Acasă » Horoscop » Horoscop Zilnic » HOROSCOP 14 FEBRUARIE 2017! Berbecii ar trebui să nu se lase influenţaţi unele gesturi, cuvinte sau situaţii trecătoare, ci să privească imaginea de ansamblu

HOROSCOP 14 FEBRUARIE 2017! Berbecii ar trebui să nu se lase influenţaţi unele gesturi, cuvinte sau situaţii trecătoare, ci să privească imaginea de ansamblu

De: Cancan 14/02/2017 | 00:03
HOROSCOP 14 FEBRUARIE 2017! Berbecii ar trebui să nu se lase influenţaţi unele gesturi, cuvinte sau situaţii trecătoare, ci să privească imaginea de ansamblu

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – Faţă de relaţia pe care o ai, nu te lăsa influenţat de unele gesturi, cuvinte sau situaţii trecătoare, ci priveşte imaginea de ansamblu. Chiar dacă te deranjează unele lucruri, nu căuta nod în papură şi bucură-te de tot ceea ce este frumos şi pozitiv. Orice persoană poate avea toane, zile proaste sau emoţii contradictorii, dar dacă empatizezi cu cel de lângă tine, nimic din toate astea nu vă pot afecta.

Taur – Este un moment bun pentru ca să îţi dai seama ce simţi cu adevărat faţă de persoana care îţi este parteneră de viaţă. Sunt sentimentele tale reale? O iubeşti? Ai regrete sau frustrări în ceea ce o priveşte? Îţi doreşti să avansezi în această relaţie? Fii sincer cu tine, după care şi cu ea. Dacă ceea ce simţi este favorabil cuplului, demonstrează-i şi mergi înainte, iar în sens contrar, mărturiseşte-i şi eliberează-te de orice dependenţă.

Gemeni – Este posibil ca astăzi să întâmpini unele dificultăţi în comunicarea cu cei din jur – ori una spui şi alta se înţelege, ori nu eşti ascultat, ori aveţi păreri diferite, ceea ce va conduce la unele contraziceri. Fii cumpătat şi detşează-te de această situaţie, mâine ai să vezi şi tu lucrurile altfel. Totodată, fii flexibil şi tolerant, fără a intra în capcana unui posibil conflict, care ar afecta toate persoanele implicate, inclusiv pe tine.

Rac – Dă frâu liber emoţiilor pe care le ai şi nu îţi fie frică să le mărturiseşti celor dragi despre problemele cu care te confrunţi. Mai multe suflete sau minţi la un loc pot judeca mai limpede şi mai bine o situaţie decât ai putea-o face tu pe cont propriu. Totodată, vei găsi sprijin şi ajutor, iar totul ţi se va părea mai simplu. Priveşte către înainte cu mult pozitivism şi cu atitudinea unui învingător.

Leu – Din dorinţa de a le face şi a le avea pe toate, este posibil ca astăzi să te grăbeşti şi să nu duci la bun sfârşit nimic din ceea ce ţi-ai propus. Ca atare, ia-o mai uşor, organizează-te şi sistematizează totul mai bine, prioritizează ceea ce este important şi nu te pierde în amănunte. Chiar dacă munca ta se va întinde pe mai multe zile, vei avea la sfârşit satisfacţia profesionalismului şi a lucrului bine făcut!

Fecioară – Negociază cu cei din jurul tău unele reguli care să fie respectate de toată lumea – poate unele în care să te mai degrevezi, să nu te mai sacrifici şi în care să nu îţi mai asumi responsabilităţi care nu sunt ale tale. Te vei simţi mai bine după, mai detaşat, mai împlinit şi mai satisfăcut de deciziile pe care le-ai luat. În acest context, nu te învinovăţi, ai tot dreptul să te eliberezi de ceea ce nu îţi face plăcere.

Balanţă – Luna se află astăzi în semnul tău zodiacal, moment care îţi oferă o mai mare căldură sufletească, empatie şi sensibilitate interioară. Profită de acest aspect astrologic pentru a le dărui celor ce contează pentru tine mai multă afectivitate şi iubire. Ziua îndrăgostiţilor îţi aduce romantism, schimb de cuvinte frumoase, declaraţii şi o stare de bine în relaţiile pe care le ai cu cei din jur!

