Acasă » Horoscop » HOROSCOP 29 IULIE. Săgetătorii să nu se împotrivească inimii!

HOROSCOP 29 IULIE. Săgetătorii să nu se împotrivească inimii!

De: Cancan 28/07/2017 | 23:16
HOROSCOP 29 IULIE. Săgetătorii să nu se împotrivească inimii!

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – Caută în interiorul tău, printre aptitudini, aspiraţii, năzuinţe şi talente, ceea ce este mai bun şi scoate la iveală! Descoperirea acestui aspect minunat îţi va mări şi gradul de creativitate, de bucurie şi de detaşare faţă de ceea ce nu îţi face plăcere. Nu îţi refuza acel lucru care te face să te simţi viu şi plin de energie, indiferent de obstacolele care doar aparent îţi stau acum în cale!

Taur – Dacă eşti preocupat de nelinişti, griji, nesiguranţe şi îndatoriri, atunci nici nu eşti deschis să vezi oportunităţi şi alternative. Renunţă la ceea ce te apasă şi fă pace cu tine însuţi, stabilind care îţi sunt dorinţele şi priorităţile. Din punct de vedere sentimental, apropie-te mai mult de persoana de lângă tine, prin vorbe frumoase, tandreţe, înţelegere, compasiune şi multă empatie faţă de ceea ce simte.

Gemeni – Refuzul unei invitaţii nu este întotdeauna o alegere neonorabilă, mai ales atunci când vine într-un moment nepotrivit sau când eşti deja angajat într-o altă activitate importantă pentru sufletul tău. Ca atare, nu te sfii să spui „nu” dacă asta simţi şi nu face lucruri doar din complezenţă. Din punct de vedere personal, este indicat ca în acest weekend să te retragi în intimitatea case tale şi să petreci mai mult timp alături de cei dragi.

Rac – Este important să te gândeşti la ce te-a adus alături de cineva înainte de a părăsi relaţia cu persoana respectivă. Poate au intervenit unele frustrări sau ceva nu mai este ca înainte, dar înainte de a trage concluzia finală găseşte resursele necesare pentru a merge înainte, pentru a simţi din nou bucuria şi atractivitatea, ceea ce era bun. În acelaşi timp, nu lăsa orgoliul sau încăpăţânarea să îţi stea în cale.

Leu – Fă tot posibilul pentru a trimite gânduri bune şi energie pozitivă unei persoane care este în nevoie acum, arătând înţelegere şi compasiune, atitudine care te va ajuta şi pe tine să-ţi stimulezi latura sensibilă. Într-o situaţie care îţi dă bătăi de cap, nu îţi fie frică să arăţi cine eşti cu adevărat, oamenii te vor aprecia mai mult decât dacă porţi o mască ce nu este naturală şi cu ajutorul căreia ai juca un rol.

Fecioară – Pentru a rămâne focusat pe ceea ce este pozitiv este important să ştii că lucrurile în viaţa ta se vor schimba în bine. Într-adevăr, nimic nu poate pica din cer şi nimic nu se întâmplă peste noapte, dar vor apărea oportunităţi, care prin muncă şi determinare se vor materializa în ceva de succes. Ca atare, rămâi concentrat, asumă-ţi responsabilităţi şi nu da înapoi când survin ocazii de avansare.

Balanţă – Tonul pe care spui anumite lucruri poate fi chiar mai important decât cuvintele, aşadar, indiferent de ceea ce vrei să comunici, fă-o într-un mod adecvat. Astfel, nu numai că te vei face înţeles, dar vei avea şi câştig de cauză. Chiar dacă îţi doreşti să deţii controlul total într-o anumită situaţie şi să nu fi limitat, poate nu ar fi rău să asculţi şi sfaturi care vin de la alte persoane bine intenţionate.

