Acasă » Horoscop » HOROSCOP 30 septembrie. Racii se confruntă cu frici ascunse

HOROSCOP 30 septembrie. Racii se confruntă cu frici ascunse

De: Cancan 30/09/2016 | 00:31
HOROSCOP 30 septembrie. Racii se confruntă cu frici ascunse

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – Luna Nouă de astăzi îţi activează casa iubirii şi a relaţiilor. Este indicat să incepi activităţi sau proiecte noi alături de partener, să faceţi planuri de viitor, să lansaţi dorinţe şi să priviţi împreună înainte! Cât de curând vei culege şi roadele acţiunilor din prezent. Totodată, este o zi bună în care să legi parteneriate sau colaborări. Ajută-te de cei din jur în munca pe care o desfăşori.

Taur – Conjuncţia dintre Lună şi Soare îţi activează casa serviciului, a muncii şi a proiectelor ce vizează cariera. Te afli în faţa unui nou început şi a unor oportunităţi ce urmează să apară în viitorul apropiat. În relaţia de cuplu, nu lăsa unele frici ireale să îţi domine sentimentele sau gândurile. Bucură-te de momentul prezent şi detaşează-te de unele concepţii pe care le aveai în trecut!

Gemeni – Energia Lunii noi îţi activează casa iubirii, a sentimentelor şi a pasiunii, moment ce marchează începutul unui nou capitol de viaţă între tine şi persoana pe care o iubeşti. Dorinţele pe care le lansaţi acum sunt mai puternice, planurile în doi tind să se materializeze mai repede, iar activităţile sau proiectele pe care le începeţi au o mai mare şansă de reuşită. Aşadar, focusează-te pe ceea ce simţi şi îţi doreşti cu adevărat.

Rac – Este posibil ca astăzi se te confrunţi cu unele frici ascunse pe care le ai în legătură cu persoana iubită. Este indicat să nu acţionezi pripit şi nici să nu faci acuzaţii, ci mai bine să îţi analizezi stările – poate ceea ce simţi nu are legătură cu realitatea ci cu o rană mai veche, care nu s-a vindecat complet. Totodată, o dispută cu copilul sau cu o persoană mai tânără decat tine te pune pe gânduri foarte serios!

Leu – Eşti foarte efervescent şi entuziasmat în faţa noilor situaţii de viaţă prin care treci, iar asta se simte în atitudinea ta – eşti mai deschis, mai vesel şi mult mai abordabil faţă de cei din jur! Deschide-ţi inima şi bucură-te de ceea ce simţi! În planul serviciului, ultima zi a săptămânii de lucru se arată foarte aglomerată, cu multe sarcini pe care trebuie să le duci la bun sfârşit şi cu multe cerinţe în faţa cărora trebuie să răspunzi afirmativ.

Fecioară – Dacă în acest weekend ţi-ai propus să faci cumpărături importante, este bine să fii atent la cât şi pe ce cheltuieşti – este posibil să dai mai mult decât îţi permiţi sau să achiziţionezi obiecte care nu se ridică la valoarea pretinsă. Nu lua decizii de moment, ci aşteaptă până toate informaţiile îţi sunt clare. În iubire, scapă de tendinţa prin care treci toate sentimentele prin filtrul raţiunii şi lasă-te liber să simţi!

Balanţă – Cuvintele cheie ale acestei zile sunt compasiunea, empatia şi înţelegerea, calităţi pe care ar trebui să le dezvolţi faţă de cei cu care socializezi sau cu care colaborezi. Unele acţiuni au în spate motivaţii foarte puternice, aşa că nu te grăbi să judeci, ci să înţelegi de ce unele persoane se comportă într-un anume fel. Bazează-te pe ceea ce îţi dictează sufletul, nu raţiunea!

