Acasă » Horoscop » Horoscop 22 FEBRUARIE 2017! Berbecii îşi îndreaptă atenţia asupra problemelor dificile

Horoscop 22 FEBRUARIE 2017! Berbecii îşi îndreaptă atenţia asupra problemelor dificile

De: Cancan 21/02/2017 | 23:38
Horoscop 22 FEBRUARIE 2017! Berbecii îşi îndreaptă atenţia asupra problemelor dificile

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – Astăzi revii la rutina profesională şi îţi îndrepţi atenţia asupra problemelor dificile, care la prima vedere par imposibil de rezolvat. Astrele îţi recomandă să discuţi cu oamenii de la locul de muncă înainte de a lua o decizie finală, deci asigură-te că afli şi părerea lor. Pare să fie o zi foarte bună pentru viaţa personală, mai ales că ai posibilitatea de a împărtăşi cunoştinţele şi experienţa nu doar de pe plan profesional, ci şi sentimental. Seara va fi una specială şi foarte frumoasă.

Taur – Nu te grăbi să-ţi exprimi azi părerea cu privire la o chestiune care nu a ajuns încă la un nivel clar de înţelegere. Este posibil să mai apară detalii suplimentare şi, dacă ai spune acum concluzia la care ai ajuns, ai scăpa din vedere o serie de aspecte care încă nici nu s-au petrecut. Amână marile decizii pe altădată, pentru că azi ai o viziune incompletă asupra evenimentelor. Încă se mai pot schimba unele lucruri care, momentan, stau pe loc şi vei regreta că te-ai grăbit asupra primei idei la care ai ajuns.

Gemeni – Prietenia adevărată nu înseamnă că trebuie să-l schimbi pe cel de lângă tine. Dacă ţii la el, îl placi aşa cum este, deci încearcă să-l vezi ca pe omul care te completează, nu neaparat ca pe cel care face totul după cum îi spui tu. Azi vei primi dovezi clare de prietenie din partea unei persoane care îţi stă alături la bine şi la greu, poate chiar o persoană de la care nu aşteptai gesturi de loialitate.

Rac – Dacă nimic nu se petrece interesant în jurul tău, nu te complace în această stare de linişte şi pasivitate, ci fă ceva! Mobilizează-i tu pe ceilalţi la o activitate care să-i scoată din moleşeală, scoate-i la mişcare, la plimbare, la sport, pentru că este o zi perfectă pentru a consuma caloriile acumulate. Ai să vezi că cel mai greu este să porneşti, pentru că după aceea lucrurile vor merge de la sine.

Leu – Cineva îţi cere ajutorul şi eşti pregătit să i-l oferi cu generozitate, conştient că rezolvarea problemelor sale actuale depinde enorm şi de susţinerea ta. Tu deţii azi soluţia practică la ceea ce îl frământă şi, dacă tot ştii ce este de făcut, cum să nu intervii concret în problema sa pentru a-l ajuta să depăşească impasul? Nu aştepta nimic în schimb, un simplu multumesc ţi-ar fi de ajuns şi oferă tot ce ştii pentru a-l susţine pe cel de alături.

Fecioară – Nu eşti în apele tale, se vede că te macină nişte griji cărora nu le mai dai de capăt, dar dacă ai fi atent, ai primi de la cineva drag din preajma ta exact sfatul de care ai nevoie. Dacă eşti încăpăţânat şi îţi tot plângi singur de milă, s-ar putea să respingi exact cele mai de preţ îndrumări care vin de la oameni care au trecut prin situaţii similare şi ştiu exact ce trebuie făcut în problema în care acum eşti tu implicat.

Balanţă – Este o zi a echilibrărilor, a împăcărilor, a soluţionării oricăror situaţii stresante sau cu mai multe direcţii de interpretare, tocmai pentru că eşti detaşat de orice şi analizezi orice situaţie raţional. Poate chiar este vremea unei decizii majore care are rolul de a clarifica o stare de lucruri incertă din viaţa ta, dar nu te grăbi să spui ultimul cuvânt decât după ce eşti sigur că ai privit situaţia din orice unghi posibil. Este exact starea de bine pe care o asteptai, care te ajută să priveşti lucrurile obiectiv şi să le aşezi pe toate la locul potrivit.

