mai trebuie sa fie mafiot, i-a scos toata sefia din el, l-a lasat lesinat pe jos, plin de sange…

Dupa incident a venit echipa speciala de mascati si nu l-am mai vazut 5 zile, pentru ca l-au dus la izolare. Am auzit ca noaptea, echipa asta speciala a intrat peste Frank in celula, iar zgomotul facut s-a auzit in toata cladirea, avand loc o alta disputa intre el si mascati. Am fost destul de speriati pentru ca nu stiam nimic de el dar ne facusem griji fara rost, astfel ca dupa cele 5 zile petrecute la izolare a iesit fresh si cu zambetul pe buze, ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat.
 

A stat 5 zile la izolare
 

Linistea cuplului Marinescu-Colin a fost dinamitata, in aprilie 2013, cand afaceristul a fost retinut la Paris, intr-un caz de trafic de droguri la scara mare
Linistea cuplului Marinescu-Colin a fost dinamitata, in aprilie 2013, cand afaceristul a fost retinut la Paris, intr-un caz de trafic de droguri la scara mare

L-am intrebat daca este bine, daca este totul OK, iar el mi-a raspuns, ca de obicei, ca ii este dor de copilul si sotia lui. Din ziua aia toti sunt prieteni cu el, nu a mai incercat nimeni sa se bata cu el, banuiesc ca si-au dat seama toti ca daca unul dintre cei mai buni nu a avut ce sa ii faca, mai bine sunt prieteni, fiecare cu treaba lor. Le-a aratat la toti ca este un om foarte puternic, care nu cedeaza niciodata si aproape imposibil de doborat”, povesteste colegul sau.

Frank le-a spus baietilor de la inchisoare ca nu are nicio legatura cu dosarul de trafic de droguri, mai spune Laurentiu.

“Din cate am inteles eu, el este anti-droguri. Mi-a povestit ca la 17 ani s-a dus la cel mai bun prieten al lui din cartier si l-a gasit mort pe scara cu o seringa langa. Aceasta intamplare nefericita l-a marcat atat de mult incat spune ca uraste drogurile si oamenii care au legatura cu ele.

Foarte multi vorbesc aici despre dosarul lui. Am auzit la un baiat de aici, care zicea ca fratele lui este din acelasi oras cu Frank, Toulon, ca Frank, atunci cand a venit din razboi, undeva in Africa, stia mult prea multe informatii din guvernul francez si ca din cauza asta este acum inchis.


Colegii din penitenciar cred ca dosarul lui a fost „fabricat”

Frank a fost luptator de elita in Legiunea Straina
Frank a fost luptator de elita in Legiunea Straina

Sunt aici persoane care au acelasi avocat cu Frank, iar aceste persoane spun ca totul ar fi un complot impotriva lui Frank din partea statului francez si ca in avionul acela nu ar fi fost niciodata droguri, si ca dosarul din Republica Dominicana este gol, fara nimic concret. Mai mult, din cate spun ei, in curand cei 4 piloti francezi retinuti acolo vor fi eliberati, dar Frank o sa ramana aici putin mai mult.

L-am intrebat si pe Frank, dar el spune ca nu a auzit nimic despre asta. Toti de aici spun ca Frank este arestat abuziv. Credeti-ma, voi acolo nu aveti ideie despre inchisoarea din Franta, eu sunt aici de 1 an de zile si in fiecare luna moare cineva, se bat foarte grav, sunt violati unii detinuti, altii ajung sa se sinucida dupa toate astea! Mi s-a intamplat si mie sa iau bataie fara motiv de la mascati. Dintr-un control de rutina efectuat in celula s-a ajuns la un macel, m-au batut ca pe un caine in cautare de obiecte interzise”.

banner

C.D.
 

