Acasă » Horoscop » HOROSCOP 3 OCTOMBRIE. Vărsătorii trebuie să se concentreze pe carieră, pentru că vor primi curând o răsplată!

HOROSCOP 3 OCTOMBRIE. Vărsătorii trebuie să se concentreze pe carieră, pentru că vor primi curând o răsplată!

De: Cancan 03/10/2016 | 00:00
HOROSCOP 3 OCTOMBRIE. Vărsătorii trebuie să se concentreze pe carieră, pentru că vor primi curând o răsplată!

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – Planul financiar iese în evidenţă astăzi ori prin cheltuielile pe care urmează să le faci ori ca urmare a unor câştiguri! Este important să fii cu băgare de seamă la detalii şi să nu te laşi păcălit de aparenţe sau de cuvinte frumoase! Următoarea perioadă este benefică relaţiilor de tot felul, aşa că fii pregătit să cunoşti oameni noi, să îţi faci prieteni, să fii în vervă şi să socializezi!  

Taur – Luna, planeta emoţiilor, activează casa partenerului de viaţă şi a iubirii, ca atare următoarele zile îţi aduc situaţii ce privesc planul sentimental. Bucură-te de ceea ce simţi, lasă-te purtat de iubire şi deschide-ţi inima către persoana pe care o ai alături! O decizie importantă vă poate uni şi mai mult, aşa că acţionează aşa cum îţi dictează sufletul şi nu te feri să îi spui ce gândeşti!

Gemeni – Conjuncţia dintre Lună şi Venus activează casa serviciului, marcând pentru tine un nou început. Este indicat să fii atent la oportunităţile ce apar acum, să fii în ton cu responsabilităţile ce ţi se cer şi să te focusezi pe aspectele importante ale muncii pe care o depui. Datorită perseverenţei de care ai dat dovadă în ultimul timp vor apărea şi rezultatele pozitive pe care le aşteptai!  

Rac – Axează-te pe relaţia pe care o ai cu copiii sau cu persoanele mai mici decât tine deoarece aceştia te pot învăţa nişte lecţii importante de viaţă. Păstrează-ţi mintea şi sufletul deschise şi fără prejudecăţi pentru a putea primi informaţia de care ai nevoie pentru a progresa. În relaţia de cuplu este bine să te implici mai mult şi să-i arăţi persoanei iubite ceea ce simţi pentru ea!

Leu – Este important ca astăzi să fii alături de cei pe care îi iubeşti şi să te implici în diferite activităţi alături de ei. Vei simţi o nouă conexiune care se leagă între voi, mult mai profundă şi mai intensă. Familia, casa, căminul şi toţi cei care te înconjoară reprezintă cuvintele cheie pe care trebuie să te axezi în următoarea perioadă. Lasă-te pătruns de ceea ce este cu adevărat de esenţă pentru suflet!

Fecioară – În următoarea săptămână este important planul financiar, ca atare fii atent la oportunităţile de câştig ce pot apărea în calea ta. Este indicat să te axezi pe valoare, pe esenţă şi pe talentele personale, care îţi pot fi apreciate şi stimate. În domeniul iubirii, o relaţie nouă poate intra în viaţa ta şi te poate îmbogăţi sufleteşte. Dacă eşti deja implicat într-o relaţie, fii cu băgare de seamă la disensiunile ce pot să apară în următoarele zile!

Balanţă – Pot apărea zilele acestea mai multe oportunităţi prin care să căştigi mai mult şi prin care să îţi valorifici talentele. Fii deschis şi arată ceea ce ştii deoarece cei din jur te vor aprecia şi îţi vor respecta părerea! O întâlnire neaşteptată cu o persoană pe care nu ai vazut-o demult te poate bucura, dar îţi poate aduce şi nişte informaţii utile în carieră sau la locul de muncă.

Scorpion – Luna îţi tranzitează semnul zodiacal, ca atare este posibil să te simţi mai melancolic, mai sentimental şi mai empatic faţă de cei cu care interacţionezi. Nu bloca ceea ce simţi şi comunică-ţi emoţiile deschis, chiar dacă nu sunt în totalitate pozitive. Un nou început poate apărea în relaţia în care eşti, iar acest aspect să vă ajute să ajungeţi la un nivel mai bun în comunicare şi înţelegere!

Săgetător – Chiar dacă astăzi nu eşti pe aceeaşi lungime de undă cu partenerul de viaţă, abţine-te de la comentarii răutăcioase sau de la replici tăioase, deoarece se poate ajunge într-o situaţie pe care să o regreţi mai târziu. Detaşează-te de situaţia pe care o trăieşti şi acţionează în favoarea cuplului printr-o comunicare calmă şi împăciuitoare. Comportamentul tău va fi apreciat!

Capricorn – Prietenii sunt cei care contează în următoarea perioadă deoarece ai acum ocazia de a înţelege cine îţi este sau nu aproape. Este indicat să îţi păstrezi atenţia concentrată pe detalii şi să nu fii cu capul în nori! În relaţia de cuplu, o discuţie pe care o porţi cu partenerul îţi va aduce atât certitudinea vorbelor cât şi a faptelor! Deschide-ţi inima pentru a primi iubirea ce ţi se oferă!

Vărsător – Concentrează-te pe carieră şi pe cerinţele de la locul de muncă, foarte curând vei culege şi răsplata pentru acţiunile tale! O informaţie de departe te pune pe gânduri, dar nu te baza pe instictul din primul moment. Lasă să se decanteze totul şi noaptea să îţi fie sfetnic! Este probabil ca mâine să vezi lucrurile dintr-un alt punct de vedere, mai matur şi mai înţelept!

