Acasă » Horoscop » Horoscop Zilnic » HOROSCOP 22 APRILIE. Scorpionii au tendinţa de a cheltui mai mult decât le permite bugetul

HOROSCOP 22 APRILIE. Scorpionii au tendinţa de a cheltui mai mult decât le permite bugetul

De: Cancan 22/04/2017 | 00:00
HOROSCOP 22 APRILIE. Scorpionii au tendinţa de a cheltui mai mult decât le permite bugetul

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – Încearcă să te protejezi mai bine de energiile nefavorabile din jurul tău, mai ales prin forţa gândurilor pe care le ai – emite lucruri pozitive, nu te axa pe probleme şi menţine-ţi focusul pe ceea ce este frumos şi benefic. Dacă te confrunţi cu un blocaj financiar, îl vei depăşi cu ajutorul unor persoane care sunt foarte apropiate de sufletul tău.

Taur – Tot ceea ce se întâmplă astăzi în jurul tău are darul de a te lumina cu privire la o problemă cu care te confrunţi. Ca atare, fii atent la informaţiile pe care le primeşti, la persoanele pe care le întâlneşti şi la ceea ce simţi! În domeniul iubirii, petrecerea timpului cu partenerul de viaţă vă va ajuta să vă reconectaţi după o perioadă tensionată.

Gemeni – Lasă forţa binelui să lupte pentru tine în orice situaţie, ajutând-o să se manifeste din plin în viaţa ta! Chiar dacă o persoană îţi face un rău intenţionat, nu răspunde cu aceeaşi monedă, nu te răzbuna şi nici nu pune la suflet. Totul se va aranja de la sine, iar tu vei ieşi cu basma curată la sfărşit!

Rac – Multă dragoste poate veni către tine astăzi, mai ales din partea unui membru al familiei. Deschide-ţi inima cu totul, primeşte ceea ce ţi se oferă şi bucură-te de sentimente înălţătoare. Acest aspect îţi va ridica energia vibraţională foarte mult, ceea ce te va ajuta să depăşeşti multe probleme pe care le întâmpini.

Leu – Banii câştigaţi foarte uşor se duc şi cel mai repede, ca atare nu te gândi la câştiguri imediate, ci axează-te pe dobândirea unor merite şi bunuri prin muncă proprie, făcută pas cu pas. Tot ceea ce vei avea va rezista mult mai mult şi vei putea realiza o bază solidă pe care vei construi foarte mult!

Fecioară – Credinţa pune în mişcare orice lucru, aşa că nu vei putea să faci nimic fără ea! Nu te îndoi de puterea divinităţii şi de ajutorul pe care ţi-l poate oferi în momentele grele prin care treci. Totodată, deschide-te în faţa celor dragi şi mărturiseşte-ţi apăsările, mai multe minţi la un loc sunt mai puternice decât una singură!

Balanţă – Ceea ce nu vezi nu înseamnă că nu există, aşa că nu fi sceptic în faţa unor concepţii de viaţă alternative, mai ales că te vor ajuta să înţelegi momente importante din viaţa ta. Ai şansa de a evolua la nivel spiritual şi interior, dar pentru asta este nevoie să laşi raţiunea la o parte şi să laşi intuiţia să funcţioneze mai mult!

Scorpion – Încearcă să-ţi valorifici la maxim atât resursele materiale cât şi pe cele personale. Ghidează-te, în tot ceea ce faci, după propriile principii morale. Ai tendinţa de a cheltui mai mult decât îţi permite bugetul. Încearcă să fii mai cumpătat şi să pui de-o parte bani pentru chletuieli neprevăzute. Foloseşte-ţi energia în activităţi care te provoacă mai ales la nivel mental. Fii pozitiv şi profită de orice oportunitate ce apare.

Săgetător – Astăzi este posibil să primeşti o vizită de la rude sau să-ţi petreci o după amiază plăcută în compania familiei sau a persoanelor dragi ţie. Încearcă să nu te laşi copleşit de emoţiile negative şi să te iubeşti pe tine însuţi înainte să ceri asta de la ceilalţi. Cunoaşte-ţi propria valoare. În această perioadă ar fi indicat să abordezi tot ceea ce ţi se întâmplă într-un mod cât mai pozitiv şi să încerci să rămâi obiectiv în orice situaţie.  

Capricorn – În acest început de zi, încearcă să canalizezi energia în direcţia corectă, altfel rişti să devii iritat. Poţi face sport sau plimbări în aer liber. Rupe lanţurile emoţionale care te ţin legat de anumite persoane şi mobilizează-te să faci schimbările necesare pentru a-ţi reconstrui viaţa. Atât cariera cât şi situaţia financiară sunt în creştere. Poţi face o afacere din hobbyurile tale sau din orice lucru pe care să-l faci cu pasiune.

Vărsător – Dacă acorzi mai multă importanţă informaţiilor pe care le primeşti azi şi le pui cap la cap, poţi găsi soluţia în rezolvarea unei probleme.   Înconjoară-ţi familia cu multă iubire şi atenţie şi vei primi la rândul tău acelaşi lucru. Organizează activităţi la care să participaţi cu toţii. Înţelege-ţi, acceptă-ţi şi trăieşte-ţi emoţiile. Regăseşte copilul din tine şi adu-l la suprafaţă, încercând să vezi viaţa prin ochii acestuia.

