Acasă » Horoscop » HOROSCOP 19 IANUARIE. Destinul este de partea leilor

HOROSCOP 19 IANUARIE. Destinul este de partea leilor

De: Cancan 19/01/2017 | 00:01
HOROSCOP 19 IANUARIE. Destinul este de partea leilor

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – Este bine ca astăzi să nu exagerezi în atitudinea pe care o ai faţă de partenerul de viaţă, deoarece ai putea ajunge la un dezechilibru interior. Chiar dacă unele lucruri te supără, este mai bine să amâni discuţiile şi să nu acţionezi din impuls. Găseşte-ţi o preocupare plăcută, care să îţi abată mintea de la multele întrebări pe care ţi le pui sau de la frământări. Totodată, petrece timp de calitate alături de familie, care are darul de a-ţi aduce zâmbetul pe buze.

Taur – Tot ceea ce îţi propui se poate materializa dacă nu te grăbeşti şi faci paşi înceţi, dar siguri. Fii atent la detalii, stabileşte-ţi un plan de acţiune, aşterne-ţi dorinţele pe hârtie şi ai încredere şi în forţa divină, care este alături de tine. Atâta timp căt îţi menţii focusul aţintit pe obiective, dar şi inima deschisă, ai toate şansele de reuşită. Totodată, dacă simţi că ai devenit sedentar, poate a venit timpul să te mişti puţin, să faci sport sau plimbări prelungite.

Gemeni – Frământările care te-au abătut în ultima perioadă de la ceea ce ţi-ai propus se vor dovedi nefondate, aşa că ai toate şansele de a te bucura sau de a te relaxa. Încearcă să gândeşti cât mai pozitiv, deoarece mintea ta are darul de a seta şi parcursul realităţii. Totodată, trăieşte în prezent, lasă în urmă ceea ce a fost şi nu te gândi în mod obsesiv la viitor. Personele care te iubesc sunt lângă tine şi îşi oferă suportul pentru a te susţine.

Rac – Chiar dacă unele planuri nu îţi ies aşa cum ai preconizat, nu abandona ţelurile pe care ţi le-ai propus pentru următoarea perioadă. Vei găsi mai mult ca sigur resursele necesare pentru a depăşi situaţia, constatând că temerile nu te-au ajutat cu nimic, ba ţi-au făcut mai mult rău. Multe emoţii te învăluie, iar dacă ajungi să le gestionezi corect te vor ajuta să te apropii mai mult de cei pe care îi iubeşti.

Leu – O informaţie care ajunge la urechile tale în curând te ajută să iei decizia corectă într-o problemă în care existau două drumuri sau două variante. Ca atare, fii receptiv şi nu neglija ceea ce auzi, ceea ce ţi se spune sau ceea ce citeşti. Destinul este de partea ta pentru a face un progres, dar dacă nu acţionezi imediat, este posibil să ratezi trenul în care trebuia să te urci. Dacă eşti singur, acum ai putea întâlni o persoană specială.

Fecioară – Pune mai mult preţ pe o prietenie veche decât pe un orgoliu de moment, s-ar putea să comiţi o greşeală de care să îţi pară rău mai târziu. La locul de muncă, multe responsabilităţi te solicită, iar dacă nu spui ceea ce te deranjează vei ajunge să te oboseşti mult peste măsură. Mănâncă mai sănătos, odihneşte-te mai mult şi fă mişcare, atât corpul cât şi mintea au nevoie de o atenţie deosebită din partea ta.

Balanţă – Un conglomerat de planete se află în zona serviciului, ca atare este posibil să treci printr-o perioadă mai solicitantă, cu multă treabă, planuri, proiecte, care îţi solicită mult timp, atenţie şi responsabilitate. Încearcă să echilibrezi balanţa şi prin odihnă, somn, dar şi prin momente petrecute alături de cei dragi. Dacă ceva te supără, este mai bine să fii sincer şi să vorbeşti, nu să reprimi şi să te simţi apăsat de frustrări.

