Acasă » Horoscop » HOROSCOP 2 AUGUST. Taurii trebuie să fie responsabili cu…

HOROSCOP 2 AUGUST. Taurii trebuie să fie responsabili cu…

De: Cancan 01/08/2017 | 23:34
HOROSCOP 2 AUGUST. Taurii trebuie să fie responsabili cu...

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – Eşti destul de obosit, nu mai poţi face faţă tuturor responsabilităţilor şi sarcinilor ce vin din mai multe părţi şi simţi nevoia de odihnă. Încearcă să iei totul mai uşor, să te focusezi pe ceea ce este mai important şi să delegi şi altora ceea ce se poate. Între timp, încarcă-te de energie şi voie bună prin contactul cu persoane pozitive, relaxându-te sau făcând şi ceea ce îţi place mai mult!

Taur – Pune-ţi la punct bazele unor relaţii corecte, altfel ele vor fi instabile şi construite încă de la început pe un fond care nu va conduce către nimic bun. Fii responsabil cu vorbele pe care alegi să le rosteşti şi obţine avantaje prin muncă proprie, nu bazându-te pe alte surse din exterior. Astfel, vei avea satisfacţii, recompense şi beneficii de durată şi foarte stabile. Totodată, priveşte partea bună a lucrurilor în tot ceea ce faci.

Gemeni – Simte-te mai bine cu tine însuţi, investind în propria imagine, în sănătate şi în tot ceea ce te face să fii mai relaxat şi mai fericit. În orice interacţiune, prima impresie poate lăsa o amprentă deosebită, care să fie cu greu schimbată. Din punct de vedere relaţional, comunică-ţi mai mult sentimentele şi fii extrovertit, cei cu care eşti în legătură nu pot intui mereu care este dispoziţia ta interioară. 

Rac – În această perioadă eşti foarte atent la detalii, ca atare poţi prinde nuanţe pe care alţii le trec cu vederea, poţi înţelege în spatele cuvintelor sau acţiunilor unor persoane şi poţi aprofunda unele concepte care până acum îţi erau străine. Foloseşte acest aspect la modul cel mai pozitiv şi constructiv, atât în viaţa personală (pentru a-ţi armoniza relaţiile) cât şi în cea profesională (pentru a studia acte, documente, contracte sau termenii unei negocieri).

Leu – Observă care sunt acele persoane care prin atitudine, comportament şi acţiuni îţi scad valoarea şi te pun într-o lumină proastă. În această situaţie, unii pot considera că cine se aseamănă se adună, ca atare te vor cataloga şi pe tine printr-un filtru incorect. Pentru a fi apreciat şi respectat, este indicat să ţii la imaginea şi la integritatea ta, să fii selectiv şi să funcţionezi după anumite principii solide.

Fecioară – Judecă la rece ceea ce trebuie să rezolvi, nu rămâne pasiv şi nu te abate de la ceea ce îţi propui, este posibil să fii sustras de unele evenimente sau persoane din exterior. Fii conştient de ceea ce te alimentează pozitiv şi menţine-l cât mai mult în viaţa ta. Pentru a nu rămâne în urmă şi pentru a ţine pasul cu ceea ce se întâmplă în planul profesional, ai nevoie de inovaţie, de noi concepţii şi de tehnici mult mai moderne cu care să lucrezi.

Balanţă – Dacă te temi să nu pierzi susţinerea unor persoane dragi sau influente este indicat să nu pierzi din vedere ceea ce ai promis, să îţi menţii responsabilităţile la zi şi să nu te abaţi de la unele reguli impuse de la început în relaţiile respective. Poţi înţelege cu adevărat semnificaţia unor situaţii care deocamdată îţi sunt străine, dar în care eşti implicat chiar dacă nu vrei. Ca atare, mergi înainte!

Scorpion – Se poate întâmpla să nu apreciezi corect toate ipostazele în care eşti pus în această perioadă, ca atare fii mai atent la detalii, la semne, la ceea ce ţi se spune, nu la aparenţă, ci la profunzime. Astfel, poţi acţiona în cunoştinţă de cauză, te poţi feri corect şi poţi demara numai activităţile asumate şi plăcute pentru tine. Din punct de vedere relaţional, magnetismul de care dai dovadă poate atrage persoana de care ai nevoie în acest moment.

