Acasă » Horoscop » HOROSCOP 16 IULIE. Racii au noroc la bani

HOROSCOP 16 IULIE. Racii au noroc la bani

De: Cancan 16/07/2017 | 00:00
HOROSCOP 16 IULIE. Racii au noroc la bani

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – Lucrurile încep să se dezgheţe, însă pericolul exceselor personale şi al supraevaluărilor de situaţii ar putea reprezenta o problemă. În plan social, te poţi face remarcat prin soluţii ingenioase şi prin rezolvarea problemelor mai vechi, fiind înzestrat în această perioadă cu capacitatea de a anticipa cele mai promiţătoare direcţii de evoluţie.

Taur – Realizările în plan profesional, încrederea şi stima de sine te pot face să treci în plan secundar relaţiile sociale, motiv pentru care ţi-ai putea pierde din aliaţi. Este important ca talentului şi realizărilor să le asociezi şi calităţi umane. Energia şi starea optimistă te face foarte dorit, atât de familie cât şi de prieteni şi cunoştinţe, care se mândresc cu tine.

Gemeni – Astăzi poţi să duci la bun sfârşit tot ceea ce îţi propui, important este să treci de la starea de pasivitate la cea de acţiune. Generozitatea şi disponibilitatea sufletească de care dai dovadă sunt mult apreciate de către ceilalţi. Sănătatea este un domeniu favorizat, numai anumite excese ar putea să o şubrezească. Sportul şi activităţile în aer liber îţi fac plăcere şi îţi menţin tonusul la valori ridicate.

Rac – În această perioadă poţi strânge roadele eforturilor depuse în trecut, iar evoluţia în plan profesional se va regăsi cu siguranţă şi în plan financiar. De asemenea, sunt favorizate situaţiile în care trebuie să ţi se restituie sume ce ţi se datorează de mai multă vreme. Îţi este stimulată şi creativitatea, ca atare oriunde este vorba despre decorare, estetică, design, armonie, artă, implicarea ta poate aduce satisfacţii majore.

Leu – Astăzi viaţa socială este favorizată – ţi se recunosc meritele, eşti apreciat pentru felul tău de a fi, iar familia îţi este alături şi te încurajează în încercările prin care trebuie să treci. Deoarece mute lucruri se întâmplă cu o viteză forte mare, încearcă să te adaptezi şi să nu pierzi pasul cu evenimentele, mai ales că poţi ajunge să înveţi din mers lucruri ce se vor dovedi foarte utile pentru viitor.

Fecioară – Este indicat să îţi acorzi o perioadă pentru a avea o idee mai detaşată şi mai clară asupra problemelor cu care te confrunţi. Din cauza acestora, ai putea fi tentat să neglijezi dialogul şi timpul acordat celor dragi. Domeniul financiar ar putea fi afectat doar de neglijenţă în a ţine socoteală sumelor pe care trebuie să le restitui, să le achiţi, precum şi a celor pe care le ai de primit.

Balanţă – Este bine să îţi pui în ordine planurile şi să le expui cu încredere celor care te pot ajuta. În acest sens, ai şansa să te găseşti în apropierea unor persoane ce îţi cunosc potenţialul şi care reuşesc să îţi stimuleze ambiţia şi dorinţa de a trece la fapte. Este posibil să ai de făcut faţă unor sarcini suplimentare faţă de cele de până acum, ce necesită şi obţinerea şi aprofundarea unor cunoştinţe noi.

Scorpion – Urmarea unor cursuri profesionale, studiul individual, sunt acţiuni ce îşi vor dovedi în scurt timp însemnătatea, dar cu toate astea este bine să aloci timp şi părţii personale – timp de relaxare, de odihnă, de meditaţie. Pot apărea tot felul de obstacole, întârzieri ori evenimente neprevăzute ce afectează desfăşurarea planurilor pe care ţi le-ai făcut. De fapt, chiar tu poţi fi acela ce poţi afecta evoluţia lucrurilor prin lipsa prudenţei.