Scorpion – Priveşte cu calm, cu încredere şi cu răbdare relaţia care se leagă între tine şi o persoană de abia cunoscută, pentru că sunt mari şanse ca de aici încolo să se nască o prietenie de durată, mai ales dacă amândoi o trataţi la fel de serios. Spre seară, satisfacţia poate fi imensă deoarece ai reuşit să dai startul unor noi provocări în care ai jucat un rol important. Tu eşti motorul, scânteia care aprinde cheful tuturor, aşa că ţine-o tot aşa!

Săgetător – Ascultă cu atenţie poveştile nu tocmai fericite ale celor din jur, pentru că vei învăţa enorm şi din necazurile sau ghinioanele altora. Este bine să mai auzi şi astfel de experienţe, pentru că ele îţi pot atrage la timp atenţia că în viaţă există şi riscuri şi pericole şi greşeli şi decât să te confrunţi tu direct cu ele, poţi învăţa de la ceilalţi cum să le eviţi din timp.

Capricorn – Astăzi nu trebuie să le iei pe toate chiar aşa de în serios, ci merită să mai tratezi şi în glumă unele lucruri. De exemplu, oricât de mult ai ţine tu la securitatea materială, nu privi banii ca pe ceva de care trebuie să te temi la orice pas, ci ca pe un prieten cu care te poţi şi juca. Astfel, cheltuie de plăcere, mergi la cumpărături ca să te relaxezi şi nu te gândi cu atâta încrâncenare doar la rate, datorii şi restanţe.

Vărsător – Cu cât reuşeşti să-ţi umpli inima cu mai multă afecţiune pură, cu atât vei rezolva mai bine şi mai frumos chiar şi cele mai tensionate planuri. Chiar şi acele lucruri faţă de care resimţi o oarecare ostilitate sau frică merită să fie învăluite în sentimente calde de iubire, atât cât poţi oferi tu, pentru că se vor aşeza mult mai repede pe un teren normal. Fă un efort să laşi la o parte orice resentiment, orice stare de nervi, orice tensiune şi să priveşti situaţia în care te afli numai prin prisma iubirii.