Peşti –  Nu fi surprins dacă vei avea dificultăţi în a rămâne realist, mintea ta este setată pe partea creativă. Trebuie să te concentrezi puţin mai mult. Înconjoară-te de persoane care au aceleaşi principii de viaţă şi care sunt pozitivi. Este strict alegerea ta cu ce oameni vrei să petreci timpul liber, dar nu te plânge pe urmă. Un moment potrivit să acorzi atenţie partenerului şi să încercaţi să reaprindeti flacăra pasiunii. Chiar şi o plimbare în aer liber v-ar fi benefică.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
„Ofertă de PAȘTE!”. Cu câți lei se vinde un singur ou, în Piața Progresul din București
„Ofertă de PAȘTE!”. Cu câți lei se vinde un singur ou, în Piața Progresul din...
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un manechin spectaculos
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
Asta CHIAR e greu de crezut! Ce meserie avea în viața de zi cu zi această femeie superbă. Nimeni n-o crede
Asta CHIAR e greu de crezut! Ce meserie avea în viața de zi cu zi...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Ce poreclă i-a pus Violeta Bănică lui Adrian Brâncoveanu, iubitul Andreei Marin: „Este un..”
Ce poreclă i-a pus Violeta Bănică lui Adrian Brâncoveanu, iubitul Andreei Marin: „Este un..”
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce îl urmărea pe presupusul amant al iubitei sale!
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce...
Sunt extratereștrii pe K2-18b? Telescopul James Webb a fost îndreptat spre planeta pe care au fost detectate semne de viață
Sunt extratereștrii pe K2-18b? Telescopul James Webb a fost îndreptat spre planeta pe care au...
Bilanț dezastruos pentru ruși, potrivit oficialilor britanici. Pierderile Rusiei în Ucraina se apropie de jumătate de milion de oameni
Bilanț dezastruos pentru ruși, potrivit oficialilor britanici. Pierderile Rusiei în Ucraina se apropie de jumătate...
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Deea Maxer le dă de înțeles fanilor că povestea de dragoste cu Robert Drilea s-a încheiat. Mesajul postat de brunetă pe rețelele sociale
Deea Maxer le dă de înțeles fanilor că povestea de dragoste cu Robert Drilea s-a...
VIDEO. Viteza l-a ucis pe Florin de ziua numelui său. Drama tulburătoare a tânărului de 21 de ani care s-a filmat când gonește cu 180 km/h
VIDEO. Viteza l-a ucis pe Florin de ziua numelui său. Drama tulburătoare a tânărului de...
Ce sumă a plătit Tavi Clonda pentru geanta oferită cadou soției. Gabriela Cristea este în al nouălea cer după achiziție! „ Acum își cumpără pentru prima dată când e cu mine.”
Ce sumă a plătit Tavi Clonda pentru geanta oferită cadou soției. Gabriela Cristea este în...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
De ce este bine să mănânci pește de Florii. Conform tradiţiei, îţi poate aduce un beneficiu uriaş
De ce este bine să mănânci pește de Florii. Conform tradiţiei, îţi poate aduce un...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Horoscop zilnic pentru luni, 29 aprilie. Probleme la muncă pentru două zodii
Horoscop zilnic pentru luni, 29 aprilie. Probleme la muncă pentru două zodii
Planta care aduce un profit de 30.000 de euro la hectar. Românii au început să o cultive și să raporteze câștiguri uriașe
Planta care aduce un profit de 30.000 de euro la hectar. Românii au început să...
Niciun șofer din România NU MAI SCAPĂ. S-a dat ordin la Poliția Română: Desfășurăm FORȚE impresionante
Niciun șofer din România NU MAI SCAPĂ. S-a dat ordin la Poliția Română: Desfășurăm FORȚE...
Gabriela Cristea, lăsată cu ochi-n soare de Tavi Clonda: A agăţat o gagică!
Gabriela Cristea, lăsată cu ochi-n soare de Tavi Clonda: A agăţat o gagică!
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Statuie nouă în onoarea Reginei Elisabeta a II-a şi a câinilor săi
Statuie nouă în onoarea Reginei Elisabeta a II-a şi a câinilor săi
Se dau TOTAL GRATUIT, direct de la UE. Trebuie să depui cererea până pe 30 APRILIE
Se dau TOTAL GRATUIT, direct de la UE. Trebuie să depui cererea până pe 30...
Netflix, o mare lovitură cu această producție. Milioane de utilizatori au fost încântați
Netflix, o mare lovitură cu această producție. Milioane de utilizatori au fost încântați
Cum a ajuns Nuța din Vaslui să primească și salariu, și PENSIE, în același timp
Cum a ajuns Nuța din Vaslui să primească și salariu, și PENSIE, în același timp
Care este singurul moment de desfătare al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul
Care este singurul moment de desfătare al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut...
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor...
Secretul Laurei Cosoi în timpul sarcinii! Cum reușește să se mențină într-o formă de zile mari
Secretul Laurei Cosoi în timpul sarcinii! Cum reușește să se mențină într-o formă de zile...
Cum reușește Ilinca Vandici să aibă o siluetă de invidiat la 37 de ani. Secretul prezentatoarei de la Kanal D2
Cum reușește Ilinca Vandici să aibă o siluetă de invidiat la 37 de ani. Secretul...
Cine face, de fapt, gardul comun sau gardul dintre vecini. Ce spune legea în 2024, cine plătește eventuale reparații și cum devii proprietar asupra lui
Cine face, de fapt, gardul comun sau gardul dintre vecini. Ce spune legea în 2024,...
Singurele cartiere din București care sunt gemene. Nu există limită între ele și oamenii nu știu exact unde stau
Singurele cartiere din București care sunt gemene. Nu există limită între ele și oamenii nu...