Acasă » Horoscop » HOROSCOP 10 AUGUST! Taurii trebuie să-i pună la punct pe cei care…

HOROSCOP 10 AUGUST! Taurii trebuie să-i pună la punct pe cei care…

De: Cancan 09/08/2017 | 22:56
HOROSCOP 10 AUGUST! Taurii trebuie să-i pună la punct pe cei care...

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – Îţi sunt răscolite unele emoţii de către cei cu care relaţionezi şi, deşi acet aspect te stresează, este un moment bun pentru a-ţi face ordine în interior şi pentru a înţelege care este cea mai bună cale de vindecare. Nu mai accepta propria situaţie şi îndreaptă-te către transformare şi eliberare. Dacă apare la serviciu un surplus de muncă, fă totul cu cap, nu te grăbi şi dă dovadă de abilităţile de care dispui.

Taur – Pune-i la punct pe cei care abuzează de tine emoţional, profesional sau psihic şi nu te erija în rolul de victimă. Este dreptul tău de a fi liber, de a face ceea ce îţi dictează inima şi raţiunea şi de a te îndrepta către ceea ce ţi-ai propus. Gândeşte-te şi la consecinţele negative ale unor activităţi în care vrei să te implici, dar şi la partea pozitivă şi la câştigurile sufleteşti ce îţi vor reveni.

Gemeni – Anumite situaţii nu sunt ceea ce au părut să fie, ceea ce te trezeşte la realitate şi îţi schimbă punctul de vedere. Este bine să te aliniezi cu ceea ce se întămplă, să acţionezi în cunoştinţă de cauză şi să pui lucrurile la punct. Treci de la o etapă la alta cu flexibilitate şi maturitate interioară. În privinţa partenerului, nu aduce în prim plan lucruri din trecut, s-ar putea să işti o tensiune care nu îşi mai are rostul.

Rac – Eşti implicat în viaţa de familie, care devine centrul tău de raportare. Unele situaţii mai vechi trebuie reglementate, ceea ce te îngrijorează sau te stresează, mai ales că responsabilitatea majoră îţi revine. Pentru dorinţele personale, mai ai un pic de aşteptat, deci ai răbdare ca toate să se aşeze la locul lor. Fii încrezător în ceea ce poţi face pe cont propriu şi în resursele personale.

Leu – Dacă ştii slăbiciunile celor din jur, este indicat să nu le forţezi sau să atingi puncte dureroase, ci să fii înţelegător şi maleabil. În această perioadă, relaţiile trebuie tratate cu maturitate şi înţelepciune. Poţi avea succes, făcându-te plăcut şi făcând uz de carisma personală. Vechi proiecte pot intra din nou în atenţia ta, de data asta fiind clare şi greşelile pe care le-ai făcut.

Fecioară – Lasă în urmă ceea ce nu îţi mai trebuie, altfel în perioada următoare te poţi confrunta cu unele piedici şi blocaje. Nu fi încăpăţânat şi nu forţa nicio situaţie, ba fii chiar dispus să pierzi pentru a câştiga pe altă parte. Chiar dacă manifeşti sensibilitate în faţa cerinţelor celor din jur, asumă-ţi responsabilităţile cu mai mult aplomb. Totodată, ieşi din condiţionările pe care singur ţi le-ai creat!

Balanţă – Primeşti multe sugestii interesante de la persoanele cu care socializezi, care te ajută să iei mai uşor unele decizii. Profită de aceste informaţii la capacitate maximă şi urmăreşte-ţi interesul. Multă energie interioară iese la suprafaţă, eşti optimist şi îţi doreşti să îţi pui planurile în aplicare, iar şansa este de partea ta! Totuşi, nu exagera şi nu renunţa la judecată, care trebuie şi ea activată pentru a fi atent la detalii.

Scorpion – Poţi pune la punct o colaborare importantă, care să conducă către acţiuni constructive şi de lungă durată, aşa că focalizează-te pe acest scop. Scoate din interiorul tău sentimentul de teamă, nu trăi în trecut şi orientează-te către clipa prezentă. O situaţie legată de ataşament – fizic, psihic sau emoţional – trebuie rezolvată şi ea, iar pentru asta ai nevoie de multă claritate mentală.

