Acasă » Galerie foto » O interpretă de muzică populară a slăbit 20 de kilograme în zece zile. Ce dietă a urmat, în amănunt!

O interpretă de muzică populară a slăbit 20 de kilograme în zece zile. Ce dietă a urmat, în amănunt!

De: Cancan 29/05/2017 | 16:38

Interpreta de muzică de petrecere Mirela Năsturică a reuşit să slăbească aproximativ 20 de kilograme după o dietă pusă la punct de un japonez!. Cântăreaţa şi-a arătat formele şi dimensiunile, în direct, la TV, pentru a-ai ajuta şi pe alţii cu probleme de greutate.

Mirela Năsturică, cunoscută mai ales din petrecerile pe care le animă la nunţi şi botezuri, a povestit cum a reuşit să slăbească într-un timp scurt, folosind o dietă bazată pe cereale

Am slăbit 20 de kilograme, am mâncat timp de zece zile doar mei grâu, orez şi hrişcă, gătite sub orice formă. Aveam nevoie de asta, e şi o dietă de detoxificare, pentru că oboseam mereu, aveam probleme cu fierea şi atunci nu mâncam mai nimic. Am întâlnit în aprilie o pereche de miri, ea era din Germania şi mi-a sugerat această dieta. E foarte bună la gust. A reglat şi insomnia, psihicul, am înţeles ca a reuşit sa reducă în unele cazuri şi tumorile iar cei care au cancer pot sa apeleze la aceasta dietă. A fost gândită de doctorul japonez George Oshawa. Dieta durează zece zile iar efectul începe să se vadă după ziua a patra, pentru că din a cincea zi se închide stomacul a explicat Mirela Năsturică într-o emisiune TV. Hainele vechi le-am ţinut, pentru că le dau celor care au nevoie de ele” a explicat ea ce a făcut cu vechea ei garderobă.


Dieta macrobiotica a fost popularizata de George Oshawa in anii ’30, elaborata apoi de discipolul sau Michio Kushi. Unii teoreticieni ai dietei macrobiotice, inclusiv George Oshawa, subliniaza faptul ca yin si yang sunt calitati relative si nu pot fi determinate decat prin comparatie. Astfel, se considera ca toate alimentele au aceste doua proprietati, una dintre ele fiind dominanta. Alimentele yang sunt cele compacte, dense, grele, fierbinti, pe cand alimentele yin sunt usoare, reci si dispersate.

Orezul brun, cerealele integrale (orz, mei, ovaz, quinoa, secara, orez) sunt considerate de macrobiotici alimente in care yinul si yangul sunt intr-un echilibru aproape perfect. Asadar, listele cu alimente macrobiotice, care determina ca un aliment este yin sau yang, le compara cu cerealele integrale. De asemenea, clasificarea alimentelor intr-una dintre cele doua categorii, yin sau yang, poate fi realizata luand in considerare factorii de crestere si structura lor. Legume precum rosii, cartofi, ardei, vanata, spanac, ridichi si avocado nu sunt recomandate in dietele macrobiotice, fiind considerare extrem de yin.

Foarte important este ca aceasta dieta sa nu fie urmata de femeile insarcinate sau care alapteaza. Schimbarile majore in alimentatie in astfel de situatii pot duce la complicatii si nu ar trebui facute decat sub atenta supraveghere a medicului. Aceeasi regula se aplica si in cazul copiilor.

Singurul obiectiv al dietei este purificarea spiritului si a trupului.

De asemenea, orice iti aduce beneficii, poate cauza si prejudicii. Acelasi lucru se poate spune si despre dieta Oshawa. Asa incat, ea nu trebuie urmata pe perioada extinsa de timp (nu mai mult de 10 zile) sau cu prea multa strictete.

Dieta macrobiotica necesita o schimbare de mentalitate, de la rigid, la flexibil. Dieta macrobiotica inseamna sa determini care sunt alimentele care iti aduc cele mai multe beneficii, tinand cont de conditia ta specifica actuala. Primul si cel mai important pas pentru a face acest lucru este adoptarea unei diete pe baza de cereale integrale.

