Acasă » Horoscop » HOROSCOP 21 DECEMBRIE. Leii vor afla că…

HOROSCOP 21 DECEMBRIE. Leii vor afla că…

De: Cancan 21/12/2016 | 00:00
HOROSCOP 21 DECEMBRIE. Leii vor afla că...

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – Domeniul carierei este supus unor schimbări în următoarele trei săptămâni, în care ai timp să reevaluezi strategiile de lucru, proiectele sau să sesizezi care au fost paşii pe care i-ai omis sau în care nu ai făcut ceea ce trebuie! Nu este o perioadă bună pentru a demara activităţi noi, pentru a semna contracte sau pentru a-ţi da acordul faţă de unele asocieri cu care îţi doreşti să mergi mai departe sau să câştigi!

Taur – De-acum şi până la sfărşitul anului sunt avantajate călătoriile cu scop recreativ şi meditativ, în care să îţi reevaluezi unele concepţii de viaţă şi în care, poate, să adopţi o nouă filosofie care să îţi ghideze paşii. Totuşi, fii cu băgare de seamă la posibilele amânări, la acte sau la bilete, la orele la care trebuie să pleci şi să ajungi, deoarece pot apărea tot felul de răsturnări de situaţie pe care nu le-ai luat în calcul!

Gemeni –  Axa financiară, adică domeniul banilor, al creditelor, al împrumuturilor, al afacerilor şi al câştigurilor extra salariu, nu este bine aspectată în următoarea perioadă, ca atare fii mai atent la demersurile pe care vrei să le faci în acest domeniu. Nu este indicat să semnezi contracte acum, să demarezi proiecte de la care speri să câştigi, să dai bani cu împrumut sau să deschizi conturi noi!

Rac – Mercur, planeta comunicării, este retrogradă în următoarele trei săptămâni în casa cuplului şi a relaţiilor importante pentru tine, ca atare fii mai atent la felul în care îţi conduci conversaţiile, la ceea ce afirmi şi la ceea ce ţi se spune, cui împărtăşeşti secrete şi care sunt acele probleme pe care le ai de lămurit faţă de persoana iubită. Ceea ce ai reprimat în trecut poate ieşi la suprafaţă pentru a fi lămurit atât cu partenerul actual, dar şi cu vechi iubiri!

Leu – Poţi afla în următoarea perioadă o grămadă de informaţii care să te ajute să îţi îmbunătăţeşti sănătatea – despre remedii, tratamente sau despre persoanele în măsură să te ajute, ca atare fii mai atent la semnele care îţi ies în cale, la discuţiile pe care le porţi şi la semnalele pe care ţi le oferă corpul tău, care ştie ceea ce are nevoie, ce este şi ce nu este bun pentru el!

Fecioară – Mercur, planeta ce te guvernează, este retrogradă în casa iubirii, ca atare de acum şi până în data de 8 ianuarie 2017 este posibil să afli lucruri noi despre persoana iubită, să porţi cu aceasta discuţii foarte profunde, să reuşiţi să vă spuneţi ceea ce nu aţi putut până acum, dar să apară şi unele certuri sau tensiuni mai vechi. O iubire din trecut se poate întoarce acum, ca atare cântăreşte mai bine situaţia în care te afli şi evită să iei decizii radicale!

Balanţă – Este posibil ca în următoarea perioadă să trebuiască să fii mai aproape de zona căminului şi a familiei, să te implici mai mult în treburile casnice sau în relaţia cu cei dragi, să fii solicitat de nevoile lor sau să ai parte de unele discuţii edificatoare. Atenţie, nu este o perioadă bună în care să te muţi în casă nouă, în care să demarezi acţiuni importante de vânzări sau cumpărări!

Scorpion – Fii cu băgare de seamă în următoarea perioadă la posibilele pierderi de acte sau documente, deteriorări, erori, semnări de contracte şi discuţii, toate acestea pot fi supuse unor probleme care să îţi încurce planurile. Totodată, dacă trebuie să pleci la drum, este indicat să fii atent la toate amănuntele şi să îţi iei toate măsurile de precauţie în faţa răsturnărilor de situaţie!

