Acasă » Horoscop » HOROSCOP 12 AUGUST! Taurii trebuie să fie radicali atunci când…

HOROSCOP 12 AUGUST! Taurii trebuie să fie radicali atunci când…

De: Cancan 11/08/2017 | 23:03
HOROSCOP 12 AUGUST! Taurii trebuie să fie radicali atunci când...

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – Discerne foarte clar intenţiile adevărate ale oamenilor cu care colaborezi, s-ar putea să descoperi că ai fost tras pe sfoară sau dus cu zăhărelul în unele privinţe. Este indicat să clarifici toate aspectele relaţiilor din care faci parte. Totuşi, nu vei obţine ceea ce îţi doreşti decât prin multă diplomaţie şi tact. Din punct de vedere al sănătăţii psihice, este bine să îţi menţii cumpătul şi echilibrul interior.

Taur – Fii radical atunci când îţi impui punctul de vedere la locul de muncă, exprimă-ţi doleanţele cu sinceritate şi fă tot ce poţi pentru a-ţi fi respectată părerea. Dacă simţi că te-ai împotmolit şi nu ştii încotro să o iei, cere ajutorul unei persoane cu experienţă. Din punct de vedere personal, poţi înţelege mesajul din spatele unei suferinţe pe care ai trăit-o în trecut, ceea ce te şi eliberează de ea!

Gemeni – Este indicat să nu fii foarte tipicar în acest moment şi să treci cu vederea anumite nereguli. Făcând un compromis şi axându-te pe latura pozitivă a ceea ce se întâmplă, vei avea şi de câştigat. Taxând greşelile celor din jur, vei ajunge la nemulţumiri, frustrări şi poate chiar la suferinţă. Menajează-ţi starea de sănătate, fii flexibil şi detaşează-te cât de mult poţi de probleme.

Rac – Dacă nu vei ştii să te opreşti la timp şi vei continua într-o manieră exagerată, ieşită din limita armoniosului, vei avea parte de tensiuni majore în viaţa de cuplu. Chiar dacă simţi că laşi mult de la tine, este mai indicat să faci unele compromisuri, iar această atitudine va echilibra balanţa cu cei cu care relaţionezi. Vei putea să pui punctul pe i după ce totul se linişteşte şi cei implicaţi vor fi avut timp de reflecţie.

Leu – Apar nişte situaţii în viaţa ta pe care trebuie să ţi le explici pe calea intuiţiei, mai ales că nu fac parte din sfera logicii şi a raţionalului. Deschide-ţi inima mai mult, vei înţelege mai mult ca sigur ceea ce se întâmplă. Ai de partea ta o persoană competentă, care să te ajute să duci la bun sfârşit sarcinile pe care ţi le-ai asumat, de aceea este bine să îi urmezi indicaţiile şi să nu fii încăpăţânat sau orgolios.

Fecioară – Menţine-ţi discernământul activ în deciziile pe care le iei în această perioadă şi fii disciplinat în privinţa proiectelor pe care ţi le-ai propus, ai mari şanse de reuşită. Un ajutor pe care l-ai dat mai demult sau un bine pe care l-ai făcut se întoarce, răsplătindu-te. Dacă o confruntare pe care preferai să nu o ai se întâmplă este indicat să fii foarte sincer, să nu laşi garda jos şi să îţi spui punctul de vedere.

Balanţă – Nu bate la porţi închise şi nu încerca să salvezi nişte situaţii care au murit de mult timp, resuscitarea lor este inutilă şi îţi consumă mult din energia vitală, învârtindu-te în cerc. În schimb, transformă orice situaţie problematică din viaţa ta în ceva avantajos! Gândeşte-te în primul rând la tine şi conştientizează că ceea ce nu te-a dus până în prezent la rezultate favorabile, nu va aduce nici de acum încolo niciun beneficiu.

Scorpion – Poţi regăsi rădăcina unei situaţii ce ţine de familie cu câteva luni în urmă, aşa că întoarce-te în trecut şi analizează mai bine ceea ce s-a petrecut atunci. Dacă ai tras nişte concluzii greşite şi asta a adus cu sine repercursiuni mai puţin plăcute, ai şansa de a reglementa, de a corecta şi de a îmbunătăţi. Acţionează cu maturitate şi nu lăsa lucrurile să se precipite sau să se adâncească.