Scorpion – Dacă cineva se îndreaptă către tine numai cu reproşuri, vorbe negative şi nu îţi oferă nimic bun în schimb, poate este mai potrivit să menţii distanţa şi să nu pleci capul. Deşi este frumos să crezi că toţi sunt bine intenţionaţi, nu mereu se întâmplă aşa! Dacă ai nevoie de un ghid, caută acea persoană care să te îndrume cu iubire, respect, diplomaţe şi care să fie în cunoştinţă deplină de cauză.

Săgetător – Nu te împotrivi inimii cu argumente logice sau utilizând foarte mult raţiunea, vei ajunge să faci ceva împotriva a ceea ce simţi. Este indicat să ajungi la un echilibru între cele două şi să renunţi la o relaţie atunci când simţi că nu mai eşti pe drumul cel bun. Găseşte fericirea de a fi şi bucuria de a trăi în tine, nu cu ajutorul a ceva ce vine din exteriorul tău – persoană, obiect sau situaţie.

Capricorn – Este momentul pentru a privi adevărul în faţă indiferent dacă este sau nu pe placul tău. Dacă ai descoperit că cineva nu a fost sincer cu tine, cercetează în profunzime – probabil că ai aflat doar o mică parte din adevărata situaţie cu care te confrunţi. Păstrează-ţi integritatea şi urmează principiile după care te-ai ghidat până în prezent, renunţând la persoanele toxice din jurul tău.

Vărsător – Poate că ai de învăţat nişte lucruri noi în acest moment, ceea ce nu pare foarte uşor, dar cu cât vei căpăta mai multă experienţă şi cu cât vei avansa mai tare, cu atât va deveni o obişnuinţă! Important este să nu renunţi! Din punct de vedere sentimental, este momentul perfect pentu a face o declaraţie de mult timp aşteptată de către persoana de lângă tine. Nu rata acest aspect, îţi poate aduce consolidarea unei relaţii.

Peşti – Dacă îţi doreşti să faci o călătorie într-un loc pe care nu l-ai văzut niciodată, nu amâna şi împlineşte-ţi un vis. Vei avea o experienţă minunată, de la care ai multe de învăţat. Contează şi persoanele ce îţi vor fi aproape, cu care vei forma un anturaj plin de viaţă.  De asemenea, odihneşte-te mai mult în weekend, urmează o săptămână în care trebuie să faci faţă mai multor responsabilităţi. 