Scorpion – Este posibil ca astăzi să iasă la suprafaţă unele sentimente şi emoţii contradictorii, frici şi obsesii, care să fie mai greu de controlat. Totuşi, dacă eşti stăpân pe tine, nu te laşi afectat şi ai capacitatea de a le redirecţiona, te poţi chiar elibera definitiv de unele dintre ele. Fii conştient de ceea ce se întâmplă, atent la ceea ce simţi şi conlucrează cu tine însăţi pentru vindecare şi progres!

Săgetător – Nu te lăsa dominat şi afectat de stările negative ale oamenilor cu care te întâlneşti, ci găseşte resurse în interiorul tău pentru a te bucura cât mai mult. Chiar dacă unii se plâng, îţi povestesc de ceea ce li se întâmplă sau de greutăţi, nu este problema ta sau situaţia în care tu te regăseşti. Poţi ajuta cu un sfat, cu o vorbă bună, dar nu pune la suflet şi nu te încărca mai mult decât este cazul.

Capricorn – Este posibil ca astăzi să fii mai impulsiv şi mai nerăbdător în a-ţi spune părerea, în a-ţi comunica gândurile şi sentimentele, dar este bine să şi cumpăneşti înainte şi să observi care îţi sunt interlocutorii. Nu este bine să intri în polemici sau în discuţii care nu îţi fac cinste, ar putea să îţi creeze unele neplăceri. Este o zi bună pentru deplasări, ca atare fă acele drumuri pe care le-ai tot amânat în ultimul timp.

Vărsător – Deşi ai putea fi tentat să rişti în faţa unor propuneri ce vizează câştigurile financiare, este indicat să fii şi prudent deoarece te poţi înşela. Adună întâi toate informaţiile de care ai nevoie pentru siguranţa ta, sfătuieşte-te cu un profesionist sau mai cere o părere persoanelor ce au experienţă. Un proiect început de mai mult timp se poate finaliza acum într-o manieră bruscă sau care nu îţi face plăcere.

