Acasă » Horoscop » HOROSCOP 4 IANUARIE. Peştii ar putea fi taxaţi pentru…

HOROSCOP 4 IANUARIE. Peştii ar putea fi taxaţi pentru…

De: Cancan 03/01/2017 | 21:27
HOROSCOP 4 IANUARIE. Peştii ar putea fi taxaţi pentru...

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – Unele aspecte nefavorabile ale relaţiei de iubire în care eşti implicat pot ieşi la suprafaţă cu o mai mare putere pentru a fi sesizate, reglate şi discutate. În funcţie de ceea ce îţi doreşti de la partener, este indicat să acorzi o mai mare importanţă acestui aspect şi să pui punctul pe i. Totodată, dacă eşti într-un parteneriat nepotrivit la locul de muncă, acesta se poate termina sau se poate reconfigura. Important este să sesizezi care este cea mai favorabilă direcţie în care trebuie să te îndrepţi şi să porneşti către ea cu încredere.

Taur – Prin evenimentele următoarei perioade poţi primi unele lecţii de viaţă prin care să îţi ajustezi comportamentul şi prin care să înţelegi unele greşeli pe care le-ai făcut în trecut. Fii deschis, flexibil, înţelept şi îmbrăţişează ceea ce vine către tine cu pozitivism, deoarece ai şansa de a evolua. Starea de sănătate îţi poate aduce şi ea unele neplăceri, dar echilibrând ceea ce simţi în interior poţi depăşi orice problemă.

Gemeni – Venus, planeta iubirii şi semnificatoarea relaţiei în care eşti implicat, este în următoarele zile în aspecte negative. Ca atare, este indicat să fii mai atent la partenerul de viaţă, la trăirile sale şi la modul în care te raportezi la el, deoarece unele probleme se pot declanşa între voi. Unele răni ale trecutului se pot vindeca acum sau se pot redeschide, totul depinzând de atitudinea şi abordarea cu care îmbrăţişezi ceea ce vine către tine.

Rac – Relaţia cu membrii familiei sau cu prietenii poate suferi unele modificări, mai ales în acele aspecte care nu îţi mai sunt favorabile, dar pe care refuzi să le sesizezi sau să le rezolvi. Este indicat să te apleci cu o mai mare profunzime asupra lor şi să încerci să le oferi o conotaţie pozitivă. Totodată, unele aspecte legate de casa în care stai sau problemele nerezolvate ale trecutului îţi pot da bătăi de cap, ca atare încearcă să le rezolvi acum pentru a nu se mai întoarce în viitor.

Leu – Este indicat ca în următoarele zile să fii mai precaut faţă de deplasările pe care le ai de făcut, precum şi de toate actele, documentele, înscrisurile sau contractele pe care le ai de făcut, deoarece îţi pot aduce unele neplăceri. Totodată, dacă ai de susţinut unele examene, este indicat să te apuci de învăţat pentru a le trece cu brio. Acolo unde este cazul, relaţia cu fratele, cu sora sau cu nişte rude se poate modifica.

Fecioară – Domeniul financiar nu este foarte bine aspectat în următoarele zile, ca atare fii mai precaut la banii pe care eşti dispus să îi cheltuieşti, la negocierile salariale pe care le susţii, precum şi la veniturile pe care le-ai pus în puşculiţă. Cu aceste conjuncturi astrale şi a evenimentelor ce apar în viaţa ta, ţi-ai putea modifica concepţia despre valoare materială şi ai putea înţelege unele aspecte legate de filosofia de viaţă după care te ghidezi.

Balanţă – Este indicat ca zilele acestea să fii atent la banii pe care i-ai împrumutat, la credite, la afaceri sau la banii din conturi deoarece pot apărea unele probleme neaşteptate, care să te dea peste cap. Totodată, datorită conjuncţiei planeteti Venus, guvernatoarea ta, cu Nodul Sud, linia destinului negativ, este bine să acorzi o mai mare importanţă sănătăţii, corpului fizic şi vechilor afecţiuni cu care te-ai confruntat.

Scorpion – Este posibil ca în această perioadă să existe unele dezechilibre în relaţia de cuplu – vechi probleme nerezolvate să revină în actualitate, nemulţumirile să ia amploare, iar între voi să existe tensiuni care se cer armonizate cât mai urgent. Încearcă să înţelegi în profunzime ceea ce se întâmplă şi să nu fii superficial. Totodată, o lecţie legată de suflet sau de atitudinea ta faţă de spiritualitate poate fi învăţată în acest moment.

