Acasă » Horoscop » HOROSCOP 12 APRILIE. Gemenii pot avea câştiguri importante

HOROSCOP 12 APRILIE. Gemenii pot avea câştiguri importante

De: Cancan 11/04/2017 | 22:55
HOROSCOP 12 APRILIE. Gemenii pot avea câştiguri importante

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – Există o mare putere de expansiune pentru a pune în practică dorinţele pe care le ai, de a da forţă activităţilor în care te implici, aşa că ia deciziile necesare pentru a progresa. Nu face excese şi menţine-ţi temperamentul în frâu pentru a nu face mişcări în grabă şi, mai ales, pentru a nu ajunge la disensiuni cu cei din jur. Aşadar, chibzuieşte cu atenţie toţi paşii pe care trebuie să îi faci şi urmăreşte o strategie bine pusă la punct.

Taur – Eşti avertizat de către astre în privinţa echilibrului interior, mai ales că eşti pus în faţa unor situaţii duale. Fii capabil să faci o alegere corectă, altfel te vei confrunta cu un zbucium interior ridicat. Contracarează starea lăuntrică cu o activitate care îţi face plăcere, te binedispune şi care te relaxează. Ai putea să ajuţi un prieten care se află în nevoie, aspect care îţi va crea o stare de satisfacţie emoţională, dar şi psihică.

Gemeni – Poţi avea parte de unele câştiguri importante, ca atare nu scăpa din vedere oportunităţile. Îţi poţi recăpăta încrederea în propria persoană ca urmare a depăşirii unei situaţii stresante, care te-a măcinat mai multă vreme. Este o perioadă a revenirilor unor oferte pe care le credeai pierdute sau a unor negocieri ce le considerai încheiate. Totuşi, nu te arunca să accepţi o propunere, ci cumpăneşte cu atenţie care sunt implicaţiile aferente.

Rac – Este o perioadă în care punctualitatea şi precizia sunt necesare pentru a te raporta la persoanele cu putere de decizie. Ai posibilitatea să te afirmi, dar pentru asta ai nevoie de un sistem de valori bine pus la punct şi de mai multă muncă. Dacă ţi se pare că nu ai suficient timp şi că activităţile domestice te presează, organizează-ţi mai bine programul. Rămâi rezervat în faţa unor situaţii imprevizibile şi nu lua o decizie imediată.

Leu – Astrele îţi atrag atenţia în privinţa orgoliului, pe care este indicat să îl laşi la o parte, mai ales în domeniul relaţional. Există oportunităţi la nivel carieristic, dar dacă starea sufletească nu este echilibrată, s-ar putea să nu le sesizezi. Valorifică ceea ce ştii să faci şi ieşi mai mult în evidenţă. Ai putea întâlni o persoană care îţi aduce un mesaj foarte clar, aşadar fii atent la tot ceea ce ţi se spune.

Fecioară – Nu te supăra pe acele evenimente care nu se desfăşoară aşa cum te aştepţi, ci acceptă imprevizibilul, adaptându-te din mers. Nimic nu se întâmplă fără un motiv, de aceea ai încredere că ceea ce urmează este bun pentru tine. Poţi întreprinde acţiuni pozitive în zona financiară, mai ales dacă fructifici oportunităţile ce apar în acest moment. Apreciază persoanele bine intenţionate din jurul tău şi lasă-le să îţi ofere ajutorul.

Balanţă – Cooperează armonios cu acele persoane care îţi oferă ajutorul şi implică-te mai mult în situaţiile pe care le-ai tot amânat. Percepe realitatea la adevărata ei valoare şi nu te încurca cu false aşteptări sau speranţe. Hotărârea şi diplomaţia sunt foarte importante, mai ales că poţi rezolva o situaţie care părea imposibilă la locul de muncă. Totodată, pune în practică ceea ce până acum era la nivel ipotetic.

Scorpion – Atenţie cui îi ceri un împrumut, cum cheltuieşti şi cum te organizezi la nivel financiar, ai putea rămâne descoperit. O prietenie interesantă se poate lega la locul de muncă, deci fii cu băgare de seamă pentru a o valorifica cât mai mult. Nu îţi ignora angajamentele serioase, ai putea primi laude şi aprecieri. Câştigurile vor veni după o perioadă de muncă serioasă şi de eforturi suplimentare.

