Acasă » Horoscop » HOROSCOP 24 IANUARIE. Fecioarele trec printr-o perioadă decisivă

HOROSCOP 24 IANUARIE. Fecioarele trec printr-o perioadă decisivă

De: Cancan 24/01/2017 | 00:00
HOROSCOP 24 IANUARIE. Fecioarele trec printr-o perioadă decisivă

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – Aspecte stresante se regăsesc astăzi în casa prieteniei, fapt ce ar putea conduce către un dezechilibru într-o relaţie apropiată. Dacă ai acumulat resentimente, este indicat să le scoţi la suprafaţă, dar să şi fii pregătit de a primi o replică la care nu te-ai aşteptat! Reevaluează-ţi plusurile şi minusurile în această relaţie şi ia o decizie radicală care să fie în favoarea ta.

Taur – Astăzi te poţi trezi cu o stare de tensiune interioară căreia să nu îi găseşti o explicaţie anume, iar acest fapt să îţi dea peste cap nişte planuri pe care ţi le făcuseşi. O formă ideală de a te echilibra stă în discursul pe care îl poţi avea chiar cu tine însuţi. Este o perioadă oportună introspecţiei, meditaţiei şi înţelegerii unor blocaje sau nemulţumiri cu care te confrunţi te mai mult timp.

Gemeni – Te gândeşti la noi metode de a strânge sau de a face bani şi eşti foarte focusat pe planuri, strategii, informaţii şi studiu. Timpul nu te va presa dacă vei reuşi să te detaşezi emoţional şi să priveşti totul cu calmul raţiunii. Ai nevoie de luarea unor decizii înţelepte şi mature ce privesc întreg viitorul tău, aşa că chibzuieşte cu atenţie fiecare mişcare pe care o ai de făcut!

Rac – Fii cu băgare de seamă la deplasările pe care le faci astăzi, există riscul unor amânări sau a unor probleme care să apară pe parcurs – aglomeraţie mare in trafic, întârzierea mijloacelor de transport în comun, vremea rea, pierderea unor acte sau a unor obiecte. Totodată, menţine-ţi optimisul şi nu te enerva, fără grabă şi cu răbdare vei ajunge acolo unde ţi-ai propus!

Leu – O mare încărcătură energetică vine din zona relaţiilor sentimentale, deoarece ai unele praguri de trecut – poate fi vorba de un nou început, de luarea unor decizii hotărâtoare, de declanşarea unei stări conflictuale sau de reîntoarcerea la probleme anterioare. Pentru a pune punctul pe i şi pentru a fi foarte decis în momentul în care faci un pas înainte, analizează totul în detalii cât mai amănunţite!

Fecioară – Treci printr-o perioadă decisivă la locul de muncă şi este posibil să te confrunţi cu multe tensiuni, hotărâri de luat, întorsături de situaţie sau luptă acerbă şi competiţie. Pentru a face faţă la toată situaţia este nevoie de multă implicare directă, atenţie şi determinare, iar această stare te poate epuiza şi dezenergiza. Menţine-ţi imunitatea sus prin aport de vitamine, hrană sănătoasă şi hidratare continuă.

Balanţă – Astăzi eşti mult mai în vervă, mult mai curios şi mai sociabil ca de obicei, aşa că ai o predispoziţie crescută pentru a participa la diferite evenimente mondene, de a cere păreri, de a te lansa în discuţii şi de a colinda dintr-un loc în altul. Deschide-te către oameni şi către noi experienţe, ceea ce vei cunoaşte îţi va aduce un plus atât în carieră cât şi în sfera relaţiilor!

Scorpion – Statutul social şi reputaţia pe care ţi le-ai creat sunt foarte importante pentru tine, aşa că luptă pentru a ţi le păstra. Chiar dacă apar tensiuni la locul de muncă, competiţia nu te sperie, ba chiar te avantajează deoarece ai ocazia de a-ţi arăta calităţile faţă de cei cu care lucrezi. Lasă-te condus de instinct şi vei ieşi învingător în orice situaţie cu care te confrunţi.