Săgetător – Este o perioadă bună pentru autocunoaştere, ca atare, pentru a avea acces la tine, interiorizează-te, meditează sau introspectează mai mult. Vei descoperi înăuntrul tău anumite emoţii sau sentimente de care nu erai foarte conştient şi, aducându-le la lumină, vei avea şansa de a progresa foarte mult. În domeniul relaţiilor, exprimă-te mai mult şi lasă să se vadă ceea ce simţi sau gândeşti.

Capricorn – Indiferent de cât de bine îi ştii pe cei cu care relaţionezi, este posibil ca acum să ai parte de unele revelaţii sau surprize la care chiar nu te aşteptai! Nu băga mâna în foc pentru nicio situaţie şi lasă loc în viaţa ta şi factorului neprevăzut! Îţi poţi recunoaşte anumite slăbiciuni, ceea ce te face mai puternic, mai ancorat în realitate şi mai radical cu cei care într-un fel sau altul abuzează de tine sau te manipulează!

Vărsător – Nu accepta ca situaţiile nerezolvate din viaţa ta să continuie, fii tranşant şi fă tot posibilul pentru a face o curăţenie temeinică. Ai capacitatea de a-i împinge pe cei din jur de la spate, de a-i motiva, ceea ce te menţine şi pe tine activ. Alege persoanele potrivite pe care te poţi baza pentru a colabora atât în plan personal cât şi profesional, nu îţi doreşti să fii lăsat baltă pe parcursul activităţilor pe care ţi le-ai propus!