Săgetător – Retrogradarea planetei Jupiter în casa prietenilor şi a anturajului îţi poate aduce o reevaluare a oamenilor din jurul tău – este posibil să te întorci la o veche cunoştinţă despre care nu mai ştii nimic, să reconsideri implicarea ta în viaţa unei persoane apropiate sau o nemulţumire să iasă la suprafaţă. Aşadar, alocă-ţi timp până în data de 10 iunie pentru a judeca corect şi pentru a lua o decizie serioasă.

Capricorn – Gândeşte din temelii care este abordarea pe care trebuie să o ai în carieră, mai ales că te poţi organiza mult mai bine în folosul tău. Alege acele proiecte care te entuziasmează, nu pe acelea care te obosesc. Zona domestică ar trebui să îţi fie mai aproape şi să o iei în considerare mai mult. O situaţie de viaţă te poate surprinde, dar dacă eşti concentrat, ai toate şansele să o depăşeşti cu bine.

Vărsător – Şansa de a scăpa de unele datorii este mare, aşa că nu amâna şi pune lucrurile în ordine. Acest aspect te va detensiona şi vei avea ocazia să te relansezi şi să ai parte de un nou început. Nu ascunde nimic din ceea ce te deranjează, iar fără război poţi regla relaţia cu cei apropiaţi. Poţi intui evoluţia anumitor situaţii, de aceea şi depăşeşti cu brio un moment dificil. O informaţie care se tot repetă îţi este adresată personal.

Peşti – Ai aversiune faţă de persoanele care te limitează sau care te constrâng în acest moment, iar acest aspect te frustrează. Este indicat să spui cu sinceritate ceea ce te deranjează, lucrurile ar putea să se aşeze în favoarea ta. Unele proiecte se dovedesc a fi instabile, dar cu multă linişte interioară le vei depăşi. Urmăreşte în mod activ un ideal, acum este momentul în care se poate materializa.
 

