Acasă » Horoscop » HOROSCOP 14 IUNIE. Leii au şansa să se facă remarcaţi

HOROSCOP 14 IUNIE. Leii au şansa să se facă remarcaţi

De: Cancan 14/06/2017 | 01:01
HOROSCOP 14 IUNIE. Leii au şansa să se facă remarcaţi

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – Nu te lăsa influenţat de sfaturile unui amic sau coleg, este posibil ca acesta să nu te îndemne către cele mai bune decizii. În schimb, bazează-te pe tine, pe ceea ce simţi şi pe ceea ce îţi dictează intuiţia. Nu vei da greş, mai ales că eşti ghidat de la un nivel superior să ajungi către destinaţia cea mai oportună ţie.    

Taur – Fii astăzi deschis către cunoaştere, către studiu şi către aprofundarea unui domeniu de interes, ai toate şansele de a acumula foarte multă informaţie preţioasă. Fii pe fază la mesajele pe care le primeşti de la cei din jur, este posibil să ai parte de o revelaţie în privinţa unei probleme cu care te confrunţi.

Gemeni – Este important ca astăzi să fii alături de copii sau de persoane mai tinere decât tine, datorită comportamentului şi personalităţii lor vei avea şi tu o lecţie foarte importantă de integrat. Fii deschis la ceea ce vine către tine, maleabil şi dornic de a învăţa ceva. Totodată, o decizie la care te gândeşti de mai mult timp îşi va găsi soluţionarea!

Rac – Este indicat ca astăzi să te axezi mai mult pe relaţia cu cei dragi, să socializezi mai mult şi să îţi împărtăşeşti gândurile şi sentimentele. Dacă te apasă ceva, nu ţine în tine şi eliberează-te, te vei simţi mai bine să ştii că cineva te ascultă, te înţelege şi este aproape de tine. O problemă administrativă îţi poate da bătăi de cap, dar dacă te focusezi pe soluţii nu pe frici, totul se va rezolva!

Leu – Ai şansa astăzi să te faci remarcat prin cunoştinţele pe care le-ai acumulat de-a lungul timpului, ca atare nu te sfii să îţi spui părerea atunci când eşti întrebat. În planul relaţional, persoana iubită îţi poate da o veste care te va bucura foarte tare şi care se referă la viitorul vostru în doi! Deschide-ţi sufletul pentru a o primi!

Fecioară – Nu te lăsa dominat de gânduri negre sau de frici, ci lasă-te în voia lui Dumnezeu, deoarece toate temerile tale nu se vor adeveri. Paşii îţi sunt călăuziţi dar pentru asta nu este indicat să despici firul în patru şi nici să treci prin filtrul raţiunii tot ceea ce ţi se întâmplă! Un prieten îţi poate cere ajutorul, indicat fiind să îi întinzi mâna de care are nevoie!

Balanţă – Este bine să îţi faci o listă cu dorinţe, planuri şi aşteptări, pe care să o creionezi în cele mai mici detalii. Uită pe urmă de ea şi nu te frământa, totul se va întâmpla de la sine, mai ales că Universul va găsi cele mai nebănuite căi prin care să se materializeze ceea ce ai aşternut pe hârtie! Nu îţi pune limite!

Scorpion – În planul serviciului, este posibil să te confrunţi cu unele probleme pe care nu le-ai preconizat şi, ca atare, să te ia prin surprindere! Fii deschis către ajutorul celor din jur şi nu te chinui să faci faţă singur, vei găsi cele mai bune soluţii colaborând şi lucrând în echipă! Seara petrece-o alături de cei dragi şi elimină din minte partea profesională!

