Acasă » Horoscop » HOROSCOP 9 IANUARIE. Pentru balanţe este indicat să îşi menţină cumpătul dacă sunt provocate

HOROSCOP 9 IANUARIE. Pentru balanţe este indicat să îşi menţină cumpătul dacă sunt provocate

De: Cancan 09/01/2017 | 07:56
HOROSCOP 9 IANUARIE. Pentru balanţe este indicat să îşi menţină cumpătul dacă sunt provocate

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – Prima zi a săptămânii se arată aglomerată pentru tine, mai ales că Mercur, planeta comunicării, iese din ciclul retrogradării. Următoarea perioadă este bună pentru discuţiile legate de carieră, pentru semnarea contractelor, pentru negocieri şi pentru demararea acelor proiecte ce au fost amânate sau blocate. Luna se află şi ea în casa comunicării facilitând discursurile, înţelegerea şi buna desfăşurare a lucrurilor.

Taur – Luna se află astăzi în casa banilor, dar în aspecte mai puţin pozitive cu Venus, mica benefică. Ca atare, poţi avea parte de unele disensiuni la locul de muncă, de tensiune şi de unele discuţii în contradictoriu. Nu pune accent pe bârfă sau pe neînţelegeri, ci concentrează-te pe partea materială, pe închiderea unor datorii sau achitarea unor taxe cu care ai rămas restant şi pe care trebuie să le onorezi.

Gemeni – Luna se află în semnul tău zodiacal, aspect astral care predispune la unele schimbări de natură emoţională şi la fluctuaţii în atitudinea pe care o afişezi. Este indicat să nu pui la suflet tot ceea ce vine către tine, să fii mai flexibil şi mai detaşat în faţa provocărilor şi să te axezi mai mult pe familie şi pe cei dragi. Totodată, este o perioadă bună în care să iei unele hotărâri împreună cu persoana iubită, în care să faceţi planuri şi în care să definitivaţi unele aspecte ale relaţiei voastre.

Rac – Astăzi este posibil să fii un pic mai îngândurat, mai introspect şi mai axat pe latura ta interioară, aspect care te va ajuta să tragi unele concluzii despre situaţiile întâmpinate până acum şi care te va ajuta să te echilibrezi emoţional sau psihic. În acelaşi timp, următoarea perioadă de câteva zile este bună pentru discuţiile ce ţin de locul de muncă, pentru negocieri sau pentru angajarea într-un nou proiect.

Leu – Viaţa socială este bine aspectată acum, ca atare încearcă să ieşi la evenimente, la întâlniri cu prietenii, la un film sau la o piesă de teatru. Comunicarea cu cei din anturaj te va ajuta să iei unele decizii importante, să afli noi informaţii care te privesc personal sau să îţi descarci sufletul de unele poveri. Dacă ai de lămurit ceva important faţă de copiii tăi, acum este un moment favorabil pentru a iniţia un dialog.

Fecioară – Perioada nefavorabilă în care unele aspecte legate de casă şi de familie erau posibile s-a terminat, ca atare poţi demara noi acţiuni, poţi rezolva ceea ce te-a apăsat sau poţi face un pas înainte. Nu amâna pe mâine ceea ce poţi face astăzi şi fi mult mai practic şi mai deteminat, deoarece rişti să te împraştii în mai multe direcţii în acelaşi timp. Luna se află în casa carierei tale, aspect care pune accentul şi pe muncă, dar şi pe noi informaţii care te-ar putea ajuta să progresezi.

Balanţă – Aspectul de cuadratură dintre Lună şi Marte nu este favorabil discuţiilor în contradictoriu, mai ales că poate genera unele conflicte sau tensiuni la care nu îţi doreşti să iei parte. Ca atare, încearcă să îţi menţii cumpătul dacă eşti provocat, să fii diplomat şi să ai înţelegere pentru cei care sunt mai impulsivi în felul de a coomunica. Totodată, nu este un moment bun în care să începi o colaborare sau în care să te asociezi.