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Două zodii vor avea noroc la BANI în luna mai. Planeta Jupiter le va aduce abundență
Două zodii vor avea noroc la BANI în luna mai. Planeta Jupiter le va aduce...
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un manechin spectaculos
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
Imagini INCENDIARE! Ea l-a despărțit pe Dorian Popa de IUBITĂ: „Vă place mai rău decât ciocolata”! Bianca e instructor de fitness și arată perfect
Imagini INCENDIARE! Ea l-a despărțit pe Dorian Popa de IUBITĂ: „Vă place mai rău decât...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Cum arată horoscopul lunii mai 2024. Fecioarele încep un nou capitol în viața lor
Cum arată horoscopul lunii mai 2024. Fecioarele încep un nou capitol în viața lor
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce îl urmărea pe presupusul amant al iubitei sale!
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce...
SUA au cumpărat 81 de avioane sovietice de la un aliat al lui Putin cu 20.000 de dolari bucata
SUA au cumpărat 81 de avioane sovietice de la un aliat al lui Putin cu...
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au...
Ești obligat să lași certificatul de înmatriculare la service atunci când duci mașina la reparat?
Ești obligat să lași certificatul de înmatriculare la service atunci când duci mașina la reparat?
Florin Piersic a ajuns pe masa de operație astăzi, după un spectacol! În ce stare se află marele actor
Florin Piersic a ajuns pe masa de operație astăzi, după un spectacol! În ce stare...
Vlăduța Lupău, imagini ireale! Cum arăta cântăreața. Adevărul despre operațiile ei
Vlăduța Lupău, imagini ireale! Cum arăta cântăreața. Adevărul despre operațiile ei
Robi, hotărât să lupte pentru Roberta! Concurentul nu este impresionat de chimia dintre Roberta și Sebastian: „Fiecare are ceva al lui. Sebastian e un băiat frumos, vorbește frumos.”
Robi, hotărât să lupte pentru Roberta! Concurentul nu este impresionat de chimia dintre Roberta și...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Momentul în care strada din Cluj s-a surpat și s-a format un crater uriaș. Un cartier riscă să rămână izolat:
Momentul în care strada din Cluj s-a surpat și s-a format un crater uriaș. Un...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă, nevasta te-ar întâmpina cu…
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Kaufland: mașină de înșurubat și ciocan rotopercutor, disponibile din 1 mai
Kaufland: mașină de înșurubat și ciocan rotopercutor, disponibile din 1 mai
Cea mai BOGATĂ actriță de la Hollywood! „Puțină lume știe despre mine că...
Cea mai BOGATĂ actriță de la Hollywood! „Puțină lume știe despre mine că...
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Ce document trebuie să ai ca să-ți deconteze statul cei 20.000 de lei pentru montarea panourilor fotovoltaice. E obligatoriu în Programul Casa Verde Fotovoltaice
Ce document trebuie să ai ca să-ți deconteze statul cei 20.000 de lei pentru montarea...
Florin Piersic, operat de urgență. În ce stare se află celebrul actor
Florin Piersic, operat de urgență. În ce stare se află celebrul actor
Taxa care se elimină din România. S-a dat votul luni, 29 aprilie. Românii nu vor mai plăti
Taxa care se elimină din România. S-a dat votul luni, 29 aprilie. Românii nu vor...
DEZASTRU pentru Iancu Sterp. Riscă descalificarea din finală! Acuzații grave la Survivor! Cum a trișat cu ajutorul fratelui său
DEZASTRU pentru Iancu Sterp. Riscă descalificarea din finală! Acuzații grave la Survivor! Cum a trișat...
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Actorul Gerard Depardieu, eliberat după ce a fost interogat pentru presupuse agresiuni sexuale
Actorul Gerard Depardieu, eliberat după ce a fost interogat pentru presupuse agresiuni sexuale
Șoferii vor fi înregistrați. A intrat în vigoare din martie 2024. E imposibil să scapi
Șoferii vor fi înregistrați. A intrat în vigoare din martie 2024. E imposibil să scapi
Plata pensiilor pentru luna mai. Anunțul Poștei Române
Plata pensiilor pentru luna mai. Anunțul Poștei Române
Păcăleala de care au parte ardelenii: ROȘII din Italia, vândute ca „roșii oltenești”, la un preț uriaș!
Păcăleala de care au parte ardelenii: ROȘII din Italia, vândute ca „roșii oltenești”, la un...
Cât de mult seamănă fiica cea mare a lui Cristi Borcea cu milionarul român! Melissa Borcea se scaldă în lux la 20 de ani
Cât de mult seamănă fiica cea mare a lui Cristi Borcea cu milionarul român! Melissa...
Artist internațional, filmat într-o ipostază neașteptată, la Costinești. Este urmarit de zeci de milioane de oameni, dar nu i-a păsat că este văzut așa | VIDEO
Artist internațional, filmat într-o ipostază neașteptată, la Costinești. Este urmarit de zeci de milioane de...
"M-am săturat". David Pușcaș a ajuns la capătul puterilor. Ce piedici întâmpină fiul adoptiv al...
Cristina Șișcanu, atac indirect la adresa Gabrielei Cristea? Ce părere are despre gătit: „Nu vreau să miros a mâncare. Bunicile pot să gătească”
Cristina Șișcanu, atac indirect la adresa Gabrielei Cristea? Ce părere are despre gătit: „Nu vreau...
Locul din România care e unic în Europa. Un fenomen i-a înnebunit pe turiști înainte de Paște
Locul din România care e unic în Europa. Un fenomen i-a înnebunit pe turiști înainte...
Plantele pe care să le ții în bucătărie. Purifică aerul și te scapă de mirosurile neplăcute
Plantele pe care să le ții în bucătărie. Purifică aerul și te scapă de mirosurile...