Săgetător – Chiar dacă te simţi mic în faţa unei persoane care impune prestanţă şi respect, nu renunţa la personalitatea ta atunci când i te adresezi! Conflictul în care eşti implicat ajunge într-un punct în care rişti să rupi o relaţie. Deşi nu ai fi dorit să se ajungă aici, menţine-ţi părerea. Banii sunt preocuparea ta principală, nu pentru că nu i-ai avea, ci pentru că a sosit momentul unor decizii majore şi nu ai vrea să greşeşti. Succes!

Capricorn – Cariera este preocuparea ta principală azi, de parcă a venit vremea unui proiect de mare anvergură de care depinde tot viitorul tău profesional. De unde nici nu te aştepţi, primeşti exact soluţia de care era nevoie pentru a restabili ordinea corectă a unor lucruri. Totodată, eşti persoana cea mai potrivită să intervină salvator în problemele familiei, deoarece ai o atitudine detaşată şi vezi lucrurile limpede de pe margine.

Vărsător – Deoarece eşti prins în multe treburi de rutină, te poţi enerva singur că nu le poţi lăsa pe toate baltă, ca să pleci acolo unde te cheamă sufletul. Poţi primi veşti care vin de la cei dragi de departe. Sunt îmbucurătoare şi poate fi frustrant să nu poţi ajunge la ei cât mai repede! Tensiunea în cuplu urcă până acolo încât consideri că singura ieşire este capitularea. Poate este bine să luaţi o pauză amândoi ca să calmaţi spiritele.

Peşti – Toate par să se calmeze în jur şi ai din nou motive de mulţumire. Răspunsul pe care-l primeşti de la viaţă este just, ca rasplată pentru faptele tale. Eşti foarte tentat să investeşti, să cumperi ceva, considerând că şi momentul este prielnic şi preţul este convenabil. Deci, ce să mai aştepţi? În plan familial, deoarece nu le poţi fi alături fizic, încearcă să le fi de ajutor celor de la distanţă, cu un telefon de încurajare sau cu un sfat transmis din iubire!

 

