Acasă » Horoscop » HOROSCOP 20 NOIEMBRIE. Berbecii vor trebui să facă anumite compromisuri

HOROSCOP 20 NOIEMBRIE. Berbecii vor trebui să facă anumite compromisuri

De: Cancan 19/11/2016 | 23:19
HOROSCOP 20 NOIEMBRIE. Berbecii vor trebui să facă anumite compromisuri

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – Atunci când eşti implicat într-o relaţie sau într-o căsnicie trebuie să o iei cu bune şi cu rele, dar atunci când simţi că este prea mult nu trebuie să mai compromiţi. Dă-ţi seama care este realitatea cu adevărat şi care sunt sentimentele pe care le nutreşti pentru persoana de lângă tine şi ia cea mai bună decizie pentru viitorul tău. Nu confunda speranţele tale cu ceea ce se întâmplă de fapt.

Taur – Toată lumea parcă merge în sens invers astăzi, iar acţiunile tale sau gesturile nu sunt interpretate aşa cum le-ai intenţionat! Este mai bine să te retragi din tumultul evenimentelor şi să nu pui paie pe foc deoarece ai risca să tensionezi situaţia şi mai mult cu fiecare ripostă pe care ai face-o! Foloseşte-ţi intuiţia şi nu încerca să găseşti o logică în tot ceea ce ţi se întâmplă!  

Gemeni – Fiecare cuplu are reţeta lui după care funcţionează şi după care se ghidează, dar atunci când ea nu mai este pusă în practică pot apărea disensiuni, frici, distanţare şi probleme. Încearcă să-i lămureşti persoanei iubite unele acţiuni, gesturi sau cuvinte pe care le-ai făcut şi spus, aducând  un plus de valoare în relaţia pe care o ai! Este nevoie de o discuţie serioasă, dar sinceră între voi doi, iar dacă asta nu se va întâmpla, nu te mira că se va ajunge la ceva ce nu îţi doreşti cu adevărat!

Rac – Orice vis pe care îl nutreşti are toate şansele să devină realitate dacă nu uiţi care este resursa de bază în această situaţie: aşteptarea. Lucrurile cele mai bune sunt cele care se clădesc lent, etapă cu etapă, deci propune-ti scopuri mai accesibile, mai apropiate, mai uşor de înfăptuit şi abia după ce le atingi pe acelea poţi vedea care este etapa următoare în care să te implici.

Leu – Circumstanţele zilei în curs favorizează întâlnirea cu persoane pe care nu le-ai mai văzut sau auzit de mult timp, iar asta te va bucura foarte tare! Cu una dintre ele chiar poţi rezolva o problemă care v-a fost fatală relaţiei, închizând astfel un capitol al trecutului care încă te măcina sau care îţi preocupa gândurile! Fii cu băgare de seamă pentru a nu repeta aceleaşi greşeli şi dă dovadă ca ai învaţat lecţia pe care viaţa ţi-a oferit-o!

Fecioară – Este posibil ca unele persoane din viaţa ta să dispară, dar este vorba de relaţiile nepotrivite, cele care nu te-ar mai face fericit pentru nimic în lume, cele în care te încăpăţânai să rămâi de frică, cele în care erai ţinut cu forţa sau cele în care relaţia este mai degrabă o povară, încât ruptura, dacă se produce, ar fi de fapt cel mai bun lucru pe care îl puteai aştepta sau care ţi se întâmplă!

Balanţă – Astăzi ţi se poate părea că nu eşti apreciat la justa ta valoare, că şansele tale de afirmare sunt mici, că mereu trebuie să lucrezi pentru alţii sau sub îndrumarea altora. Dar nu te grăbi să tragi aceste concluzii şi nu te posomorî pentru că nu aşa ar trebui să pui problema. Este o perioadă în care ar trebui să sondezi mai adânc în căutarea propriilor tale resurse şi să le scoţi în evidenţă!

Scorpion – Pentru că este perioada marilor schimbări – de decor, de atitudine, de mentalitate, de relatii – fii conştient că ai ajuns la un final de drum, la o destinaţie necesară pe care se fondează o altă poveste de viaţă. Închide definitiv acele uşi ale trecutului care te împovărează şi ia-ţi avânt către un viitor mult mai luminos. Ceea ce ţi se propune acum ca experienţă are o mare încărcătură energetică care te va ajuta să te maturizezi şi să capeţi o mai mare înţelepciune!

Săgetător – Aventura este unul din cuvintele cheie care te caracterizează, aşa că nu da înapoi în faţa schimbărilor importante, chiar dacă vin furtunos şi te iau pe nepregătite. Încrede-te în ceea ce este nou, cu toate că te va scoate din zona de confort cu care erai atât de obişnuit. Calitatea vieţii tale se va îmbunătăţi simţitor, iar tu vei face un mare progres! Familia şi cei dragi sunt alături de tine pentru a te susţine!

Capricorn – Dacă unele aspecte ale relaţiei în care eşti implicat te nemulţumesc, nu te măcina inutil şi nu ţine în interiorul tău ceea ce simţi! Fă-ţi curaj pentru a putea privi persoana iubită în ochi şi pentru a-i mărturisi sincer tot ceea ce te apasă. Realitatea poate fi altfel de cum crezi şi lucrurile se pot aranja mai repede decât ai preconizat! În familie, o reuniune cu cei dragi te va încărca de energie pozitivă şi îţi va aduce multă căldură în suflet!