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
JOIA MARE, tradiții, obiceiuri, semnificație. Ce nu ai voie sub nicio formă să faci în această zi
JOIA MARE, tradiții, obiceiuri, semnificație. Ce nu ai voie sub nicio formă să faci în...
FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
Cu ea s-a DISTRAT Pescobar de 1 mai! Cine e Lavinia, BOMBA sexy care s-a LIPIT de el
Cu ea s-a DISTRAT Pescobar de 1 mai! Cine e Lavinia, BOMBA sexy care s-a...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Eroul român care a lansat celebra deviză „Pe aici nu se trece!”. Povestea generalului considerat cel mai important comandant al Armatei Române în Primului Război Mondial
Eroul român care a lansat celebra deviză „Pe aici nu se trece!”. Povestea generalului considerat...
Strigăte și urlete de jale la priveghiul lui Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu care a fost răpus de cancer
Strigăte și urlete de jale la priveghiul lui Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu care a...
Un fost ministru a fost filmat omorându-și în bătaie soția, într-un restaurant. Imaginile au stârnit o revoltă uriașă
Un fost ministru a fost filmat omorându-și în bătaie soția, într-un restaurant. Imaginile au stârnit...
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani. Abia acum polițiștii au aflat cine este și povestea ei ciudată
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani....
Renault lansează SUV-ul care va pune probleme DACIEI DUSTER - VIDEO
Renault lansează SUV-ul care va pune probleme DACIEI DUSTER - VIDEO
Oana Roman, la un pas de moarte! Vedeta a povestit despre cea mai neagră noapte din viața ei: „Nu știam dacă îi voi supraviețui”
Oana Roman, la un pas de moarte! Vedeta a povestit despre cea mai neagră noapte...
Adevărul despre starea gravă a lui Florin Piersic! Breaking news!
Adevărul despre starea gravă a lui Florin Piersic! Breaking news!
Florin Piersic, ajuns de urgență pe masa de operație! Care este starea de sănătate a actorului?  „Nu se va anula nimic.”
Florin Piersic, ajuns de urgență pe masa de operație! Care este starea de sănătate a...
Verdict neașteptat în cazul bărbatului suspectat de uciderea gravidei din Orhei.  Ce urmează să se întâmple cu el
Verdict neașteptat în cazul bărbatului suspectat de uciderea gravidei din Orhei. Ce urmează să se...
Sfânta şi Marea Joi din Săptămâna Patimilor. Tradiții, obiceiuri şi superstiţii în Joia Neagră sau Joimăriţa
Sfânta şi Marea Joi din Săptămâna Patimilor. Tradiții, obiceiuri şi superstiţii în Joia Neagră sau...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă, nevasta te-ar întâmpina cu…
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Kaufland: mașină de înșurubat și ciocan rotopercutor, disponibile din 1 mai
Kaufland: mașină de înșurubat și ciocan rotopercutor, disponibile din 1 mai
RISC MAJOR în spațiul cosmic! Un cercetător avertizează că „suntem LA LIMITĂ”
RISC MAJOR în spațiul cosmic! Un cercetător avertizează că „suntem LA LIMITĂ”
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de măritat, dacă trebuie și insistă cine trebuie...”
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de...
Vestea așteptată de toți pensionarii din România. Anunțul de ultimă oră făcut de Casa de Pensii
Vestea așteptată de toți pensionarii din România. Anunțul de ultimă oră făcut de Casa de...
Câți mici a comandat un singur român la o terasă de 1 Mai. Numărul l-a uimit până și pe grătargiu
Câți mici a comandat un singur român la o terasă de 1 Mai. Numărul l-a...
S-a interzis în toată România. Șoferii trebuie să aibă acest document la ei
S-a interzis în toată România. Șoferii trebuie să aibă acest document la ei
Lumea afacerilor din România, zguduită de decesul unui dintre cei mai cunoscuţi afacerişti. A fost răpus de o boală incurabilă
Lumea afacerilor din România, zguduită de decesul unui dintre cei mai cunoscuţi afacerişti. A fost...
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Rusia îşi intensifică producţia de armament, după ce Statele Unite au anunţat un nou ajutor pentru Ucraina
Rusia îşi intensifică producţia de armament, după ce Statele Unite au anunţat un nou ajutor...
Se verifică BANII românilor. Statul te OBLIGĂ să anunți. Ai termen legal până pe 25 mai
Se verifică BANII românilor. Statul te OBLIGĂ să anunți. Ai termen legal până pe 25...
Doliu la Hollywood. Vedeta din „Line of Duty” a murit neașteptat, la 59 de ani
Doliu la Hollywood. Vedeta din „Line of Duty” a murit neașteptat, la 59 de ani
https://www.gandul.ro/diverse/cat-costa-porumbul-fiert-sau-copt-in-vama-veche-pana-si-acest-simplu-produs-a-ajuns-sa-fie-foarte-scump-20198989
https://www.gandul.ro/diverse/cat-costa-porumbul-fiert-sau-copt-in-vama-veche-pana-si-acest-simplu-produs-a-ajuns-sa-fie-foarte-scump-20198989
Florin Răducioiu radiază de fericire alături de iubita cu 10 ani mai tânără! Cum arată Andreea, femeia care l-a cucerit
Florin Răducioiu radiază de fericire alături de iubita cu 10 ani mai tânără! Cum arată...
Cum arăta Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului de la Chefi la cuțite, înainte de intervențiile estetice. Poze cu ea din trecut
Cum arăta Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului de la Chefi la cuțite, înainte de intervențiile estetice....
FOTO. Unde se ascundea traficantul de migranţi care a atacat cu cuţitul doi poliţişti de frontieră
FOTO. Unde se ascundea traficantul de migranţi care a atacat cu cuţitul doi poliţişti de...
Gabriela Cristea și Tavi Clonda, decizie radicală înainte de Paște. De ce au plecat cei doi soți în Italia. Fetițele au fost lăsate acasă
Gabriela Cristea și Tavi Clonda, decizie radicală înainte de Paște. De ce au plecat cei...
Singurele zodii care vor avea noroc pe toate planurile în următoarele două luni. Primesc șansa unică să-și schimbe viața complet
Singurele zodii care vor avea noroc pe toate planurile în următoarele două luni. Primesc șansa...
Mircea Badea, reacție dură după ”pensionarea” din învățământ a lui Klaus Iohannis: ”Cum? 20 de ani n-a trecut pe acolo!”
Mircea Badea, reacție dură după ”pensionarea” din învățământ a lui Klaus Iohannis: ”Cum? 20 de...