 

Dieta Oshawa – planul alimentar

Dieta Oshawa are o durata de maxim 10 zile, timp in care vei manca 4 alimente principale. Le poti consuma fara restrictii cantitative si prepara in orice combinatie, prin fierbere, coacere, macinare sau sub forma de terci:

grau;

orez;

mei;

hrisca;

Singurul lichid permis este apa, iar singurul condiment pe care il vei folosi in prepararea mancarurilor este sarea. Mai bine de 90% din populatia globului are energie preponderent yin. Acest lucru este o urmare a nivelului mare de poluare, toxicitate si pesticide, care face ca majoritatea alimentelor sa fie yin. Alimentele permise in planul alimentar al dietei Oshawa, fiind cele mai neutre, au scopul de restaura echilibrul dintre cele doua energii, yin si yang. Urmand aceasta cura de purificare, iti vei invata corpul sa traiasca in concordanta cu ordinea naturala, iar efectul este acela de sanatate si fericire. Marele dezavantaj al acestei diete nu va fi senzatia de foame, ci lipsa gustului, fiind o dieta fada. Cele 10 zile se vor dovedi a fi foarte monotone din punctul de vedere al savorii, acesta fiind principalul factor care ii impiedica pe multi sa duca dieta la bun sfarsit. Foarte important in dieta Oshawa, pentru a beneficia de rezultatele ei uimitoare, este felul in care mananci. Hrana trebuie mestecata foarte bine, fara graba.

Dieta Oshawa contine si o etapa intermediara, in timpul careia se presupune ca cel care a finalizat purificarea, va incepe sa inteleaga yinul si yangul in toate aspectele vietii sale si va invata cum sa traiasca o viata in deplin echilibru, in plin acord cu ordinea naturala.

