Acasă » Horoscop » HOROSCOP 14 NOIEMBRIE Balanţele nu trebuie să facă afaceri azi!

HOROSCOP 14 NOIEMBRIE Balanţele nu trebuie să facă afaceri azi!

De: Cancan 13/11/2016 | 23:55
HOROSCOP 14 NOIEMBRIE Balanţele nu trebuie să facă afaceri azi!

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – Astăzi pare a fi un moment bun în care implicarea ta la locul de muncă să fie încununată de succes! Dacă ai fost foarte muncitor în ultima perioadă şi ai respectat termenele în care sarcinile ce le-ai avut trebuiau să fie gata, acum te poţi declara mulţumit şi împăcat sufleteşte. Succesul este foarte aproape de tine, aşa că fii pe fază pentru a profita din plin de el! Îl meriţi din plin!

Taur – Luna plină de astăzi se formează în semnul tău zodiacal aducându-ţi un plus de energie, dar şi o stare de nervozitate sau tensiune crescută. Chiar dacă ţi se pare că este greu să îţi ţii în frâu unele sentimente, gânduri sau păreri este indicat să nu te arunci cu capul înainte şi să nu fii impulsiv. Gândeşte-te de două ori înainte de a afirma ceva care mai târziu s-ar putea să îţi aducă neplăceri!

Gemeni – Ar fi indicat să te preocupe mai mult starea ta de bine, sănătatea, stilul de viaţă şi modul în care îţi foloseşti energia. Ai tendinţa să ajuţi pe toată lumea însă nu toţi apreciază cu adevărat intenţiile tale. Esenţial este despre cum şi unde să-ţi îndrepţi atenţia. Dacă te îndoieşti de faptul că ai sau nu de oferit ceva semnificativ, gândeşte că nimeni în afară de tine nu a avut experienţele sau temerile tale. Încearcă să fii cât mai conştient de prezent cu fiecare gând, sentiment şi senzaţie.

Rac – Este foarte important în această perioadă să-ţi foloseşti şi să-ţi canalizezi corect şi constructiv energia, mai ales în reanalizarea, revizuirea şi verificarea actelor şi a proiectelor. Ar fi indicat să preiei iniţiativa şi să nu aştepţi ca ceilalţi să facă ceva pentru tine şi să acţionezi pentru a-ţi atinge obiectivele propuse. Încearcă să nu te aventurezi în acţiuni sau situaţii care implică mare risc sau în activităţi ce duc către extravaganţă. Investeşte mai bine în confort şi comoditate.

Leu – Sfatul pentru această perioadă este acela de a fi mai atent în lucrul cu actele, de a verifica contractele înainte de a le semna şi de a nu-ţi programa întâlniri importante. Integrează-ţi vocaţia în ceea ce faci, fie că este o slujbă cu normă întreagă sau parţială, sau chiar ca un hobby pe care să îl practici în fiecare zi. Încearcă să eviţi critica cât poţi de mult şi să fii mai atent la modul în care te exprimi, gândeşte mai relaxat şi mai detaşat având o privire de ansamblu asupra lucrurilor.

Fecioară – Este posibil ca astăzi să primeşti unele veşti cu o încărcătură emoţională deosebită, ca atare fii pregătit sufleteşte! Dacă în ultimele două săptămâni ai lucrat la un proiect important, acum se prea poate să culegi roadele sale sau să primeşti laudele din partea celor din jur! Totodată, dacă ai rude sau prieteni în străinătate, legătura cu ei devine mult mai concretă sau îţi aduce noi experienţe importante!


 

Balanţă – Luna plină de astăzi se formează pe axa banilor, aducându-ţi schimbări importante în acest domeniu! Deoarece energia ei este una foarte puternică este mai indicat să nu rişti în latura financiară, să nu semnezi acte importante sau să nu faci afaceri în acest moment! Este mai indicat să amâni deciziile importante pentru următoarele zile şi penru moment să culegi roadele muncii trecute!

