Acasă » Horoscop » HOROSCOP 1 DECEMBRIE. Balanţele au nevoie de odihnă

HOROSCOP 1 DECEMBRIE. Balanţele au nevoie de odihnă

De: Cancan 01/12/2016 | 00:00
HOROSCOP 1 DECEMBRIE. Balanţele au nevoie de odihnă

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – Ai o multitudine de variante din care poţi alege în cariera ta, dar va trebui să te gândeşti foarte bine pentru a lua cea mai bună decizie. Chiar dacă eşti impulsiv, nu te arunca cu capul înainte! Debarasează-te de lucrurile inutile, de frici sau de ceea ce te deranjează şi observă partea plină a paharului! Nu toate ies aşa cum ai vrut, dar până la urmă lucrurile se aşează cum nu ai sperat de bine! O persoană de sex feminin îţi va fi alături pentru a te ajuta!

Taur – O lecţie importantă este aceea de a nu te lăsa copleşit de problemele celor din jur deoarece nu aşa îi vei putea ajuta! Este important să te concentrezi pe soluţiile de rezolvare şi nu pe cauze sau pe efecte! Păstrează-ţi puterea interioară pentru a putea înainta cu succes! O zonă de conflict poate fi aceea în care doreşti cu orice preţ să îţi demonstrezi punctul de vedere, fără a fi flexibil la ceea ce ţi se sugerează de către cei apropiaţi!

Gemeni – Întoarce-te la interiorul tău, la starea de naivitate şi inocenţă, activează copilul interior şi nu mai lua totul atât de în serios! Chiar dacă unele situaţii ţi se par complicate, nu te ancora în responsabilităţi şi sarcini pe care nu le poţi duce la bun sfărşit! Visele se pot îndeplini şi pot deveni realitate dacă ai răbdarea necesară şi nu te grăbeşti, aruncându-te cu capul înainte!

Rac – Conexiunea cu lumea nevăzută, cu visele şi cu simbolurile este mult mai puternică în această perioadă, iar tu poţi avea unele revelaţii de mare valoare pentru viaţa ta! Este indicat să fii mai deschis către ceea ce vine către tine şi să ai încredere că eşti protejat şi ghidat în alegerile pe care le ai de făcut! Nu combate cu raţiunea sau cu logica ceea ce ţi se întâmplă şi lasă-te purtat de mâna nevâzută a destinului!

Leu – Gestionează mai bine relaţiile cu oamenii cu care lucrezi şi nu îi lăsa pe cei din jur să te coordoneze sau să îţi dicteze ceea ce ai de făcut! Concentrează-te pe lucrurile de amploare, nu pe cele mărunte, deoarece rişti să pierzi din vedere esenţa unor proiecte care îţi vor aduce beneficii în viitor! Ai multe posibilităţi de dezvoltare, diferenţa facând-o deciziile pe care alegi să te concentrezi! Ajustează-ţi comportamentul prin maturitate şi multă responsabilitate!

Fecioară – Unele datorii se cer plătite, iar unele responsabilităţi se cer onorate! Eşti solicitat în zona financiară şi ai multe de făcut, dar dacă nu te stresezi şi nu îţi vei ignora sarcinile zilnice, vei împăca toate situaţiile din viaţa ta! Nu lăsa neliniştile să te domine, concentrează-te pe latura ta interioară, cere ajutorul celor care te susţin şi te iubesc.

Balanţă – Nu neglija micile semnale pe care ţi le dă organismul, ele pot ascunde afecţiuni mai mari sau mai vechi cu care te-ai confruntat! Îngrijeşte-te, odihneşte-te mai mult, mănâncă mai sănătos şi detaşează-te de stresul cu care te-ai confruntat în ultima perioadă! Totodată, încearcă să faci mai mult sport sau să îţi petreci timpul la aer curat, în natură, aceste acţiuni îţi vor reechilibra starea de bine interioară!

Scorpion – Deschide-te mai mult către cei care ţin la tine, încrede-te în ei, discută mai mult despre temerile şi slăbiciunile tale şi vei găsi sprijinul de care ai nevoie pentru a progresa! Chiar dacă ai impresia că ai parte de unele pierderi, gândeşte-te mai bine dacă ceea ce iese acum din viaţa ta nu este chiar acea persoană sau acel lucru de care nu mai ai nevoie sau care te îngreunează în scopurile pe care ţi le-ai propus!

Săgetător – Eşti guvernat de Jupiter, planeta norocului, aşadar fii mai încrezător în ajutorul divin pe care îl primeşti constant chiar şi atunci când te confrunţi cu probleme sau situaţii care nu ţi se par uşor de traversat! Ai unele incertitudini şi o nelinişte interioară, dar dacă îţi păstrezi credinţa în tine şi în divinitate, vei avea parte de o transformare foarte pozitivă pentru viitorul tău!

Capricorn – Dacă ai nevoie de ajutor, de un parteneriat sau de o sumă de bani salvatoare, vei găsi în următoarea perioadă persoana oportună care să îţi fie alături! Vei avea norocul de a fi la locul potrivit în cel mai bun moment, aşa că ai încredere în aspectele astrale ale următoarei perioade! Nu lua hotărâri în grabă şi analizează totul cu cea mai mare prudenţă! Inhibă-ţi poftele sau dorinţele care nu te-ar conduce către nimic pozitiv!

Vărsător –  Este o zi duală, de parcă treci de la o extremă la alta de câteva ori. Ceea ce începe rău, tinde ulterior spre bine, dar nu ţine mult şi aluneci înapoi. Nu privi discuţiile cu apropiaţii ca pe un atac personal, ci ca pe o provocare ce are ca scop găsirea unei soluţii care să mulţumească pe toată lumea. În iubire, dispoziţia ta romantică va fi resimtită astăzi din plin, dorind o conexiune completă cu partenerul tău, în care emoţiile să se împletească armonios.

