Acasă » Horoscop » HOROSCOP 8 DECEMBRIE. Leii au oportunităţi în carieră

HOROSCOP 8 DECEMBRIE. Leii au oportunităţi în carieră

De: Cancan 07/12/2016 | 23:20
HOROSCOP 8 DECEMBRIE. Leii au oportunităţi în carieră

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – Ca urmare a intrării planetei Venus în zodia Vărsătorului este loc de aventură şi de trăiri foarte intense în viaţa ta, mai ales alături de anturaj. Doreşte-ţi perfecţionarea, îţi vor veni idei care să te ajute să progresezi şi să evoluezi. Concentrează-te pe produsul finit, nu pe drum în sine, ai putea să te pierzi în detalii şi amănunte! Totodată, fă un bilanţ al ultimei perioade deoarece ai putea trage nişte concluzii foarte importante!

Taur – În următoarea perioadă poţi beneficia din plin de intrarea planetei Venus, mica benefică, în casa carierei tale! Ca atare, poţi primi recunoaşterea superiorilor, poţi primi prime sau să ai parte de o avansare. Dacă doreşti să te angajezi, norocul este de partea ta! Dacă eşti într-o relaţie, aceasta este protejată şi stimulată spre mai bine, iar dacă eşti singur, acum ai putea intra într-o relaţie!

Gemeni – Dacă ai făcut foarte mult bine în ultima perioadă, acum poţi culege roadele faptelor tale! Ai protecţia familiei de partea ta, iar ţie îţi va face mare plăcere de a le fi alături! Poţi pleca la drum alături de persoana iubită sau poţi petrece momente de neuitat în compania unor persoane de care te simţi ataşat! În acest moment, deciziile vizează cuplul, iar tu vei simţi care este cea mai bună direcţie în care trebuie să o iei!

Rac – Primeşti tot felul de veşti surpriză, la care nu te aşteptai sau chiar nu visai! Îţi doreşti să fii alături de familie, să le faci pe plac, să îi ajuţi sau să le rezolvi unele probleme, iar asta te ajută să te simţi în elementul tău! Beneficiezi de profunzimea necesară pentru a te conecta la o energie superioară care te ajută să rezolvi tot ceea ce ţi-ai propus! Scapă de prejudecăţi şi de frici şi poţi face un mare pas înainte!

Leu – Debordezi de imaginaţie, creativitate şi eşti foarte inspirat, ca atare beneficiază de această energie care te va pune în valoare şi îţi va aduce oportunităţi noi în carieră! Totodată, Venus, activează casa cuplului şi a partenerului de viaţă, aspect care ar putea aduce un suflu nou în relaţia pe care o ai sau ţi-ar putea deschide porţile către o nouă relaţie fascinantă şi atrăgătoare, plină de pasiune şi emoţii noi!

Fecioară – O situaţie ce părea de nerezolvat se soluţionează de la sine, iar tu ai ocazia de a vedea totul cu alţi ochi sau din alt punct de vedere, mult mai benefic sau mai degajat! Fii cât mai eficient, realist şi cu picioarele pe pământ, acum ai şansa de a perfecta unele contracte sau legături! În familie, este locul în care te simţi cel mai bine, deci nu ezita să fii în această perioadă alături de cei dragi!

Balanţă – Ai parte de bucurie, de surprize şi de şansă bună în această perioadă, dar este bine să fii atent şi la cheltuieli sau la investiţii pentru a nu supraevalua capacitatea cu care te poţi implica şi susţine un proiect. Trigonul dintre Venus, planeta ce te guvernează şi Jupiter, planeta norocului, te suţine pentru a te armoniza în interior şi pentru a te reechilibra cu toţi cei din jurul tău!

Scorpion – Sextilul dintre Uranus şi Marte, planeta ce te guvernează, îţi aduce beneficii pentru a face un mare salt înainte, ca atare profită de această oportunitate pentru binele tău personal! Ideile lansate în Univers se vor întoarce înapoi la tine cu o mare încărcătură energetică, iar tu poţi beneficia de vise premonitorii, de revelaţii sau de observaţii importante ce vin pe calea intuiţiei!