Săgetător – Pentru a obţine rezultatele pe care le doreşti, nu ai decât să fii hotărât, dar mai calculat şi mai atent la detalii, mai ales că beneficiezi de sprijinul prietenilor şi susţinătorilor tăi. Totodată, poţi culege roade semnificative sau confirmări ale proiectelor începute anterior. Dacă ţi-ai planificat cu atenţie paşii şi acţiunile, lucrurile încep să se solidifice şi să capete formă.

Capricorn – Viaţa profesională este încărcată şi solicitantă, dar acest lucru pare că te stimulează. Se întâmplă însă ca lucrurile să nu depindă doar de tine şi să te confrunţi cu tot felul de întârzieri, respingeri sau obiecţii, chiar probleme de sănătate ale oamenilor din jur, care te obligă la implicare totală şi aprofundări. Este o perioadă în care ţi se testează rezistenţa şi capacitatea de a face faţă provocărilor.

Vărsător – Pentru proiectele sau pentru nevoile personale trebuie să faci nişte investiţii sau cheltuieli. Pentru cele mai importante, este bine să îţi faci o analiză serioasă a eficienţei soluţiilor care ţi se propun. Acordă o mare importanţă şi vieţii sentimentale. Dacă te afli într-o relaţie încă neclară trebuie să iei o decizie fermă: implicare reciprocă totală sau destrămarea acesteia.

Peşti – Apar şanse şi oportunităţi multiple, în direcţii diverse. Tot ce ai de făcut este să fii activ şi să ai mintea limpede pentru a face o selecţie atentă a acestora. Din punct de vedere fizic, te simţi mai energic, gata să purcezi la un nou drum, plin de promisiuni. Fii optimist, încrezător în forţele tale şi nu da înapoi de la planurile pe care ţi le-ai propus!