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Stațiunea unică în România, de care puțini turiști știu. Aici se găsește „cel mai bine păstrat secret din Apuseni
Stațiunea unică în România, de care puțini turiști știu. Aici se găsește „cel mai bine...
Gigi Becali a donat 25.000.000 de euro. Dezvăluirea a venit chiar înainte de Înviere
Gigi Becali a donat 25.000.000 de euro. Dezvăluirea a venit chiar înainte de Înviere
A INCENDIAT plajele din Grecia! Cum arată fiica Anamariei Prodan fără HAINE
A INCENDIAT plajele din Grecia! Cum arată fiica Anamariei Prodan fără HAINE
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Ingredientul banal din bucătărie care ne poate scăpa de furnici! Trucul genial pe care trebuie să îl știe toți românii
Ingredientul banal din bucătărie care ne poate scăpa de furnici! Trucul genial pe care trebuie...
Theo Rose, probleme de sănătate, chiar înainte de Paște: „Am înrăutățit situația”
Theo Rose, probleme de sănătate, chiar înainte de Paște: „Am înrăutățit situația”
Cine a ucis-o pe Karen în 1966? Misterul a fost elucidat abia acum, iar descoperirea a provocat stupoare
Cine a ucis-o pe Karen în 1966? Misterul a fost elucidat abia acum, iar descoperirea...
Unei femei i s-a cerut să se târască și să mugească la interviul pentru job. Experiențe bizare și umilitoare din procesul de recrutare
Unei femei i s-a cerut să se târască și să mugească la interviul pentru job....
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
Program Metrorex și STB de Paște 2024. Cum vor circula mijloacele de transport în Capitală, în Noaptea de Înviere și prima zi de Paște
Program Metrorex și STB de Paște 2024. Cum vor circula mijloacele de transport în Capitală,...
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns!
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns! "Bebelușii mei..."
Gabriela Cristea, mesaj pentru cei care nu vor primi cozonacii săi de Paște. Care este adevăratul motiv: „Nimeni nu a încercat să vă țepuiască.”
Gabriela Cristea, mesaj pentru cei care nu vor primi cozonacii săi de Paște. Care este...
Pensii dublate pentru această categorie de români! Anunțul a fost făcut chiar înainte de Paște
Pensii dublate pentru această categorie de români! Anunțul a fost făcut chiar înainte de Paște
Mesaje de Paște 2024. Urări calde și felicitări pentru cei dragi
Mesaje de Paște 2024. Urări calde și felicitări pentru cei dragi
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Când treci prin scanerul de securitate din aeroport agenții te văd dezbrăcat???
Când treci prin scanerul de securitate din aeroport agenții te văd dezbrăcat???
SURPRIZĂ de PAȘTE: o frumoasă PLOAIE de METEORI!
SURPRIZĂ de PAȘTE: o frumoasă PLOAIE de METEORI!
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de măritat, dacă trebuie și insistă cine trebuie...”
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de...
Vremea se schimbă, iar fenomene meteo extreme sunt așteptate. Meteorologii Accuweather au anunțat prognoza până la final de lună
Vremea se schimbă, iar fenomene meteo extreme sunt așteptate. Meteorologii Accuweather au anunțat prognoza până...
Alina Bădic știe care sunt cele mai avantajate zodii săptămâna viitoare. Acești nativi strălucesc și au parte de momente deosebite
Alina Bădic știe care sunt cele mai avantajate zodii săptămâna viitoare. Acești nativi strălucesc și...
A venit anunțul TRIST despre Bruce Willis. Chiar fiica sa a dat vestea: A fost atât de incredibil...
A venit anunțul TRIST despre Bruce Willis. Chiar fiica sa a dat vestea: A fost...
Tarkan, adorabilul interpret al melodiei Şımarık, care făcea furori în urmă cu două decenii, de nerecunoscut la 51 de ani
Tarkan, adorabilul interpret al melodiei Şımarık, care făcea furori în urmă cu două decenii, de...
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Rusia pune la cale revendicarea victoriei pe câmpul de luptă. În ce constă planul în trei paşi pentru destabilizarea Ucrainei
Rusia pune la cale revendicarea victoriei pe câmpul de luptă. În ce constă planul în...
Credincioșii au primit INTERZIS. Anunț pentru români în noaptea de Înviere
Credincioșii au primit INTERZIS. Anunț pentru români în noaptea de Înviere
Daniel Pavel se pregătește de nuntă. Detalii legate de marele eveniment
Daniel Pavel se pregătește de nuntă. Detalii legate de marele eveniment
Dispută Mândruță-Dan Negru despre Lumina Sfântă: „E de datoria noastră să spunem oamenilor adevărul nepopular?”
Dispută Mândruță-Dan Negru despre Lumina Sfântă: „E de datoria noastră să spunem oamenilor adevărul nepopular?”
Donație fabuloasă, de 25 de milioane de euro, făcută de Gigi Becali. S-a aflat totul chiar înainte de Paște
Donație fabuloasă, de 25 de milioane de euro, făcută de Gigi Becali. S-a aflat totul...
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
Ce a declarat Florin Piersic de pe patul de spital:
Ce a declarat Florin Piersic de pe patul de spital: "Asta e cel mai important"
De ce îl consideră oamenii pe Dani Oțil zgârcit. De unde a pornit, de fapt, totul: „Nu aveam cu ce să mă încalț, îmi era rușine…”
De ce îl consideră oamenii pe Dani Oțil zgârcit. De unde a pornit, de fapt,...
Orașul mic din România în care se produc blindate. Aici e singura fabrică de acest gen din țara noastră
Orașul mic din România în care se produc blindate. Aici e singura fabrică de acest...
Lucrul pe care nu trebuie să-l atingi în Noaptea de Înviere. Se spune că vei avea ghinion dacă nu ții cont de asta
Lucrul pe care nu trebuie să-l atingi în Noaptea de Înviere. Se spune că vei...