Scorpion – Lasă-te purtat de sentimente şi dă-ţi voie să simţi emoţii noi în relaţia de cuplu. În această perioadă poţi ieşi dintr-o legătură care nu te mai împlineşte, poţi cunoaşte pe cineva care să te atragă sau poţi avansa alături de persoana iubită la un nou nivel. Fii cu băgare de seamă la ceea ce îţi doreşti deoarece se va împlini mai repede decât crezi! În carieră, weekendul pare că deja a început, iar tu nu te mai poţi concentra decât la ceea ce nu se referă la muncă!

Săgetător – Dacă ceva te nemulţumeşte în legătură cu partenerul de viaţă, este mai bine să fii sincer şi deschis cu el şi să îi mărturiseşti tot ceea ce simţi. Numai cu comunicare totală, cu iubire şi înţelegere de ambele părţi se poate ajunge la armonie şi echilibru! Spre seară, răspunsul afirmativ la o invitaţie ce ţi s-a făcut, îţi va aduce multă voie bună, distracţie si compania de care ai nevoie pentru a te relaxa!

Capricorn – Ceea ce considerai ieri de valoare, astăzi îşi poate pierde importanţa, ca atare nu alerga după lucruri efemere! Este indicat să îţi faci ordine în gânduri, în idealuri şi în planuri pentru a lăsa loc unui nou început să se desfăşoare! Nu te agăţa de lucrurile de care nu mai ai nevoie si fă tot posibilul de a te elibera de poveri! Lasă-ţi weekendul să-ţi fie sfetnic bun şi odihneşte-te mai mult!

Vărsător – Nu te baza pe toate planurile pe care ţi le-ai făcut pentru astăzi şi ia în calcul şi varianta imprevizibilului. Este posibil să ai parte de multe întorsături de situaţie, ca atare nu te enerva şi fii detaşat! Cariera trece printr-o perioadă în care există tensiuni, blocaje şi amânări asupra cărora nu este indicat să intervii. Totul se va aranja aşa cum este mai bine pentru tine!

Peşti – Se poate ca astăzi să ai parte de unele disensiuni cu un prieten, iar acest fapt să te afecteze la nivel emoţional. Încearcă să ai parte de o conversaţie cât mai sinceră, dar în acelaşi timp diplomată şi calmă, în care să nu aruncaţi cu vorbe grele şi nici să vă învinuiţi. Lasă situaţia să se decanteze câteva zile, ai să observi că în acest timp şi percepţia ta despre ceea ce s-a întâmplat se va schimba.


 