O data incheiata etapa intermediara, urmeaza etapa avansata. In acest punct, nu mai exista restrictii, ci o libertate deplina de a consuma orice aliment. Pentru a incepe aceasta etapa, este necesara o intelegere deplina a alimentelor yin si yang si o deprindere de a manca in echilibru. Atunci cand cunoastem efectele fiecarui aliment, vom sti cum sa contrabalansam efectul, astfel incat sa mentinem un echilibru perpetuu, fizic si psihic.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
El este marele câștigător Survivor All Stars 2024 de la Pro TV! Cine ia premiul de 100.000 de euro
El este marele câștigător Survivor All Stars 2024 de la Pro TV! Cine ia premiul...
FOTO. Apariția incendiară a cele mai sexy jucătoare de volei din lume
FOTO. Apariția incendiară a cele mai sexy jucătoare de volei din lume
INCREDIBIL! Mădălina Ghenea a pozat ca NICIODATĂ, iar imaginile au scăpat pe net! Cum apare
INCREDIBIL! Mădălina Ghenea a pozat ca NICIODATĂ, iar imaginile au scăpat pe net! Cum apare
Acum păpușă, în trecut mătușă! Cum arăta Inna înainte să fie celebră
Acum păpușă, în trecut mătușă! Cum arăta Inna înainte să fie celebră
Zodia care va plânge cu lacrimi amare în weekend. Va avea parte de un mare ghinion
Zodia care va plânge cu lacrimi amare în weekend. Va avea parte de un mare...
Meteorologii Accuweather anunță o vară istorică în România! Nu s-a mai întâmplat așa ceva în ultimii ani. Cum va fi vremea pe litoral?
Meteorologii Accuweather anunță o vară istorică în România! Nu s-a mai întâmplat așa ceva în...
Bizara poveste a lui Kaitlin. Logodnicul ei a făcut infarct în ziua nunții, iar apoi ea a aflat că el avea o viață secretă
Bizara poveste a lui Kaitlin. Logodnicul ei a făcut infarct în ziua nunții, iar apoi...
Cum a ajuns „Regele Cripto” al Canadei, care trăia în vile de lux și conducea mașini scumpe, să fie răpit, bătut și arestat
Cum a ajuns „Regele Cripto” al Canadei, care trăia în vile de lux și conducea...
Pe ce șosele îți trebuie rovinietă? Este obligatorie pe DN-urile ce trec prin localitate?
Pe ce șosele îți trebuie rovinietă? Este obligatorie pe DN-urile ce trec prin localitate?
Bat clopote de nuntă pentru Anamaria Prodan și Ronald Gavril? Impresara a dezvăluit dacă a fost sau nu cerută în căsătorie: ,,Eu mi-am cerut toți foștii în căsătorie”
Bat clopote de nuntă pentru Anamaria Prodan și Ronald Gavril? Impresara a dezvăluit dacă a...
EL l-a ucis pe bărbatul din Crângași! Dezvăluiri de ultimă oră despre crima care a îngrozit România
EL l-a ucis pe bărbatul din Crângași! Dezvăluiri de ultimă oră despre crima care a...
Virginia, întrebare neașteptată pentru Patrick: „Patrick, îți pare rău că m-ai chemat la camera roșie?”
Virginia, întrebare neașteptată pentru Patrick: „Patrick, îți pare rău că m-ai chemat la camera roșie?”
Mama lui Salman Khan rupe tăcerea despre Iulia Vântur! Ce relație există, de fapt, între româncă și actorul de la Bollywood. Acum e clar
Mama lui Salman Khan rupe tăcerea despre Iulia Vântur! Ce relație există, de fapt, între...
"Cam un 4.000 de lei ca să trăieşti decent". Ofertele angajatorilor pentru tineri, la târgurile...
BANCUL ZILEI. Bulă e cu o tipă în pat. Gagica: - Bulă, ai un clopoțel cam mic!
BANCUL ZILEI. Bulă e cu o tipă în pat. Gagica: - Bulă, ai un clopoțel...
 Două scule PARKSIDE, foarte căutate de MEȘTERI, apar în oferta LIDL
Două scule PARKSIDE, foarte căutate de MEȘTERI, apar în oferta LIDL
Tehnologia ULUITOARE care a generat CĂLDURĂ de peste 1.000 grade Celsius
Tehnologia ULUITOARE care a generat CĂLDURĂ de peste 1.000 grade Celsius
A recunoscut! În ce loc neobișnuit a întreținut Oana Roman relații intime: ”Când eram tânără făceam tâmpenia asta la greu...”
A recunoscut! În ce loc neobișnuit a întreținut Oana Roman relații intime: ”Când eram tânără...
Ce trebuie să știe toți românii care returnează ambalaje SGR. Este obligația magazinului, chiar dacă dispozitivele de colectare sunt defecte
Ce trebuie să știe toți românii care returnează ambalaje SGR. Este obligația magazinului, chiar dacă...
Zodiile care trag lozul norocos în vară. Bani mulți, moșteniri, lux și opulență pentru acești nativi
Zodiile care trag lozul norocos în vară. Bani mulți, moșteniri, lux și opulență pentru acești...
S-a stins marele actor. Adio, maestre! A murit în mod pașnic și rafinat
S-a stins marele actor. Adio, maestre! A murit în mod pașnic și rafinat
Răsturnare de situaţie în cazul Florin Piersic. Cum l-au găsit medicii
Răsturnare de situaţie în cazul Florin Piersic. Cum l-au găsit medicii
Testul inedit ce-ți distruge computerul. Experimentul unui vlogger - VIDEO
Testul inedit ce-ți distruge computerul. Experimentul unui vlogger - VIDEO
Noua axă a răului? Vladimir Putin şi Xi Jinping şi-au promis să coopereze împotriva SUA  pe care le-au numit „distructive şi ostile
Noua axă a răului? Vladimir Putin şi Xi Jinping şi-au promis să coopereze împotriva SUA...
Mașinile care au primit interzis pe șosele. Se aplică din 20 Mai, ora 00:00
Mașinile care au primit interzis pe șosele. Se aplică din 20 Mai, ora 00:00
Spaghete cu ciuperci şi leurdă. Rețetă simplă, sănătoasă și rapidă
Spaghete cu ciuperci şi leurdă. Rețetă simplă, sănătoasă și rapidă
BANC | Bulă se roagă, după o lucrare de control la geografie
BANC | Bulă se roagă, după o lucrare de control la geografie
Strigătul disperat al fiicei milionarului român care a ajuns falit, la fel ca Irinel Columbeanu: Şi unui câine îi dai o pâine!
Strigătul disperat al fiicei milionarului român care a ajuns falit, la fel ca Irinel Columbeanu:...
Cine a câștigat marele trofeu Chefi la cuțite! La cine a mers trofeul și cine a primit al doilea premiu
Cine a câștigat marele trofeu Chefi la cuțite! La cine a mers trofeul și cine...
Care au fost primele cuvinte rostite de Florin Piersic, după ce s-a trezit din anestezie? Medicii, noi detalii despre procesul de recuperare
Care au fost primele cuvinte rostite de Florin Piersic, după ce s-a trezit din anestezie?...
Dana Roba, contactată din închisoare de fostul soț care a mutilat-o. Ce i-a spus Daniel Balaciu
Dana Roba, contactată din închisoare de fostul soț care a mutilat-o. Ce i-a spus Daniel...
Animalul rar care a fost observat de oameni pe teritoriul României. Au crezut că este vorba despre o mutație genetică
Animalul rar care a fost observat de oameni pe teritoriul României. Au crezut că este...
Orașul din România în care se mută tot mai mulți tineri și pensionari. Casele sunt ieftine, traiul de 10 ori mai bun. E aproape de București și are de toate. Lumea e încântată și mai fericită aici
Orașul din România în care se mută tot mai mulți tineri și pensionari. Casele sunt...
×