Săgetător – În acest moment eşti invitat la studiu, la meditaţie profundă în ceea ce priveşte viitorul tău şi, nu în ultimul rând, la călătorii. Este bine să dedici mai mult timp pentru tine, pentru a te reface şi a te reechilibra cu propria persoană, mai ales după o perioadă stresantă! Din punct de vedere al sănătăţii, acum ai putea rezolva unele probleme, ai putea ţine cure de dezintoxicare sau energizare şi ai putea descoperi tratamente sau medicamente minune!

Capricorn – Luptă pentru idealurile tale viitoare şi nu te întoarce cu faţa la trecut. Chiar dacă intri în conflicte de idei cu persoanele care te înconjoară, vei ajunge la cele mai bune soluţii pentru dezvoltarea ta! Fii mai atent şi mai vigilent la deciziile pe care trebuie să le iei şi implică-te mai mult cu maturitate şi responsabilitate în ceea ce ai de făcut! Dacă nu eşti fericit în relaţia pe care o ai şi simţi frustrare în planul sentimental, acum ai putea să faci schimbările necesare pentru a o lua pe un alt drum!

Vărsător – Fii cu băgare de seamă la energia debordantă de care dispui acum, ţi-ar putea aduce stări impulsive, nervozitate şi o mai mare agresivitate. Ca atare, menţine-ţi în frău temperamentul vulcanic, fă mai mult sport sau implică-te în activităţi constructive. În acelaşi timp, se pot rezolva unele situaţii presante, care nu şi-au găsit soluţia până în prezent. Eşti în graţiile Universului, ai parte de noroc şi şansă şi poţi prinde un tren care să te ducă excat acolo unde îţi doreşti!

Peşti – Finalul de an vine cu decizii importante care să te avantajeze pe termen lung! Poţi face acum un parteneriat benefic, care să îţi aducă beneficii şi şansă, deci fii atent la propunerile ce vin către tine. Nu te manifesta prin orgoliu şi egocentrism şi fii pregătit pentru a împărţi totul la doi! Poţi atrage banii ca un magnet, aşadar ieşi din zona de confort şi acţionează cât mai curând!