Scorpion – Chiar dacă următoarele zile sunt favorabile negocierilor, discuţiilor cu privire la bani şi contractelor, este bine ca astăzi să nu iei o decizie finală, ci să analizezi toate amânuntele până ajungi la o concluzie viabilă. Este indicat să fii mai atent la sănătate, mai ales la cea emoţională, care îţi poate aduce unele dezechilibre. Întăreşte-te în faţa provocărilor de la locul de muncă şi vei depăşi totul cu bine.

Săgetător – Mercur, planeta raţiunii şi a comunicării, este de astăzi în mers direct în semnul tău zodiacal, ceea ce îţi permite să iei deciziile pe care până în prezent doar le-ai analizat. Este posibil ca în următoarea perioadă să ai mai mult chef de vorbă, să emiţi păreri sau să te remarci prin felul în care gândeşti. Luna se află în casa parteneriatelor, dar în aspecte nefavorabile cu Saturn, ceea ce îţi sugerează că poţi fi într-un blocaj faţă de o persoană cu care colaborezi. Aşteaptă câteva zile, lucrurile vor reveni la normal.

Capricorn – Este posibil ca astăzi să iei parte la o disensiune cu o persoană de la locul de muncă, mai ales dacă nu sunteţi în cele mai bune relaţii. Nu lăsa acest incident să îţi strice buna dispoziţie sau cheful de muncă, ai foarte multe lucruri pe care trebuie să le pui la punct sau să le rezolvi, aşa că începe-ţi săptămâna în forţă. Cuadratura dintre Lună şi Marte îţi poate aduce unele dezechilibre şi acasă, cu unul dintre membrii familiei, dar dacă reacţionezi cu maturitate şi înţelepciune, totul se va rezolva imediat.

Vărsător – Chiar dacă nu eşti în cea mai bună formă posibilă, iar starea interioară îţi creează emoţii contradictorii, este indicat să nu te laşi afectat şi să te concentrezi mai mult pe responsabilităţile şi sarcinile pe care le ai de definitivat. Dacă te simţi într-un impas, apelează la creativitate, care astăzi este la cote maxime sau inspiră-te din judecata simplă şi inocentă a unui copil. Totodată, discuţia cu un prieten te poate elibera de o prejudecată.