Peşti – Gândul îţi zboară la locuri îndepărtate, iar planul cotidian sau responsabilităţile zilnice nu sunt ceea ce îţi doreşti astăzi. Axează-te pe ceea ce este important şi necesar, amânând restul lucrurilor pentru altă dată. Nu te feri să spui nu situaţiilor care nu îţi convin sau să afirmi ceea ce gândeşti, altfel cei din jur nu au cum să ştie ce este în sufletul tău. Spre seară, o întâlnire cu persoana pe care o iubeşti are darul de a îţi ridica vibraţia!

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
„Ofertă de PAȘTE!”. Cu câți lei se vinde un singur ou, în Piața Progresul din București
„Ofertă de PAȘTE!”. Cu câți lei se vinde un singur ou, în Piața Progresul din...
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un manechin spectaculos
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
Asta CHIAR e greu de crezut! Ce meserie avea în viața de zi cu zi această femeie superbă. Nimeni n-o crede
Asta CHIAR e greu de crezut! Ce meserie avea în viața de zi cu zi...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Ce poreclă i-a pus Violeta Bănică lui Adrian Brâncoveanu, iubitul Andreei Marin: „Este un..”
Ce poreclă i-a pus Violeta Bănică lui Adrian Brâncoveanu, iubitul Andreei Marin: „Este un..”
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce îl urmărea pe presupusul amant al iubitei sale!
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce...
6 sfaturi pentru o viață cât mai lungă de la un bărbat de 110 ani. Nu are dureri de spate și încă își conduce singur mașina
6 sfaturi pentru o viață cât mai lungă de la un bărbat de 110 ani....
Bilanț dezastruos pentru ruși, potrivit oficialilor britanici. Pierderile Rusiei în Ucraina se apropie de jumătate de milion de oameni
Bilanț dezastruos pentru ruși, potrivit oficialilor britanici. Pierderile Rusiei în Ucraina se apropie de jumătate...
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Deea Maxer le dă de înțeles fanilor că povestea de dragoste cu Robert Drilea s-a încheiat. Mesajul postat de brunetă pe rețelele sociale
Deea Maxer le dă de înțeles fanilor că povestea de dragoste cu Robert Drilea s-a...
VIDEO. Viteza l-a ucis pe Florin de ziua numelui său. Drama tulburătoare a tânărului de 21 de ani care s-a filmat când gonește cu 180 km/h
VIDEO. Viteza l-a ucis pe Florin de ziua numelui său. Drama tulburătoare a tânărului de...
Ce sumă a plătit Tavi Clonda pentru geanta oferită cadou soției. Gabriela Cristea este în al nouălea cer după achiziție! „ Acum își cumpără pentru prima dată când e cu mine.”
Ce sumă a plătit Tavi Clonda pentru geanta oferită cadou soției. Gabriela Cristea este în...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
De ce este bine să mănânci pește de Florii. Conform tradiţiei, îţi poate aduce un beneficiu uriaş
De ce este bine să mănânci pește de Florii. Conform tradiţiei, îţi poate aduce un...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Horoscop zilnic pentru luni, 29 aprilie. Probleme la muncă pentru două zodii
Horoscop zilnic pentru luni, 29 aprilie. Probleme la muncă pentru două zodii
Planta care aduce un profit de 30.000 de euro la hectar. Românii au început să o cultive și să raporteze câștiguri uriașe
Planta care aduce un profit de 30.000 de euro la hectar. Românii au început să...
Se dau TOTAL GRATUIT, direct de la UE. Trebuie să depui cererea până pe 30 APRILIE
Se dau TOTAL GRATUIT, direct de la UE. Trebuie să depui cererea până pe 30...
Gabriela Cristea, lăsată cu ochi-n soare de Tavi Clonda: A agăţat o gagică!
Gabriela Cristea, lăsată cu ochi-n soare de Tavi Clonda: A agăţat o gagică!
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Statuie nouă în onoarea Reginei Elisabeta a II-a şi a câinilor săi
Statuie nouă în onoarea Reginei Elisabeta a II-a şi a câinilor săi
Devine ilegal de astăzi, 28 APRILIE. Legea se aplică deja în toată ROMÂNIA
Devine ilegal de astăzi, 28 APRILIE. Legea se aplică deja în toată ROMÂNIA
Românii caută aceste zone de 1 Mai. A fost bătaie pe rezervări
Românii caută aceste zone de 1 Mai. A fost bătaie pe rezervări
Cum a ajuns Nuța din Vaslui să primească și salariu, și PENSIE, în același timp
Cum a ajuns Nuța din Vaslui să primească și salariu, și PENSIE, în același timp
Care este singurul moment de desfătare al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul
Care este singurul moment de desfătare al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut...
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor...
Secretul Laurei Cosoi în timpul sarcinii! Cum reușește să se mențină într-o formă de zile mari
Secretul Laurei Cosoi în timpul sarcinii! Cum reușește să se mențină într-o formă de zile...
Cum reușește Ilinca Vandici să aibă o siluetă de invidiat la 37 de ani. Secretul prezentatoarei de la Kanal D2
Cum reușește Ilinca Vandici să aibă o siluetă de invidiat la 37 de ani. Secretul...
Cine face, de fapt, gardul comun sau gardul dintre vecini. Ce spune legea în 2024, cine plătește eventuale reparații și cum devii proprietar asupra lui
Cine face, de fapt, gardul comun sau gardul dintre vecini. Ce spune legea în 2024,...
Singurele cartiere din București care sunt gemene. Nu există limită între ele și oamenii nu știu exact unde stau
Singurele cartiere din București care sunt gemene. Nu există limită între ele și oamenii nu...