Săgetător – O răspundere majoră pentru tine este aceea de a reglementa tot ceea ce nu a fost rezolvat în sfera emoţională, numai aşa vei putea merge cu adevărat înainte. Fii foarte atent când cineva te solicită şi nu da un răspuns imediat, s-ar putea să te pripeşti în asumarea unor responsabilităţi pe care să nu le onorezi. Totodată, retrage-te dintr-o relaţie dacă simţi că locul tău nu este acolo.

Capricorn – Eşti un foarte bun observator, de aceea tot ceea ce ai de făcut acum este să te aşezi pe margine şi să priveşti situaţiile cu care te confrunţi ca pe un spectacol. Ţine-ţi secretele, proiectele şi relaţiile ferite de persoane răuvoitoare, ai putea să ai parte de unele conflicte în acest sens. În acelaşi timp, ai parte de flerul necesar pentru a-ţi da seama cine te minte, cine nu este de încredere sau cine îşi doreşte să te inducă în eroare.

Vărsător – Fii foarte punctual şi reglează-ţi relaţia cu timpul, ai putea să încurci unele persoane care se bazează pe tine. Defineşte-ţi scopurile, definitivează-ţi priorităţile, descoperă-ţi propriul sistem de valori după care să te ghidezi şi declară clar celor din jur aceste lucruri. Odată ce vei face lumină şi relaţiile în care eşti implicat vor deveni mai clare, deoarece ţi se vor cunoaşte intenţiile!

Peşti – Vrei să faci multe lucruri în acelaşi timp, mai ales pentru a-i ajuta pe cei din jurul tău, dar asta îţi consumă foarte multă energie şi te epuizează. Este mai indicat să te pui pe primul loc, să nu exagerezi şi să îţi satisfaci propriile dorinţe. Nu da prea mult unor persoane care nu au ce face cu ceea ce oferi şi care se pot folosi de bunăvoinţa ta, într-un final ai putea să ai parte de unele dezamăgiri!