Vărsător – Fă-ţi timp si pentru sufletul tău – du-te la cosmetică sau la coafor, dă o raită prin magazine, vizionează un film care să îţi facă plăcere sau ia masa într-un loc frumos! Dacă lucrurile nu mergeau grozav în viaţa de cuplu, ai toate şansele ca atmosfera să se destindă şi să vă depăşiţi problemele! Nu te încărca cu responsabilităţi care nu sunt ale tale şi asupra cărora nu ai nicio putere de intervenţie, îţi va fi foarte greu să le gestionezi!

Peşti – Astăzi se preconizează un eveniment de la care nu ai vrea să lipseşti, mai ales că poţi cunoaşte persoane noi cu care să socializezi pe teme ce te interesează. Cineva cu care ai avut o dispută îşi doreşte să rezolvaţi problema, aşa că fii maleabil, lasă criticile şi deschide-te către comunicare! Nu ar strica să faci o plimbare în natură pentru a lua o gură de aer proaspăt – te va ajuta din plin să îţi pui ordine în gânduri şi în suflet!

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Pensionarii vor primi banii înaintea Paștelui. Poșta Română a început distribuirea în avans a pensiilor
Pensionarii vor primi banii înaintea Paștelui. Poșta Română a început distribuirea în avans a pensiilor
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Bobonete a văzut imaginile ASTEA prea fierbinți cu Mădălina Ghenea și n-a mai rezistat! I-a dat instant mesaj: "Și eu mă chinui, dar merge greu"
Bobonete a văzut imaginile ASTEA prea fierbinți cu Mădălina Ghenea și n-a mai rezistat! I-a...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
O poveste extraordinară de viață din care avem toți de învățat. „Totul a început cu niște semințe. De bostan, cu sare”
O poveste extraordinară de viață din care avem toți de învățat. „Totul a început cu...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au...
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o sumă mare în cont și i-au furat 140.000 €
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
S-a aflat! Vor întârzia sau nu pensiile în luna mai 2024? Daniel Baciu a făcut anunțul așteptat de milioane de români
S-a aflat! Vor întârzia sau nu pensiile în luna mai 2024? Daniel Baciu a făcut...
A început livrarea pensiilor pe luna mai. Data exactă când intră banii pe card. Poșta Română a făcut anunțul
A început livrarea pensiilor pe luna mai. Data exactă când intră banii pe card. Poșta...
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei bunică „Când mă gândesc că a dat naștere la 12 copii, asta mă înfioară.”
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Cât vor primi românii în mână după creşterile salariale de la 1 iulie. Cum se calculează salariul minim european
Cât vor primi românii în mână după creşterile salariale de la 1 iulie. Cum se...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
RUINELE unui ORAȘ imens, găsite pe planeta Marte? Cercetătorii, ULUIȚI!
RUINELE unui ORAȘ imens, găsite pe planeta Marte? Cercetătorii, ULUIȚI!
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Singura gară din România care a fost construită pentru personalități. Ce nume grele au coborât din tren și s-au plimbat pe peron sau prin stațiune
Singura gară din România care a fost construită pentru personalități. Ce nume grele au coborât...
De ce trebuie să aprindem, de fapt, lumânarea sau candela. Puțini creștini mai știu semnificația acestui gest
De ce trebuie să aprindem, de fapt, lumânarea sau candela. Puțini creștini mai știu semnificația...
PLANUL UNGURILOR a devenit realitate. Nimeni nu ar fi crezut că VOR AJUNGE până aici
PLANUL UNGURILOR a devenit realitate. Nimeni nu ar fi crezut că VOR AJUNGE până aici
Câți bani cere Theo Rose ca să cânte la un eveniment pentru 60 de minute. Și-a mărit tariful pentru 2024
Câți bani cere Theo Rose ca să cânte la un eveniment pentru 60 de minute....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Die Welt publică acordul de pace pe care Ucraina şi Rusia l-ar fi putut semna în aprilie 2022
Die Welt publică acordul de pace pe care Ucraina şi Rusia l-ar fi putut semna...
Capcana legată de BANII DE PENSIE. Abia acum s-a aflat ce se poate întâmpla
Capcana legată de BANII DE PENSIE. Abia acum s-a aflat ce se poate întâmpla
Este cea mai bizară insulă din lume. Puțini oameni au curaj să se apropie de ea
Este cea mai bizară insulă din lume. Puțini oameni au curaj să se apropie de...
Cele două ZODII care vor avea noroc uriaș în luna mai. Sunt favoritele astrelor
Cele două ZODII care vor avea noroc uriaș în luna mai. Sunt favoritele astrelor
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic Pescobar! A fost dat de gol, după ce a deschis un nou restaurant: Nu-l bate nimeni!
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic Pescobar! A fost dat de gol, după ce...
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin. S-a căsătorit și pare mai fericit ca niciodată
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin....
De ce Lora nu a devenit mamă până la 41 de ani:
De ce Lora nu a devenit mamă până la 41 de ani: "Eu mă simt...
Ritualul pe care îl are Loredana Groza înainte de a urca pe scenă. Obiceiul la care diva nu renunță niciodată
Ritualul pe care îl are Loredana Groza înainte de a urca pe scenă. Obiceiul la...
Locul din România care este interzis turiștilor. E tărâmul în care cuibărește șarpele rău și singura faleză stâncoasă de pe litoralul românesc
Locul din România care este interzis turiștilor. E tărâmul în care cuibărește șarpele rău și...
Horoscop zilnic pentru duminică, 28 aprilie 2024. Balanța are un blocaj financiar
Horoscop zilnic pentru duminică, 28 aprilie 2024. Balanța are un blocaj financiar