Săgetător – Elimină în această perioadă ataşamentele faţă de planul material şi pune mai mult accent pe sentimente, iubire şi relaţii. Dezvoltă-ţi latura umanitară, ajută pe cei în nevoie cu tot ceea ce poţi şi fii altruist. Deoarece eşti foarte solicitat în mai multe direcţii şi pentru că te implici în multe lucruri, oboseşti mai mult decât de obicei, ca atare ai nevoie şi de odihnă, o vacanţă sau de încetinirea evidentă a ritmului în care alergi.

Capricorn – Este o zi benefică pentru a investi în cunoaştere sau cultură, ca atare vizionează o piesă de teatru, ieşi la un concert, participă la un eveniment monden, petrece-ţi timpul cu o carte bună în mână sau în compania unor oameni inteligenţi, de la care ai ce prelua. Nu amâna un moment important sau o oportunitate, este posibil să nu mai ai parte atât de curând de un altul sau de şansa ce ţi se oferă.

Vărsător – Este posibil ca astăzi să primeşti vizita unor vechi prieteni de care te leagă foarte multe amintiri frumoase. Petrece o duminică relaxantă, plină de poveşti frumoase, în care să rememoraţi cele mai importante episoade de viaţă. Chiar dacă vei deveni repede melancolic, acest aspect îţi va crea foarte multă bună dispoziţie, armonie interioară şi o stare de mult bine. Lasă-ţi sufletul să vorbească!