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Câți lei costă cel mai IEFTIN cozonac din România. Poate fi cumpărat din Carrefour
Câți lei costă cel mai IEFTIN cozonac din România. Poate fi cumpărat din Carrefour
FOTO. Cât de frumoasă e noua iubită cu care s-a cuplat la câteva zile după ce s-a afișat întâi cu logodnica și apoi cu amanta!
FOTO. Cât de frumoasă e noua iubită cu care s-a cuplat la câteva zile după...
Hit-ul românesc pe care dansează toată planeta a fost furat! Abia acum s-a aflat adevărul despre maneaua „Made in Romania”
Hit-ul românesc pe care dansează toată planeta a fost furat! Abia acum s-a aflat adevărul...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Latura rușinoasă a lui Ion Creangă. Cum devenise amantul femeilor căsătorite și cum a ajuns să aibă un copil din flori, cu o călugăriță
Latura rușinoasă a lui Ion Creangă. Cum devenise amantul femeilor căsătorite și cum a ajuns...
Pensii dublate pentru această categorie de români! Anunțul a fost făcut chiar înainte de Paște
Pensii dublate pentru această categorie de români! Anunțul a fost făcut chiar înainte de Paște
Primele rezultate în cazul fetiței de 4 ani care a murit după ce a mâncat macrou congelat. Ce s-a descoperit la analize
Primele rezultate în cazul fetiței de 4 ani care a murit după ce a mâncat...
O tânără care a crezut că este mahmură a ajuns până la urmă la spital iar medicii i-au spus că mai are doar 12 luni de trăit
O tânără care a crezut că este mahmură a ajuns până la urmă la spital...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat
Horoscop chinezesc de weekend, 4 - 5 mai 2024: Zodia care vrea să exploreze mediul înconjurător
Horoscop chinezesc de weekend, 4 - 5 mai 2024: Zodia care vrea să exploreze mediul...
Biletul de adio al fetei de 13 ani care s-a aruncat de la etaj, pentru mama ei: Meriți!
Biletul de adio al fetei de 13 ani care s-a aruncat de la etaj, pentru...
Sebastian, provocat de băieți să o sărute pe Roberta. Cum au reacționat concurenții din casă. „Primul sărut e urât să fie dintr-o provocare.”
Sebastian, provocat de băieți să o sărute pe Roberta. Cum au reacționat concurenții din casă....
„Am crezut că sunt iubit. Pleacă!” Pepe a aruncat verigheta și nu s-a mai uitat înapoi! Adevărul din spatele gestului său
„Am crezut că sunt iubit. Pleacă!” Pepe a aruncat verigheta și nu s-a mai uitat...
Vremea 6 mai - 3 iunie 2024. La începutul săptămânii viitoare, temperaturile vor depăși 26 de grade Celsius
Vremea 6 mai - 3 iunie 2024. La începutul săptămânii viitoare, temperaturile vor depăși 26...
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Când treci prin scanerul de securitate din aeroport agenții te văd dezbrăcat???
Când treci prin scanerul de securitate din aeroport agenții te văd dezbrăcat???
Erupție GIGANTICĂ pe Soare! Radiațiile AU AJUNS deja pe Pământ
Erupție GIGANTICĂ pe Soare! Radiațiile AU AJUNS deja pe Pământ
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de măritat, dacă trebuie și insistă cine trebuie...”
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de...
Animalul din România pe care suntem obligați să-l vindem la export. Îl mâncăm rar, dar avem un surplus uriaș de carne. Alte țări ne plătesc bani grei pentru el
Animalul din România pe care suntem obligați să-l vindem la export. Îl mâncăm rar, dar...
Fabrica din România care a uimit întreaga lume. A inventat un sistem pentru care se vor bate toți străinii
Fabrica din România care a uimit întreaga lume. A inventat un sistem pentru care se...
DECIZIE DRASTICĂ pentru toți posesorii de mașini. Abia acum S-A AFLAT ce s-a întâmplat: A fost dureros
DECIZIE DRASTICĂ pentru toți posesorii de mașini. Abia acum S-A AFLAT ce s-a întâmplat: A...
Scandal monstru între Florin Dumitrescu și Alex Dima. Chef-ul l-a jignit foarte urât. ''Nu mai mânca, dementule!''
Scandal monstru între Florin Dumitrescu și Alex Dima. Chef-ul l-a jignit foarte urât. ''Nu mai...
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Ce efecte are cloropicrina, arma chimică folosită de Rusia în Ucraina
Ce efecte are cloropicrina, arma chimică folosită de Rusia în Ucraina
S-a stins marele artist al României. A fost cunoscut în întreaga lume
S-a stins marele artist al României. A fost cunoscut în întreaga lume
Surpriză la pompă, înainte de Paște. Prețurile carburanților
Surpriză la pompă, înainte de Paște. Prețurile carburanților
Cine câștigă Survivor All Stars 2024. El ia marele premiu de 100.000 de euro, de la Pro TV
Cine câștigă Survivor All Stars 2024. El ia marele premiu de 100.000 de euro, de...
Cât de frumoasă este şi cine este iubita milionarului care a fost timp de 8 ani amantul soţiei fratelui său
Cât de frumoasă este şi cine este iubita milionarului care a fost timp de 8...
Ce a putut să găsească o tânără într-un burger de pui cumpărat de la un fast-food celebru: „Era viu și mișca”
Ce a putut să găsească o tânără într-un burger de pui cumpărat de la un...
Ce a declarat Florin Piersic de pe patul de spital:
Ce a declarat Florin Piersic de pe patul de spital: "Asta e cel mai important"
Cum arată Robert Powell la 79 de ani, actorul din Iisus din Nazareth? Ce impact a avut rolul asupra vieții sale
Cum arată Robert Powell la 79 de ani, actorul din Iisus din Nazareth? Ce impact...
Veste excelentă pentru toți pensionarii din țară. E anunțul pe care milioane de români îl așteptau
Veste excelentă pentru toți pensionarii din țară. E anunțul pe care milioane de români îl...
Șase zodii sunt favorizate de astre de pe 15 mai până la finalul anului. Noroc, bogății, relații noi și multe oportunități pentru acești nativi
Șase zodii sunt favorizate de astre de pe 15 mai până la finalul anului. Noroc,...