Acasă » Știri » Stelele s-au pus de acord: Gigi Becali are sanse mari sa iasa din inchisoare in luna noiembrie! Vezi in ce conditii

Stelele s-au pus de acord: Gigi Becali are sanse mari sa iasa din inchisoare in luna noiembrie! Vezi in ce conditii

De: Cancan 02/04/2014 | 00:37
Stelele s-au pus de acord: Gigi Becali are sanse mari sa iasa din inchisoare in luna noiembrie! Vezi in ce conditii

Astrologul CANCAN.ro, Roxana Lusneac, specialist in astrologia vedica, a intocmit astrograma lui Gigi Becali si a descoperit ca milionarul are o sansa mare sa iasa din inchisoare abia la finalul anului, in luna noiembrie.

Steaua norocoasa a lui Gigi Becali, conform astrologiei vedice, este Chitra – simbolul este “stralucirea diamantelor’’ sau ,,arhitectul universului’’, iar planeta dominanta este Marte. Arata ca persoana aceasta are o putere foarte mare de a-si atinge scopurile. Desi pare agresiv in temperament, este foarte organizat in gandire. Vrea ca lucrurile sa se intample in felul lui.

gigi

Ii place sa fie in pas cu moda si ii place sa straluceasca, el stie cum sa atraga atentia precum stralucirea unei pietre pretioase. Nativului ii place sa construiasca lucruri stabile pe pamant, de aici pasiunea sa pentru case mari si foarte somptuoase. Oamenii cu aceasta stea sunt oameni care incearca sa faca lucruri bune pentru ceilalti si care calatoresc pentru asta.
 

Caracteristici generale dupa Harta Destinului

Jupiter in Fecioara il face un om foarte orientat spre a atrage mari proiecte. Este o persoana care isi pierde norocul daca isi ia mai multe atributii decat poate face fata. Are un simt bun de observatie si are o minte capabila sa analizele foarte bine problemele vietii. Isi pierde rabdarea repede daca da de o situatie care il provoaca.

Ketu in casa a 2-a ii aduce foarte mare noroc nativului, afaceri prospere, il face sa prospere intr-un ritm alert. Nativii cu acest ketu de obicei isi aleg ca sotie o femeie inteligenta, puternica, dar foarte subtila.
 

George Becali
George Becali

Nu este o persoana care se teme de moarte, desi atunci cand era copil moartea a trecut milimetric pe langa el. Din punct de vedere spiritual este capabil sa atinga un prag de impacare cu Dumnezeu prin rugaciunile sale. El din viata anterioara a venit cu niste secrete pe care in viata asta le pastreaza si mereu are impresia ca vor fi descoperite, de aceea acest om nu este un bun minciunos – pentru ca simte ca trebuie sa ascunda ceva dar nu stie ce, pentru ca el din punct de vedere moral nu vrea sa greseasca nimanui.

Tot scandalul pe care il face prin limbajul trupului si al vorbirii nu este altceva decat o incercare de a distrage atentia de la ce conteaza cu adevarat, si anume sufletul lui si impacarile cu el insusi, iar partea interesanta este ca nu isi da seama de asta, nu o face constient. Tocmai de aceea el incearca sa ajunga atat de aproape de Dumnezeu si investeste bani, merge la Muntele Athos si incearca sa faca cat mai multe lucruri posibile pentru credinta sa si pentru a se impaca cu acesta.

E foarte gelos
 

Atunci cand isi doreste sa faca ceva, nu este o persoana greu de oprit. Are un caracter gelos din fire. Semnul Balantei in harta destinului il sfatuieste pe Gigi Becali sa aiba mare grija la “iesirile” indemnate de ego-ul foarte puternic, deoarece consecintele nu vor intarzia sa apara.

El ca persoana trebuie sa isi plateasca niste lectii de viata, karmice, pentru a-si regasi echilibrul interior si pentru a invata in acesta viata sa imparta si mai mult!

Gigi

O combinatie intre Mercur si Saturn ii aduce obstacole in educatie, acest om s-a educat numai prin munca grea! Acest lucru uneori l-a bagat in depresie, pentru ca el si-ar fi dorit foarte mult in sufletul lui sa aiba parte de o educatie buna, aleasa, sa studieze marii clasici ai literaturii si ai artei! De aici vine si exprimarea greoaie sau ezitanta. Adora de mic sa vorbeasca ca un reprezentat al unui tip de autoritate si tot timpul i-a placut sa gandeasca in stil vechi, desi mereu a vrut sa straluceasca prin ceva.