Scorpion – Este indicat ca astăzi să pui accent pe dorinţa de a-ţi uşura munca pe care o depui, apelând mai ales la creativitate şi ingeniozitate. Nu lăsa grijile să te apese şi nu da importanţă banalităţilor care te-ar putea sustrage de la bunadispoziţie cu care te trezeşti. Ai multe de învăţat de la copii sau de la cei mai tineri ca tine, care abordează viaţa cu o mai mare deschidere, inocenţă şi detaşare, ca atare fii mai atent la comportamentul acestora.

Săgetător – Axează-te mai mult pe apropierea faţă de cei dragi, pe timpul petrecut în familie şi pe treburile pe care le ai de făcut acasă, detaşându-te de alte responsabilităţi sau de stresul de la locul de muncă. Astfel, vei fi mult mai echilibrat sufleteşte, mult mai dinamic şi prezent în propria viaţă şi gata de un nou început. Concentrează-te şi pe sănătate, care ţi-ar putea juca feste dacă nu te eliberezi de emoţiile reprimate.

Capricorn – Este foarte important să îţi alegi cu atenţie cuvintele pe care le foloseşti în exprimare, deoarece ceea ce vrei să transmiţi poate fi înţeles greşit sau reinterpretat în defavoarea ta. Apelează la tact, la simplitate şi la raţiune, fiind cu picioarele pe pământ şi atent la detaliile situaţiilor cu care te confrunţi. Totodată, relaţia cu un membru al familiei poate deveni complicată dacă nu vă exprimaţi gândurile sincer şi dacă nu daţi unele cărţi pe faţă.

Vărsător – Banii îţi creează o stare de nelinişte sau de nemulţumire, de care este bine să te detaşezi fără să te plângi. În schimb, încearcă să găseşti soluţiile cele mai bune pentru a ieşi din impas şi să acţionezi la modul cel mai concret cu putinţă. Experienţa de care dispui, înţelepciunea şi spiritul matur te vor ajuta să iei cele mai bune decizii pentru următoarea perioadă. Cineva te va ajuta la momentul potrivit.