Săgetător – Este posibil ca în următoarea perioadă să călătoreşti alături de persoana iubită sau să planificaţi o vacanţă, iar dacă eşti singur să cunoşti pe cineva într-o deplasare. O dipută între membrii familiei te tensionează foarte tare, dat te şi obligă să intervii pentru a-i media. Apelează la neutralitate şi obiectivitate, ascultându-i pe fiecare în parte. Adevărul este undeva la mijloc. 

Capricorn – Eşti mult mai şarmant în comunicare, îţi găseşti cele mai potrivite cuvinte şi dai cele mai captivante răspunsuri la întrebările ce ţi se pun. Foloseşte-te de acest impuls energetic pentru a pune punctul pe i în situaţiile de viaţă cu care te confrunţi, pentru a clarifica discuţii ce rămăseseră nerezolvate sau pentru a obţine ceea ce îţi doreşti. O discuţie cu partenerul de viaţă ar putea încinge atmosfera pe care o creaţi în spaţiul vostru intim.

Vărsător – O situaţie de la locul de muncă este foarte ambiguă, încâlcită şi greu de rezolvat, ca atare îţi solicită foarte mult atenţia, implicarea şi spiritul organizatoric. În iubire, o relaţie ascunsă sau ferită de ochii lumii este pe cale să se înfiripe, dar aduce cu sine şi unele riscuri pe care trebuie să ţi le asumi. Gândeşte-te de două ori înainte de a te arunca cu capul înainte!

