Acasă » Horoscop » HOROSCOP 29 APRILIE. Taurii trebuie să pună căminul pe primul loc

HOROSCOP 29 APRILIE. Taurii trebuie să pună căminul pe primul loc

De: Cancan 29/04/2017 | 00:00
HOROSCOP 29 APRILIE. Taurii trebuie să pună căminul pe primul loc

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – Odată cu intrarea liniei destinului în Leu vei beneficia de mai multă creativitate, astfel încât să poţi demara multe proiecte originale. Hobby-urile şi pasiunile pe care le ai se pot transforma în ocupaţia principală sau chiar într-o profesie, un bussines. Dacă eşti singur, în următoarele luni vei cunoaşte pe cineva de care să te îndrăgosteşti, iar dacă eşti deja într-o relaţie stabilă, aţi putea decide apariţia în viaţa voastră a unui copil.

Taur – Urmează o perioadă îndelungată de timp în care casa, căminul şi familia ar trebui puse pe primul loc. Dacă îţi doreşti să te muţi, să construieşti, să renovezi, să reamenajezi sau să faci o schimbare importantă în spaţiul în care locuieşti, se vor găsi oportunităţile necesare pentru a demara acest proiect. Totodată, în plan simbolic, întemeierea unei familii sau petrecerea timpului cu cei dragi ţie va fi esenţială.

Gemeni – Cunoaştere, comunicare, elevare intelectuală sunt cuvintele cheie pe care ar trebui să te axezi până la sfârşitul anului. Aşadar, participă la cursuri, workshopuri, seminarii, citeşte cărţile necesare şi obţine diplomele şi certificările ce te vor ajuta să evoluezi în planul profesional sau personal. Totodată, dacă îţi doreşti şi asta este meseria ta, vei putea tu să le împărtăşeşti oamenilor din ceea ce ştii prin scris sau orice altă metodă de informare.

Rac – Oportunităţile de a creşte din punct de vedere financiar vor veni către tine, dar pentru asta va trebui să îţi valorifici talentele la maxim, să ieşi în faţă şi să te concentrezi mai mult pe propria persoană. Ar putea apărea un loc de muncă nou, o avansare, o negociere în favoarea ta sau altceva care să te ajute să progresezi şi să demarezi proiecte de pe urma cărora să câştigi. Nu sta pe loc, ci acceptă schimbarea care ţi se propune.

Leu – Traversarea semnului tău zodiacal de către Linia destinului până la sfârşitul anului 2018 face din tine vedeta zodiacului, aspect care te va ajuta să progresezi foarte mult, să ieşi la rampă, să te faci remarcat. Preocupă-te mai mult de felul în care arăţi, de imaginea ta şi fă acum şi o schimbare de look – coafură, vestimentaţie, fel de a fi. Acolo unde este cazul, acest aspect va aduce oportunităţile necesare să te vindeci şi de afecţiunile de care suferi prin găsirea celui mai bun remediu sau a celui mai indicat terapeut.

Fecioară – Chiar dacă va trebui să te detaşezi de planul cotidian şi de cel material pentru a îmbrăţişa mai mult lumea spirituală şi pe cea interioară, va fi o perioadă în care poţi cunoaşte multe lucruri despre tine şi în care te poţi apropia mai mult de divinitate. Sunt binevenite practicile şi filosofiile de viaţă alternative, care te vor conduce dincolo de lumea palpabilă, vizibilă şi te vor purta într-un plan net superior.

Balanţă – Viaţa socială, prietenii, protectorii şi dorinţele personale împlinite sunt cuvintele cheie pentru tine. Este posibil să întâlneşti foarte mulţi oameni noi, care să împărtăşească aceeaşi viziune cu tine şi care să aibă aceleaşi preocupări, iar dintre aceştia se vor remarca şi persoane care să te ajute, care să îţi faciliteze unele demersuri şi care să te ghideze pe mai departe. Totodată, este o perioadă favorabilă pentru a iniţia acele proiecte personale la care doar ai visat până în prezent.

Scorpion – Linia destinului favorabil traveresează o lungă perioadă de acum casa carierei, a statutului profesional, dar şi a reputaţiei, aspect care te va ajuta să avansezi, să găseşti locul de muncă ideal, să te evidenţiezi prin ceea ce faci şi prin talentele de care dispui. Chiar dacă de obicei nu îţi place să fii în lumina reflectoarelor, ci mai mult în spatele cortinei, a venit momentul să ieşi din zona de confort şi să te faci remarcat.

Săgetător – Călătoriile de lungă durată sau la mare distanţă de casă sunt cele care te vor călăuzi în următoarea perioadă de viaţă pentru a învăţa foarte multe lucruri noi. Fie că este vorba de planul personal sau de cel profesional, vei avea posibilitatea de a cunoaşte oameni noi, de a face cunoştinţă cu noi filosofii de viaţă, cu alte religii sau tradiţii, aspect ce îţi va lărgi sfera de cunoaştere şi care te va îmbogăţi sufleteşte.

Capricorn – Aspectele astrale ale momentului te împing către o transformare radicală pe toate planurile, astfel încât vor conta mai mult lucrurile profunde, introspecţia, înţelegerea cauzelor pentru care se întâmplă lucrurile. Este un moment bun în care să faci cunoştinţă cu tine însuţi, în care să te eliberezi de frici sau de măşti şi în care să te adânceşti mai mult în propria persoană, înţelegându-ţi menirea şi dorinţele interioare.