Peşti – Ai tendinţa de a-ţi da şi sufletul într-o situaţie în care chiar nu se cere asta, ca atare nu te sacrifica inutil pentru cauze care nu merită. Este posibil să vrei să renunţi la persoane pentru care ai sentimente solide şi care îţi sunt benefice de dragul unor relaţii nepotrivite, toxice, ceea ce este tot contraindicat. Cel mai bine te retragi pentru un timp în sine şi analizezi mai bine şi mai matur ceea ce ai de făcut în continuare.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Stațiunea unică în România, de care puțini turiști știu. Aici se găsește „cel mai bine păstrat secret din Apuseni
Stațiunea unică în România, de care puțini turiști știu. Aici se găsește „cel mai bine...
FOTO. Cine e Iulia, femeia care i-a fost alături lui Mihai Neșu după divorțul de Maria și moartea părinților săi! Imagini cu tânăra care s-a mutat de la București pentru a-i fi aproape
FOTO. Cine e Iulia, femeia care i-a fost alături lui Mihai Neșu după divorțul de...
A INCENDIAT plajele din Grecia! Cum arată fiica Anamariei Prodan fără HAINE
A INCENDIAT plajele din Grecia! Cum arată fiica Anamariei Prodan fără HAINE
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Ingredientul banal din bucătărie care ne poate scăpa de furnici! Trucul genial pe care trebuie să îl știe toți românii
Ingredientul banal din bucătărie care ne poate scăpa de furnici! Trucul genial pe care trebuie...
Theo Rose, probleme de sănătate, chiar înainte de Paște: „Am înrăutățit situația”
Theo Rose, probleme de sănătate, chiar înainte de Paște: „Am înrăutățit situația”
Cine a ucis-o pe Karen în 1966? Misterul a fost elucidat abia acum, iar descoperirea a provocat stupoare
Cine a ucis-o pe Karen în 1966? Misterul a fost elucidat abia acum, iar descoperirea...
Unei femei i s-a cerut să se târască și să mugească la interviul pentru job. Experiențe bizare și umilitoare din procesul de recrutare
Unei femei i s-a cerut să se târască și să mugească la interviul pentru job....
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
Program Metrorex și STB de Paște 2024. Cum vor circula mijloacele de transport în Capitală, în Noaptea de Înviere și prima zi de Paște
Program Metrorex și STB de Paște 2024. Cum vor circula mijloacele de transport în Capitală,...
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns!
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns! "Bebelușii mei..."
Gabriela Cristea, mesaj pentru cei care nu vor primi cozonacii săi de Paște. Care este adevăratul motiv: „Nimeni nu a încercat să vă țepuiască.”
Gabriela Cristea, mesaj pentru cei care nu vor primi cozonacii săi de Paște. Care este...
Pensii dublate pentru această categorie de români! Anunțul a fost făcut chiar înainte de Paște
Pensii dublate pentru această categorie de români! Anunțul a fost făcut chiar înainte de Paște
Tradiții, obiceiuri şi superstiţii în prima zi de Paște. Ritualuri pentru sănătate și belșug în Duminica Învierii Domnului
Tradiții, obiceiuri şi superstiţii în prima zi de Paște. Ritualuri pentru sănătate și belșug în...
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Când treci prin scanerul de securitate din aeroport agenții te văd dezbrăcat???
Când treci prin scanerul de securitate din aeroport agenții te văd dezbrăcat???
SURPRIZĂ de PAȘTE: o frumoasă PLOAIE de METEORI!
SURPRIZĂ de PAȘTE: o frumoasă PLOAIE de METEORI!
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de măritat, dacă trebuie și insistă cine trebuie...”
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de...
I se spune “a doua Coreea de Nord”. Țara aflată sub sărăcie și dictatură cruntă din care locuitorii vor să fugă
I se spune “a doua Coreea de Nord”. Țara aflată sub sărăcie și dictatură cruntă...
Locul din România unde se găsește cea mai pură apă. Se află la trei ore de București
Locul din România unde se găsește cea mai pură apă. Se află la trei ore...
S-a stins marele artist al țării. A murit chiar în Sâmbăta Mare. Drum lin!
S-a stins marele artist al țării. A murit chiar în Sâmbăta Mare. Drum lin!
Scandal de proporţii după ce Gabriela Cristea nu a livrat cozonacii comandaţi de zeci de persoane: Nici nu ați avut bunul simț să vă țineți telefonul deschis
Scandal de proporţii după ce Gabriela Cristea nu a livrat cozonacii comandaţi de zeci de...
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Avertisment al serviciilor secrete europene: Rusia pregăteşte activ atentate cu bombă sub acoperire, atacuri incendiare şi distrugeri ale infrastructurii pe teritoriul european
Avertisment al serviciilor secrete europene: Rusia pregăteşte activ atentate cu bombă sub acoperire, atacuri incendiare...
A murit una dintre cele mai mari voci din România. Moartea sa a îngrozit toată țara
A murit una dintre cele mai mari voci din România. Moartea sa a îngrozit toată...
Economie în vacanță. Cum eviți capcanele care îți toacă banii în călătorii
Economie în vacanță. Cum eviți capcanele care îți toacă banii în călătorii
Tatăl Alinei Apostol, închisă într-un penitenciar din China, declarații SFÂȘIETOARE: ”Copilul meu moare acolo câte puțin, în fiecare zi”
Tatăl Alinei Apostol, închisă într-un penitenciar din China, declarații SFÂȘIETOARE: ”Copilul meu moare acolo câte...
Milionarul Arpad Paszkany, cadou fabulos pentru iubita cu 24 de ani mai tânără. Antonela este în extaz: A venit iepurașul!
Milionarul Arpad Paszkany, cadou fabulos pentru iubita cu 24 de ani mai tânără. Antonela este...
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
De ce Lora nu a devenit mamă până la 41 de ani:
De ce Lora nu a devenit mamă până la 41 de ani: "Eu mă simt...
Cum arată Irina Loghin în costum de baie la 85 de ani. Artista și-a surprins fanii
Cum arată Irina Loghin în costum de baie la 85 de ani. Artista și-a surprins...
Mama părintelui Pimen de la Muntele Athos s-a stins din viață în ziua de Paște. Mărturia emoționantă a duhovnicului: „Se ruga tot timpul”
Mama părintelui Pimen de la Muntele Athos s-a stins din viață în ziua de Paște....
Singurul animal care are 3 inimi. Are, de asemenea, sângele albastru
Singurul animal care are 3 inimi. Are, de asemenea, sângele albastru