Săgetător – Axa financiară nu este foarte bine aspectată în următoarea perioadă, aşadar fii mai atent atât la banii pe care îi încasezi cât şi la cheltuielile pe care le faci. Unele obiecte pe care le achiziţionezi pot face mai puţin decât ţi se cere, se pot strica sau nu sunt ceea ce se prezintă a fi! În schimb, este un moment bun în care să te gândeşti la ceea ce este cu adevărat de valoare în viaţa ta şi în care să îţi revizui toate strategiil financiare, deoacamdată fără a acţiona!

Capricorn – În următoarea perioadă, Mercur, planeta comunicării, a gândirii şi a raţiunii, va fi retrogradă în semnul tău zodiacal, ca atare este posibil să simţi nevoia de a nu vorbi prea mult, de a introspecta mai profund şi de a te gândi la acele lucruri care sunt de valoare pentru tine. Totodată, poţi reveni la vechi idei şi concepte pentru a le reanaliza şi pentru a le testa veridicitatea şi importanţa în viaţa ta!

Vărsător – Casa spiritualităţii, a meditaţiei şi a subconştientului este activă în următoarea perioadă, iar ca urmare a acestui aspect poţi fi mult mai înclinat către latura ta interioară, de unde pot apărea gânduri uitate, revelaţii sau frici îngropate. Este indicat să laşi toate aceste stări să iasă la suprafaţă, în zona conştientă, pentru a fi vindecate sau transformate, după care să te eliberezi de ele definitiv!

Peşti – Este posibil ca relaţia cu unii prieteni să fie pusă sub semnul întrebării – cine îţi este cu adevărat alături şi cine nu, pe cine te poţi baza, care sunt relaţiile care suferă probleme sau în care sunt frustrări şi lucuri nespuse!? Fii cu băgare de seamă la ceea ce se întâmplă în următoarea perioadă şi trage concluziile cele mai bune pentru tine. Totodată, acum poţi rezolva unele tensiuni cu prieteni de care te-ai despărţit în trecut!