Peşti – Nu reacţiona impulsiv la cerinţele sau la doleanţele unei persoane din familie, aţi putea ajunge la un conflict pe care nu ţi-l doreşti cu adevărat. Dacă eşti nevoit să alegi între responsabilităţile de la locul de muncă şi cele de acasă, echilibrează balanţa încercând să le faci faţă amândorura. Venus se află în semnul tău zodiacal, motiv pentru care poţi apela la charm şi farmec personal pentru a depăşi mai uşor unele situaţii care te stresează.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
„Ofertă de PAȘTE!”. Cu câți lei se vinde un singur ou, în Piața Progresul din București
„Ofertă de PAȘTE!”. Cu câți lei se vinde un singur ou, în Piața Progresul din...
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un manechin spectaculos
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
Asta CHIAR e greu de crezut! Ce meserie avea în viața de zi cu zi această femeie superbă. Nimeni n-o crede
Asta CHIAR e greu de crezut! Ce meserie avea în viața de zi cu zi...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Ce poreclă i-a pus Violeta Bănică lui Adrian Brâncoveanu, iubitul Andreei Marin: „Este un..”
Ce poreclă i-a pus Violeta Bănică lui Adrian Brâncoveanu, iubitul Andreei Marin: „Este un..”
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce îl urmărea pe presupusul amant al iubitei sale!
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce...
6 sfaturi pentru o viață cât mai lungă de la un bărbat de 110 ani. Nu are dureri de spate și încă își conduce singur mașina
6 sfaturi pentru o viață cât mai lungă de la un bărbat de 110 ani....
Bilanț dezastruos pentru ruși, potrivit oficialilor britanici. Pierderile Rusiei în Ucraina se apropie de jumătate de milion de oameni
Bilanț dezastruos pentru ruși, potrivit oficialilor britanici. Pierderile Rusiei în Ucraina se apropie de jumătate...
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Deea Maxer le dă de înțeles fanilor că povestea de dragoste cu Robert Drilea s-a încheiat. Mesajul postat de brunetă pe rețelele sociale
Deea Maxer le dă de înțeles fanilor că povestea de dragoste cu Robert Drilea s-a...
VIDEO. Viteza l-a ucis pe Florin de ziua numelui său. Drama tulburătoare a tânărului de 21 de ani care s-a filmat când gonește cu 180 km/h
VIDEO. Viteza l-a ucis pe Florin de ziua numelui său. Drama tulburătoare a tânărului de...
Ce sumă a plătit Tavi Clonda pentru geanta oferită cadou soției. Gabriela Cristea este în al nouălea cer după achiziție! „ Acum își cumpără pentru prima dată când e cu mine.”
Ce sumă a plătit Tavi Clonda pentru geanta oferită cadou soției. Gabriela Cristea este în...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
De ce este bine să mănânci pește de Florii. Conform tradiţiei, îţi poate aduce un beneficiu uriaş
De ce este bine să mănânci pește de Florii. Conform tradiţiei, îţi poate aduce un...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Horoscop zilnic pentru luni, 29 aprilie. Probleme la muncă pentru două zodii
Horoscop zilnic pentru luni, 29 aprilie. Probleme la muncă pentru două zodii
Planta care aduce un profit de 30.000 de euro la hectar. Românii au început să o cultive și să raporteze câștiguri uriașe
Planta care aduce un profit de 30.000 de euro la hectar. Românii au început să...
ORDINUL s-a dat deja de la primărie. Se întâmplă în FIECARE NOAPTE, începând cu ora 22
ORDINUL s-a dat deja de la primărie. Se întâmplă în FIECARE NOAPTE, începând cu ora...
Gabriela Cristea, lăsată cu ochi-n soare de Tavi Clonda: A agăţat o gagică!
Gabriela Cristea, lăsată cu ochi-n soare de Tavi Clonda: A agăţat o gagică!
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Statuie nouă în onoarea Reginei Elisabeta a II-a şi a câinilor săi
Statuie nouă în onoarea Reginei Elisabeta a II-a şi a câinilor săi
Se dau TOTAL GRATUIT, direct de la UE. Trebuie să depui cererea până pe 30 APRILIE
Se dau TOTAL GRATUIT, direct de la UE. Trebuie să depui cererea până pe 30...
Românii caută aceste zone de 1 Mai. A fost bătaie pe rezervări
Românii caută aceste zone de 1 Mai. A fost bătaie pe rezervări
Cum a ajuns Nuța din Vaslui să primească și salariu, și PENSIE, în același timp
Cum a ajuns Nuța din Vaslui să primească și salariu, și PENSIE, în același timp
Care este singurul moment de desfătare al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul
Care este singurul moment de desfătare al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut...
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor...
Secretul Laurei Cosoi în timpul sarcinii! Cum reușește să se mențină într-o formă de zile mari
Secretul Laurei Cosoi în timpul sarcinii! Cum reușește să se mențină într-o formă de zile...
Cum reușește Ilinca Vandici să aibă o siluetă de invidiat la 37 de ani. Secretul prezentatoarei de la Kanal D2
Cum reușește Ilinca Vandici să aibă o siluetă de invidiat la 37 de ani. Secretul...
Cine face, de fapt, gardul comun sau gardul dintre vecini. Ce spune legea în 2024, cine plătește eventuale reparații și cum devii proprietar asupra lui
Cine face, de fapt, gardul comun sau gardul dintre vecini. Ce spune legea în 2024,...
Singurele cartiere din București care sunt gemene. Nu există limită între ele și oamenii nu știu exact unde stau
Singurele cartiere din București care sunt gemene. Nu există limită între ele și oamenii nu...