Scorpion – O energie deosebită este activă în casa cuplului şi a iubirii, moment în care poţi avea parte de unele schimbări importante! Chiar dacă eşti provocat, nu răspunde cu aceeaşi monedă, ci păstrează-ţi calmul! Dacă în ultima perioadă s-au acumulat unele tensiuni este probabil ca ele să izbucnească acum cu putere! Lasă-ţi raţiunea să vorbească pentru tine şi nu reacţiona sub primul impuls!

Săgetător – Poţi culege astăzi roadele muncii tale din ultimele două săptămâni – dacă ai făcut faţă tuturor responsabilităţilor şi ai lucrat cu determinare, acum este momentul în care să fii lăudat, apreciat şi chiar remunerat! În schimb, dacă ai tot amânat lucrurile importante este posibil să îţi fie aplicate sancţiuni sau unele discuţii cu superiorii să te ia prin surprindere!

Capricorn – Poţi avea astăzi parte de multă iubire, de intensitate şi pasiune dacă răspunzi corect în faţa energiei degajate de Luna plină! Ca atare, lasă-te purtat de sentimente, de impulsul pe care îl simţi în interior sau de instincte! Persoana iubită îţi poate face nişte mărturisiri legate de suflet. Deschide-ţi inima pentru a le primi şi pentru a-i răspunde conform aşteptărilor pe care le are din partea ta!

Vărsător – Relaţia cu familia este foarte importantă în acest moment în care ai unele decizii importante de luat! Chiar dacă totul se întâmplă sub impulsul unor trăiri emoţionale foarte intense este indicat să îţi păstrezi raţiunea şi detaşarea caracteristică pentru a putea judeca totul cât mai corect posibil! Fii alături de cei pe care îi iubeşti cu adevărat şi nu îi dezamăgi!

Peşti – Este posibil ca astăzi să te ia gura pe dinainte şi să afirmi lucruri pe care nu le simţi sau pe care nu le gândeşti în realitate. Pentru a evita tensionarea relaţiei cu cei la care ţii este mai bine să te abţii şi să te detaşezi de impulsul de moment. Noaptea este un sfetnic bun, mai mult ca sigur mâine nu vei mai avea aceeaşi percepţie ca astăzi. Dacă s-au adunat nişte frustrări despre care simţi nevoia să le discuţi, amâne-le pentru zilele viitoare!