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Medicul Mihaela Bilic spune ce se întâmplă în organismul tău când mănânci drob de miel, de fapt
Medicul Mihaela Bilic spune ce se întâmplă în organismul tău când mănânci drob de miel,...
FOTO. Cum s-a lăsat pozată Simona Halep de Paște, la câteva ore după ce a lăsat să se înțeleagă că are un nou iubit!
FOTO. Cum s-a lăsat pozată Simona Halep de Paște, la câteva ore după ce a...
Imagini INCENDIARE cu fosta lui Ronaldo care-și caută IUBIT! Vrea bărbat celebru, arătos și plin de BANI
Imagini INCENDIARE cu fosta lui Ronaldo care-și caută IUBIT! Vrea bărbat celebru, arătos și plin...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Irinel Columbenau, resemnat pe destin! Fostul milionar ne-a spus cum petrece Sărbătorile Pascale
Irinel Columbenau, resemnat pe destin! Fostul milionar ne-a spus cum petrece Sărbătorile Pascale
Cornel Dinicu a întins masa de Paște pe ruinele Fermei Dacilor! A făcut dezvăluiri emoționante
Cornel Dinicu a întins masa de Paște pe ruinele Fermei Dacilor! A făcut dezvăluiri emoționante
Trei bărbați s-au dus să facă surf în Mexic și după o săptămână cadavrele lor au fost găsite într-un puț adânc de 15 metri
Trei bărbați s-au dus să facă surf în Mexic și după o săptămână cadavrele lor...
O gaură misterioasă, de mărimea Elveției, se formează în același loc în Antarctica. După 50 de ani, experții au aflat motivul
O gaură misterioasă, de mărimea Elveției, se formează în același loc în Antarctica. După 50...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
Daniela Crudu a născut! Tânăra a devenit mămică de băiat, chiar de Paște! Primele imagini cu bebelușul
Daniela Crudu a născut! Tânăra a devenit mămică de băiat, chiar de Paște! Primele imagini...
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns!
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns! "Bebelușii mei..."
Roberta și Julia își aruncă săgeți în Casa Iubirii! Patrick, pe post de arbitru: „Diferența dintre noi două este că eu am căutat atenția unui singur bărbat, nu la 3.”
Roberta și Julia își aruncă săgeți în Casa Iubirii! Patrick, pe post de arbitru: „Diferența...
Theo Rose, probleme de sănătate, chiar înainte de Paște: „Am înrăutățit situația”
Theo Rose, probleme de sănătate, chiar înainte de Paște: „Am înrăutățit situația”
Reacţia unor turişti thailandezi, ajunşi în ziua de Paşte în Maramureş. Au făcut poze cu preotul şi au asistat la sfinţirea bucatelor:
Reacţia unor turişti thailandezi, ajunşi în ziua de Paşte în Maramureş. Au făcut poze cu...
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Huawei a prezentat noi smartphone-uri: camere de top și prețuri pe măsură
Huawei a prezentat noi smartphone-uri: camere de top și prețuri pe măsură
Omul care A INVENTAT cea mai folosită armă din lume! „Era NEBUN, dar...
Omul care A INVENTAT cea mai folosită armă din lume! „Era NEBUN, dar...
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de măritat, dacă trebuie și insistă cine trebuie...”
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de...
Ai contract la Hidroelectrica? Anunțul momentului despre plata facturii, ce se întâmplă cu tariful la energie electrică. Toți clienții trebuie să știe
Ai contract la Hidroelectrica? Anunțul momentului despre plata facturii, ce se întâmplă cu tariful la...
Amestecul banal care te scapă de insomnii. Poți să adormi mai repede cu doar două ingrediente
Amestecul banal care te scapă de insomnii. Poți să adormi mai repede cu doar două...
Putin a dat ORDIN. Armele nucleare ale Rusiei...
Putin a dat ORDIN. Armele nucleare ale Rusiei...
Câştigător Survivor All Stars 2024. Surpriză colosală, nimeni n-ar fi pariat pe el!
Câştigător Survivor All Stars 2024. Surpriză colosală, nimeni n-ar fi pariat pe el!
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Noile
Noile "linii roşii" ale NATO: în ce situaţie ar fi trimise trupe occidentale în Ucraina...
Șoferii cu mașini pe benzină vor plăti mai mult. Decizie în România, în a doua zi de Paște
Șoferii cu mașini pe benzină vor plăti mai mult. Decizie în România, în a doua...
Codrin Ștefănescu, mărturii șocante.  Și-a organizat înmormântarea, pas cu pas
Codrin Ștefănescu, mărturii șocante. Și-a organizat înmormântarea, pas cu pas
BANCUL de luni | „După o lungă noapte împreună, el observă pe noptiera ei poza unui alt bărbat”
BANCUL de luni | „După o lungă noapte împreună, el observă pe noptiera ei poza...
Ce s-a ales de femeia care a fost timp de 8 ani amanta fratelui soţului său. Cum arată la 41 de ani
Ce s-a ales de femeia care a fost timp de 8 ani amanta fratelui soţului...
Zodiile care vor pierde o persoană dragă până la finalul primăverii. Ce anunță astrele pentru trei semne zodiacale
Zodiile care vor pierde o persoană dragă până la finalul primăverii. Ce anunță astrele pentru...
Cât de bogată este, de fapt, Maria Cârneci:
Cât de bogată este, de fapt, Maria Cârneci: "Nu am mașină"
Flick și soția lui, Denisa Filcea, și-au surprins fanii de Paști. Cât de mare a crescut fiica lor
Flick și soția lui, Denisa Filcea, și-au surprins fanii de Paști. Cât de mare a...
Zodiile care vor străluci în Săptămâna Luminată 2024. Patru nativi intră sub protecție divină
Zodiile care vor străluci în Săptămâna Luminată 2024. Patru nativi intră sub protecție divină
Vești bune de la BRD pentru toți românii care primesc pensia pe card. Au acum și aceste beneficii
Vești bune de la BRD pentru toți românii care primesc pensia pe card. Au acum...