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Două zodii vor avea noroc la BANI în luna mai. Planeta Jupiter le va aduce abundență
Două zodii vor avea noroc la BANI în luna mai. Planeta Jupiter le va aduce...
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un manechin spectaculos
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
Imagini INCENDIARE! Ea l-a despărțit pe Dorian Popa de IUBITĂ: „Vă place mai rău decât ciocolata”! Bianca e instructor de fitness și arată perfect
Imagini INCENDIARE! Ea l-a despărțit pe Dorian Popa de IUBITĂ: „Vă place mai rău decât...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Cele mai spectaculoase ținute de la Gala Premiilor Gopo 2024. Vedetele care au strălucit pe covorul roșu
Cele mai spectaculoase ținute de la Gala Premiilor Gopo 2024. Vedetele care au strălucit pe...
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce îl urmărea pe presupusul amant al iubitei sale!
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce...
SUA au cumpărat 81 de avioane sovietice de la un aliat al lui Putin cu 20.000 de dolari bucata
SUA au cumpărat 81 de avioane sovietice de la un aliat al lui Putin cu...
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au...
Ești obligat să lași certificatul de înmatriculare la service atunci când duci mașina la reparat?
Ești obligat să lași certificatul de înmatriculare la service atunci când duci mașina la reparat?
Bianca Comănici, la un pas de operație: „Mă îngrozește gândul. O să arăt diferit”. Prin ce intervenție urmează să treacă fosta concurentă de la „Puterea dragostei”
Bianca Comănici, la un pas de operație: „Mă îngrozește gândul. O să arăt diferit”. Prin...
Vlăduța Lupău, imagini ireale! Cum arăta cântăreața. Adevărul despre operațiile ei
Vlăduța Lupău, imagini ireale! Cum arăta cântăreața. Adevărul despre operațiile ei
Robi, hotărât să lupte pentru Roberta! Concurentul nu este impresionat de chimia dintre Roberta și Sebastian: „Fiecare are ceva al lui. Sebastian e un băiat frumos, vorbește frumos.”
Robi, hotărât să lupte pentru Roberta! Concurentul nu este impresionat de chimia dintre Roberta și...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Momentul în care strada din Cluj s-a surpat și s-a format un crater uriaș. Un cartier riscă să rămână izolat:
Momentul în care strada din Cluj s-a surpat și s-a format un crater uriaș. Un...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă, nevasta te-ar întâmpina cu…
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Kaufland: mașină de înșurubat și ciocan rotopercutor, disponibile din 1 mai
Kaufland: mașină de înșurubat și ciocan rotopercutor, disponibile din 1 mai
Cea mai BOGATĂ actriță de la Hollywood! „Puțină lume știe despre mine că...
Cea mai BOGATĂ actriță de la Hollywood! „Puțină lume știe despre mine că...
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Ce document trebuie să ai ca să-ți deconteze statul cei 20.000 de lei pentru montarea panourilor fotovoltaice. E obligatoriu în Programul Casa Verde Fotovoltaice
Ce document trebuie să ai ca să-ți deconteze statul cei 20.000 de lei pentru montarea...
Florin Piersic, operat de urgență. În ce stare se află celebrul actor
Florin Piersic, operat de urgență. În ce stare se află celebrul actor
Interdicție în România, din aprilie. E ILEGAL peste tot. Te lasă fără bani și fără mașină
Interdicție în România, din aprilie. E ILEGAL peste tot. Te lasă fără bani și fără...
Alina Sorescu aruncă bomba. Răsturnare de situație: Asta nu s-a întâmplat din senin!
Alina Sorescu aruncă bomba. Răsturnare de situație: Asta nu s-a întâmplat din senin!
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Actorul Gerard Depardieu, eliberat după ce a fost interogat pentru presupuse agresiuni sexuale
Actorul Gerard Depardieu, eliberat după ce a fost interogat pentru presupuse agresiuni sexuale
Taxa care se elimină din România. S-a dat votul luni, 29 aprilie. Românii nu vor mai plăti
Taxa care se elimină din România. S-a dat votul luni, 29 aprilie. Românii nu vor...
Plata pensiilor pentru luna mai. Anunțul Poștei Române
Plata pensiilor pentru luna mai. Anunțul Poștei Române
Păcăleala de care au parte ardelenii: ROȘII din Italia, vândute ca „roșii oltenești”, la un preț uriaș!
Păcăleala de care au parte ardelenii: ROȘII din Italia, vândute ca „roșii oltenești”, la un...
Românul care l-a surclasat pe Ion Ţiriac în topul miliardarilor. Anunţul făcut direct de americani
Românul care l-a surclasat pe Ion Ţiriac în topul miliardarilor. Anunţul făcut direct de americani
Artist internațional, filmat într-o ipostază neașteptată, la Costinești. Este urmarit de zeci de milioane de oameni, dar nu i-a păsat că este văzut așa | VIDEO
Artist internațional, filmat într-o ipostază neașteptată, la Costinești. Este urmarit de zeci de milioane de...
"M-am săturat". David Pușcaș a ajuns la capătul puterilor. Ce piedici întâmpină fiul adoptiv al...
Anda Adam se pregătește de nuntă cu Yosif Mohaci. Când va avea loc evenimentul
Anda Adam se pregătește de nuntă cu Yosif Mohaci. Când va avea loc evenimentul
Locul din România care e unic în Europa. Un fenomen i-a înnebunit pe turiști înainte de Paște
Locul din România care e unic în Europa. Un fenomen i-a înnebunit pe turiști înainte...
Plantele pe care să le ții în bucătărie. Purifică aerul și te scapă de mirosurile neplăcute
Plantele pe care să le ții în bucătărie. Purifică aerul și te scapă de mirosurile...