Săgetător – Planeta ce în horoscopul tău general semnifică locul de muncă, colegii, responsabilităţile zilnice şi serviciul în general nu este foarte bine aspectată în următoarele zile. Ca atare, este indicat să acorzi o mai mare importanţă acestui domeniu şi să pui la punct toate acele detalii care nu sunt încă clare sau foarte bine definitivate. În acelaşi timp, relaţia cu un prieten poate suferi unele dezechilibre sau se poate termina dacă ceea ce vă leagă nu este construit pe baze serioase şi stabile.

Capricorn – În următoarea perioadă se încheie un ciclu legat de cariera ta sau de unele proiecte la care ai lucrat. Este indicat să renunţi la acele aspecte care nu îţi mai fac bine, să faci curăţenie în jurul tău şi să nu încerci să surescitezi relaţiile care nu mai au valoare pentru tine. Făcând loc în viaţa ta, dai ocazia altor lucruri să apară şi unui nou început să se formeze. În acelaşi timp, acordă mai multă importanţă relaţiei de iubire, care ar putea trece printr-un dezechilibru.

Vărsător– Unele aspecte legate de casa în care locuieşti, de locul în care lucrezi sau de alte spaţii şi terenuri îţi pot aduce neplăceri în următoarele câteva zile. Poate fi un moment în care trebuie să renunţi la ceea ce te împovărează şi nu te mai reprezintă sau în care trebuie să pui la punct ceea ce ai tot amânat şi neglijat. Totodată, relaţia cu unul din membri familiei trebuie reglată şi repoziţionată aşa cum este mai bine pentru ambele părţi implicate.