Peşti – Întâlnirea cu rudele apropiate sau cu prietenii poate fi astăzi un moment plin de emoţie, dar şi un bun motiv pentru a trece mai uşor peste anumite angoase sau sentimente de neîncredere. Nu te feri să-ţi arăţi latura ta plină de sensibilitate şi compasiune, oferind un sfat bun sau o vorbă de alinare celor din jur. Este indicat să nu-ţi încarci programul cu prea multe activităţi, ci doar cu cele ce sunt pe placul sufletului tău.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Test IQ cu chibrituri | Mutați un singur băț, pentru a corecta 1+6=6
Test IQ cu chibrituri | Mutați un singur băț, pentru a corecta 1+6=6
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Mădălina Ghenea, așa cum n-a mai fost surprinsă NICIODATĂ! Imaginile care taie respirația
Mădălina Ghenea, așa cum n-a mai fost surprinsă NICIODATĂ! Imaginile care taie respirația
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
O poveste extraordinară de viață din care avem toți de învățat. „Totul a început cu niște semințe. De bostan, cu sare”
O poveste extraordinară de viață din care avem toți de învățat. „Totul a început cu...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Cum va arăta M5, superiahtul miliardarilor care se transformă în submarin. Va avea un heliport, un balon cu aer cald și un cinematograf
Cum va arăta M5, superiahtul miliardarilor care se transformă în submarin. Va avea un heliport,...
Bilanț dezastruos pentru ruși, potrivit oficialilor britanici. Pierderile Rusiei în Ucraina se apropie de jumătate de milion de oameni
Bilanț dezastruos pentru ruși, potrivit oficialilor britanici. Pierderile Rusiei în Ucraina se apropie de jumătate...
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Tragedie în stațiunea Mamaia. Un bărbat s-a înecat în mare, chiar în ziua de Florii
Tragedie în stațiunea Mamaia. Un bărbat s-a înecat în mare, chiar în ziua de Florii
O celebră influenceră de pe TikTok a fost împușcată mortal în fața casei sale. Motivul este șocant
O celebră influenceră de pe TikTok a fost împușcată mortal în fața casei sale. Motivul...
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei bunică „Când mă gândesc că a dat naștere la 12 copii, asta mă înfioară.”
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Angajatorii care oferă salarii în România de 2.000 de euro, dar nu găsesc oameni interesaţi:
Angajatorii care oferă salarii în România de 2.000 de euro, dar nu găsesc oameni interesaţi:...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Zodiac chinezesc pentru luni, 29 aprilie 2024. Bivolul are nevoie de răbdare
Zodiac chinezesc pentru luni, 29 aprilie 2024. Bivolul are nevoie de răbdare
Stațiunea din România de care tinerii și pensionarii încep să se reîndrăgostească. Se reinventează, vine cu prețuri la jumătate față de Mamaia sau Valea Prahovei și are ceva unic pe pământ
Stațiunea din România de care tinerii și pensionarii încep să se reîndrăgostească. Se reinventează, vine...
GABRIELA FIREA, marea lovitură în politică. RĂSTURNARE de situație, chiar înainte de alegeri
GABRIELA FIREA, marea lovitură în politică. RĂSTURNARE de situație, chiar înainte de alegeri
Gabriela Cristea, lăsată cu ochi-n soare de Tavi Clonda: A agăţat o gagică!
Gabriela Cristea, lăsată cu ochi-n soare de Tavi Clonda: A agăţat o gagică!
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Impactul negativ al expunerii la lumina albastră a ecranelor şi beneficiile detoxifierii digitale asupra sănătăţii
Impactul negativ al expunerii la lumina albastră a ecranelor şi beneficiile detoxifierii digitale asupra sănătăţii
Decizia pe care o așteaptă TOȚI ANGAJAȚII din România. Budăi a spus exact ce SE PREGĂTEȘTE: Am informaţii de la Ministerul Muncii
Decizia pe care o așteaptă TOȚI ANGAJAȚII din România. Budăi a spus exact ce SE...
Misterul icoanei de Florii. De ce apare Hristos trist
Misterul icoanei de Florii. De ce apare Hristos trist
Cum a ajuns Nuța din Vaslui să primească și salariu, și PENSIE, în același timp
Cum a ajuns Nuța din Vaslui să primească și salariu, și PENSIE, în același timp
Prințișorul Craiovei, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!
Prințișorul Craiovei, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: Am trăit cu 50 de...
Cine a câștigat a 11-a gală Te cunosc de undeva!. Punctele concurenților de la canapea au decis echipa învingătoare
Cine a câștigat a 11-a gală Te cunosc de undeva!. Punctele concurenților de la canapea...
”Nu îmi ieșeau bine analizele, eram pe perfuzii” Problemele de sănătate cu care s-a confruntat Ioana Ginghină, după ce a renunțat la carne
”Nu îmi ieșeau bine analizele, eram pe perfuzii” Problemele de sănătate cu care s-a confruntat...
Andreea Bălan a pus stop scandalurilor cu George Burcea. La ce decizie au ajuns cei doi de dragul fiicelor
Andreea Bălan a pus stop scandalurilor cu George Burcea. La ce decizie au ajuns cei...
Sfatul zilei de luni, 29 aprilie 2024. Fecioarele vor să facă schimbări
Sfatul zilei de luni, 29 aprilie 2024. Fecioarele vor să facă schimbări
De unde provine, de fapt, ceafa de porc din marca Purland de la Kaufland. Românii stau la coadă ca să o cumpere. Surpriza e totală
De unde provine, de fapt, ceafa de porc din marca Purland de la Kaufland. Românii...