Luna in Leu ii da o personalitate energica, increzatoare in propriile forte, generoasa, admirata si radianta. El singur isi organizeaza treburile si este foarte perseverent si responsabil.
 

Nu mai scapa de karma negativa!

Periodata dificila pentru domnul Becali a inceput din 2002 din punct de vedere astral. Saturn este planeta care da lectii de viata, restrictioneaza si scoate la iveala greselile facute pentru a fi corectate. Abia in 2008 s-a resimtit cu adevarat aceasta karma negativa a maleficei planete care l-a facut pe nativ sa fie privat de libertate la propriu si sa nu se simta liber sa spuna multe lucruri deoarece acestea ar fi complicat situatia!
Dupa cum am mai spus, Saturn nu se joaca cand este vorba de corectitudine si lectii. Tocmai pentru ca pedeapsa ulterioara nu si-a atins scopul, din ianuarie 2013 pana pe data de 29 Decembrie 2015 i-a s-a pregatit inca o lectie de viata, cu ajutorul altei planete malefice, Rahu.

Gigi Becali

A fost arestat in luna mai 2013 pentru ca nu se considera din punct de vedere al karmei ca si-a invatat lectia si nici nu se pare ca incercase sa isi corecteze greselile din trecut. Conjunctia acestor doua planete, Rahu si Saturn, ii creaza o mare frica nativului de a pierde tot, il tine departe de casa si aduce constrangere in fata legii si inchisoarea. Oricat si-ar fi dorit sa evite acest lucru, dovezile sunt cele care vorbesc, iar cuvintele sunt de prisos!

Ar putea iesi in noiembrie din inchisoare!
 

Este foarte important sa inteleaga unde a gresit si ce trebuie sa schimbe in viata sa pentru a nu o mai lua de la capat! Nu trebuie sa subestimam puterea karmei si a energiilor de a ne da lectii de viata!

gigi becali

In concluzie, perioada aceasta este foarte confuza pentru dl.Becali, sansa pe care i-o dau planetele din horoscopul vedic se intrevede in 18 luni de la inceperea executarii pedepsei, adica pana prin noiembrie anul acesta. Sunt foarte importante argumentele aduse si cum sunt prezentate. Daca va convinge ca si-a luat lectia, are sanse sa iasa din inchisoare pana la sfarsitul anului!
 

Roxana Lusneac s-a nascut la Iasi, iar de 6 ani face navesta intre Bucuresti si Statele Unite ale Americii. Acolo si-a descoperit fascinatia pentru stiintele oculte si tehnicile de aflare a viitorului. A urmat o serie de cursuri in acest sens, timp de mai bine de doi ani.

roxana

 

Dupa multe experiente reusite (astrograme, horoscoape lunare, saptamanale, citire a karmei si meditatii), a avut satisfactia sa ,,dechida” destinul unui om prin intermediul datei ai a locului de nastere. Meditatia si un foarte bun guru din din San Diego, Kapier Raaj, au facut-o sa constientizeze ca lucrurile materiale si cele care ne fac cu adevarat fericiti sunt diferite!

Previziunile Roxanei pot fi urmarite si pe canalul de Youtube, AICI si poate fi contactata la adresa de email [email protected]

 