Peşti – Chiar dacă în ultimul timp ai avut multe cheltuieli, iar domeniul financiar te pune pe gânduri şi te frustreazâ, este indicat să nu te strezezi foarte mult, mai ales că cele mai bune soluţii de a ieşi din impas vor veni singure către tine. Petrece mai mult timp acasă, în familie, înconjurat de cei pe care îi iubeşti, iar conexiunea ce vă leagă te va ajuta să te relaxezi, să te destinzi şi să îţi linişteşti sufletul.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Stațiunea unică în România, de care puțini turiști știu. Aici se găsește „cel mai bine păstrat secret din Apuseni
Stațiunea unică în România, de care puțini turiști știu. Aici se găsește „cel mai bine...
Simona Halep iubește din nou. Cine e bărbatul misterios care i-a luat locul lui Toni Iuruc?
Simona Halep iubește din nou. Cine e bărbatul misterios care i-a luat locul lui Toni...
AȘA a fost surprinsă Larisa lui Pescobar pe litoral! El se DISTRA în club în Mamaia și nu era cu ea
AȘA a fost surprinsă Larisa lui Pescobar pe litoral! El se DISTRA în club în...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Ingredientul banal din bucătărie care ne poate scăpa de furnici! Trucul genial pe care trebuie să îl știe toți românii
Ingredientul banal din bucătărie care ne poate scăpa de furnici! Trucul genial pe care trebuie...
Theo Rose, probleme de sănătate, chiar înainte de Paște: „Am înrăutățit situația”
Theo Rose, probleme de sănătate, chiar înainte de Paște: „Am înrăutățit situația”
Cine a ucis-o pe Karen în 1966? Misterul a fost elucidat abia acum, iar descoperirea a provocat stupoare
Cine a ucis-o pe Karen în 1966? Misterul a fost elucidat abia acum, iar descoperirea...
Unei femei i s-a cerut să se târască și să mugească la interviul pentru job. Experiențe bizare și umilitoare din procesul de recrutare
Unei femei i s-a cerut să se târască și să mugească la interviul pentru job....
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
Program Metrorex și STB de Paște 2024. Cum vor circula mijloacele de transport în Capitală, în Noaptea de Înviere și prima zi de Paște
Program Metrorex și STB de Paște 2024. Cum vor circula mijloacele de transport în Capitală,...
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns!
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns! "Bebelușii mei..."
Gabriela Cristea, mesaj pentru cei care nu vor primi cozonacii săi de Paște. Care este adevăratul motiv: „Nimeni nu a încercat să vă țepuiască.”
Gabriela Cristea, mesaj pentru cei care nu vor primi cozonacii săi de Paște. Care este...
Pensii dublate pentru această categorie de români! Anunțul a fost făcut chiar înainte de Paște
Pensii dublate pentru această categorie de români! Anunțul a fost făcut chiar înainte de Paște
Mesaje de Paște 2024. Urări calde și felicitări pentru cei dragi
Mesaje de Paște 2024. Urări calde și felicitări pentru cei dragi
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Când treci prin scanerul de securitate din aeroport agenții te văd dezbrăcat???
Când treci prin scanerul de securitate din aeroport agenții te văd dezbrăcat???
SURPRIZĂ de PAȘTE: o frumoasă PLOAIE de METEORI!
SURPRIZĂ de PAȘTE: o frumoasă PLOAIE de METEORI!
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de măritat, dacă trebuie și insistă cine trebuie...”
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de...
Lucrul pe care nu trebuie să-l atingi în Noaptea de Înviere. Se spune că vei avea ghinion dacă nu ții cont de asta
Lucrul pe care nu trebuie să-l atingi în Noaptea de Înviere. Se spune că vei...
Cum păstrezi cozonacul proaspăt și după Paște. Trucuri simple prin care te poți bucura de el mai mult timp
Cum păstrezi cozonacul proaspăt și după Paște. Trucuri simple prin care te poți bucura de...
A venit anunțul TRIST despre Bruce Willis. Chiar fiica sa a dat vestea: A fost atât de incredibil...
A venit anunțul TRIST despre Bruce Willis. Chiar fiica sa a dat vestea: A fost...
Tarkan, adorabilul interpret al melodiei Şımarık, care făcea furori în urmă cu două decenii, de nerecunoscut la 51 de ani
Tarkan, adorabilul interpret al melodiei Şımarık, care făcea furori în urmă cu două decenii, de...
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Rusia pune la cale revendicarea victoriei pe câmpul de luptă. În ce constă planul în trei paşi pentru destabilizarea Ucrainei
Rusia pune la cale revendicarea victoriei pe câmpul de luptă. În ce constă planul în...
Credincioșii au primit INTERZIS. Anunț pentru români în noaptea de Înviere
Credincioșii au primit INTERZIS. Anunț pentru români în noaptea de Înviere
Încă trei zile libere pentru bugetari, după minivacanța de 1 Mai și Paști
Încă trei zile libere pentru bugetari, după minivacanța de 1 Mai și Paști
Paște 2024: Este păcat să spălăm rufe în Sâmbăta Mare? Ce spun preoții
Paște 2024: Este păcat să spălăm rufe în Sâmbăta Mare? Ce spun preoții
Donație fabuloasă, de 25 de milioane de euro, făcută de Gigi Becali. S-a aflat totul chiar înainte de Paște
Donație fabuloasă, de 25 de milioane de euro, făcută de Gigi Becali. S-a aflat totul...
Rezultatele tragerilor speciale Loto de Paști. Numerele câștigătoare de la 6/49, Joker, 5/40, Noroc, Super Noroc și Noroc Plus
Rezultatele tragerilor speciale Loto de Paști. Numerele câștigătoare de la 6/49, Joker, 5/40, Noroc, Super...
Ce a declarat Florin Piersic de pe patul de spital:
Ce a declarat Florin Piersic de pe patul de spital: "Asta e cel mai important"
De ce îl consideră oamenii pe Dani Oțil zgârcit. De unde a pornit, de fapt, totul: „Nu aveam cu ce să mă încalț, îmi era rușine…”
De ce îl consideră oamenii pe Dani Oțil zgârcit. De unde a pornit, de fapt,...
Localitatea în care găsești “turnul din Pisa”, varianta din România: “Se vede cu ochiul liber înclinația. Pare aproape periculos”
Localitatea în care găsești “turnul din Pisa”, varianta din România: “Se vede cu ochiul liber...
Cum știi când expiră cu adevărat un produs. Diferența dintre ”a se consuma de preferință înainte de… ” și ”a se consuma până la… ”
Cum știi când expiră cu adevărat un produs. Diferența dintre ”a se consuma de preferință...