Peşti – Viaţa socială este în continuă expansiune, iar în următoarea perioadă vei fi tot mai solicitat să participi la reuniuni, întâlniri, petreceri sau evenimente mondene. Încarcă-ţi bateriile şi porneşte către distracţie! Totodată, sub acelaşi aspect, ai ocazia de a cunoaşte multe persoane noi, cu care să rezonezi încă de la prima întâlnire şi cu care să sudezi legături de lungă durată.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Bancul de vineri | Femeile la dietă
Bancul de vineri | Femeile la dietă
FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
Vlăduța Lupău, apariție INCEDIARĂ! A renunțat la haine și s-a fotografiat AȘA
Vlăduța Lupău, apariție INCEDIARĂ! A renunțat la haine și s-a fotografiat AȘA
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Latura rușinoasă a lui Ion Creangă. Cum devenise amantul femeilor căsătorite și cum a ajuns să aibă un copil din flori, cu o călugăriță
Latura rușinoasă a lui Ion Creangă. Cum devenise amantul femeilor căsătorite și cum a ajuns...
„Am crezut că sunt iubit. Pleacă!” Pepe a aruncat verigheta și nu s-a mai uitat înapoi! Adevărul din spatele gestului său
„Am crezut că sunt iubit. Pleacă!” Pepe a aruncat verigheta și nu s-a mai uitat...
Primele rezultate în cazul fetiței de 4 ani care a murit după ce a mâncat macrou congelat. Ce s-a descoperit la analize
Primele rezultate în cazul fetiței de 4 ani care a murit după ce a mâncat...
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani. Abia acum polițiștii au aflat cine este și povestea ei ciudată
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani....
Polițiștii raportează alte echipajele de polițiștii pe Waze? Un ofițer răspunde – VIDEO
Polițiștii raportează alte echipajele de polițiștii pe Waze? Un ofițer răspunde – VIDEO
Câte operații are Sofia Vicoveanca! Artista în vârstă de 82 de ani a dezvăluit secretul frumuseții
Câte operații are Sofia Vicoveanca! Artista în vârstă de 82 de ani a dezvăluit secretul...
Biletul de adio al fetei de 13 ani care s-a aruncat de la etaj, pentru mama ei: Meriți!
Biletul de adio al fetei de 13 ani care s-a aruncat de la etaj, pentru...
Sebastian, provocat de băieți să o sărute pe Roberta. Cum au reacționat concurenții din casă. „Primul sărut e urât să fie dintr-o provocare.”
Sebastian, provocat de băieți să o sărute pe Roberta. Cum au reacționat concurenții din casă....
Strigăte și urlete de jale la priveghiul lui Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu care a fost răpus de cancer
Strigăte și urlete de jale la priveghiul lui Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu care a...
Vremea 6 mai - 3 iunie 2024. La începutul săptămânii viitoare, temperaturile vor depăși 26 de grade Celsius
Vremea 6 mai - 3 iunie 2024. La începutul săptămânii viitoare, temperaturile vor depăși 26...
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Când treci prin scanerul de securitate din aeroport agenții te văd dezbrăcat???
Când treci prin scanerul de securitate din aeroport agenții te văd dezbrăcat???
Erupție GIGANTICĂ pe Soare! Radiațiile AU AJUNS deja pe Pământ
Erupție GIGANTICĂ pe Soare! Radiațiile AU AJUNS deja pe Pământ
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de măritat, dacă trebuie și insistă cine trebuie...”
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de...
Animalul din România pe care suntem obligați să-l vindem la export. Îl mâncăm rar, dar avem un surplus uriaș de carne. Alte țări ne plătesc bani grei pentru el
Animalul din România pe care suntem obligați să-l vindem la export. Îl mâncăm rar, dar...
Fabrica din România care a uimit întreaga lume. A inventat un sistem pentru care se vor bate toți străinii
Fabrica din România care a uimit întreaga lume. A inventat un sistem pentru care se...
Este obligatoriu pentru absolut toți românii. Se aplică în toată România
Este obligatoriu pentru absolut toți românii. Se aplică în toată România
Un medic clujean rupe tăcerea despre starea lui Florin Piersic: Manopera este extrem de riscantă. Trebuie dus la Viena, în regim de maximă urgență
Un medic clujean rupe tăcerea despre starea lui Florin Piersic: Manopera este extrem de riscantă....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Rusia îşi intensifică producţia de armament, după ce Statele Unite au anunţat un nou ajutor pentru Ucraina
Rusia îşi intensifică producţia de armament, după ce Statele Unite au anunţat un nou ajutor...
Șoferii au interzis. NU ai voie să ai așa ceva la mașină. Legea spune clar
Șoferii au interzis. NU ai voie să ai așa ceva la mașină. Legea spune clar
Vremea în noaptea de Înviere și în prima zi de Paște. Prognoza meteo actualizată
Vremea în noaptea de Înviere și în prima zi de Paște. Prognoza meteo actualizată
Cine câștigă Survivor All Stars 2024. El ia marele premiu de 100.000 de euro, de la Pro TV
Cine câștigă Survivor All Stars 2024. El ia marele premiu de 100.000 de euro, de...
Cât de frumoasă este şi cine este iubita milionarului care a fost timp de 8 ani amantul soţiei fratelui său
Cât de frumoasă este şi cine este iubita milionarului care a fost timp de 8...
Ce a putut să găsească o tânără într-un burger de pui cumpărat de la un fast-food celebru: „Era viu și mișca”
Ce a putut să găsească o tânără într-un burger de pui cumpărat de la un...
"Modul direct de a spune lucrurile". Cum a reacționat Elena Gheorghe după ce Dana Budeanu...
Carmen Tănase, diagnosticată cu tumoră pe măduvă. A descoperit boala gravă printr-o întâmplare: „Dumnezeu mă iubește”
Carmen Tănase, diagnosticată cu tumoră pe măduvă. A descoperit boala gravă printr-o întâmplare: „Dumnezeu mă...
Veste excelentă pentru toți pensionarii din țară. E anunțul pe care milioane de români îl așteptau
Veste excelentă pentru toți pensionarii din țară. E anunțul pe care milioane de români îl...
Șase zodii sunt favorizate de astre de pe 15 mai până la finalul anului. Noroc, bogății, relații noi și multe oportunități pentru acești nativi
Șase zodii sunt favorizate de astre de pe 15 mai până la finalul anului. Noroc,...