Peşti – Nu te descuraja în faţa unor nereuşite în planul personal, ceea ce trebuie să se întâmple pentru tine se va întâmpla de la sine! Aspectele astrale îţi sugerează că eşti protejat şi ghidat pentru a vedea calea cea bună pe care trebuie să o iei, iar puterea interioară de care dai dovadă te va insoţi în următoarea perioadă! O persoană favorabilă pentru tine va fi acolo pentru a te asculta şi pentru a te sprijini în toate demersurile!  
 

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
„Ofertă de PAȘTE!”. Cu câți lei se vinde un singur ou, în Piața Progresul din București
„Ofertă de PAȘTE!”. Cu câți lei se vinde un singur ou, în Piața Progresul din...
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un manechin spectaculos
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
Asta CHIAR e greu de crezut! Ce meserie avea în viața de zi cu zi această femeie superbă. Nimeni n-o crede
Asta CHIAR e greu de crezut! Ce meserie avea în viața de zi cu zi...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Ce poreclă i-a pus Violeta Bănică lui Adrian Brâncoveanu, iubitul Andreei Marin: „Este un..”
Ce poreclă i-a pus Violeta Bănică lui Adrian Brâncoveanu, iubitul Andreei Marin: „Este un..”
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce îl urmărea pe presupusul amant al iubitei sale!
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce...
6 sfaturi pentru o viață cât mai lungă de la un bărbat de 110 ani. Nu are dureri de spate și încă își conduce singur mașina
6 sfaturi pentru o viață cât mai lungă de la un bărbat de 110 ani....
Bilanț dezastruos pentru ruși, potrivit oficialilor britanici. Pierderile Rusiei în Ucraina se apropie de jumătate de milion de oameni
Bilanț dezastruos pentru ruși, potrivit oficialilor britanici. Pierderile Rusiei în Ucraina se apropie de jumătate...
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Deea Maxer le dă de înțeles fanilor că povestea de dragoste cu Robert Drilea s-a încheiat. Mesajul postat de brunetă pe rețelele sociale
Deea Maxer le dă de înțeles fanilor că povestea de dragoste cu Robert Drilea s-a...
VIDEO. Viteza l-a ucis pe Florin de ziua numelui său. Drama tulburătoare a tânărului de 21 de ani care s-a filmat când gonește cu 180 km/h
VIDEO. Viteza l-a ucis pe Florin de ziua numelui său. Drama tulburătoare a tânărului de...
Ce sumă a plătit Tavi Clonda pentru geanta oferită cadou soției. Gabriela Cristea este în al nouălea cer după achiziție! „ Acum își cumpără pentru prima dată când e cu mine.”
Ce sumă a plătit Tavi Clonda pentru geanta oferită cadou soției. Gabriela Cristea este în...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
De ce este bine să mănânci pește de Florii. Conform tradiţiei, îţi poate aduce un beneficiu uriaş
De ce este bine să mănânci pește de Florii. Conform tradiţiei, îţi poate aduce un...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Horoscop zilnic pentru luni, 29 aprilie. Probleme la muncă pentru două zodii
Horoscop zilnic pentru luni, 29 aprilie. Probleme la muncă pentru două zodii
Planta care aduce un profit de 30.000 de euro la hectar. Românii au început să o cultive și să raporteze câștiguri uriașe
Planta care aduce un profit de 30.000 de euro la hectar. Românii au început să...
ORDINUL s-a dat deja de la primărie. Se întâmplă în FIECARE NOAPTE, începând cu ora 22
ORDINUL s-a dat deja de la primărie. Se întâmplă în FIECARE NOAPTE, începând cu ora...
Gabriela Cristea, lăsată cu ochi-n soare de Tavi Clonda: A agăţat o gagică!
Gabriela Cristea, lăsată cu ochi-n soare de Tavi Clonda: A agăţat o gagică!
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Statuie nouă în onoarea Reginei Elisabeta a II-a şi a câinilor săi
Statuie nouă în onoarea Reginei Elisabeta a II-a şi a câinilor săi
Se dau TOTAL GRATUIT, direct de la UE. Trebuie să depui cererea până pe 30 APRILIE
Se dau TOTAL GRATUIT, direct de la UE. Trebuie să depui cererea până pe 30...
La cât timp poți conduce, după ce ai băut. Cum faci ca să eviți orice risc
La cât timp poți conduce, după ce ai băut. Cum faci ca să eviți orice...
Cum a ajuns Nuța din Vaslui să primească și salariu, și PENSIE, în același timp
Cum a ajuns Nuța din Vaslui să primească și salariu, și PENSIE, în același timp
Care este singurul moment de desfătare al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul
Care este singurul moment de desfătare al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut...
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor...
Secretul Laurei Cosoi în timpul sarcinii! Cum reușește să se mențină într-o formă de zile mari
Secretul Laurei Cosoi în timpul sarcinii! Cum reușește să se mențină într-o formă de zile...
Cum reușește Ilinca Vandici să aibă o siluetă de invidiat la 37 de ani. Secretul prezentatoarei de la Kanal D2
Cum reușește Ilinca Vandici să aibă o siluetă de invidiat la 37 de ani. Secretul...
Cine face, de fapt, gardul comun sau gardul dintre vecini. Ce spune legea în 2024, cine plătește eventuale reparații și cum devii proprietar asupra lui
Cine face, de fapt, gardul comun sau gardul dintre vecini. Ce spune legea în 2024,...
Singurele cartiere din București care sunt gemene. Nu există limită între ele și oamenii nu știu exact unde stau
Singurele cartiere din București care sunt gemene. Nu există limită între ele și oamenii nu...