Peşti – Sfaturile pe care ţi le dă astăzi un prieten ar putea să fie soluţia la o problemă pentru care cauţi un răspuns de foarte mult timp. Fii deschis şi receptiv la ceea ce vine către tine şi ai să ai o reuşită. Nu este un moment bun pentru a face investiţii, pentru a te lansa în afaceri sau pentru a cheltui inutil, ci mai mult acela în care să conservi ceea ce ai adunat. Pune accent pe adevărata valoare a situaţiilor din viaţa ta, nu pe lumea materială.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Stațiunea unică în România, de care puțini turiști știu. Aici se găsește „cel mai bine păstrat secret din Apuseni
Stațiunea unică în România, de care puțini turiști știu. Aici se găsește „cel mai bine...
Gigi Becali a donat 25.000.000 de euro. Dezvăluirea a venit chiar înainte de Înviere
Gigi Becali a donat 25.000.000 de euro. Dezvăluirea a venit chiar înainte de Înviere
A INCENDIAT plajele din Grecia! Cum arată fiica Anamariei Prodan fără HAINE
A INCENDIAT plajele din Grecia! Cum arată fiica Anamariei Prodan fără HAINE
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Ingredientul banal din bucătărie care ne poate scăpa de furnici! Trucul genial pe care trebuie să îl știe toți românii
Ingredientul banal din bucătărie care ne poate scăpa de furnici! Trucul genial pe care trebuie...
Theo Rose, probleme de sănătate, chiar înainte de Paște: „Am înrăutățit situația”
Theo Rose, probleme de sănătate, chiar înainte de Paște: „Am înrăutățit situația”
Cine a ucis-o pe Karen în 1966? Misterul a fost elucidat abia acum, iar descoperirea a provocat stupoare
Cine a ucis-o pe Karen în 1966? Misterul a fost elucidat abia acum, iar descoperirea...
Unei femei i s-a cerut să se târască și să mugească la interviul pentru job. Experiențe bizare și umilitoare din procesul de recrutare
Unei femei i s-a cerut să se târască și să mugească la interviul pentru job....
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
Program Metrorex și STB de Paște 2024. Cum vor circula mijloacele de transport în Capitală, în Noaptea de Înviere și prima zi de Paște
Program Metrorex și STB de Paște 2024. Cum vor circula mijloacele de transport în Capitală,...
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns!
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns! "Bebelușii mei..."
Gabriela Cristea, mesaj pentru cei care nu vor primi cozonacii săi de Paște. Care este adevăratul motiv: „Nimeni nu a încercat să vă țepuiască.”
Gabriela Cristea, mesaj pentru cei care nu vor primi cozonacii săi de Paște. Care este...
Pensii dublate pentru această categorie de români! Anunțul a fost făcut chiar înainte de Paște
Pensii dublate pentru această categorie de români! Anunțul a fost făcut chiar înainte de Paște
Tradiții, obiceiuri şi superstiţii în prima zi de Paște. Ritualuri pentru sănătate și belșug în Duminica Învierii Domnului
Tradiții, obiceiuri şi superstiţii în prima zi de Paște. Ritualuri pentru sănătate și belșug în...
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Când treci prin scanerul de securitate din aeroport agenții te văd dezbrăcat???
Când treci prin scanerul de securitate din aeroport agenții te văd dezbrăcat???
SURPRIZĂ de PAȘTE: o frumoasă PLOAIE de METEORI!
SURPRIZĂ de PAȘTE: o frumoasă PLOAIE de METEORI!
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de măritat, dacă trebuie și insistă cine trebuie...”
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de...
Locul din România unde se găsește cea mai pură apă. Se află la trei ore de București
Locul din România unde se găsește cea mai pură apă. Se află la trei ore...
Mama părintelui Pimen de la Muntele Athos s-a stins din viață în ziua de Paște. Mărturia emoționantă a duhovnicului: „Se ruga tot timpul”
Mama părintelui Pimen de la Muntele Athos s-a stins din viață în ziua de Paște....
A murit una dintre cele mai mari voci din România. Moartea sa a îngrozit toată țara
A murit una dintre cele mai mari voci din România. Moartea sa a îngrozit toată...
Tarkan, adorabilul interpret al melodiei Şımarık, care făcea furori în urmă cu două decenii, de nerecunoscut la 51 de ani
Tarkan, adorabilul interpret al melodiei Şımarık, care făcea furori în urmă cu două decenii, de...
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Prima ţară din Vest care anunţă sus şi tare că nu-şi trimite armata în Ucraina
Prima ţară din Vest care anunţă sus şi tare că nu-şi trimite armata în Ucraina
Mașinile trebuie să îl aibă la bord. Devine obligatoriu din 1 iulie. UE a dat ordin definitiv
Mașinile trebuie să îl aibă la bord. Devine obligatoriu din 1 iulie. UE a dat...
Friptură de miel cu sos de portocale și rozmarin. Deliciul ideal pentru masa de Paști
Friptură de miel cu sos de portocale și rozmarin. Deliciul ideal pentru masa de Paști
Tatăl Alinei Apostol, închisă într-un penitenciar din China, declarații SFÂȘIETOARE: ”Copilul meu moare acolo câte puțin, în fiecare zi”
Tatăl Alinei Apostol, închisă într-un penitenciar din China, declarații SFÂȘIETOARE: ”Copilul meu moare acolo câte...
Femeia care i-a schimbat viața lui Mihai Neșu, după divorțul dureros și moartea părinților: S-a mutat special din București!
Femeia care i-a schimbat viața lui Mihai Neșu, după divorțul dureros și moartea părinților: S-a...
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
De ce Lora nu a devenit mamă până la 41 de ani:
De ce Lora nu a devenit mamă până la 41 de ani: "Eu mă simt...
Cum arată Irina Loghin în costum de baie la 85 de ani. Artista și-a surprins fanii
Cum arată Irina Loghin în costum de baie la 85 de ani. Artista și-a surprins...
Singurul animal care are 3 inimi. Are, de asemenea, sângele albastru
Singurul animal care are 3 inimi. Are, de asemenea, sângele albastru
Băutura naturală care te scapă de senzația de rău după mese copioase. E perfectă dacă ai mâncat prea mult de Paște
Băutura naturală care te scapă de senzația de rău după mese copioase. E perfectă dacă...