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Două zodii vor avea noroc la BANI în luna mai. Planeta Jupiter le va aduce abundență
Două zodii vor avea noroc la BANI în luna mai. Planeta Jupiter le va aduce...
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un manechin spectaculos
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
S-a dezbrăcat și are milioane de like-uri! Georgina lui Ronaldo, cea mai incendiară apariție
S-a dezbrăcat și are milioane de like-uri! Georgina lui Ronaldo, cea mai incendiară apariție
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Cum arată horoscopul lunii mai 2024. Fecioarele încep un nou capitol în viața lor
Cum arată horoscopul lunii mai 2024. Fecioarele încep un nou capitol în viața lor
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce îl urmărea pe presupusul amant al iubitei sale!
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce...
SUA au cumpărat 81 de avioane sovietice de la un aliat al lui Putin cu 20.000 de dolari bucata
SUA au cumpărat 81 de avioane sovietice de la un aliat al lui Putin cu...
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au...
Ești obligat să lași certificatul de înmatriculare la service atunci când duci mașina la reparat?
Ești obligat să lași certificatul de înmatriculare la service atunci când duci mașina la reparat?
Florin Piersic a ajuns pe masa de operație astăzi, după un spectacol! În ce stare se află marele actor
Florin Piersic a ajuns pe masa de operație astăzi, după un spectacol! În ce stare...
Vlăduța Lupău, imagini ireale! Cum arăta cântăreața. Adevărul despre operațiile ei
Vlăduța Lupău, imagini ireale! Cum arăta cântăreața. Adevărul despre operațiile ei
Robi, hotărât să lupte pentru Roberta! Concurentul nu este impresionat de chimia dintre Roberta și Sebastian: „Fiecare are ceva al lui. Sebastian e un băiat frumos, vorbește frumos.”
Robi, hotărât să lupte pentru Roberta! Concurentul nu este impresionat de chimia dintre Roberta și...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Momentul în care strada din Cluj s-a surpat și s-a format un crater uriaș. Un cartier riscă să rămână izolat:
Momentul în care strada din Cluj s-a surpat și s-a format un crater uriaș. Un...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă, nevasta te-ar întâmpina cu…
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Kaufland: mașină de înșurubat și ciocan rotopercutor, disponibile din 1 mai
Kaufland: mașină de înșurubat și ciocan rotopercutor, disponibile din 1 mai
Cea mai BOGATĂ actriță de la Hollywood! „Puțină lume știe despre mine că...
Cea mai BOGATĂ actriță de la Hollywood! „Puțină lume știe despre mine că...
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Ce document trebuie să ai ca să-ți deconteze statul cei 20.000 de lei pentru montarea panourilor fotovoltaice. E obligatoriu în Programul Casa Verde Fotovoltaice
Ce document trebuie să ai ca să-ți deconteze statul cei 20.000 de lei pentru montarea...
Florin Piersic, operat de urgență. În ce stare se află celebrul actor
Florin Piersic, operat de urgență. În ce stare se află celebrul actor
Șoferii vor fi înregistrați. A intrat în vigoare din martie 2024. E imposibil să scapi
Șoferii vor fi înregistrați. A intrat în vigoare din martie 2024. E imposibil să scapi
DEZASTRU pentru Iancu Sterp. Riscă descalificarea din finală! Acuzații grave la Survivor! Cum a trișat cu ajutorul fratelui său
DEZASTRU pentru Iancu Sterp. Riscă descalificarea din finală! Acuzații grave la Survivor! Cum a trișat...
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Actorul Gerard Depardieu, eliberat după ce a fost interogat pentru presupuse agresiuni sexuale
Actorul Gerard Depardieu, eliberat după ce a fost interogat pentru presupuse agresiuni sexuale
Devine imposibil în România. Se interzice direct prin lege. S-a votat azi, 29 aprilie
Devine imposibil în România. Se interzice direct prin lege. S-a votat azi, 29 aprilie
Plata pensiilor pentru luna mai. Anunțul Poștei Române
Plata pensiilor pentru luna mai. Anunțul Poștei Române
Păcăleala de care au parte ardelenii: ROȘII din Italia, vândute ca „roșii oltenești”, la un preț uriaș!
Păcăleala de care au parte ardelenii: ROȘII din Italia, vândute ca „roșii oltenești”, la un...
Cât de mult seamănă fiica cea mare a lui Cristi Borcea cu milionarul român! Melissa Borcea se scaldă în lux la 20 de ani
Cât de mult seamănă fiica cea mare a lui Cristi Borcea cu milionarul român! Melissa...
Artist internațional, filmat într-o ipostază neașteptată, la Costinești. Este urmarit de zeci de milioane de oameni, dar nu i-a păsat că este văzut așa | VIDEO
Artist internațional, filmat într-o ipostază neașteptată, la Costinești. Este urmarit de zeci de milioane de...
"M-am săturat". David Pușcaș a ajuns la capătul puterilor. Ce piedici întâmpină fiul adoptiv al...
Cristina Șișcanu, atac indirect la adresa Gabrielei Cristea? Ce părere are despre gătit: „Nu vreau să miros a mâncare. Bunicile pot să gătească”
Cristina Șișcanu, atac indirect la adresa Gabrielei Cristea? Ce părere are despre gătit: „Nu vreau...
Locul din România care e unic în Europa. Un fenomen i-a înnebunit pe turiști înainte de Paște
Locul din România care e unic în Europa. Un fenomen i-a înnebunit pe turiști înainte...
Plantele pe care să le ții în bucătărie. Purifică aerul și te scapă de mirosurile neplăcute
Plantele pe care să le ții în bucătărie. Purifică aerul și te scapă de mirosurile...