Vărsător – Linia destinului pozitiv începe să traverseze pentru următorul un an şi jumătate domeniul relaţiilor importante, al căsătoriei şi al parteneriatelor socio-profesionale. Astfel, dacă eşti singur, vei avea ocazia de a cunoaşte pe cineva şi de a face un pas important înainte pe calea iubirii, iar dacă eşti căsătorit, poţi reinventa relaţia din toate punctele de vedere. La nivel de carieră, vor apărea persoanele potrivite cu care să te asociezi şi cu care să sudezi o legătură de lungă durată.

Peşti – Munca, serviciul şi rutina de zi cu zi devin mai importante, deoarece eşti împins să arăţi ce poţi. Acest aspect poate surveni ca urmare a unei schimbări profesionale, a unei avansări, care te scoate din zona de confort către depăşirea limitelor personale. Ca atare, îţi poţi evidenţia talentele, poţi face paşi importanţi pe calea dezvoltării personale şi poţi progresa. Totodată, este un moment ideal de a te ocupa mai mult de tine, de sănătatea ta şi de starea de bine interioară.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Pensionarii vor primi banii înaintea Paștelui. Poșta Română a început distribuirea în avans a pensiilor
Pensionarii vor primi banii înaintea Paștelui. Poșta Română a început distribuirea în avans a pensiilor
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Mădălina Ghenea, așa cum n-a mai fost surprinsă NICIODATĂ! Imaginile care taie respirația
Mădălina Ghenea, așa cum n-a mai fost surprinsă NICIODATĂ! Imaginile care taie respirația
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
O poveste extraordinară de viață din care avem toți de învățat. „Totul a început cu niște semințe. De bostan, cu sare”
O poveste extraordinară de viață din care avem toți de învățat. „Totul a început cu...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au...
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o sumă mare în cont și i-au furat 140.000 €
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
S-a aflat! Vor întârzia sau nu pensiile în luna mai 2024? Daniel Baciu a făcut anunțul așteptat de milioane de români
S-a aflat! Vor întârzia sau nu pensiile în luna mai 2024? Daniel Baciu a făcut...
A început livrarea pensiilor pe luna mai. Data exactă când intră banii pe card. Poșta Română a făcut anunțul
A început livrarea pensiilor pe luna mai. Data exactă când intră banii pe card. Poșta...
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei bunică „Când mă gândesc că a dat naștere la 12 copii, asta mă înfioară.”
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Cine sunt românii care trebuie să plătească 
Cine sunt românii care trebuie să plătească "taxa pe lux" pentru locuinţele şi maşinile pe care...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
RUINELE unui ORAȘ imens, găsite pe planeta Marte? Cercetătorii, ULUIȚI!
RUINELE unui ORAȘ imens, găsite pe planeta Marte? Cercetătorii, ULUIȚI!
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Când expiră, de fapt, cardurile sociale. Până la ce dată sunt valabile și ce să faci ca să nu rămâi fără bani
Când expiră, de fapt, cardurile sociale. Până la ce dată sunt valabile și ce să...
Animalul pe care românii îl cresc pentru desfătarea străinilor. Merge direct la export și se pot face inclusiv nuggets din el
Animalul pe care românii îl cresc pentru desfătarea străinilor. Merge direct la export și se...
O NOUĂ TAXĂ obligatorie în România. Trebuie să dai banii până pe 30 APRILIE
O NOUĂ TAXĂ obligatorie în România. Trebuie să dai banii până pe 30 APRILIE
Câți bani cere Theo Rose ca să cânte la un eveniment pentru 60 de minute. Și-a mărit tariful pentru 2024
Câți bani cere Theo Rose ca să cânte la un eveniment pentru 60 de minute....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Impactul negativ al expunerii la lumina albastră a ecranelor şi beneficiile detoxifierii digitale asupra sănătăţii
Impactul negativ al expunerii la lumina albastră a ecranelor şi beneficiile detoxifierii digitale asupra sănătăţii
INTRĂ BANI mai mulți în conturi. Vestea cea mare pentru MILIOANE de români
INTRĂ BANI mai mulți în conturi. Vestea cea mare pentru MILIOANE de români
Vacanța perfectă e în acest oraș. Cea mai bună destinație de mers pe jos
Vacanța perfectă e în acest oraș. Cea mai bună destinație de mers pe jos
Cele două ZODII care vor avea noroc uriaș în luna mai. Sunt favoritele astrelor
Cele două ZODII care vor avea noroc uriaș în luna mai. Sunt favoritele astrelor
Câți bani primește FCSB după ce a devenit campiona României! Suma uriașă pe care o poate încasa din competițiile europene
Câți bani primește FCSB după ce a devenit campiona României! Suma uriașă pe care o...
Cine a câștigat a 11-a gală Te cunosc de undeva!. Punctele concurenților de la canapea au decis echipa învingătoare
Cine a câștigat a 11-a gală Te cunosc de undeva!. Punctele concurenților de la canapea...
De ce Lora nu a devenit mamă până la 41 de ani:
De ce Lora nu a devenit mamă până la 41 de ani: "Eu mă simt...
Continuă războiul pe averea lui Ion Dolănescu. Frații Ionuț și Dragoș, la cuțite: „Nu duce deloc spre neamul lui tata. Maria Ciobanu știe de ce”
Continuă războiul pe averea lui Ion Dolănescu. Frații Ionuț și Dragoș, la cuțite: „Nu duce...
Orașul din România în care poți lua mâncare fără să o plătești. Nu te costă nici măcar un leu
Orașul din România în care poți lua mâncare fără să o plătești. Nu te costă...
Singura gară din România care a fost construită pentru personalități. Ce nume grele au coborât din tren și s-au plimbat pe peron sau prin stațiune
Singura gară din România care a fost construită pentru personalități. Ce nume grele au coborât...