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Nu este o eroare! Cu cât se vinde un singur mic la Cocoșatu’, acum, de 1 MAI
Nu este o eroare! Cu cât se vinde un singur mic la Cocoșatu’, acum, de...
FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
Imaginea zilei: ANDREEA ESCA în costum de BAIE! N-a mai fost văzută niciodată AȘA
Imaginea zilei: ANDREEA ESCA în costum de BAIE! N-a mai fost văzută niciodată AȘA
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Eroul român care a lansat celebra deviză „Pe aici nu se trece!”. Povestea generalului considerat cel mai important comandant al Armatei Române în Primului Război Mondial
Eroul român care a lansat celebra deviză „Pe aici nu se trece!”. Povestea generalului considerat...
Strigăte și urlete de jale la priveghiul lui Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu care a fost răpus de cancer
Strigăte și urlete de jale la priveghiul lui Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu care a...
Un fost ministru a fost filmat omorându-și în bătaie soția, într-un restaurant. Imaginile au stârnit o revoltă uriașă
Un fost ministru a fost filmat omorându-și în bătaie soția, într-un restaurant. Imaginile au stârnit...
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani. Abia acum polițiștii au aflat cine este și povestea ei ciudată
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani....
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat
Dana Roba, în lacrimi după ce familia lui Daniel Balaciu a amenințat-o că îi ia fetițele! Ce părere are Doctorul Psiholog Ion Duvac despre această situație
Dana Roba, în lacrimi după ce familia lui Daniel Balaciu a amenințat-o că îi ia...
Adevărul despre starea gravă a lui Florin Piersic! Breaking news!
Adevărul despre starea gravă a lui Florin Piersic! Breaking news!
Florin Piersic, ajuns de urgență pe masa de operație! Care este starea de sănătate a actorului?  „Nu se va anula nimic.”
Florin Piersic, ajuns de urgență pe masa de operație! Care este starea de sănătate a...
Verdict neașteptat în cazul bărbatului suspectat de uciderea gravidei din Orhei.  Ce urmează să se întâmple cu el
Verdict neașteptat în cazul bărbatului suspectat de uciderea gravidei din Orhei. Ce urmează să se...
Un tânăr din Suceava a omorât un om cu maşina, apoi a fugit. Poliţia l-a găsit acasă, dar el n-a vrut să iasă la poartă. Cum a fost convins să se predea
Un tânăr din Suceava a omorât un om cu maşina, apoi a fugit. Poliţia l-a...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă, nevasta te-ar întâmpina cu…
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Kaufland: mașină de înșurubat și ciocan rotopercutor, disponibile din 1 mai
Kaufland: mașină de înșurubat și ciocan rotopercutor, disponibile din 1 mai
RISC MAJOR în spațiul cosmic! Un cercetător avertizează că „suntem LA LIMITĂ”
RISC MAJOR în spațiul cosmic! Un cercetător avertizează că „suntem LA LIMITĂ”
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de măritat, dacă trebuie și insistă cine trebuie...”
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de...
Câți mici a comandat un singur român la o terasă de 1 Mai. Numărul l-a uimit până și pe grătargiu
Câți mici a comandat un singur român la o terasă de 1 Mai. Numărul l-a...
Singurele zodii care vor avea noroc pe toate planurile în următoarele două luni. Primesc șansa unică să-și schimbe viața complet
Singurele zodii care vor avea noroc pe toate planurile în următoarele două luni. Primesc șansa...
Lege pentru cei care au telefoane mobile. Persoanele care ar putea avea interzis să aibă un telefon
Lege pentru cei care au telefoane mobile. Persoanele care ar putea avea interzis să aibă...
Lumea afacerilor din România, zguduită de decesul unui dintre cei mai cunoscuţi afacerişti. A fost răpus de o boală incurabilă
Lumea afacerilor din România, zguduită de decesul unui dintre cei mai cunoscuţi afacerişti. A fost...
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Rusia îşi intensifică producţia de armament, după ce Statele Unite au anunţat un nou ajutor pentru Ucraina
Rusia îşi intensifică producţia de armament, după ce Statele Unite au anunţat un nou ajutor...
Tragedie înainte de Paște! A murit marele ACTOR: Îl vom iubi mereu
Tragedie înainte de Paște! A murit marele ACTOR: Îl vom iubi mereu
Pensiile care ar putea fi dublate. Românii vizați
Pensiile care ar putea fi dublate. Românii vizați
https://www.gandul.ro/diverse/cat-costa-porumbul-fiert-sau-copt-in-vama-veche-pana-si-acest-simplu-produs-a-ajuns-sa-fie-foarte-scump-20198989
https://www.gandul.ro/diverse/cat-costa-porumbul-fiert-sau-copt-in-vama-veche-pana-si-acest-simplu-produs-a-ajuns-sa-fie-foarte-scump-20198989
Averea lui Ionuţ Negoiţă a explodat! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români!
Averea lui Ionuţ Negoiţă a explodat! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul...
Cum arăta Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului de la Chefi la cuțite, înainte de intervențiile estetice. Poze cu ea din trecut
Cum arăta Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului de la Chefi la cuțite, înainte de intervențiile estetice....
"A făcut o mare greșeală că a renunțat la profesia de actor". Carmen Tănase, declarații...
Lovitură pentru Anamaria Prodan. Laurențiu Reghecampf l-a chemat pe Dan Alexa la procesul împotriva impresarei
Lovitură pentru Anamaria Prodan. Laurențiu Reghecampf l-a chemat pe Dan Alexa la procesul împotriva impresarei
Mircea Badea, reacție dură după ”pensionarea” din învățământ a lui Klaus Iohannis: ”Cum? 20 de ani n-a trecut pe acolo!”
Mircea Badea, reacție dură după ”pensionarea” din învățământ a lui Klaus Iohannis: ”Cum? 20 de...
Orașul din România unde nu e bine să trăiești astăzi. Locuitorii nu știu cât e de periculos
Orașul din România unde nu e bine să trăiești astăzi. Locuitorii nu știu cât e...