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Stațiunea unică în România, de care puțini turiști știu. Aici se găsește „cel mai bine păstrat secret din Apuseni
Stațiunea unică în România, de care puțini turiști știu. Aici se găsește „cel mai bine...
Gigi Becali a donat 25.000.000 de euro. Dezvăluirea a venit chiar înainte de Înviere
Gigi Becali a donat 25.000.000 de euro. Dezvăluirea a venit chiar înainte de Înviere
A INCENDIAT plajele din Grecia! Cum arată fiica Anamariei Prodan fără HAINE
A INCENDIAT plajele din Grecia! Cum arată fiica Anamariei Prodan fără HAINE
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Ingredientul banal din bucătărie care ne poate scăpa de furnici! Trucul genial pe care trebuie să îl știe toți românii
Ingredientul banal din bucătărie care ne poate scăpa de furnici! Trucul genial pe care trebuie...
Theo Rose, probleme de sănătate, chiar înainte de Paște: „Am înrăutățit situația”
Theo Rose, probleme de sănătate, chiar înainte de Paște: „Am înrăutățit situația”
Cine a ucis-o pe Karen în 1966? Misterul a fost elucidat abia acum, iar descoperirea a provocat stupoare
Cine a ucis-o pe Karen în 1966? Misterul a fost elucidat abia acum, iar descoperirea...
Unei femei i s-a cerut să se târască și să mugească la interviul pentru job. Experiențe bizare și umilitoare din procesul de recrutare
Unei femei i s-a cerut să se târască și să mugească la interviul pentru job....
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
Program Metrorex și STB de Paște 2024. Cum vor circula mijloacele de transport în Capitală, în Noaptea de Înviere și prima zi de Paște
Program Metrorex și STB de Paște 2024. Cum vor circula mijloacele de transport în Capitală,...
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns!
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns! "Bebelușii mei..."
Gabriela Cristea, mesaj pentru cei care nu vor primi cozonacii săi de Paște. Care este adevăratul motiv: „Nimeni nu a încercat să vă țepuiască.”
Gabriela Cristea, mesaj pentru cei care nu vor primi cozonacii săi de Paște. Care este...
Pensii dublate pentru această categorie de români! Anunțul a fost făcut chiar înainte de Paște
Pensii dublate pentru această categorie de români! Anunțul a fost făcut chiar înainte de Paște
Mesaje de Paște 2024. Urări calde și felicitări pentru cei dragi
Mesaje de Paște 2024. Urări calde și felicitări pentru cei dragi
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Când treci prin scanerul de securitate din aeroport agenții te văd dezbrăcat???
Când treci prin scanerul de securitate din aeroport agenții te văd dezbrăcat???
SURPRIZĂ de PAȘTE: o frumoasă PLOAIE de METEORI!
SURPRIZĂ de PAȘTE: o frumoasă PLOAIE de METEORI!
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de măritat, dacă trebuie și insistă cine trebuie...”
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de...
Slujba de Înviere 2024 live online și la TV. Vezi ceremonia de la Catedrala Patriarhală din București
Slujba de Înviere 2024 live online și la TV. Vezi ceremonia de la Catedrala Patriarhală...
Vremea se schimbă, iar fenomene meteo extreme sunt așteptate. Meteorologii Accuweather au anunțat prognoza până la final de lună
Vremea se schimbă, iar fenomene meteo extreme sunt așteptate. Meteorologii Accuweather au anunțat prognoza până...
A venit anunțul TRIST despre Bruce Willis. Chiar fiica sa a dat vestea: A fost atât de incredibil...
A venit anunțul TRIST despre Bruce Willis. Chiar fiica sa a dat vestea: A fost...
Tarkan, adorabilul interpret al melodiei Şımarık, care făcea furori în urmă cu două decenii, de nerecunoscut la 51 de ani
Tarkan, adorabilul interpret al melodiei Şımarık, care făcea furori în urmă cu două decenii, de...
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Prima ţară din Vest care anunţă sus şi tare că nu-şi trimite armata în Ucraina
Prima ţară din Vest care anunţă sus şi tare că nu-şi trimite armata în Ucraina
Credincioșii au primit INTERZIS. Anunț pentru români în noaptea de Înviere
Credincioșii au primit INTERZIS. Anunț pentru români în noaptea de Înviere
Daniel Pavel se pregătește de nuntă. Detalii legate de marele eveniment
Daniel Pavel se pregătește de nuntă. Detalii legate de marele eveniment
Dispută Mândruță-Dan Negru despre Lumina Sfântă: „E de datoria noastră să spunem oamenilor adevărul nepopular?”
Dispută Mândruță-Dan Negru despre Lumina Sfântă: „E de datoria noastră să spunem oamenilor adevărul nepopular?”
Donație fabuloasă, de 25 de milioane de euro, făcută de Gigi Becali. S-a aflat totul chiar înainte de Paște
Donație fabuloasă, de 25 de milioane de euro, făcută de Gigi Becali. S-a aflat totul...
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
Ce a declarat Florin Piersic de pe patul de spital:
Ce a declarat Florin Piersic de pe patul de spital: "Asta e cel mai important"
De ce îl consideră oamenii pe Dani Oțil zgârcit. De unde a pornit, de fapt, totul: „Nu aveam cu ce să mă încalț, îmi era rușine…”
De ce îl consideră oamenii pe Dani Oțil zgârcit. De unde a pornit, de fapt,...
Alina Bădic știe care sunt cele mai avantajate zodii săptămâna viitoare. Acești nativi strălucesc și au parte de momente deosebite
Alina Bădic știe care sunt cele mai avantajate zodii săptămâna viitoare. Acești nativi strălucesc și...
Orașul mic din România în care se produc blindate. Aici e singura fabrică de acest gen din țara noastră
Orașul mic din România în care se produc blindate. Aici e singura fabrică de acest...