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Bancul zilei | Cum miroase femeia perfectă, de fapt
Bancul zilei | Cum miroase femeia perfectă, de fapt
FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
Cu ea s-a DISTRAT Pescobar de 1 mai! Cine e Lavinia, BOMBA sexy care s-a LIPIT de el
Cu ea s-a DISTRAT Pescobar de 1 mai! Cine e Lavinia, BOMBA sexy care s-a...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Latura rușinoasă a lui Ion Creangă. Cum devenise amantul femeilor căsătorite și cum a ajuns să aibă un copil din flori, cu o călugăriță
Latura rușinoasă a lui Ion Creangă. Cum devenise amantul femeilor căsătorite și cum a ajuns...
„Am crezut că sunt iubit. Pleacă!” Pepe a aruncat verigheta și nu s-a mai uitat înapoi! Adevărul din spatele gestului său
„Am crezut că sunt iubit. Pleacă!” Pepe a aruncat verigheta și nu s-a mai uitat...
Primele rezultate în cazul fetiței de 4 ani care a murit după ce a mâncat macrou congelat. Ce s-a descoperit la analize
Primele rezultate în cazul fetiței de 4 ani care a murit după ce a mâncat...
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani. Abia acum polițiștii au aflat cine este și povestea ei ciudată
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani....
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat
Deea Maxer și Robert Drilea s-au împăcat! Primul mesaj transmis de cei doi: „Test..”
Deea Maxer și Robert Drilea s-au împăcat! Primul mesaj transmis de cei doi: „Test..”
Biletul de adio al fetei de 13 ani care s-a aruncat de la etaj, pentru mama ei: Meriți!
Biletul de adio al fetei de 13 ani care s-a aruncat de la etaj, pentru...
Sebastian, provocat de băieți să o sărute pe Roberta. Cum au reacționat concurenții din casă. „Primul sărut e urât să fie dintr-o provocare.”
Sebastian, provocat de băieți să o sărute pe Roberta. Cum au reacționat concurenții din casă....
Strigăte și urlete de jale la priveghiul lui Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu care a fost răpus de cancer
Strigăte și urlete de jale la priveghiul lui Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu care a...
Craterul din Slănic se mărește: a înghițit un stâlp și a dus la noi evacuări. Autoritățile au o bănuială despre cum s-a format
Craterul din Slănic se mărește: a înghițit un stâlp și a dus la noi evacuări....
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Când treci prin scanerul de securitate din aeroport agenții te văd dezbrăcat???
Când treci prin scanerul de securitate din aeroport agenții te văd dezbrăcat???
Marele GENIU al muzicii, îngropat FĂRĂ INIMĂ! S-a aflat abia acum
Marele GENIU al muzicii, îngropat FĂRĂ INIMĂ! S-a aflat abia acum
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de măritat, dacă trebuie și insistă cine trebuie...”
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de...
Șase zodii sunt favorizate de astre de pe 15 mai până la finalul anului. Noroc, bogății, relații noi și multe oportunități pentru acești nativi
Șase zodii sunt favorizate de astre de pe 15 mai până la finalul anului. Noroc,...
Este păcat dacă speli la mașină în Vinerea Mare? Adevărul, explicat de Părintele Vasile Ioana
Este păcat dacă speli la mașină în Vinerea Mare? Adevărul, explicat de Părintele Vasile Ioana
Se CONFISCĂ totul. Legea care se aplică în toată România. Românii au interzis
Se CONFISCĂ totul. Legea care se aplică în toată România. Românii au interzis
Un medic clujean rupe tăcerea despre starea lui Florin Piersic: Manopera este extrem de riscantă. Trebuie dus la Viena, în regim de maximă urgență
Un medic clujean rupe tăcerea despre starea lui Florin Piersic: Manopera este extrem de riscantă....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Rusia îşi intensifică producţia de armament, după ce Statele Unite au anunţat un nou ajutor pentru Ucraina
Rusia îşi intensifică producţia de armament, după ce Statele Unite au anunţat un nou ajutor...
Putin a împietrit. Vin soldații americani. Decizia SUA se aplică din 9 Mai
Putin a împietrit. Vin soldații americani. Decizia SUA se aplică din 9 Mai
A murit starul rock and roll-ului. Este cel care i-a inspirat pe artiștii de la Beatles. Video
A murit starul rock and roll-ului. Este cel care i-a inspirat pe artiștii de la...
Finalistul Zannidache, acuzat că a trișat la Survivor All Stars: „Ai rupt contractul și vin clauzele peste tine!”
Finalistul Zannidache, acuzat că a trișat la Survivor All Stars: „Ai rupt contractul și vin...
Cât de frumoasă este şi cine este iubita milionarului care a fost timp de 8 ani amantul soţiei fratelui său
Cât de frumoasă este şi cine este iubita milionarului care a fost timp de 8...
Ce a putut să găsească o tânără într-un burger de pui cumpărat de la un fast-food celebru: „Era viu și mișca”
Ce a putut să găsească o tânără într-un burger de pui cumpărat de la un...
"Nu a murit nimeni, a murit artistul Alex Mica în sufletele voastre". Cântărețul care a...
Câți bani cere Maria Cârneci pentru a cânta la un eveniment. Suma este surprinzătoare
Câți bani cere Maria Cârneci pentru a cânta la un eveniment. Suma este surprinzătoare
Vestea așteptată de toți pensionarii din România. Anunțul de ultimă oră făcut de Casa de Pensii
Vestea așteptată de toți pensionarii din România. Anunțul de ultimă oră făcut de Casa de...
Câți mici a comandat un singur român la o terasă de 1 Mai. Numărul l-a uimit până și pe grătargiu
Câți mici a comandat un singur român la o terasă de 1 Mai. Numărul l-a...