Peşti – În această perioadă poţi fi taxat pentru unele vorbe pe care le-ai aruncat fără să gândeşti, pentru promisiunile pe care nu ţi le-ai respectat, pentru secretele pe care le-ai ascuns sau, acolo unde este cazul, pentru denaturarea adevărului. Este indicat să îţi asumi răspunderea pentru greşelile făcute şi să tragi concluzii importante după care să te ghidezi în viitor. Totodată, fii cu băgare de seamă la datorii sau la banii pe care i-ai împrumutat altor persoane, acestea ar putea să îţi aducă unele neplăceri.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Fițe, fițe, dar nici așa! E incredibil cu cât se vinde o porție de hamsii la Mamaia
Fițe, fițe, dar nici așa! E incredibil cu cât se vinde o porție de hamsii...
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un manechin spectaculos
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
Mădălina Ghenea nu se potolește! Filmată în body TRANSPARENT prin care se vede TOT
Mădălina Ghenea nu se potolește! Filmată în body TRANSPARENT prin care se vede TOT
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Cel mai mare secret al actorului Florin Piersic. A ținut totul ascuns ani de zile: „E ceva de suflet. Eu în ea am văzut-o pe sora mea”
Cel mai mare secret al actorului Florin Piersic. A ținut totul ascuns ani de zile:...
Verdict neașteptat în cazul bărbatului suspectat de uciderea gravidei din Orhei.  Ce urmează să se întâmple cu el
Verdict neașteptat în cazul bărbatului suspectat de uciderea gravidei din Orhei. Ce urmează să se...
O fetiță de 4 ani a murit după ce ar fi mâncat macrou congelat. Bunica a făcut infarct când a auzit și a murit și ea
O fetiță de 4 ani a murit după ce ar fi mâncat macrou congelat. Bunica...
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani. Abia acum polițiștii au aflat cine este și povestea ei ciudată
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani....
Cum poți stinge martorul pentru sonda Lambda? Ce alte probleme indică „check engine”?
Cum poți stinge martorul pentru sonda Lambda? Ce alte probleme indică „check engine”?
Semnul dumnezeiesc care a apărut în casa nepotului lui Tzancă Uraganu, înainte de a se stinge din viață! Alina Marymar a dezvăluit totul pe rețelele sociale
Semnul dumnezeiesc care a apărut în casa nepotului lui Tzancă Uraganu, înainte de a se...
Florin Piersic, în stare gravă! Breaking news!
Florin Piersic, în stare gravă! Breaking news!
Robi, hotărât să lupte pentru Roberta! Concurentul nu este impresionat de chimia dintre Roberta și Sebastian: „Fiecare are ceva al lui. Sebastian e un băiat frumos, vorbește frumos.”
Robi, hotărât să lupte pentru Roberta! Concurentul nu este impresionat de chimia dintre Roberta și...
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce îl urmărea pe presupusul amant al iubitei sale!
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce...
ANIMAŢIE. Accidentul teribil din Mangalia. Şoferul a murit, iar pasagerul şi-a pierdut o mână:
ANIMAŢIE. Accidentul teribil din Mangalia. Şoferul a murit, iar pasagerul şi-a pierdut o mână: "Mamă,...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă, nevasta te-ar întâmpina cu…
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Kaufland: mașină de înșurubat și ciocan rotopercutor, disponibile din 1 mai
Kaufland: mașină de înșurubat și ciocan rotopercutor, disponibile din 1 mai
Simbolul ASCUNS în logo-ul NASA! Spune TOTUL despre adevăratul scop al agenției
Simbolul ASCUNS în logo-ul NASA! Spune TOTUL despre adevăratul scop al agenției
De necrezut! Cum arată cei trei copii ai Gabrielei Lucuțar de la Chefi la Cuțite. Are două fete și un băiat: „Petrec mai puțin timp decât mi-aș dori cu ei”
De necrezut! Cum arată cei trei copii ai Gabrielei Lucuțar de la Chefi la Cuțite....
Cel mai mare animal din Europa, surprins în România. Imaginile au făcut înconjurul internetului
Cel mai mare animal din Europa, surprins în România. Imaginile au făcut înconjurul internetului
Singurele zodii care sunt binecuvântate și primesc daruri speciale de Paște. Așa noroc n-au avut niciodată
Singurele zodii care sunt binecuvântate și primesc daruri speciale de Paște. Așa noroc n-au avut...
Se verifică banii românilor! Legea a fost adoptată marți, pe 30 Aprilie
Se verifică banii românilor! Legea a fost adoptată marți, pe 30 Aprilie
Doliu uriaș în România! A murit un mare OM! Nu a mai prins Paștele!
Doliu uriaș în România! A murit un mare OM! Nu a mai prins Paștele!
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Un transsexual din Hong Kong a obţinut un act de identitate după un proces de şapte ani
Un transsexual din Hong Kong a obţinut un act de identitate după un proces de...
OBLIGATORIU prin lege în toată România. A început controlul în toată țara
OBLIGATORIU prin lege în toată România. A început controlul în toată țara
Cei mai buni mici. Rețeta vânată de toată țara a fost dezvăluită
Cei mai buni mici. Rețeta vânată de toată țara a fost dezvăluită
Cum arată celebrul hotel Rex din Mamaia în ajun de 1 Mai. Perla stațiunii se coșcovește pe zi ce trece
Cum arată celebrul hotel Rex din Mamaia în ajun de 1 Mai. Perla stațiunii se...
Florin Piersic, dezvăluiri incredibile despre relaţia cu o femeie căsătorită: Mi-au plăcut aventurile! Când soţul pleca…
Florin Piersic, dezvăluiri incredibile despre relaţia cu o femeie căsătorită: Mi-au plăcut aventurile! Când soţul...
Program magazine 1 mai 2024. Orarul Lidl, Kaufland, Auchan, Penny, Carrefour, Profi, Mega Image și al altor supermarketuri
Program magazine 1 mai 2024. Orarul Lidl, Kaufland, Auchan, Penny, Carrefour, Profi, Mega Image și...
"Zici că era la sala de fitness". Iulia Vântur, concert live! Blondina a fost criticată...
Anca Serea s-a decis. Soția lui Adi Sînă și-a făcut prima intervenție estetică la 43 de ani. Cum arată acum
Anca Serea s-a decis. Soția lui Adi Sînă și-a făcut prima intervenție estetică la 43...
Tranzacția momentului pe piața energiei din România. Gigantul care a făcut o achiziție de milioane de euro
Tranzacția momentului pe piața energiei din România. Gigantul care a făcut o achiziție de milioane...
Digi RCS RDS, anunț important pentru clienți. Ce trebuie să facă toți cei care au un contract activ
Digi RCS RDS, anunț important pentru clienți. Ce trebuie să facă toți cei care au...