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Meseria, la mare căutare pe vremea lui Nicolae Ceaușescu, care DISPARE de tot în România
Meseria, la mare căutare pe vremea lui Nicolae Ceaușescu, care DISPARE de tot în România
FOTO. Mădălina Ghenea, despărțire oficială bombă de iubit chiar în ziua de Paște! Românca a rupt tăcerea despre relația intimă cu milionarul
FOTO. Mădălina Ghenea, despărțire oficială bombă de iubit chiar în ziua de Paște! Românca a...
Tabloidele AU PRINS-O în fapt! Ce a FĂCUT fosta lui Dorian Popa cu trei bărbați: TOTUL a apărut pe net
Tabloidele AU PRINS-O în fapt! Ce a FĂCUT fosta lui Dorian Popa cu trei bărbați:...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
O zodie va fi lovită de o lecție karmică puternică. Va plânge cu lacrimi amare și va trebui să-și plătească greșelile din trecut
O zodie va fi lovită de o lecție karmică puternică. Va plânge cu lacrimi amare...
Theo Rose, probleme de sănătate, chiar înainte de Paște: „Am înrăutățit situația”
Theo Rose, probleme de sănătate, chiar înainte de Paște: „Am înrăutățit situația”
O femeie s-a dus la spital pentru investigații, dar a aflat că este deja moartă. Iar neplăcerile au continuat să apară
O femeie s-a dus la spital pentru investigații, dar a aflat că este deja moartă....
Un român a vrut să fure bani dintr-un bancomat din Italia și a rămas fără o mână
Un român a vrut să fure bani dintr-un bancomat din Italia și a rămas fără...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
Cum arată și cât costă casa lui Nea Florică, celebru pentru replica „Mi-a dat pachet”! Bărbatul are 57 de ani și locuiește la țară
Cum arată și cât costă casa lui Nea Florică, celebru pentru replica „Mi-a dat pachet”!...
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns!
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns! "Bebelușii mei..."
Roberta și Julia își aruncă săgeți în Casa Iubirii! Patrick, pe post de arbitru: „Diferența dintre noi două este că eu am căutat atenția unui singur bărbat, nu la 3.”
Roberta și Julia își aruncă săgeți în Casa Iubirii! Patrick, pe post de arbitru: „Diferența...
Pensii dublate pentru această categorie de români! Anunțul a fost făcut chiar înainte de Paște
Pensii dublate pentru această categorie de români! Anunțul a fost făcut chiar înainte de Paște
Cine este poliţistul mort în accidentul de motocicletă din Galaţi. Deviza în viață a lui Cristian era
Cine este poliţistul mort în accidentul de motocicletă din Galaţi. Deviza în viață a lui...
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Când treci prin scanerul de securitate din aeroport agenții te văd dezbrăcat???
Când treci prin scanerul de securitate din aeroport agenții te văd dezbrăcat???
Omul care A INVENTAT cea mai folosită armă din lume! „Era NEBUN, dar...
Omul care A INVENTAT cea mai folosită armă din lume! „Era NEBUN, dar...
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de măritat, dacă trebuie și insistă cine trebuie...”
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de...
Amestecul banal care te scapă de insomnii. Poți să adormi mai repede cu doar două ingrediente
Amestecul banal care te scapă de insomnii. Poți să adormi mai repede cu doar două...
Zodiile care vor străluci în Săptămâna Luminată 2024. Patru nativi intră sub protecție divină
Zodiile care vor străluci în Săptămâna Luminată 2024. Patru nativi intră sub protecție divină
Se reține certificatul de înmatriculare al mașinii. Șoferii care rămân pe loc fără drept de circulație
Se reține certificatul de înmatriculare al mașinii. Șoferii care rămân pe loc fără drept de...
Anunţul momentului! Irinel Columbeanu a plecat din azil
Anunţul momentului! Irinel Columbeanu a plecat din azil
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Semnal de alarmă: Antisemitismul creşte dramatic la nivel mondial
Semnal de alarmă: Antisemitismul creşte dramatic la nivel mondial
OBLIGATORIU pentru proprietarii de apartamente. Legea e pentru toată lumea
OBLIGATORIU pentru proprietarii de apartamente. Legea e pentru toată lumea
Noi amenzi pentru șoferi. Polițiștii fac controale amănunțite în această perioadă
Noi amenzi pentru șoferi. Polițiștii fac controale amănunțite în această perioadă
Tatăl Alinei Apostol, închisă într-un penitenciar din China, declarații SFÂȘIETOARE: ”Copilul meu moare acolo câte puțin, în fiecare zi”
Tatăl Alinei Apostol, închisă într-un penitenciar din China, declarații SFÂȘIETOARE: ”Copilul meu moare acolo câte...
Dezvăluire incredibilă despre Ianis Hagi, după ce a fost la Muntele Athos: L-am văzut schimbat! Gestul făcut de Gică Hagi
Dezvăluire incredibilă despre Ianis Hagi, după ce a fost la Muntele Athos: L-am văzut schimbat!...
Aceste zodii vor avea parte de iubire adevărată în săptămâna 6-11 mai 2024. Ce surprize vor primi de la univers și de la parteneri
Aceste zodii vor avea parte de iubire adevărată în săptămâna 6-11 mai 2024. Ce surprize...
Tradiții și obiceiuri pentru a doua zi de Paște: Ce este bine să faci în Lunea Albă
Tradiții și obiceiuri pentru a doua zi de Paște: Ce este bine să faci în...
Flick și soția lui, Denisa Filcea, și-au surprins fanii de Paști. Cât de mare a crescut fiica lor
Flick și soția lui, Denisa Filcea, și-au surprins fanii de Paști. Cât de mare a...
Vești bune de la BRD pentru toți românii care primesc pensia pe card. Au acum și aceste beneficii
Vești bune de la BRD pentru toți românii care primesc pensia pe card. Au acum...
Ce zodii au noroc în luna mai. Cum afli ziua norocoasă în 2024, în funcție de zodie
Ce zodii au noroc în luna mai. Cum afli ziua norocoasă în 2024, în funcție...