Peşti – Lasă-te condus de inspiraţie şi scrie ceea ce gândeşti, mai ales că acest aspect te va ajuta să te eliberezi de tot ceea ce ai acumulat în interior. Chiar dacă nu trimiţi nimănui ceea ce concepi, transmite ceea ce gândeşti, atât de bine cât şi de rău, reproşuri, frustrări, stări, emoţii şi sentimente. Totodată, acest proces are rolul de a fe face să conştientizezi mai bine ceea ce ai simţit în diferite momente de viaţă.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Stațiunea unică în România, de care puțini turiști știu. Aici se găsește „cel mai bine păstrat secret din Apuseni
Stațiunea unică în România, de care puțini turiști știu. Aici se găsește „cel mai bine...
Gigi Becali a donat 25.000.000 de euro. Dezvăluirea a venit chiar înainte de Înviere
Gigi Becali a donat 25.000.000 de euro. Dezvăluirea a venit chiar înainte de Înviere
A INCENDIAT plajele din Grecia! Cum arată fiica Anamariei Prodan fără HAINE
A INCENDIAT plajele din Grecia! Cum arată fiica Anamariei Prodan fără HAINE
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Ingredientul banal din bucătărie care ne poate scăpa de furnici! Trucul genial pe care trebuie să îl știe toți românii
Ingredientul banal din bucătărie care ne poate scăpa de furnici! Trucul genial pe care trebuie...
Theo Rose, probleme de sănătate, chiar înainte de Paște: „Am înrăutățit situația”
Theo Rose, probleme de sănătate, chiar înainte de Paște: „Am înrăutățit situația”
Cine a ucis-o pe Karen în 1966? Misterul a fost elucidat abia acum, iar descoperirea a provocat stupoare
Cine a ucis-o pe Karen în 1966? Misterul a fost elucidat abia acum, iar descoperirea...
Unei femei i s-a cerut să se târască și să mugească la interviul pentru job. Experiențe bizare și umilitoare din procesul de recrutare
Unei femei i s-a cerut să se târască și să mugească la interviul pentru job....
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
Program Metrorex și STB de Paște 2024. Cum vor circula mijloacele de transport în Capitală, în Noaptea de Înviere și prima zi de Paște
Program Metrorex și STB de Paște 2024. Cum vor circula mijloacele de transport în Capitală,...
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns!
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns! "Bebelușii mei..."
Gabriela Cristea, mesaj pentru cei care nu vor primi cozonacii săi de Paște. Care este adevăratul motiv: „Nimeni nu a încercat să vă țepuiască.”
Gabriela Cristea, mesaj pentru cei care nu vor primi cozonacii săi de Paște. Care este...
Pensii dublate pentru această categorie de români! Anunțul a fost făcut chiar înainte de Paște
Pensii dublate pentru această categorie de români! Anunțul a fost făcut chiar înainte de Paște
Mesaje de Paște 2024. Urări calde și felicitări pentru cei dragi
Mesaje de Paște 2024. Urări calde și felicitări pentru cei dragi
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Când treci prin scanerul de securitate din aeroport agenții te văd dezbrăcat???
Când treci prin scanerul de securitate din aeroport agenții te văd dezbrăcat???
SURPRIZĂ de PAȘTE: o frumoasă PLOAIE de METEORI!
SURPRIZĂ de PAȘTE: o frumoasă PLOAIE de METEORI!
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de măritat, dacă trebuie și insistă cine trebuie...”
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de...
Lucrul pe care trebuie să-l faci în dimineața de Paște. Îți aduce prosperitate pentru tot restul anului
Lucrul pe care trebuie să-l faci în dimineața de Paște. Îți aduce prosperitate pentru tot...
Slujba de Înviere 2024 live online și la TV. Vezi ceremonia de la Catedrala Patriarhală din București
Slujba de Înviere 2024 live online și la TV. Vezi ceremonia de la Catedrala Patriarhală...
A venit anunțul TRIST despre Bruce Willis. Chiar fiica sa a dat vestea: A fost atât de incredibil...
A venit anunțul TRIST despre Bruce Willis. Chiar fiica sa a dat vestea: A fost...
Tarkan, adorabilul interpret al melodiei Şımarık, care făcea furori în urmă cu două decenii, de nerecunoscut la 51 de ani
Tarkan, adorabilul interpret al melodiei Şımarık, care făcea furori în urmă cu două decenii, de...
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Prima ţară din Vest care anunţă sus şi tare că nu-şi trimite armata în Ucraina
Prima ţară din Vest care anunţă sus şi tare că nu-şi trimite armata în Ucraina
Credincioșii au primit INTERZIS. Anunț pentru români în noaptea de Înviere
Credincioșii au primit INTERZIS. Anunț pentru români în noaptea de Înviere
Daniel Pavel se pregătește de nuntă. Detalii legate de marele eveniment
Daniel Pavel se pregătește de nuntă. Detalii legate de marele eveniment
Dispută Mândruță-Dan Negru despre Lumina Sfântă: „E de datoria noastră să spunem oamenilor adevărul nepopular?”
Dispută Mândruță-Dan Negru despre Lumina Sfântă: „E de datoria noastră să spunem oamenilor adevărul nepopular?”
Donație fabuloasă, de 25 de milioane de euro, făcută de Gigi Becali. S-a aflat totul chiar înainte de Paște
Donație fabuloasă, de 25 de milioane de euro, făcută de Gigi Becali. S-a aflat totul...
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
Ce a declarat Florin Piersic de pe patul de spital:
Ce a declarat Florin Piersic de pe patul de spital: "Asta e cel mai important"
De ce îl consideră oamenii pe Dani Oțil zgârcit. De unde a pornit, de fapt, totul: „Nu aveam cu ce să mă încalț, îmi era rușine…”
De ce îl consideră oamenii pe Dani Oțil zgârcit. De unde a pornit, de fapt,...
Vremea se schimbă, iar fenomene meteo extreme sunt așteptate. Meteorologii Accuweather au anunțat prognoza până la final de lună
Vremea se schimbă, iar fenomene meteo extreme sunt așteptate. Meteorologii Accuweather au anunțat prognoza până...
Alina Bădic știe care sunt cele mai avantajate zodii săptămâna viitoare. Acești nativi strălucesc și au parte de momente deosebite
Alina Bădic știe care sunt cele mai avantajate zodii săptămâna viitoare. Acești nativi strălucesc și...